Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 925

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την ίδια σιμ είχα και στο 920 και εκείνο είχε μια χαρά σήμα. Εδώ που είμαι με το 920 με τιν ίδια σιμ είχα 4 γραμμές H και τώρα 1 γραμμή Ε. Δοκίμασα και μικρο σιμ Vodafone μολις. στην voda είχε 1-3 γραμμες Ε αλλά εικονικό, με το πήγα να κάνω κλήση έπεσε στη μία Ε και μετά καθόλου. Τις περισσότερες φορές κάνει ένα τουτ και λέει κλήση απορρίφθηκε και πέφτει η γραμμή.

μήπως να κάνω και ένα hard reset η άδικα?

Εκανα και hard reset αλλά τα ίδια.

Επίσης όταν κάνω αναζήτηση δυκτίου χειροκίνητα μου βγάζει ΜΟΝΟ Cosmote 2G. Τίποτα άλλο. και με την ίδια σιμ στο 920 έχω 3G φουλ.

Edited by konstantinosid

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν ήταν lock λογικά δεν θα έβγαζε καθόλου Cosmote. Σε περίπτωση που φταίει αυτό με αλλη ρομ θα στρώσει? Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα η κεραία του.

Θα δω μέχρι αύριο και αν είναι να το στείλω πίσω με κουριερ και να περιμένω να περάσει DOA και μετά να μου έρθει άλλο. Αν και νομίζω πως το κατάστημα θα έχει το ίδιο πάλι μαύρο. Αρα δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι.

Δεν είχε και καθόλου μπαταρία οταν το άνοιξα. Βέβαια ο υπάλληλος που μιλησα μαζί του μου είπε πως αυτό συμβαίνεει κάποιες φορές σε τηλέφωνα που έχουν την μπαταρία πάνω.

Δεν είχε μπαταρία !? Παράξενο κι αυτό...

Πάρε τηλέφωνο σε ενα Nokia Care να τους ρωτήσεις για φλασάρισμα άλλου firmware...

:rtfm:

Το σκέφτηα αλλά δεν μπορω να βρω τηλ. εξυπηρέτησης για Nokia. στο site δεν έχουν στην επικοινωνία.

οκ, άκυρο, βρήκα nokia care, αλλά όχι απ το site της.

Επίσης το έκανα hard reset έβαλα vodafone για δοκιμή και το μόνο δύκτιο που αναγνωρίζει στην χειροκίνητη αναζήτηση δυκτίου είναι η cosmote 2g, την vodafone δεν την αναγνωρίζει καθόλου, ούτε την wind.

Edited by konstantinosid

Πιστεύω (και ελπίζω) πως όλα τα τελευταία μοντέλα της νόκια με wp8 θα πάρουν τη gdr3.Mε τα 8.1 τί θα γίνει είναι το θέμα.Θα βγουν για όλα? Για όσα έχουν 1Gb ram?(δηλ. από το 820 και πάνω?)Για να δούμε τώρα με την εξαγορά......:ninja:

Κάτι είχε ειπωθεί παλιότερα οτι θα πάρουμε σίγουρα την 8.1

Μένει να το δούμε.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδιά καλημέρα,

Μετά από την αναβάθμιση όταν κάνω soft reset θα χρειάζεται εκ νέου αναβάθμιση;

Ευχαριστώ.

οχι!δεν χρειαζεται.

Καλησπέρα παιδιά, τελικά σήμερα πήρα τηλέφωνο σε 2 Nokia Care για να είμαι σίγουρος και περιέγραψα το πρόβλημα με το σήμα.

Και οι 2 μου είπαν ότι παρόλο που δεν έχει καθόλου σήμα η Vodafone και μόνο μία γραμμή η Cosmote δεν παίζει ρόλο ότι η συσκευή είναι Αγγλική της ΕΕ. Θα έπρεπε να έχω κανονικά σήμα. Αν ήταν κλειδωμένη δεν θα μου έβγαζε ούτε για δευτερόλεπτα Cosmote και μία γραμμή είπαν. Μάλλον φταίει η κεραία και είπαν να το στείλω από εκεί που το πήρα για αντικατάσταση. Το 925 μου λένε έχει πολύ καλό πομπό-δέκτη και θα έπρεπε να έχεις καλό σήμα ακόμη και σε περιοχή που κάποια ζορίζονται. επίσης μου είπαν ότι πρέπει τα κινητά να έχουν 35-45 % μπαταρία κανονικά όταν ενεργοποιούνται πρώτη φορά και ότι δεν είναι καλό σημάδι ότι χρειάστηκε να φορτίσω 20 λεπτά για να μπορέσω να το ανοίξω την πρώτη φορά.

Επίσης παιδιά ο φορτιστής που μου είχαν μέσα δεν ήταν καν ο γνήσιος της Nokia!!! Είχαν ένα ψεύτικο-πλαστικό μαύρο που φαινόταν της πλάκας. Επειδή ήταν Αγγλικό το τηλεφωνο σίγουρα αφαιρέσαν τον Αγγλικό και βάλαν αυτόν. Αλλά και πάλι απαράδεκτο να το κάνουν αυτό όταν και καλά στο δίνουν σφραγγισμένο. Και η ταινία ασφαλείας έκανε μπαμ ότι έχει βγει η αρχική και έχει μπει άλλη από πάνω...

Και έτσι τους το έστειλα πίσω.... Αχ και κάτι μου το λέγε ότι μην παίρνεις από Birdphone με αυτά που διαβάζω... και ήμουν μεταξύ bird και kaiser... τέλος πάντων... Να δούμε η αντικατάσταση τι θα είναι....

Ααα και να είναι καλά όσοι μου είπαν (MIXOStsi) μη βιάζεσαι να το φλασσάρεις άλλη ρομ... Γιατί μάλλον δεν θα είχε αποτέλεσμα και τώρα θα έτρεχα να ξαναπεράσω την αρχική και να το στείλω με άγχος πίσω μήπως συμπληρωθούν οι 7 μέρες ή γίνει καμιά στραβή.

Edited by konstantinosid

Μόλις το φλασαρα και το έκανα spaghetti (ιταλικό) μιας και η vodafone Γερμανίας επέλεξε να μη δώσει το data sense.....

Μόλις το φλασαρα και το έκανα spaghetti (ιταλικό) μιας και η vodafone Γερμανίας επέλεξε να μη δώσει το data sense.....

Φρόντισε να κρατήσεις back up την Branded Vodafone rom στο PC σου σε περίπτωση που το στείλεις service- χτυπά ξύλο μακριά μας:p- να περάσεις τη μαμα rom;)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Φρόντισε να κρατήσεις back up την Branded Vodafone rom στο PC σου σε περίπτωση που το στείλεις service- χτυπά ξύλο μακριά μας:p- να περάσεις τη μαμα rom;)

Δεν κράτησα μιας και το ίδια καταστήματα Nokia Care περνάνε άλλη rom.... Πως θα ξέρουν ότι την πέρασα εγώ?

@Κώστας: Πάρε τα λεφτά σου πίσω αν μπορείς, παιξ' το λίγο ιστορία, και πήγαινε παρτο απο Kaizer που κι εγώ δεν είχα θέμα και ο deliol. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι.

@Montoya: Όλο και κάπου στο νετ θα μπορέσεις να βρεις την ρομ... ;)

@Montoya_42 : Sorry, μόλις τώρα είδα το μύνημά σου, αλλά απ'ότι βλέπω πρόλαβες και έγινες "Ιταλός" ....:)

Γράψε μου αν θες το product code σου για να σου βρω την αρχική rom Vodafone DE (μπορείς και εσύ με το Nokia Data Package Manager)

Παιδιά καλημέρα,

Κάτοχος και εγώ από χθες του πανέμορφου τηλεφώνου.

Το πήρα από Πλαίσιο ελπίζοντας ότι είναι ελληνικής αντιπροσωπείας αν και

στο extras+info στο manufasturer name λέει RM_892_eu_hungary_411. Τώρα τι είναι αυτό

δεν ξέρω.

Τώρα στο OS version έχω 8.0.10328.78

Δεν βρίσκει να υπάρχει αναβάθμιση και ακόμη δεν το έχω συνδέσει με το zune.

Αν υπάρχει θα μου το δείξει το zune;

Επίσης αυτό το nokia music τι είναι; Δουλεύει στην Ελλάδα;

Ευχαριστώ.

Edited by geram

Δεν κράτησα μιας και το ίδια καταστήματα Nokia Care περνάνε άλλη rom.... Πως θα ξέρουν ότι την πέρασα εγώ?

Μηπως μπορείς να μου πεις ποιο product code φλασαρες?Εχω και εγω 32 Γερμανικο και θελω να βαλω ενα firmware που να εχει το data sense.

Ευχαριστω

Η σιωπή είναι χρυσός :X

Το Zune ξέχνα το στα 8 !!! Οι αναβαθμίσεις γόνονται ΟΤΑ (over the air) ή με NSU !!!

Στο συρταράκι της σιμ, απ' την κάτω μερια, λέει το product code. Αυτό πες μας. Επίσης πες μας το firmware που το λεει στο about στα settings...

Μόλις μου έδειξε 16 ενημερώσεις που αφορούν προγράμματα της ΝΟΚΙΑ (here drive+, touch screen, audio, creative studio, access point κλ.π.)

Τι αναβάθμιση είναι αυτή;

Επίσης πως βλέπω αν το NFC είναι ανοικτό;

Και αν κατάλαβα καλά το zune χρειάζεται πιά μόνο για μεταφορά αρχείων και αυτό αν θέλουμε;

Ευχαριστώ.

Να κάνεις τις ενημερωσεις !!! Είναι Glance, Call & SMS blocker κλπ. Κοίτα τις προηγούμενες σελίδες.

Το NFC είναι στις ρυθμίσεις κάτω απ το bluetooth. Tap+send λέγεται...

Το Zune δεν το χρησιμοποιείς ΚΑΘΟΛΟΥ !!! Για μεταφορά πρεπει να στο αναγνωρίζει ο υπολογιστής σαν εξωτερικη μοναδα...

Πόσοι απο σας είχατε πριν το 920 και πως συγκρίνετε την μπαταρία? Αν και ίδιες, κάνοντας την ίδια ακριβώς χρήση, το 925 δυσκολεύεται να μου βγάλει την μέρα ενώ το 920 τα κατάφερνε καλύτερα....

Δεν είναι λίγο καινούργιο για να βγάλεις συμπεράσματα ακόμα?

Επίσης συγκρίνεις και τα 2 με Glance κ Double Tap η χωρίς?