Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως μπορώ να ξέρω αν έχω την τελεύτα αναβάθμιση gdr3;

Ο μονος τροπος να εχεις παρει την GDR3 ειναι να εχεις ξεκλειδωμενη συσκευη developer ή να εχεις κανει εγγραφη σαν developer στο αντιστοιχο προγραμμα της MS. H Nokia την GDR3 θα την δωσει τους επομενους μηνες σαν "Black" μαζι με προσθετα features.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση για το FB.

Όταν κάποιος μου κάνει σχόλιο κάπου, και το σχόλιο έχει και φώτο, η φώτο δεν μου βγαίνει. Αυτό είναι θέμα εφαρμογής λογικά έτσι.??

Μα καλά μια σοβαρή εφαρμογή για FB δεν παίζει..??? :mad::mad:

Δεν παίζει κάτι για αυτό έτσι..??

Έχει γραφτεί αρκετές φορες στο forum.... JDB Facebook...μακραν το καλύτερο και πιο γρήγορο...

Xiaomi Redmi Note 3 Pro (kate) [MIUI 10.2.1.0 stable]

Nokia Lumia 925 (windows 10 mobile preview release)

Ψάχνω για αξιόλογα ακουστικά - ψείρες γιατί τα ενσωματωμένα είναι για τα μπάζα...μόνο.

ξέρει κανείς αν αυτά: K318 - AKG

είναι συμβατά με την συσκευή μας;

Ελπίζω να μην είμαι off

3>4

Αυτό με το signal drop το έχει παρατηρήσει κανένας?

Δεν μου το κάνει αλλα απορω πως μένει η ένδειξη του σήματος (μπαταρίας κλπ) για τόση ώρα. Κανονικά μετά απο λίγα δευτερόλεπτα φεύγουν οι ενδείξεις....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν μου το κάνει αλλα απορω πως μένει η ένδειξη του σήματος (μπαταρίας κλπ) για τόση ώρα. Κανονικά μετά απο λίγα δευτερόλεπτα φεύγουν οι ενδείξεις....

Κι εγώ αυτό΄με αυτό απορώ. Κάτι παίζει με τη συγκεκριμεη συσκευή...

Εγώ πάντως σήμα και ήχο καμπανα!

- There is no place like 127.0.0.1 -

Αυτό με το signal drop το έχει παρατηρήσει κανένας?

Στο σπιτι μου το σημα απο ολα τα δικτυα ειναι χαλια. Ενας απο τους βασικους λογους που ειχα βολευτει το 820 ηταν ο πολυ δυνατος δεκτης του (με το S Advance και το Asus Padfone που ειχα πιο πριν ημουν συχνα εκτος δικτυου). Ειχα παρατηρησει πως το 925 δεν ειχε τοσο δυνατο δεκτη οσο το 820, αλλα γενικα δεν με εχει προβληματισει. Παρ' ολα αυτα το βιντεο ειναι 100% αληθινο γιατι και στην δικη μου συσκευη στο σπιτι μου που βρισκομαι τωρα μπορω να αναπαραγω ακριβως το ιδιο πραγμα. Απο τρεις παυλες δικτυου στην μια παυλα απλα ακουμπωντας την κατω δεξια γωνια.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Η τιμή όλο ανεβαίνει??? 350 στο birdphone προχτές, 400 σήμερα στο skroutz.

Εγω είδα κάτι αγγελίες 32αρια στα 250€ και κουφάθηκα.....

Εγω είδα κάτι αγγελίες 32αρια στα 250€ και κουφάθηκα.....

16αρια βρήκα κι εγώ στα 250 αλλά και 32??

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ (αν δεν κάνω λάθος). Τρομερή ευκαιρία πιστεύω μέχρι να καταλάβει ο πωλητής τι γκάφα κάνει....

Eδώ υπάρχει το 925 σε γκρι το 16 στα 350. Βέβαια τόσο το βρίσκεις καινούργιο.

Έριξα μια ματιά αλλα δεν το βρήκα. Ίσως το είδα στη χρυσή ευκαιρία ή κάπου μπερδεύτηκα ή την άλλαξε.....

χμμμμ ... :O

Dear vantonof,

Hi

Thank you for your inquiry.

We guarantee this phone is 925 and will revise our listing ASAP. As we know, Nokia phone usually supports multi-language.

Meanwhile, plese be remidned our price doesn't include your local customs duties.

Regards

Ada

------------------------------------------------------------------

Please note we can only reply to inquiries during business hours:

9:00 - 18:00 GMT+8 (local Taipei time).

Please excuse our delay response due to the time difference.

---------------------------------------------------------------

Βέβαια σήμερα το έκανε 16gb και έβαλε και μεταφορικά για Ελλάδα :p

Καλά που δεν το πήρες..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Μετά από αρκετές ημέρες χρήσης του 925, ήρθε η ώρα να κάνω έναν απολογισμό.

Θετικά:

- Πολύ καλή κατασκευή, ίσως ένα από τα ομορφότερα κινητά που έχω κρατήσει στα χέρια μου

- Πολύ καλή κάμερα, σε σύγκριση με το G βγάζει καλύτερες σε εξωτερικό χώρο, αλλά τις βραδινές πάσχει

- Δεν κολλάει πουθενά

- Η οθόνη του είναι ακόμη πιο "βούτυρο" από το 920, χαίρεσαι να το 'χεις στο χέρια σου

- Είναι Nokia, με ό,τι αυτό συνεπάγεται

Αρνητικά:

- Έλλειψη εφαρμογών στο κατάστημα της Microsoft (δεν είναι άδειο, αλλά ούτε και γεμάτο. Εφαρμογές όπως το Whats up της Cosmote δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνει κάτι)

- Μεγάλο περιθώριο από τα τρία βασικά κουμπιά ως το τέλος της συσκευής

- Λανθασμένη τοποθέτηση κουμπιού ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, πρόκειται για ένα τελείως υποκειμενικό θέμα, αλλά μου φαίνεται "κάπως" όταν το κρατάω στο χέρι γιατί, αν μου έρθει μήνυμα/mail κτλ, θα πρέπει να σηκώσω λίγο τη συσκευή για να την ξεκλειδώσω. Θα προτιμούσα ένα κουμπί πιο ψηλά, πάνω από αυτά της αυξομείωσης της έντασης, ούτε εκεί που βρίσκεται, ούτε πάνω απ'την οθόνη.

Κατακλείδα:

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό Winεdows Phone και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο σ'αυτή την κατηγορία και μην φοβάστε τα Mp, η κάμερά του θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, ειδικά αν δεν έχετε υψηλές απαιτήσεις. Σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο του, το 920, αυτό έχει κάπως καλύτερη κάμερα, αλλά το design του είναι αξεπέραστο. Αν το θέλετε για "σκληρή" χρήση, η έκδοση των 32Gb της Vodafone είναι μονόδρομος.

Μετά από αρκετές ημέρες χρήσης του 925, ήρθε η ώρα να κάνω έναν απολογισμό.

Θετικά:

- Πολύ καλή κατασκευή, ίσως ένα από τα ομορφότερα κινητά που έχω κρατήσει στα χέρια μου

- Πολύ καλή κάμερα, σε σύγκριση με το G βγάζει καλύτερες σε εξωτερικό χώρο, αλλά τις βραδινές πάσχει

- Δεν κολλάει πουθενά

- Η οθόνη του είναι ακόμη πιο "βούτυρο" από το 920, χαίρεσαι να το 'χεις στο χέρια σου

- Είναι Nokia, με ό,τι αυτό συνεπάγεται

Αρνητικά:

- Έλλειψη εφαρμογών στο κατάστημα της Microsoft (δεν είναι άδειο, αλλά ούτε και γεμάτο. Εφαρμογές όπως το Whats up της Cosmote δεν υπάρχουν και πρέπει να γίνει κάτι)

- Μεγάλο περιθώριο από τα τρία βασικά κουμπιά ως το τέλος της συσκευής

- Λανθασμένη τοποθέτηση κουμπιού ενεργοποίησης/απενεργοποίησης, πρόκειται για ένα τελείως υποκειμενικό θέμα, αλλά μου φαίνεται "κάπως" όταν το κρατάω στο χέρι γιατί, αν μου έρθει μήνυμα/mail κτλ, θα πρέπει να σηκώσω λίγο τη συσκευή για να την ξεκλειδώσω. Θα προτιμούσα ένα κουμπί πιο ψηλά, πάνω από αυτά της αυξομείωσης της έντασης, ούτε εκεί που βρίσκεται, ούτε πάνω απ'την οθόνη.

Κατακλείδα:

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό Winεdows Phone και σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα αν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα τηλέφωνο σ'αυτή την κατηγορία και μην φοβάστε τα Mp, η κάμερά του θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, ειδικά αν δεν έχετε υψηλές απαιτήσεις. Σε σχέση με το αμέσως προηγούμενο του, το 920, αυτό έχει κάπως καλύτερη κάμερα, αλλά το design του είναι αξεπέραστο. Αν το θέλετε για "σκληρή" χρήση, η έκδοση των 32Gb της Vodafone είναι μονόδρομος.

Διαφωνώ για τις βραδινές. Μήπως δεν ρυθμίζεις αναλόγως την κάμερα?

Για το μαρκετ έχεις ένα δίκιο (ούτε χάλια ούτε σούπερ) και τα υπόλοιπα όπως είπες είναι σχετικά.

Ηθελα μερες να γραψω κατι παρομοιο και ολο το αφηνα. Αφου εκανε την αρχη ο DonJuan θα γραψω και εγω τις δικες μου εντυπωσεις με την διαφορα πως το δικο μου μετρο συγκρισης ειναι το Lumia 820 που ειχα μεχρι προσφατα οποτε δεν θα αναφερθω στο λειτουργικο (στην δικη μου την περιπτωση δεν υπηρχε αλλαγη) αλλα μονο στις συσκευες:

(+)

1. Ποιοτητα κατασκευης. Πραγματικα χαιρεσαι να το κρατας ... τοσο που εχω αναβαλει την αγορα καποιας θηκης :)

2. Για τα δικα μου δεδομενα η καμερα ειναι σουπερ (για smartphone ). Ημουν καλυμμενος και με το 820 οποτε του 925 μου φαινεται διαστημικη (πρωι, μεσημερι, απογευμα, βραδυ :lol:).

3. Σημαντικη η βελτιωση στην αυτονομια σε σχεση με το 820, τουλαχιστον ενα + 30%-40% (με την ιδια χρηση εννοειται).

4. Αν και στα χαρτια το hardware ειναι το ιδιο, στην πραξη το 925 εχει πιο αμεση αποκριση. Και οχι δεν ειναι placebo, αλλα τσεκαρισμενο με τις δυο συσκευες διπλα διπλα να ανοιγουν ιδιες εφαρμογες. Δεν ξερω που μπορει να οφειλεται κατι τετοιο. Ισως να υπαρχει διαφορετικος χρονισμος στις CPU/GPU ή καλυτερο optimisation/tuning αυτων, αφου το 925 βγηκε αρκετους μηνες μετα

(-)

1. Με την αυτοματη ρυθμιση ενεργοποιημενη σε σχεδον σκοτεινο δωματιο η φωτεινοτητα καποιες φορες πεφτει υπερβολικα χαμηλα (αισθητα πιο κατω απο την χειροκινητη ρυθμιση "χαμηλη"). Καποια στιγμη (που δεν θα βαριεμαι :D) θα παρω και αναλυτικες μετρησεις. Με ενα προχειρο ψαξιμο ειδα σχετικες αναφορες απο χρηστες του 925 αλλα και του 920/1020 οποτε ελπιζω στο μελλον να υπαρξει καποια διορθωση σε καποιο μελλοντικο update.

2. Ανεφερα και σε προηγουμενο μηνυμα πως αν και δεν μου εχει δημιουργησει προβλημα, το 820 ειχε πιο ισχυρο σημα.

3. Η ποιοτητα εχει και τα μειονεκτηματα της. Με το 925 πρεπει να εισαι πιο προσεκτικος για μικρογρατζουνιες κλπ. ενω με το 820 και τα αφαιρουμενα καπακια του δεν ειχα κανενα αγχος.

Edited by g1orgos

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εγώ αγόρασα αυτές τις θήκες , ήρθαν σε 4 μέρες από Σιγκαπούρη .....

http://www.ebay.co.uk/itm/2x-Rubber-Rubberized-Skin-Cover-Hard-Case-LCD-Film-Nokia-Lumia-925-UQZBE51-/400611554175?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d464f337f

Προσθέτουν ελάχιστα στις διαστάσεις της συσκευής, έχουν μια απίστευτα μαλακή αίσθηση και δεν γλυστράνε...

Κόστος 3,8 ευρώ ;-)

Edited by deliol

Παιδιά, κατάστημα και Outlook είναι down?

δεν φορτώνουν με τίποτα...

*Τώρα που ξανακοίταξα , δουλεύουν. Πριν είχα θέμα. Thanks Bill!

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδιά, κατάστημα και Outlook είναι down?

δεν φορτώνουν με τίποτα...

δουλευουν κανονικά και τα δυο

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)