elteo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ωπ! αποτρεπτικό αυτό! χμμ...μα καλά δεν έχουν τ9; που βρισκόμαστε στο 1999; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Δεν εχει t9 δυστυχως (και ευτυχως για αλλους...) αλλα εχει το itap μια πατεντα της motorola..3 κινητα με t9 αλλαξα και οταν εφτασα στο v3x αρχικα νομιζα οτι ειχε bug το κινητο :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Δεν εχει t9 δυστυχως (και ευτυχως για αλλους...) αλλα εχει το itap μια πατεντα της motorola..3 κινητα με t9 αλλαξα και οταν εφτασα στο v3x αρχικα νομιζα οτι ειχε bug το κινητο :wacko: Kαι εγώ είχα πρόβλημα με το iTAP στην αρχή, αλλά τώρα πια όχι. Καταρχήν ανακάλυψα ότι μερικά γράμματα στο iTAP βρίσκονται σε διαφορετικές θέσεις από ότι στην απλή εισαγωγή(και αυτός ήταν ο λόγος που πολλές λέξεις δεν έβγαιναν). Έπειτα, το κινητό έχει ήδη μάθει τις περισσότερες λέξεις που δεν είχε και τις οποίες χρησιμοποιώ και πλέον μπορώ να πώ ότι είναι πολύ λειτουργικό.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ok! Κι ένα τελευταίο...το V3 πρακτικά τι αναμονή έχει με κλείσιμο το βράδι και λίγη χρήση σχετικά; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 να ρωτήσω κάτι; πώς είναι στην σύνταξή του sms; εύκολο; χρησιμοποιώ πολύ το τ9. Το itap ενω στην αρχη ειναι δυσχρηστο, με τη χρηση γινεται ολοενα και πιο λειτουργικο μιας και αποθηκευει νεες λεξεις και προβλεπει αυτες που χρησιμοποιεις περισσοτερο. Με τα sms στα motorola δεν ειναι τοσο προβλημα το itap, οσο η αναφορα... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 ok! Κι ένα τελευταίο...το V3 πρακτικά τι αναμονή έχει με κλείσιμο το βράδι και λίγη χρήση σχετικά; Δύο μέρες γεμάτες το λιγότερο. Προσωπικά το φορτίζω κάθε 3-4 μέρες. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic1982 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 παιδια καμια καλη θηκη που μπορω μα βρω;;; εκτος απο τις κλασικες... καμια σιλικονατη;;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Το itap ενω στην αρχη ειναι δυσχρηστο, με τη χρηση γινεται ολοενα και πιο λειτουργικο μιας και αποθηκευει νεες λεξεις και προβλεπει αυτες που χρησιμοποιεις περισσοτερο. Με τα sms στα motorola δεν ειναι τοσο προβλημα το itap, οσο η αναφορα... :worry: δηλ. ;; :worry: @ Veco thnx!:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Δηλαδή δεν έχει μόνιμη αναφορά.Πρέπει να τη βάζεις κάθε φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 πολλά τα χούγια του...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Wirelessly posted (MOT-RAZRV3xv/85.9B.E5P MIB/BER2.2 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) To itap kai auto me thn anafora kanoun th xrhsh ton sms sta motorola mh leitourgikh. Opos epishs oti exoun ta gramata se diaforetikes theseis apo oti oi sunithismenes opos eipothike. Tosa xronia krataei auto to karagioziliki me thn anafora! Oi einai teleios stokoi h eksiphretountai kapoia symferonta me authn thn apragia tous...Bebaia ta sms de htan pote to forte auton ton kinhton,allou einai h xarh tous ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Παιδιά γειά σας, έχω 10 μέρες περίπου το v3 το οποίο είναι πολύ εξυπηρετικό και η μπαταρία κρατάει 3-4 μέρες (με λίγα λεπτά τηλεφώνημα κάθε μέρα). Επανέρχομαι στο θέμα του itap και ζητώ τη βοήθειά σας. Όταν δεν αναγνωρίζει τη λέξη που θέλεις να γράψεις με ποιό τρόπο σε άφήνει να ολοκληρώσεις τη λέξη (που δεν αναγνωρίζει) και να την περάσει στον κατάλογό του???? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Παιδιά γειά σας, έχω 10 μέρες περίπου το v3 το οποίο είναι πολύ εξυπηρετικό και η μπαταρία κρατάει 3-4 μέρες (με λίγα λεπτά τηλεφώνημα κάθε μέρα). Επανέρχομαι στο θέμα του itap και ζητώ τη βοήθειά σας. Όταν δεν αναγνωρίζει τη λέξη που θέλεις να γράψεις με ποιό τρόπο σε άφήνει να ολοκληρώσεις τη λέξη (που δεν αναγνωρίζει) και να την περάσει στον κατάλογό του???? Πάτα # 2-3 φορές μέχρι να βγεί ο απλός τρόπος εισαγωγής κειμένου.Αν έχεις πρόβλημα, ξαναρώτησε.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Εγω θελω να ρωτησω το εξης: Υπαρχει περιπτωση με καμμια μοντα να πειραξουμε στσ μηνυματα τα εξερχομενα και να δειχνει τον παραληπτη κι οχι το θεμα? Να ειναι δηλαδη οπως στα εισερχομενα που επιλεγεις θεμα ή αποστολεα Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Επανέρχομαι στο θέμα πώς σου επιτρέπει το itap να ολοκληρώσεις τη γραφή μίας λέξης που δεν αναγνωρίζει. Δοκίμασα 2-3 φορές το # το μόνο που κατάφερα είναι να αλλάξω τη γλώσσα εισαγωγής. Κυκλικά δηλαδή μου βγάζει πρωτεύουσα γλώσσα (ελληνικά), αριθμητική γραφή, σύμβολα, δευτερεύσα γλώσσα (αγγλικά). Για να αλλάξω τον τροπο γραφής πρέπει να πάω στο μενού όπου θα επιλέξω εισαγωγή κειμένου κ.λ.π. .....Υπάρχει κανείς που να γράφει με itap και να μπορεί να μου πει πώς γίνεται να εισαγάγω λέξη που δεν αναγνωρίζει???? Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Επανέρχομαι στο θέμα πώς σου επιτρέπει το itap να ολοκληρώσεις τη γραφή μίας λέξης που δεν αναγνωρίζει. Δοκίμασα 2-3 φορές το # το μόνο που κατάφερα είναι να αλλάξω τη γλώσσα εισαγωγής. Κυκλικά δηλαδή μου βγάζει πρωτεύουσα γλώσσα (ελληνικά), αριθμητική γραφή, σύμβολα, δευτερεύσα γλώσσα (αγγλικά). Για να αλλάξω τον τροπο γραφής πρέπει να πάω στο μενού όπου θα επιλέξω εισαγωγή κειμένου κ.λ.π. .....Υπάρχει κανείς που να γράφει με itap και να μπορεί να μου πει πώς γίνεται να εισαγάγω λέξη που δεν αναγνωρίζει???? Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων επέλεξε "ρύθμιση κειμένου" και στο δευτερεύων βάλε "ελληνικό TAP" Κάθε φορά που μια λέξη δεν είναι στο λεξικό πατάς την # μέχρι να βγεί ο δευτερεύων τρόπος εισαγωγής.Με τον δευτερεύοντα τρόπο(που θα τον έχεις ορίσει σε ελληνικά ΤΑP) μπορείς να γράφεις με τον παραδοσιακό τρόπο τις λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξικό.Αφού τις γράψεις, αποθηκεύονται αυτόματα. Με λίγα λόγια TAP = παραδοσιακός τρόπος εισαγωγής iTAP= intelligent TAP;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BLUESWIRE Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 φίλε μου ddr2, σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως, δεν ξέρεις πόσο με βοήθησες. Τελικά μετά το μήνυμά σου κατάλαβα ότι το κόλπο ήταν να ορίσω πρωτεύουσα γλώσσα το itap ελληνικά και δευτερεύουσα το σκέτα ελληνικά. Ευχαριστώ και πάλι:happy: Παράθεση CARPE DIEM :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 φίλε μου ddr2, σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως, δεν ξέρεις πόσο με βοήθησες. Τελικά μετά το μήνυμά σου κατάλαβα ότι το κόλπο ήταν να ορίσω πρωτεύουσα γλώσσα το itap ελληνικά και δευτερεύουσα το σκέτα ελληνικά. Ευχαριστώ και πάλι:happy: Παρακαλώ:) Και να θυμάσαι, ότι μερικά γράμματα(πχ το Γ) βρίσκονται σε άλλη θέση όταν έχεις iTAP(στο 4) και σε άλλη όταν έχεις σκέτα ελληνικά.(στο 3);) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εγω θελω να ρωτησω το εξης: Υπαρχει περιπτωση με καμμια μοντα να πειραξουμε στσ μηνυματα τα εξερχομενα και να δειχνει τον παραληπτη κι οχι το θεμα? Να ειναι δηλαδη οπως στα εισερχομενα που επιλεγεις θεμα ή αποστολεα Ευχαριστω Κανενας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Εγω θελω να ρωτησω το εξης: Υπαρχει περιπτωση με καμμια μοντα να πειραξουμε στσ μηνυματα τα εξερχομενα και να δειχνει τον παραληπτη κι οχι το θεμα? Να ειναι δηλαδη οπως στα εισερχομενα που επιλεγεις θεμα ή αποστολεα Ευχαριστω Θα πατησεις μηνυματα -->μετα το μεσαιο πληκτρο-->ρυθμιση μηνυματων-->προβολη φακελου-->τσεκαρεις την διευθυνση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakar Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Θα πατησεις μηνυματα -->μετα το μεσαιο πληκτρο-->ρυθμιση μηνυματων-->προβολη φακελου-->τσεκαρεις την διευθυνση. Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα που λες Εννοω στα SMS να γινει οχι αλλου, στα εξερχομενα SMS μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα που λες Εννοω στα SMS να γινει οχι αλλου, στα εξερχομενα SMS μαλιστα Μαλλον εσυ δεν τα λες καλα.τα εξερχομενα ειναι αυτα που στελνεις εσυ.τι κινητο εχεις? Εγω μια χαρα στα λεω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Μια χαρά τα λέει ο RAVER.:) Μάλλον δεν κατάλαβε καλά ο φίλος:O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Ναι αλλα το ξανα αναφερει..εδω δεν μας εχει πει και τι κινητο εχει :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 Βρε παιδιά και στο δικό μου V3 δεν έχει αυτά που λες RAVER. Ο άνθρωπος θέλει - αν κατάλαβα καλά - στα εξερχόμενα, αντί να φαίνεται η αρχή του μηνύματος που έστειλε, να φαίνεται σε ποιόν το έστειλε. Στο δικό μου V3, στις Ρυθμίσεις Μηνυμάτων, δεν έχει Προβολή Φακέλου... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts