barok Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Χθες αγόρασα το V3 BLACK το οποίο λέτε ότι έχει video recording αλλά αυτή η λειτουργία δυστυχώς δεν υπάρχει Video Rec. μόνο playback. Επικοινώνησα και με το service της Motorola και μου το επιβεβαίωσαν. Τελικά τι ισχύει? Υπάρχει κάποιος τρόπος το υπέροχο αυτό κινητό να κάνει Video Rec ή όχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 ν μπορεί κάποιος ας απαντήσει και σε αυτό: λειτουργία PhotoCall και στην εσωτερική οθόνη ; μπαταρία li 680 mAh ; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Φίλε barok, νομίζω οτι το link αυτό, απαντάει στην απορία σου Video Recording - Firmware Upgrade Είχα σκοπό να κάτσω να γράψω έναν οδηγό αλλα δεν προλαβαίνω με τίποτα αυτή την στιγμή. Αν έχεις απορίες όμως ρώτα! Αλλά προς θεού ψάχτο πρώτα λίγο, 2 σελίδες πίσω είναι η απάντηση βρε αδερφέ. :O |-> ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ <-| Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 παιδιά να με συνχωρείται, αλλά δεν έχω το εργαλείο και διαβάζοντας ότι review βρω.. έχει εμφάνιση καλούντος στην εξωτερική οθόνη.. :) το καλύτερο firmware;: R374_G_0E.40.98R και πως το βλέπουμε;.. ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 το καλύτερο firmware;: R374_G_0E.40.98R και πως το βλέπουμε;.. ΤΗΝΧ Το ποιο είναι το καλύτερο, δεν το ξέρω. Πάντως ποια έκδοση έχεις μπορείς να το δεις στο μενού->ρυθμίσεις->καταστ. τηλεφώνου->λοιπές πληροφορίες->έκδοση software. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 δυστυχώς δεν έχω ακόμα το τηλ. απλώς έλεγα να το πάρω με τελευταίο flex/flash να μην το flashαρω με το καλημέρα.. ευχαριστω για το software see.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Καλησπερα, το πηρα σημερα και εχω διαβασει ολο το φορουμ για αυτο μεχρι τωρα :) Με την R374_G_0E.40.98R του μοτο χ εχει κανεις κανενα προβλημα?Αν το φλασαρω χανω εγγυηση?Εμενα εχει την R374_G_OE.40.3ER_A και δεν εχει βιντεο :( ή εχει και δεν το βρισκω? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 Καλησπερα, το πηρα σημερα και εχω διαβασει ολο το φορουμ για αυτο μεχρι τωρα :) Με την R374_G_0E.40.98R του μοτο χ εχει κανεις κανενα προβλημα?Αν το φλασαρω χανω εγγυηση?Εμενα εχει την R374_G_OE.40.3ER_A και δεν εχει βιντεο :( ή εχει και δεν το βρισκω? εχω 2 εχουμε ιδια version δεν εχει σχεδον καθολου bugs ;) οι περισσοτεροι που φλασαραν την υποτιθεμενη εκδοση που τραβαει βιντεο ειχαν προβληματα :worry: θα προτεινα μην το πειραξεις γιατι θα :cry: αν καιγεσαι τοσο σε κανα 2μηνο καντο τραμπα με V1150 :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 οι περισσοτεροι που φλασαραν την υποτιθεμενη εκδοση που τραβαει βιντεο ειχαν προβληματα Γιατί υποτιθέμενη βρε αδερφέ?? Μια χαρά βίντεο τραβάει. :) Αν δεν θέλετε προβλήματα πάντως μην flashαρετε τα τηλ σας. Είναι τίγκα sta bugs (μικρά αλλα υπάρχουν). Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν και γι αυτό μ' αρέσει να το πειράζω! Όσο αχρηστο και να είναι κάτι, (βίντεο, funlights, games) Δεν ήταν έκει όταν το αγόρασα και η περιέργεια μου το έβαλε. Εγώ είμαι τις λογικής πείραξέ το κι ας χαλάσει :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 συμφωνώ μαζί σου.. δεν το θέλω για "λεζάντα".. αλλά τι περίπου αυτά τα bugs.. καμμιά σελίδα με απλή ανάλυση.. πλην motox.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 υπαρχει περιπτωση να βγαλει η μοτορολα κανενα official update με βιντεο? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 κάτι διάβασα ότι θα το αποσύρει εντός - περίπου 3μήνου - όταν θα χει παέι κοντά στα 300 ευρά.. ή 350 δολ. :) δεν ξέρω ποια η επίσημη πολιτική της.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 bugs Που έχω βρεί εγώ για παράδειγμα, σου χωρίζει τον τηλεφωνικό κατάλογο στα δύο , χωρίς να ξέρω γιατί. Δηλαδή ξεκινάει 2 φορές απ το Α(και δεν είναι a kai α). Σου κάνει περισσότερη ώρα να bootαρει (αν και δεν νομίζω ότι το λές bug). Αν σε πάρουν τηλέφωνο κρεμάει η java εφαρμογή και χάνεις το scor σου (αχαχαχαχαχ). Προτασή μου: αν δεν θές να flashαρεις που είναι η απλή και εύκολη λύση, αρκέσου σε λίγο seem editing και θα έχεις την video camera σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 καθαρά ενημερωτικά βγήκαν τώρα και οι drivers για palm Τ3, κάνουν για τα περισσότερα νέα palm.. http://www.palmone.com/us/support/downloads/phonelink.html Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2005 @bororo, καλά αυτά δεν σοβαρά bugs.. :) κυρίως να μπει η videocam τπτ άλλο.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Έχω παρατηρήσει ότι σε περίπτωση που μια κλήση αποτύχει και πατήσεις retry κολλάει η δόνηση :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Paidia meta apo ena update twn windows den mou anagnwrizei to kinito to pc,kai parolo tis prospa8eies mou (apegatastash -egatastash reboot_)den katafera tpt.Exete antimetwpisei kapio paromoio problhma?SE kapoia fash mou leei oti den kanei detect to modem.Ma kala pio modem? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 Paidia meta apo ena update twn windows den mou anagnwrizei to kinito to pc,kai parolo tis prospa8eies mou (apegatastash -egatastash reboot_)den katafera tpt.Exete antimetwpisei kapio paromoio problhma?SE kapoia fash mou leei oti den kanei detect to modem.Ma kala pio modem? το μοντεμ του κινητου φυσικα :!: το cd-rom εχει μεσα και τους driver για το μοντεμ :!: ;) μου το εβγαζε κι εμενα αγνοησε το :D αν δεν σε ενδιαφερει συγχρονισμος με outlook :worry: βαλε το handset manager και συνδεση bluetooth :cool: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 επαψε να μου δουλευει ξαφνικα η δονηση [δεν ειναι θεμα ρυθμισεων]το εχει παθει κανεις αλλος ?:worry: μηπως καηκε το μοτερ? :worry:καμμια ιδεα-λυση? :worry: :cry: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 θα δινε κάποιος το V3 για SLVR V8, μάλλον όχι νομίζω.. :) Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
invictus1 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 θα δινε κάποιος το V3 για SLVR V8, μάλλον όχι νομίζω.. :) θα εδιναν πολλοι ομως 2 V3 για ενα V1150 :!: :lol: Παράθεση http://pics.homere.jmsp.net/t_24/64x64/031106_tiger.gif I'M NOT PERFECT BUT I'M SO CLOSE THAT SCARES ME LIVE YOUR LIFE ;) :!:LIFE IS SHORT.......AND YOU'RE TALL :this: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 sorry είμαστε λίγο offtopic.. πόσο πάει το μαλλί για SLVR V8; παντώς βιντεοκλήση με μια κάμερα δεν γίνεται.. :) από θέμα μεγέθους πολύ ΟΚ το SLVR V8.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apos_m28 Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 bugs Που έχω βρεί εγώ για παράδειγμα, σου χωρίζει τον τηλεφωνικό κατάλογο στα δύο , χωρίς να ξέρω γιατί. Δηλαδή ξεκινάει 2 φορές απ το Α(και δεν είναι a kai α). Σου κάνει περισσότερη ώρα να bootαρει (αν και δεν νομίζω ότι το λές bug). Αν σε πάρουν τηλέφωνο κρεμάει η java εφαρμογή και χάνεις το scor σου (αχαχαχαχαχ). basika ayto me ton katalogo den einai bug , apla to flash-flex einai se aggliki ekdosh kai to lang pack se elliniki me apotelesma to sortarisma na ginete prwta apo ta agglika kai meta ta ellinika. Παράθεση Ποτέ μην διαπληκτίζεσαι με εναν χαζό , θα σε ρίξει στο επιπεδό του και θα σε κερδίσει λόγω πείρας.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 δλδ οι περισσοτεροι εδω το εχετε φλασαρει για βιντεο? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. June 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2005 mpak περιμένεις απάντηση απ' τον καθένα? sense the tone man! apos_m28 man το ξέρω ότι γι αυτό έχει γίνει, αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα αγλλικό όνομα μέσα στον κατάλογο, απορώ πως τα έχει διαχωρίσει έτσι μόνο του! Παρατήρησα και κάτι άλλο το οποίο δεν ξέρω αν είναι bug οτυ firmware η κάτι απ' όλα τα πειράματα που έχω κάνει. Άν περάσω έναν ήχο στο κίν μου, τον βλέπω στους ήχους αλλά δεν τον βλέπω στο menu για να το όρίσω ως μελωδία. Για να το δώ πρέπει να σβήσω το mytones.db και να κάνω restart και να το κατασκευάσει πάλι απ' την αρχή. Πέριεργο... Α και για όποιον ενδιαφέρεται, έβαλα στο Briefcase μου 3 ακόμη java παιχνίδια, μια εφαρμογή και μια συλλογή με φωτογραφίες για την εξωτερική οθόνη του κινητού. Καλά ρε παιδιά, κανείς δεν έχει παιχνίδια να μου στείλει? :cry: :cry: :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts