charlie_GR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 εεεχμ δε ξερω τι εγινε παντος ολα τα εικονιδια τα εχει σε λιστα και οχι σε εικονιδια επισης απενεργοποιηθηκε το πληκτρο που πατας για να γραψεις μηνυμα στο p2ktools στο other features sms να τικαρο μονο το unicode η ολα?εγω τα τικαρα ολα. στο seem editing μπορεισ να γινεις πιο σαφης? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pateras Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ποια είναι η τελευταία έκδοση στην ελληνική γλώσσα και απο πού μπορώ να την κατεβάσω ρε παιδιά ;;; Παράθεση δουλεια δεν είχε ο διάολος.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Ποια είναι η τελευταία έκδοση στην ελληνική γλώσσα και απο πού μπορώ να την κατεβάσω ρε παιδιά ;;; Θες μόνο αναβάθμιση του software?Αν ναι,εδώ είναι.Δε θα χάσεις τίποτα από τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις σου. εεεχμ δε ξερω τι εγινε παντος ολα τα εικονιδια τα εχει σε λιστα και οχι σε εικονιδια επισης απενεργοποιηθηκε το πληκτρο που πατας για να γραψεις μηνυμα στο p2ktools στο other features sms να τικαρο μονο το unicode η ολα?εγω τα τικαρα ολα. στο seem editing μπορεισ να γινεις πιο σαφης? Δεν μπορώ να ξέρω τι έκανες.Αν μου πεις τι ακριβώς,ίσως μπορέσω να βρω τι φταίει. Για να φαίνονται τα εικονίδια ως εικόνες και όχι ως λίστα πρέπει να είναι είτε 6 είτε 9.Αλλιώς,τα βγάζει λίστα. όχι,όλα.Μόνο αυτό για το unicode.Λύθηκε το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 αγαπητε bomber τικαρα το unicode alla tpt ασχοληθηκα με seem editing --> στο seem 0032_0001 υπαρχει το κουτακι με το 3F (dex 63 hex 3F στο p2ktools ολα αυτα) στο bit operations τα κουτακια 5-4-3-2-1-0 ειναι ολα απο μονα τους τικαρισμενα εγω τι ακριβως πρεοει να κανω τωρα? εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το προβλημα με την λιστα και εικονιδια λυθηκε επισης εβαλα και το μοτοκιτ αλλα3α την γλωσσα βαση των χρησιμων οδηγιων σου και εκανα hide carrier αλλα στο gprs text εβαλα το ονομα μου αλλα επιμενει να εμφανιζει την ημερομηνια.μηπως φταιει η μορφη που εχω βαλει την ημερομηνια?(31-οκτ-06) καμια ιδεα για το seem editing ? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Αφού φορτώσεις το seem τότε βρίσκεις το κουτάκι που είναι 3 οριζόντια και F κάθετα και το επιλέγεις. Μετά πας στο bit manipulation και αν το bit 4 είναι τικαρισμένο το ξετικάρεις. Αποθηκεύεις στο τηλέφωνο και κάνεις επανεκκίνηση. Συμβουλή: Σε διάφορα site όπως στο GMC και το motox υπάρχουν οδηγοί για το πως μπορείς να κάνεις seem editing με ασφάλεια. Κατέβασέ τους και συμβουλεύσου τους. Καλή επιτυχία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 δεν μπορουσα να καταλαβω πιο ειναι αυτο το κουτακι (οριζοντια 3 καθετα Φ)για να παω στο bit manipulation και στο κουτι με το 4 να το τικαρο αφου εψαξα ειδα οτι το 3F ειναι το β0 (03 οριζοντια 33 καθετα) πηγα στο bit manipulation και τα κουτακια που ειναι τικαρισμενα ειναι το 7-5-4 αρα το unicode ειναι οn αλλα το προβλημα μετα sms δεν λυ8ηκε καθως οταν γραφω λιγοτερους απο 160 χαρακτηρες μου λεει οτι ειναι 3 μηνυματα (αποστολη 3 μηνυματων). χρεωνομαι 3 μυνηματα καθε φορα? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 δεν μπορουσα να καταλαβω πιο ειναι αυτο το κουτακι (οριζοντια 3 καθετα Φ)για να παω στο bit manipulation και στο κουτι με το 4 να το τικαρο αφου εψαξα ειδα οτι το 3F ειναι το β0 (03 οριζοντια 33 καθετα) πηγα στο bit manipulation και τα κουτακια που ειναι τικαρισμενα ειναι το 7-5-4 αρα το unicode ειναι οn αλλα το προβλημα μετα sms δεν λυ8ηκε καθως οταν γραφω λιγοτερους απο 160 χαρακτηρες μου λεει οτι ειναι 3 μηνυματα (αποστολη 3 μηνυματων). χρεωνομαι 3 μυνηματα καθε φορα? Δεν ξέρω αν τα χρεώνεσαι αλλά επειδή και εγώ την είχα πατήσει μία φορά με το unicode (εξαιτίας του p2ktools) προτείνω να κατεβάσεις (και να το ανεβάσεις) το seem από το κινητό σου με το p2kman και να το αλλάξεις χρησιμοποιώντας τον HVI32.Έτσι θα είσαι απόλυτα σίγουρος.. απλά ο καλύτερος οδηγός seem editing Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 αν παω ρυθμισεις -ρυθμιση ηχων-κουδουνι δεν εχω την επιλογη να ρυθμισω τιποτα δηλαδη κατω απο το κουδουνι παταω στην επιλογη ρυθμιση και το κινητο με πεταει εξω στο μενου με αποτελεσμα να μην μπορω να βγαλω τον ηχο του πληκτρολογιου να αλλαξω τον ηχο μηνυματων και κτλ. ανεβασα και το τροποποιημενο seem αλλα ΤΠΤ αν ειναι δυνατον! Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 αν παω ρυθμισεις -ρυθμιση ηχων-κουδουνι δεν εχω την επιλογη να ρυθμισω τιποτα δηλαδη κατω απο το κουδουνι παταω στην επιλογη ρυθμιση και το κινητο με πεταει εξω στο μενου με αποτελεσμα να μην μπορω να βγαλω τον ηχο του πληκτρολογιου να αλλαξω τον ηχο μηνυματων και κτλ. ανεβασα και το τροποποιημενο seem αλλα ΤΠΤ αν ειναι δυνατον! 11. I cannot access my ring details after deleting sounds Ring styles Fix There are a few fixes: 1. Open p2kman Delete MyToneDB.db & TempToneDB.bd from the /a/mobile/audio directory and do a master reset (security code 000000) 2. Open PST create go to file>new>feature file choose GSM and make sure all values are set to 0 and click on the write to phone button 3. Open Motokit and use the fix ringstyles option-THIS IS EASIEST! 4. Open p2ktools go into p2k mode, connect phone, refresh list. Hit all silent at the top of screen, then restart phone. 5. Using p2kman upload these seems to your phone SILENT RINGSTYLES 6. Another method with p2kman: 1. Delete the 2 db files and restart the phone. 2. Go into the audio or sounds menu NOT I repete NOT the RingstylesApply as Ringtone and apply it. 3. Now go into the Ringstyles menu and see if you can change it. menu and pick a ringtone from there> Hit the top middle button and scroll down to Apply as Ringtone and apply it. 3. Now go into the Ringstyles menu and see if you can change it. Aπό το MotoX.info ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 bomber success!third option worked thx m8! τωρα το μονο προβλημα ειναι ο αριθμος των sms.δοκιμασα και με seem editing βρηκα το 3F και οπως ειπα το 4 bit ειναι τικαρισμενο αρα unicode on.το ανεβασα και το 0032_0001 με το p2kman αλλα τπτ εκει επιμενει. λεω να κανω me seem editing το gprs text μια που με το μοτοκιτ δεν αλλαξε. γουσταρω την ολη φαση αλλα οχι και να χρεωνομαι το ενα sms για 3! αλλες προτασεις καλοδεχουμενες. στειλτε μου το modificade seem ισως το παρει το δικο σας τι να πω Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 bomber success!third option worked thx m8! τωρα το μονο προβλημα ειναι ο αριθμος των sms.δοκιμασα και με seem editing βρηκα το 3F και οπως ειπα το 4 bit ειναι τικαρισμενο αρα unicode on.το ανεβασα και το 0032_0001 με το p2kman αλλα τπτ εκει επιμενει. λεω να κανω me seem editing το gprs text μια που με το μοτοκιτ δεν αλλαξε. γουσταρω την ολη φαση αλλα οχι και να χρεωνομαι το ενα sms για 3! αλλες προτασεις καλοδεχουμενες. στειλτε μου το modificade seem ισως το παρει το δικο σας τι να πω Aφού είναι τικαρισμένο,ξετίκαρε το,σώσε το,και ανέβασε το ξανά στο κινητό σου. :) Να το 3F. http://img304.imageshack.us/img304/2545/clipboard01wy3.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ολα καλα τελικα.ευχαριστω παιδια.:) ΥΓ bomber να σου στειλω ενα μαιλ με το seem 01α8_0001 για να μου πεις αν τα εκανα σωστα?πιστευω οτι το κανα σωστα αλλα το κινητο αρνειται να εμφανισει το δικο μου text sto GPRS TEXT.αν θες δωσε μου το μαιλ σου σε πμ ΥΓ2 ο xlr8 λεει σε καποιον οδηγο activate delivery reports with seem editing.Δηλαδη ειναι δυνατον να εχουμε αναφορα (μονιμη>?<) ΥΓ3 το sms suβject πωσ το βγαζω?πειτε μου με seem εκει τα καταφερνω :P Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Kαλημέρα Guys. Μήπως το πρόβλημα με το bt hands free έχει λυθεί σε κάποια τελευταία αναβάθμιση ίσως; Εννοώ που χτυπάει με το default ήχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 ολα καλα τελικα.ευχαριστω παιδια.:) ΥΓ bomber να σου στειλω ενα μαιλ με το seem 01α8_0001 για να μου πεις αν τα εκανα σωστα?πιστευω οτι το κανα σωστα αλλα το κινητο αρνειται να εμφανισει το δικο μου text sto GPRS TEXT.αν θες δωσε μου το μαιλ σου σε πμ ΥΓ2 ο xlr8 λεει σε καποιον οδηγο activate delivery reports with seem editing.Δηλαδη ειναι δυνατον να εχουμε αναφορα (μονιμη>?<) ΥΓ3 το sms suβject πωσ το βγαζω?πειτε μου με seem εκει τα καταφερνω :P όχι,μόνιμη αναφορά δε γίνεται.:mad: To sms subject βγαίνει πιο εύκολα.Με το p2ktools,other features/messages/sms subject.Πρώτα get,μετά αλλαγές,μετά set,μετά restart. Kαλημέρα Guys. Μήπως το πρόβλημα με το bt hands free έχει λυθεί σε κάποια τελευταία αναβάθμιση ίσως; Εννοώ που χτυπάει με το default ήχο. Δυστυχώς,όχι. :D Μόνο στα νεότερα Motorola. Γι αυτό πάρε ένα XX. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Δυστυχώς,όχι. :D Μόνο στα νεότερα Motorola. Γι αυτό πάρε ένα XX. :D Πάλι moto; Δε λέει!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 καθε φορα που παω στο p2ktools και κανω μια αλλαγη στα features/messages/sms subject αλλαζει απο μονο του ο αρι8μος των sms number το προβλημα που ειχα και κανω συνεχεια seem editing για να κανω το problem fix.by the way στειλε μου το μαιλ σου σε πμ να σου στειλω το seem 01a8_0001 Ps τι εννοεις Πρώτα get,μετά αλλαγές..(το get δε καταλαβα) Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 δεν ειχα καταλαβει το get γιατι ειχα αλλη εκδοση του p2k tools στην οποια δεν υπαρχει το get.κατεβασα τωρα μια αλλη εκδοση και 8α δοκιμασω να σβησω το θεμα-subject απο τα sms. πηγαινω στα other features sms οπου ειναι μια λιστα με εντολες ολες ομως ειναι μη τικαρισμενες.8α τικαρο εγω ποιες θελω και οσεσ δε 8ελω 8α τις αφησω μη τικαρισμενες?το unicode τελικα να το τικαρο? Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 δεν ειχα καταλαβει το get γιατι ειχα αλλη εκδοση του p2k tools στην οποια δεν υπαρχει το get.κατεβασα τωρα μια αλλη εκδοση και 8α δοκιμασω να σβησω το θεμα-subject απο τα sms. πηγαινω στα other features sms οπου ειναι μια λιστα με εντολες ολες ομως ειναι μη τικαρισμενες.8α τικαρο εγω ποιες θελω και οσεσ δε 8ελω 8α τις αφησω μη τικαρισμενες?το unicode τελικα να το τικαρο? όταν συνδεθεί το κινητό,πάτα ''GET''.Αν είναι συνδεδεμένο,θα πρέπει τουλάχιστον η επιλογή ''subject'' να είναι τικαρισμένη. ;) Αν όταν πατάς ''GET'',δεν εμφανίζεται καμία επιλογή τικαρισμένη,σημαίνει ότι δεν είναι συνδεδεμένο το κινητό μάλλον.όσο για το unicode,θα κάνεις το αντίθετο από αυτό που είναι. Το seem θα το κοιτάξω αργότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_GR Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 ολα καλα φιλε bomber tnx 4 teh tipz Παράθεση Live2Di3 <FFvsSK> UK burN 4 Me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maxgr Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τον Χάρτη της Αθήνας σε Java? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwh Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 εγώ πάλι δεν εντυπωσιάζομαι... υπερ εκτιμημένο το βλέπω... πάντως όχι πως είναι άσχημο. απεναντίας... poso exei to v3 roz?????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 poso exei to v3 roz?????????????? Aπό ότι είχε πει ο elteo για το V3 black,170 ευρώ. Δε νομίζω το ροζ να έχει διαφορετική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwh Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 αν ειναι καποισ που ξερει πωσ γεινετε η εγγαταστασα θεμετων στο v3 ασ μου απαντησει........... pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee :confused: :worry: :cry: :p :O :geek: :love: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 αν ειναι καποισ που ξερει πωσ γεινετε η εγγαταστασα θεμετων στο v3 ασ μου απαντησει........... pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee :confused: :worry: :cry: Αν έχεις συνδέσει το κινητό σου σε p2k mode,ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Οδηγός εγκατάστασης skins by a40ntistos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 αν ειναι καποισ που ξερει πωσ γεινετε η εγγαταστασα θεμετων στο v3 ασ μου απαντησει........... pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee :confused: :worry: :cry: :p :O :geek: :love: exei programma pu legetai skiman (skins manager) Apo ekei to kaneis... Kalosorises sto forum mas... :) An theleis parapanw voithia steile mu pm... EDITED: Kapoios me prolave :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts