deliol Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Σε ευχαριστώ βρε deliol !!! Περιμένω να γίνει διαθέσιμη σε μένα... Δεν έχω όρεξη να φλασαρω... ΥΓ: Αν και απ' οτι πήρε τ μάτι μου μάτι έπρεπε να είναι διαθέσιμο για μένα 059S8G9... Αναμένω... Είναι διαθέσιμη και για το 059S8G9 (RM-892 VAR IT CV WHITE) η 3049.0000.1330.0003 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ναι, μου την βγάζει και στο NSU απλά όχι ακόμα στο κινητό... Ευχαριστώ !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ianekat Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 κάποια βοήθεια? Εφ'όσον έκανες αντίγραφο από το 920, τότε κάνεις reset το 925, και στο σετάρισμα στην αρχή βάζεις τον ίδιο MS account και σε ρωτάει αν θές να επαναφέρεις αντίγραφο και αν ναι ποιο (σε περίπτωση που έχεις μερικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εφ'όσον έκανες αντίγραφο από το 920, τότε κάνεις reset το 925, και στο σετάρισμα στην αρχή βάζεις τον ίδιο MS account και σε ρωτάει αν θές να επαναφέρεις αντίγραφο και αν ναι ποιο (σε περίπτωση που έχεις μερικά) Το έκανα αλλά δεν μου εβγαλε τέτοια επιλογή. Επίσης δε μου βγαζει το data sense..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Το έκανα αλλά δεν μου εβγαλε τέτοια επιλογή. Επίσης δε μου βγαζει το data sense..... Αφου παρελαβες αντε καλοριζικο ;) Τι βιαζεσαι σιγα σιγα θα το στρωσεις και θα τα βρεις ολα:) Αμα στα πουνε ολα οι αλλοι εσυ τι θα ανακαλυψεις στην τελικη,παει περιπατο ολη η μαγεια;) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 nokia pro camera υπαρχει στο κινητο?? Κανείς? :confused::confused: Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Υπάρχει μετά την αναβάθμιση και δουλεύει τέλεια !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Υπάρχει μετά την αναβάθμιση και δουλεύει τέλεια !!! Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Φαντάζομαι η αναβάθμιση αυτή έχει έρθει σε όλες τις συσκευές.? Δηλαδή αν το αγοράσω αύριο η αναβάθμιση θα μου έρθει αμέσως.. Σωστά? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Νομίζω πως ναι... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Βρε παιδιά, που είναι το data sense? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μετα την εξαγορα απο την ms,υπαρχει πιθανοτητα να σταματησουν να υποστηριζονται τα lumia που εχουν βγει εως τωρα και ειναι νοκια?Πχ για ολα τα wp8 ειχαν πει προσφατα οτι θα εχουν υποστηριξη 36 μηνες..Μην γινει καμια στραβη τωρα και με το που το παρουμε το κιν. μετα σε κανενα 6μηνο πουν οτι δεν θα παρουμε αλλες αναβαθμισεις οπως με τα wp7.5 που δεν εγιναν ποτε 8! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Βρε παιδιά, που είναι το data sense? Τι firmware και product code έχεις? Στο δικό μου υπήρχε, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετά την αναβάθμιση που του έκανα... ΥΓ: Το δικό μου το πήρα απο Kaizer Shop. Την επομένη της παραγγελίας το είχα στα έρια μου, Ιταλικό, σφραγισμένο κουτί με αυτοκόλλητο ΝΟΚΙΑ και όλα τέλεια. Υπερευχαρηστημένος απ' το κατάστημα... Για όσους ενδιαφέρονται. Edited September 4, 2013 by MIXOStsi Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Τι firmware και product code έχεις? Στο δικό μου υπήρχε, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετά την αναβάθμιση που του έκανα... ΥΓ: Το δικό μου το πήρα απο Kaizer Shop. Την επομένη της παραγγελίας το είχα στα έρια μου, Ιταλικό, σφραγισμένο κουτί με αυτοκόλλητο ΝΟΚΙΑ και όλα τέλεια. Υπερευχαρηστημένος απ' το κατάστημα... Για όσους ενδιαφέρονται. Αυτό το "με αυτοκόλλητο ΝΟΚΙΑ" περίμενα να ακούσω...!!! Σε ευχαριστώ , τώρα ξέρω από που θα ψωνίσω το δικό μου 925... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Ναι, κι εγώ χάρηκα ιδιαίτερα όταν το είδα... :) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Τι firmware και product code έχεις? Στο δικό μου υπήρχε, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν πριν ή μετά την αναβάθμιση που του έκανα... ΥΓ: Το δικό μου το πήρα απο Kaizer Shop. Την επομένη της παραγγελίας το είχα στα έρια μου, Ιταλικό, σφραγισμένο κουτί με αυτοκόλλητο ΝΟΚΙΑ και όλα τέλεια. Υπερευχαρηστημένος απ' το κατάστημα... Για όσους ενδιαφέρονται. Έχω το 32αρι vodafone 3049.0000.1330.0006 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Έχω το 32αρι vodafone 3049.0000.1330.0006 Στις Vodafone roms ΔΕΝ υπάρχει το Datasense γιατί έτσι έχει επιλέξει η Vodafone ! Μπορείς να δοκιμάσεις μια από τις: 059T1B6 RM-892 VAR EURO SWISSCOM CH 32GB BLACK 059T1V5 RM-892 VAR EURO AT MOBILKOM 32GB SL BLK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Είμαι στην 1326 και πήρα το peek στην glance screen και κάποια ακόμα απο app update του marketpalce... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Πρώτη μέρα μαζί του και με ξετρέλανε.....;) Δεν ήθελα και πολύ βέβαια....:lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starbats Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Πρώτη μέρα μαζί του και με ξετρέλανε.....;) Δεν ήθελα και πολύ βέβαια....:lol: δε χορτενεται με τίποτα το ατιμο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Όντως ρε παιδιά !!! Είναι απίστευτο !!! Τι χρώμα το 'χετε? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ένα είναι το χρώμα: ΜΑΥΡΟ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Το χειρότερό μου !!! :lol: Εγώ σκεφτόμουν σε γκρι ή ασπρο και κατέληξα στο άσπρο και είναι έρωτας !!! Η φάση είναι ότι μετά μου 'ρθε οτι το χεις σε μαύρο αφου είναι το 32αρι που είχες πει... :rolleyes: :lol: Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ένα είναι το χρώμα: ΜΑΥΡΟ Χαχαχαχα! Καλοδούλευτο! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Χαχαχαχα! Καλοδούλευτο! Ευχαριστώ...;) Η οθόνη του μου κάνει για πολύ καλύτερη απο τι 920.... Στέκει αυτό? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Μήπως φταίει ότι είναι amoled? Απο ποια άποψη το λες? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts