kyr_ Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Πάντως αυτό που γράφτηκε απο τους psail και miltoshellas στη σελ. 36 είναι αρκετά σημαντικό. Αυτό με τα μηνύματα που δεν ξέρεις σε πιο νούμερο το στέλνει και στις εισερχόμενες κλήσεις που δεν εμφανίζει το όνομα. Ισχύουν αυτά ; Παρακαλώ δείτε στη σελ 36 λεπτομέρειες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Αν πατήσεις τα αντικρουόμενα βελάκια κάτω δεξιά διαλέγεις σε ποιο νουμερο θα στείλεις. Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDBOX Δημ. October 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2013 Στην λειτουργία πτήσης με ανοιχτό το wifi δεν βρίσκει τα αποθηκευμένα δίκτυα. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Στην λειτουργία πτήσης με ανοιχτό το wifi δεν βρίσκει τα αποθηκευμένα δίκτυα. Το έχει παρατηρήσει κανείς αυτό; Λογικό δεν είναι σε λειτουργία πτήσης να κόβει οτιδήποτε wireless; Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raptor1 Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) Αν έχεις ήδη ανοιχτό wifi και ενεργοποιήσεις τη λειτουργία πτήσης τότε το κλείνει.Αλλά αν πας να το ανοίξεις με τη λειτουργία πτήσης ήδη ενεργή,ανοίγει κανονικά. Edited October 21, 2013 by Raptor1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltoshellas Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 (edited) πολύ όμορφο το τηλέφωνο δεν λέω, αλλά η αμεσότητα απόκρισης του έχει μειωθεί από την πρώτη μέρα (καμιά 10ριά μέρες το έχω). Και ακόμα πιο ενοχλητικό είναι ότι το double tap στην κλειδωμένη οθόνη δεν "ακούει" με την πρώτη. Ίσως ούτε με την δεύτερη-τρίτη.... Συμβαίνει σε κάποιον άλλον αυτό; για πείτε καμιά ιδέα... Πάντως αυτό που γράφτηκε απο τους psail και miltoshellas στη σελ. 36 είναι αρκετά σημαντικό. και στις εισερχόμενες κλήσεις που δεν εμφανίζει το όνομα. το δικό μου πρόβλημα διορθώθηκε παίζοντας με τους λογαριασμούς από τους οποίους συχρονίζονται οι επαφές. Αν και δεν κατάλαβα ακόμα τι εφταιγε, δε πρέπει να σε ανησυχει. Edited October 21, 2013 by impreza_sti Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση". Παράθεση macbook pro, ipad 9.7, oneplus 7t pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 πολύ όμορφο το τηλέφωνο δεν λέω, αλλά η αμεσότητα απόκρισης του έχει μειωθεί από την πρώτη μέρα (καμιά 10ριά μέρες το έχω). Και ακόμα πιο ενοχλητικό είναι ότι το double tap στην κλειδωμένη οθόνη δεν "ακούει" με την πρώτη. Ίσως ούτε με την δεύτερη-τρίτη.... Καλησπερα. Εχεις το τελευταιο Update για το double tap; Βαλε το Nokia Pusher απο το Store. Ειναι πολυ χρησιμο. ΑΠο εκει θα δεις και αν εχεις το τελευταιο update για το display+touch. Παλιοτερα και σε εμενα δεν ακουγε το double tap σε ενα 925 που ειχα (τωρα εχω το 820). Μετα ομως απο το update που εκανα στο display+touch επαιζε μια χαρα. Οσον αφορα την αμεσοτητα αποκρισης εχω δει και εγω στο 820 οτι καποιες φορες αυτη η αμεσοτητα που μας εχει συνηθισει το λειτουργικο, απλα χανεται στιγμιαια.....Εχω την εντυπωση οτι μετα απο την GDR2 οταν η συσκευη μενει ανοιχτη για πολλες μερες χωρις επανεκκινηση, μπορει και να παρουσιαστουν ψιλοθεματακια με την αποκριση. Δηλαδη και που πατας οθονη και αμεσα εισαι εκει που θες, μπορει να περιμενεις και 0,5-1 δευτερολεπτο. Οχι παντα ομως..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDBOX Δημ. October 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2013 Αν έχεις ήδη ανοιχτό wifi και ενεργοποιήσεις τη λειτουργία πτήσης τότε το κλείνει.Αλλά αν πας να το ανοίξεις με τη λειτουργία πτήσης ήδη ενεργή,ανοίγει κανονικά. Αναφέρομαι ακριβώς σε αυτό. Δηλαδή με ενεργή την λειτουργία πτήσης αν ενεργοποιήσεις μετά το wifi δεν βρίσκει δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Παιδια απο push mail και gmail πως παει? Δουλεύει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Παιδια απο push mail και gmail πως παει? Δουλεύει? Κανονικα.Τα παντα,ολα....Ηρθε το Nokia camera!!Σπευσατε για αναβαθμιση του Pro cam.... http://www.wpcentral.com/nokia-camera-now-available-combines-pro-cam-and-smart-cam-one-photo-app Edited October 22, 2013 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Καλησπερα. Εχεις το τελευταιο Update για το double tap; Βαλε το Nokia Pusher απο το Store. Ενα λινκ υπάρχει για το Pusher γιατι δεν μου το βγάζει στο appstore! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Κανονικα.Τα παντα,ολα....Ηρθε το Nokia camera!!Σπευσατε για αναβαθμιση του Pro cam.... http://www.wpcentral.com/nokia-camera-now-available-combines-pro-cam-and-smart-cam-one-photo-app Ρε παιδιά, το Nokia camera δεν το είχαμε??? Δεν μου βγαζει καμια ενημέρωση. Ούτε το pro cam..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Ρε παιδιά, το Nokia camera δεν το είχαμε??? Δεν μου βγαζει καμια ενημέρωση. Ούτε το pro cam..... Οχι δεν το ειχαμε.Συνενωσε η Νοκια το procam,το smart cam και την βιντεοσκοπηση μεσα σε μια εφαρμογη.Το βρισκεις κανοντας ενημερωση στο Pro cam μεσω store,και μολις κανεις την ενημερωση αφαιρειται το Procam και smartcam και γινεται Nokia camera..Τωρα δεν ξερω αν εχουν πειραξει αλγοριθμους καμερας κλπ,δεν προλαβα να το τεσταρω... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Οχι δεν το ειχαμε.Συνενωσε η Νοκια το procam,το smart cam και την βιντεοσκοπηση μεσα σε μια εφαρμογη.Το βρισκεις κανοντας ενημερωση στο Pro cam μεσω store,και μολις κανεις την ενημερωση αφαιρειται το Procam και smartcam και γινεται Nokia camera..Τωρα δεν ξερω αν εχουν πειραξει αλγοριθμους καμερας κλπ,δεν προλαβα να το τεσταρω... μα δεν μου βγαζει σε κανένα ενημέρωση....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Στο Nokia Collection δεν σου βγαζει την Nokia Camera !? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) Στο Nokia Collection δεν σου βγαζει την Nokia Camera !? Μου βγάζει την εφαρμογή αλλά έχει μόνο "κοινοποίηση". Όχι ενημέρωση.... EDIT: Άκυρο. Δεν ξέρω πως και πότε αλλά μάλλον έχει γίνει το update μιας και δεν έχω την Pro. Edited October 23, 2013 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosid Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Nokia Camera και επίσης update στο here maps και here transit με καινουρια κιολας εικονίδια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Υπάρχει τρόπος στο Nokia camera να βγάζουμε φωτογραφία με ένα και μόνο κλικ στην οθόνη όπως με την αρχική εφαρμογή? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Λοιπον θα ειμαι εκτος θεματος ψιλο αλλα πειτε μου μια γνωμη. Εχω το 920 και πραγματικα με ενοχλει εδω και αρκετο καιρο το βαρος/παχος του. Απο τοτε που βγηκε το 925 το γλυκοκοιταζα. Ελεγα ομως να περιμενω το διαδοχο του. Μετα τη χθεσινη ανακοινωση βλεπω οτι το ριξαμε στα μεγαλυτερα κινητα και αν και σιγουρα θα ανακοινωσουν κατι καλο σε μεγεθος μεχρι 5 ιντσες εγω λεω να παρω το 925 γιατι μεεεχρι να το ανακοινωσουν μεεεχρι να κυκλοφορησει μεεεεχρι να πεσει η τιμη του αυτου του "1520 mini" θα περασει πολυς καιρος ε; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Λοιπον θα ειμαι εκτος θεματος ψιλο αλλα πειτε μου μια γνωμη. Εχω το 920 και πραγματικα με ενοχλει εδω και αρκετο καιρο το βαρος/παχος του. Απο τοτε που βγηκε το 925 το γλυκοκοιταζα. Ελεγα ομως να περιμενω το διαδοχο του. Μετα τη χθεσινη ανακοινωση βλεπω οτι το ριξαμε στα μεγαλυτερα κινητα και αν και σιγουρα θα ανακοινωσουν κατι καλο σε μεγεθος μεχρι 5 ιντσες εγω λεω να παρω το 925 γιατι μεεεχρι να το ανακοινωσουν μεεεχρι να κυκλοφορησει μεεεεχρι να πεσει η τιμη του αυτου του "1520 mini" θα περασει πολυς καιρος ε; :( Ε μάλλον έτσι... Άσε που το 925 πλέον έχει απίστευτη τιμή. Εγω απλά περιμένω τοα Χριστούγεννα να το πάρω. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Επρεπε να ειναι κολλητος μου ο evleaks θα ηξερα τι σκαρωνουν και για ποτε... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Επρεπε να ειναι κολλητος μου ο evleaks θα ηξερα τι σκαρωνουν και για ποτε... :rolleyes: http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2013/10/nokiaillusionist.jpg Να τι σκαρώνουν! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 http://wmpoweruser.com/wp-content/uploads/2013/10/nokiaillusionist.jpg Να τι σκαρώνουν! Εχμ.. ? :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 Λοιπον θα ειμαι εκτος θεματος ψιλο αλλα πειτε μου μια γνωμη. Εχω το 920 και πραγματικα με ενοχλει εδω και αρκετο καιρο το βαρος/παχος του. Απο τοτε που βγηκε το 925 το γλυκοκοιταζα. Ελεγα ομως να περιμενω το διαδοχο του. Μετα τη χθεσινη ανακοινωση βλεπω οτι το ριξαμε στα μεγαλυτερα κινητα και αν και σιγουρα θα ανακοινωσουν κατι καλο σε μεγεθος μεχρι 5 ιντσες εγω λεω να παρω το 925 γιατι μεεεχρι να το ανακοινωσουν μεεεχρι να κυκλοφορησει μεεεεχρι να πεσει η τιμη του αυτου του "1520 mini" θα περασει πολυς καιρος ε; :( εκανα την ιδια διαδρομη. Πραγματικα αλλο τηλεφωνο. Ελεγα πως θα παρω οπωσδήποτε το 1020 αλλα εφαγα τετοιο κόλλημα με το 925 που τελικα αμφιβάλω. Ποιος? Εγω, ο λατρης των φωτογραφικών.....!!!! Δώσε κατι παραπανω και παρε το 32αρι. Θα με θυμηθείς....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniCrete Δημ. October 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2013 (edited) http://www.nokiapoweruser.com/2013/10/23/evleaks-nokia-illusionist-with-stylus-support-coming-is-nokia-going-to-hold-one-more-event-soon/ Ναι σιγουρα για το 32αρι μιλαμε. Αν και παλι λεω να περιμενω, πιθανον να κανουν κι αλλο event συντομα προς ΕυρωΑμερικη μερια και να ανακοινωσουν κατι αλλο. Δε θα με χαλαγε δλδ ενα 925 με καλυτερη αναλυση οθονης, λιγο καλυτερο επεξεργαστη, πολυ καλυτερη μπαταρια, και το USB απο κατω!!!! (ακομα δεν το εχω χωνεψει οτi τη βαλανε στην κορυφη την υποδοχη) :p Edited October 23, 2013 by yianniCrete Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts