stewe Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Η Vodafone έχει αυτές τις μέρες το 925 με 250€, ένα 30άρι λιγότερο από σκρουτζομάγαζα. link Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis6119 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Η Vodafone έχει αυτές τις μέρες το 925 με 250€, ένα 30άρι λιγότερο από σκρουτζομάγαζα. link Ετσι ειναι,250 μετρητα απο vodafone η αλλιως πιο χαλαρα σε 12 ατοκες απο τον Γερμανο:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Είναι δωρεάν το να αφαιρέσει ένα Nokia care τη rom της Vodafone;;; έχω πολύ κοντά μου... Το data sense τι κάνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Είναι δωρεάν το να αφαιρέσει ένα Nokia care τη rom της Vodafone;;; έχω πολύ κοντά μου... Το data sense τι κάνει; Αν και κάποιοι ζητάνε 16€, ειναι δωρεαν και να επιμείνεις σε αυτο. Το data sense μετράει κατανάλωση Mb. Χρήσιμο εργαλείο. Απορω γιατι η Vodafone δεν κάνει μια προσφορά για το 32αρι. Εκει θα της έβγαζα το καπέλο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Είναι δωρεάν το να αφαιρέσει ένα Nokia care τη rom της Vodafone;;; έχω πολύ κοντά μου... Το data sense τι κάνει; Το data sense είναι η εφαρμογή που σου μεράει τα data από 3G και wifi με πολύ όμοφο και αποδοτικό τρόπο. Επίσης βάζεις όριο χρήσης για να μη το ξεπεράσει και γενικά για μένα ήταν ο λόγος που έβαλα ιταλική unbranded rom και δε το μετάνοιωσα καθόλου. Άσχετο παιδιά νομίζω πως εξακολουθώ να έχω θέμα με το gps... Τι συμβαίνει; Δε δουλεύει σωστά.... Edited February 24, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Τι θέμα έχεις? Τι σου κάνει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Τι θέμα έχεις? Τι σου κάνει? Έχει θέμα στην ακρίβεια στου στίγματος και στην πλοήγηση ξαφνικά κολλάει το στίγμα. Γενικά δεν έχει την ακρίβεια που είχε. Αυτή τη στογμή είμαι μέσα στο σπίτι μου και ενώ πάντα μου έδειχνε ακριβές στίγμα, τώρα πχ με βγάζει 200 μέτρα μακριά. 3 μέρες τώρα δουλεύει έτσι αλλοπρόσαλα βασικά όποτε γουστάρει. Αν είχα κάτι να θαυμάζω στο κινητό μου ήταν το άψογο gps. τσεκάρετέ το κι εσείς ρε παιδιά. Τοι ίδιο κάνει και με drive και με here και με google maps. Έχω κάνει 3 soft reset αλλα δε βλέπω να επανέρχεται στην αρχική κατάσταση... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvoud Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Απορω γιατι η Vodafone δεν κάνει μια προσφορά για το 32αρι. Εκει θα της έβγαζα το καπέλο. Κι εγώ απορώ...και να φανταστείς ότι υπάρχει product code για ελληνικό 32GB Vodafone branded: 059S938 RM-892 VAR EURO GR VODAFONE 32GB BLACK Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable] Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Φίλε όπως σου είπα κι εμένα μου το είχε κάνει πριν κάτι μέρες. Υπέθεσα ότι θα ήταν από το πολύ χαμηλό επίπεδο μπαταρίας. Με το που γύρισα σπίτι, το έβαλα να φορτίζει (και εγώ τρελάθηκα) κι με το που πήγε 30 + ξαναβγήκα, να το τσεκάρω (για μέσα στο σπίτι είναι απίθανο να πιάσει ούτε το έχω δοκιμάσει κιόλας να σου πω, λόγω θέσης). Στην αρχή κάτι έπιανε, μετά έκανε πάλι τα δικά του (όπως και σε σένα). Toυ κάνω ένα soft reset πιάνει σήμα κανονικό. Στο μεταξύ όμως είχε πέσει πάλι η μπαταρία και έκλεισα το Drive. Όταν επέστρεψα, έσβησα τους χάρτες και τους ξανακατέβασα. Χθες μετά κι από το δικό σου ίδιο πάθημα το τσέκαρα πάλι και δούλευε ρολόι. Θα το τσεκάρω πάλι σε πιο δύσκολες συνθήκες και θα σου πω. Μ ανησύχησε κι εμένα το θέμα πολύ γιατί προσωπικά είναι από τα βασικά ενός κινητού το gps, θα έχεις νεώτερα αύριο. Δοκίμασε (αν κ δεν ξέρω αν απ' αυτό διορθώθηκε) να απεγκαταστήσεις και να ξανακατεβάσεις τους χάρτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Φίλε όπως σου είπα κι εμένα μου το είχε κάνει πριν κάτι μέρες. Υπέθεσα ότι θα ήταν από το πολύ χαμηλό επίπεδο μπαταρίας. Με το που γύρισα σπίτι, το έβαλα να φορτίζει (και εγώ τρελάθηκα) κι με το που πήγε 30 + ξαναβγήκα, να το τσεκάρω (για μέσα στο σπίτι είναι απίθανο να πιάσει ούτε το έχω δοκιμάσει κιόλας να σου πω, λόγω θέσης). Στην αρχή κάτι έπιανε, μετά έκανε πάλι τα δικά του (όπως και σε σένα). Toυ κάνω ένα soft reset πιάνει σήμα κανονικό. Στο μεταξύ όμως είχε πέσει πάλι η μπαταρία και έκλεισα το Drive. Όταν επέστρεψα, έσβησα τους χάρτες και τους ξανακατέβασα. Χθες μετά κι από το δικό σου ίδιο πάθημα το τσέκαρα πάλι και δούλευε ρολόι. Θα το τσεκάρω πάλι σε πιο δύσκολες συνθήκες και θα σου πω. Μ ανησύχησε κι εμένα το θέμα πολύ γιατί προσωπικά είναι από τα βασικά ενός κινητού το gps, θα έχεις νεώτερα αύριο. Δοκίμασε (αν κ δεν ξέρω αν απ' αυτό διορθώθηκε) να απεγκαταστήσεις και να ξανακατεβάσεις τους χάρτες. Θα το κάνω και θα το ξαναδοκιμάσω αύριο. θα δοκιμάσω να επαναφέρω και τη δόνηση στα capacitive μπας και... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman007 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Και μένα πριν 2-3 μέρες το gps ήταν στον κόσμο του,με έβγαζε τελείως αλλού,κολλημένο σε ένα μέρος. Μόλις το έβαλα στο ίντερνετ μέσω wi-fi ήρθε στα καλά του. Εκτός σύνδεσης τα ίδια,οπότε κάπου βρήκα μια μικρή αναβάθμιση με το sysapp pusher και δούλεψε. Αλλιώς θα έκανα απεγκατάσταση τους χάρτες και ξανά εγκατάσταση. Ποιος ξέρει πού σκάλωσε? Να δούμε τί θα φέρει η αναβάθμιση 8.1! Πάντως,αποδεικνύεται ότι αν αρχίσεις να τραβάς βίντεο κυρίως,φωτογραφίες κατά δεύτερον,κανένα μεγάλο σε όγκο παιχνίδι και βάλεις και τραγούδια μέσα,τα 16Gb είναι λίγα. Υπό την προϋπόθεση πάντα ότι κρατάς όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες στο κινητό και δεν τα μεταφέρεις σε άλλο αποθηκευτικό μέσο (Μεγάλο φάουλ η έλλειψη επέκτασης με microSD ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και μένα πριν 2-3 μέρες το gps ήταν στον κόσμο του,με έβγαζε τελείως αλλού,κολλημένο σε ένα μέρος. Μόλις το έβαλα στο ίντερνετ μέσω wi-fi ήρθε στα καλά του. Εκτός σύνδεσης τα ίδια,οπότε κάπου βρήκα μια μικρή αναβάθμιση με το sysapp pusher και δούλεψε. Αλλιώς θα έκανα απεγκατάσταση τους χάρτες και ξανά εγκατάσταση. Ποιος ξέρει πού σκάλωσε? Να δούμε τί θα φέρει η αναβάθμιση 8.1! Σαν τι μικρή αναβάθμιση δλδ; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ύστερα απο τα σχόλια σας, παρατήρησα ότι κ εμένα το gps με έδειχνε 300μ μακρυά απο το σημείο που βρισκόμουν. Διαγραφή του χάρτη και επανεγκατάσταση του και τώρα με δειχνεί ακριβώς στο σημείο που είμαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Θεωρώ αδιανόητο να κολλάει το στίγμα στη μέση της διαδρομής και μετά από ξεκίνημα σε φανάρι πχ να περιμένεις 500 μέτρα για να ξανασυγχρονίσει. Το gps δούλευε άψογα. Αναρωτιέμαι αν κάποια αναβάθμιση μας τσάκισε.... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Λοιπόν μήπως και βγάλουμε άκρη Jamesc :) Εμένα το πρόβλημα μου παρουσιάστηκε λίγο πριν πάω στo Nokia Care για αλλαγή λογισμικού. Με soft reset επανήλθε, αλλά δεν ξέρω αν επανήλθε για τα καλά ή θα μου προέκυπτε πάλι θέμα. Την επόμενη πήγα στο NokiaC και έβγαλα το Voda. Με το που πήρα το τηλέφωνο το πρώτο που δοκίμασα ήταν το Drive μην και ξαναέχει θέμα. Δεν είχε. Από τότε πέρασα κι εγώ μια αναβάθμιση (αν δεν την έχεις πήγαινε στο store, βρες το Drive+ και δες αν σου γράφει ενημέρωση). Επίσης ξαναέστησα το τηλέφωνο περνώντας επαφές και εφαρμογές πάλι. To ξαναδοκίμασα σήμερα, ευτυχώς όλα οκ. Το Here Maps εξακολουθεί να έχει μια μικρή απόκλιση, όχι τόσο ενοχλητική όμως. Ενοχλητικό είναι ότι με το που ανοίγει το Drive με δείχνει σε μια διεύθυνση που ούτε καν θυμάμαι αν έχω περάσει από κει. Με το που βάζω προορισμό όμως με δείχνει εκεί που είμαι. Ένα θεματάκι που έχει, είναι ότι δεν σου δίνει το ακριβες στίγμα σου όταν είσαι σε πεζόδρομο, τότε σε δείχνει στον πλησιέστερο κανονικό δρόμο. Άρα τέλος οι ταρζανιές στους πεζοδρόμους αν θες Drive. Το Η Μaps αν βάλεις λειτουργία πεζού δεν μασάει από πεζόδρομους από την άλλη :) Επανέρχομαι στο σπαστικό περισσότερο και όχι ουσιαστικό θέμα που όταν το ανοίγω με δείχνει αλλού. Πρόσεξα ότ έχεις και εσύ το Amazing Weather HD. Και εγώ το έχω και μάλιστα αγορασμένο. Ε η διεύθυνση που με βγάζει μόλις το ανοίγω είναι ο τοπικός μετεωρολογικός σταθμός! Μπορεί να είναι και σύμπτωση. Η να κάνουν καμιά μυστήρια επικάλυψη τα δυό προγράμματα; Πάντως και τη προηγούμενη φορά στη ίδια διεύθυνση μ έδειχνε, μόνο που τότε είχε κολήσει εκεί, τώρα με το που αρχίζω να το χρησιμοποιώ, όλα καλά. Και δεν ΄χάνει και στίγμα κατά την οδήγηση. Ερωτήσεις (2) Αν βγάλω το Drive+ μπορώ να το επανεγκαταστήσω, ή θα έχω θέμα; Αν βγάλω το Amazing Weather HD, πρέπει να το ξαναγοράσω για να το ξαναπεράσω στο τηλέφωνο; Θέλω να δω γιατί έχει φάει σκάλωμα μόλις ξεκινάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το σκάλωμα το τρώει γιατί οι υπηρεσίες τοποθεσίας χρησιμοποιούνται απ' την εφαρμογή καιρού. Οταν αρχίζεις να χρησιμοποείς υπηρεσίες πλοήγησης, αναλαμβάνουν αυτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας και σε δείχνει εκεί που είσαι... Μπορείς να απεγκαταστήσεις χωρίς θέμα... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το σκάλωμα το τρώει γιατί οι υπηρεσίες τοποθεσίας χρησιμοποιούνται απ' την εφαρμογή καιρού. Οταν αρχίζεις να χρησιμοποείς υπηρεσίες πλοήγησης, αναλαμβάνουν αυτές τις υπηρεσίες τοποθεσίας και σε δείχνει εκεί που είσαι... Μπορείς να απεγκαταστήσεις χωρίς θέμα... ;) Παιδιά με βάλατε στη πρίζα θα τα ξηλώσω όλα. Όμως και πάλι δε μπορώ να καταλάβω γιατί κολλάει το gps κατά τη διαδρομή και τρελαίνεται γενικώς. Εϊμαι σίγουρος οτι δεν είναι θέμα δέκτη αλλά πλέον αρχίζει το ψάξιμο... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Το ότι κολλάει στην διαδρομή είναι άλλο θέμα... Θα δοκιμάσω το δικό μου όσο μπορώ και θα αναφέρω... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Από τότε πέρασα κι εγώ μια αναβάθμιση (αν δεν την έχεις πήγαινε στο store, βρες το Drive+ και δες αν σου γράφει ενημέρωση). Επίσης ξαναέστησα το τηλέφωνο περνώντας επαφές και εφαρμογές πάλι. To ξαναδοκίμασα σήμερα, ευτυχώς όλα οκ. Το Here Maps εξακολουθεί να έχει μια μικρή απόκλιση, όχι τόσο ενοχλητική όμως. Ενοχλητικό είναι ότι με το που ανοίγει το Drive με δείχνει σε μια διεύθυνση που ούτε καν θυμάμαι αν έχω περάσει από κει. Με το που βάζω προορισμό όμως με δείχνει εκεί που είμαι. Ένα θεματάκι που έχει, είναι ότι δεν σου δίνει το ακριβες στίγμα σου όταν είσαι σε πεζόδρομο, τότε σε δείχνει στον πλησιέστερο κανονικό δρόμο. Άρα τέλος οι ταρζανιές στους πεζοδρόμους αν θες Drive. Το Η Μaps αν βάλεις λειτουργία πεζού δεν μασάει από πεζόδρομους από την άλλη :) Επανέρχομαι στο σπαστικό περισσότερο και όχι ουσιαστικό θέμα που όταν το ανοίγω με δείχνει αλλού. Πρόσεξα ότ έχεις και εσύ το Amazing Weather HD. Και εγώ το έχω και μάλιστα αγορασμένο. Ε η διεύθυνση που με βγάζει μόλις το ανοίγω είναι ο τοπικός μετεωρολογικός σταθμός! Μπορεί να είναι και σύμπτωση. Η να κάνουν καμιά μυστήρια επικάλυψη τα δυό προγράμματα; Πάντως και τη προηγούμενη φορά στη ίδια διεύθυνση μ έδειχνε, μόνο που τότε είχε κολήσει εκεί, τώρα με το που αρχίζω να το χρησιμοποιώ, όλα καλά. Και δεν ΄χάνει και στίγμα κατά την οδήγηση. Ερωτήσεις (2) Αν βγάλω το Drive+ μπορώ να το επανεγκαταστήσω, ή θα έχω θέμα; Αν βγάλω το Amazing Weather HD, πρέπει να το ξαναγοράσω για να το ξαναπεράσω στο τηλέφωνο; Θέλω να δω γιατί έχει φάει σκάλωμα μόλις ξεκινάει. Φίλε όντως είχα το amazing weather μέσα με ενεργοποιημένη τη τοποθεσία αν και δε το χρησιμοποιούσα απλά το χα πάρει δωρεάν μια μέρα που το δίνανε τσάμπα. Τώρα το κατα πόσον αυτό έχει επηρεάσει τη χρήση θα το δω τ απόγευμα.... Εύχομαι να είναι αυτό... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Όντως έχει να κάνει το AmWeatherHD τελικά. Πήγα στις ρυθμίσεις του κι ενεργοποίησα το "Show Current Location GPS" που δεν το είχα ενεργό. Πλέον και το Drive με το που ξεκινάει με δείχνει εδώ που είμαι! Προφανώς πριν επειδή έχω το AmWHD να τρέχει και στο παρασκήνιο έπαιρνε πληροφορές από τον τοπικό μετεωρολογικό σταθμό και το Drive στο ξεκίνημα έπαιρνε σαν τοποθεσία αυτή, όπως λέει και ο Μίχος. Για τελική επιβεβαίωση, θα ξανα απενεργοποιήσω το "Show Current Location GPS" και θα ανοίξω το Drive σε άλλο μέρος. Σύμφωνα με τη λογική μας, στο ξεκίνημα θα με δείξει εκεί που συγχονίστηκε τελευταία το HD. Τώρα που το σκέφτομαι τα σκαλώματα πρέπει να συνέπεσαν με την εγκατάσταση το HD (δοκιμαστικά πρώτα και οριστικά αργότερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εχω κινητο b randed vodafone black version και θελω να βαλω unbranded ποια να διαλεξω ρομ για να εχω το data sense? Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εχω κινητο b randed vodafone black version και θελω να βαλω unbranded ποια να διαλεξω ρομ για να εχω το data sense? Δεν έχεις θέμα. Όλες οι unbranded έχουν κανονικά data sense. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ποιες ειναι unbranded ;για βοηθηστε γιατι δεν καταλαβαινω τα product codes.Ποια θα επιλεξω για να μην χασω την εγγυηση; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 ποιες ειναι unbranded ;για βοηθηστε γιατι δεν καταλαβαινω τα product codes.Ποια θα επιλεξω για να μην χασω την εγγυηση; Η εγγύηση δεν γνωρίζω αν ισχύει αν φλασάρεις μόνος σου. Νομίζω πως καλύπτει μόνο τις ενέργειες που τελεί το εξουσιοδοτημένο προσωπικό των nokia care points. Unbranded είναι ο,τιδήποτε έχει τα γράμματα "cv" (country variant) μέσα στο ονομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 (edited) Όντως έχει να κάνει το AmWeatherHD τελικά. Πήγα στις ρυθμίσεις του κι ενεργοποίησα το "Show Current Location GPS" που δεν το είχα ενεργό. Πλέον και το Drive με το που ξεκινάει με δείχνει εδώ που είμαι! Προφανώς πριν επειδή έχω το AmWHD να τρέχει και στο παρασκήνιο έπαιρνε πληροφορές από τον τοπικό μετεωρολογικό σταθμό και το Drive στο ξεκίνημα έπαιρνε σαν τοποθεσία αυτή, όπως λέει και ο Μίχος. Για τελική επιβεβαίωση, θα ξανα απενεργοποιήσω το "Show Current Location GPS" και θα ανοίξω το Drive σε άλλο μέρος. Σύμφωνα με τη λογική μας, στο ξεκίνημα θα με δείξει εκεί που συγχονίστηκε τελευταία το HD. Τώρα που το σκέφτομαι τα σκαλώματα πρέπει να συνέπεσαν με την εγκατάσταση το HD (δοκιμαστικά πρώτα και οριστικά αργότερα). Κι όμως μετά το ξήλωμα του Amazing Weather επιτέλους επανήλθε το gps μου στη προτέρα κατάσταση. 40χλμ διαδρομή ούτε ένα κόλλημα και το στίγμα μέσα στο σπίτι μου με ανοιχτό το wifi απόκλιση μέτρα και όχι εκατοντάδες μέτρα όπως χθες... Αν δεν είχαμε και το forum... Πάντως το Drive στη περιφερειακή Υμμητού παθαίνει κάτι κοκομπλόκα σε κάτι στροφές και στις σήραγγες, το βουνό το μπερδέυει το σήμα. κάνει 2-3 επανυπολογισμούς. Θα δοκιμάσω αύριο και το Copilot να δω αν δουλεύει καλύτερα. Edited February 25, 2014 by Jamesc Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts