grvit Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Υ.Γ:Αν θες οπωσδηποτε το Monsterpack με τη 42.0ER, το εχει ανεβασει ο Mythos_bt με ενσωματωμενα τα ελληνικα!Πες μου αν θες να το ξαναανεβασω! Καταφερα να κανω το Multiflashflex ετοιμο να δουλεψει. Δεν καταφερα να βρω πακετο γλωσσας 0031 στην 42.0ΕR ... Αν δεν σου ειναι κοπος gia to Monsterpack 42.OER ανεβασε το ή στειλτο στο myz6884@yahoo.com.Οτι βολευει.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Ξαφνικα;;; :wacko: Δεν πειραξες τιποτα εσυ; Ω ναι...Απλά έσβησα με το P2K Commander ένα downloaded skin που δεν ήθελα πια για να απελευθερώσω μνήμη. Μετά πήρα ένα backup του καταλόγου με τα mobile phone tools και όταν αποσύνδεσα το κινητό, bingo! Υποψιάζομαι πρόβλημα με τα menu γενικά, γιατί δεν παίζει σωστά ούτε καν το Moto skin. Άσε που στα multimedia π.χ βλέπω μόνο 4 επιλογές (τα βίντεο, themes δεν υπάρχουν) και αυτά με μεγάλα εικονίδια που τα βλέπω πρώτη φορά :blink: Now what? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Ω ναι...Απλά έσβησα με το P2K Commander ένα downloaded skin που δεν ήθελα πια για να απελευθερώσω μνήμη. Μετά πήρα ένα backup του καταλόγου με τα mobile phone tools και όταν αποσύνδεσα το κινητό, bingo! Υποψιάζομαι πρόβλημα με τα menu γενικά, γιατί δεν παίζει σωστά ούτε καν το Moto skin. Άσε που στα multimedia π.χ βλέπω μόνο 4 επιλογές (τα βίντεο, themes δεν υπάρχουν) και αυτά με μεγάλα εικονίδια που τα βλέπω πρώτη φορά :blink: Now what? Mαλλον κατι διελυσες... :D Τωρα,προσπαθησε να διαγραψεις τα περιττα skins και ξαναπερασε το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ skin Moto!! Aλλιως,monsterpack! grvit,σε 5 λεπτα θα το ανεβασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 http://rapidshare.de/files/19755516/R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.zip.html Μonsterpack με εκδοση sw την 42.0ER και ενσωματωμενα ελληνικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Mαλλον κατι διελυσες... :D Τωρα,προσπαθησε να διαγραψεις τα περιττα skins και ξαναπερασε το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ skin Moto!! Aλλιως,monsterpack! Δυστυχώς δεν διαλύθηκε απλά...Πριν λίγο διαπίστωσα οτι δεν παίζει η καταγραφή video καθώς και οτι έχει εξαφανιστεί ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ως λειτουργία έχει να κάνει με τα μηνύματα (προ ολίγου παρέλαβα ένα και δεν έχω τρόπο να το διαβάσω!!:mad: :mad: ) Και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος...Αντιγράφω προχθεσινό μήνυμα από το MotoX forum - περίπτωση καρμπόν :!: "hello guys i am new here and new at modding my phone ... i have some questions to do: 1- I have this mp in my V3 ( i used RSD lite to do it) S/W Version: R374_G_0E.42.0ER.shx (όπως κι εγώ) Flex Version: SE8617MXXF1126 New Bootloader: BOOT0826 Language Pack: 0003 Video Recording: Capable Stock Moto/Unlocked [13.4 MB] [uploaded.Nov.30.05] and i have made lil changes in it like adding skins and change the cl.gif..(όπως κι εγώ) but now my menu only shows in list mode ( no icons anymore), and my messages menu doesn't appear (όπως κι εγώ) just like the shortcut button for messages (ναι ναι κι εγώ). Αny one can help me ??" Πικρα, δεν έχω το κουράγιο να το στήνω από την αρχή...:cry: Κι το να συμβαίνουν τέτοια στα καλά καθούμενα -μια που το κινητό δεν μπορεί να θεωρηθεί modded με 2 extra skin - είναι λίγο επικίνδυνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δυστυχώς δεν διαλύθηκε απλά...Πριν λίγο διαπίστωσα οτι δεν παίζει η καταγραφή video καθώς και οτι έχει εξαφανιστεί ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ως λειτουργία έχει να κάνει με τα μηνύματα (προ ολίγου παρέλαβα ένα και δεν έχω τρόπο να το διαβάσω!!:mad: :mad: ) Και δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος...Αντιγράφω προχθεσινό μήνυμα από το MotoX forum - περίπτωση καρμπόν :!: "hello guys i am new here and new at modding my phone ... i have some questions to do: 1- I have this mp in my V3 ( i used RSD lite to do it) S/W Version: R374_G_0E.42.0ER.shx (όπως κι εγώ) Flex Version: SE8617MXXF1126 New Bootloader: BOOT0826 Language Pack: 0003 Video Recording: Capable Stock Moto/Unlocked [13.4 MB] [uploaded.Nov.30.05] and i have made lil changes in it like adding skins and change the cl.gif..(όπως κι εγώ) but now my menu only shows in list mode ( no icons anymore), and my messages menu doesn't appear (όπως κι εγώ) just like the shortcut button for messages (ναι ναι κι εγώ). Αny one can help me ??" Πικρα, δεν έχω το κουράγιο να το στήνω από την αρχή...:cry: Μπορεις να κανεις backup το 0032.0001 seem για να μην τα κανεις ολα απο την αρχη!Και κοιτα να περασεις μια αλλη εκδοση απο την 42.0ER! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Μπορεις να κανεις backup το 0032.0001 seem για να μην τα κανεις ολα απο την αρχη! Δεν μου το αναλύεις λίγο αυτό γιατί με seem editing δεν έχω ασχοληθεί...Μήπως όπως πάρει και το πρόβλημα μαζί του το seem?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν μου το αναλύεις λίγο αυτό γιατί με seem editing δεν έχω ασχοληθεί...Μήπως όπως πάρει και το πρόβλημα μαζί του το seem?? http://www.planetmotox.net/motox101/seem_editing.htm Εδω βρισκεις πως το κανεις backup! Aλλα ισως εχεις δικιο... :O:O Ισως να ''παρει μαζι του'' το προβλημα...:O:O Οποτε,monsterpack και ολα απο την αρχη; Στον χρηστη του MotoX που ειχε το ιδιο προβλημα με σενα,τι του απαντησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δυστυχώς έχει μείνει κι αυτός με την απορία... Θα βάλω την 42.10R η οποία όμως έχει άσχετο LPack - να υποθέσω οτι μετα το update φλασάρω με το ελληνικό και το αντικαθιστά ή θα γίνουν όλα μπάχαλο? Ρωτάω γιατί την 42.0ER, την είχα περάσει με το αρχείο του mythos που ξαναέδωσες παραπάνω και είχε εξαρχής το ελληνικό package YΓ: Βρε grvit μήπως να έβαζες -αν σε πρόλαβα- με την μια την 42.10R? Φαίνεται να είναι στη "λίστα" με τις "επίσημες"... ΥΓ2: Με κάτι τέτοια (+τις επαφές που χάνονται μια στο τόσο), όλο και ανυπομονώ περισσότερο για τα Ν71 ή Ν73....Back to smart... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν εχω κανει ακομα τιποτα ρε παιδιά.Αν και ασχετος,εχω φαει 2-3 ωρες να τα μελετω και να ψαχνω,κατι καταλαβα,αλλα πειτε μου λιγο που βρισκω τα αναλογα αρχεία,μην κανω κανα λαθος και το ψησω το κινητό. Θα παρω αλλο βεβαια αλλα γιατι να μην εχω 2 ? :) Που γυριζει η 42.1R ? PS: Εγω μενω μακρια απο smart...βαρεθηκα τα κολληματα απο την πολλη εξυπνάδα....σε οτι αφορα τηλεφωνο σαν τηλεφωνο και μονο αποφασισα να ακολουθησω την αποψη keep it simple... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν εχω κανει ακομα τιποτα ρε παιδιά.Αν και ασχετος,εχω φαει 2-3 ωρες να τα μελετω και να ψαχνω,κατι καταλαβα,αλλα πειτε μου λιγο που βρισκω τα αναλογα αρχεία,μην κανω κανα λαθος και το ψησω το κινητό. Θα παρω αλλο βεβαια αλλα γιατι να μην εχω 2 ? :) Που γυριζει η 42.1R ? PS: Εγω μενω μακρια απο smart...βαρεθηκα τα κολληματα απο την πολλη εξυπνάδα.... Bαλε αυτο που ανεβασα.Το κανεις unzip και φλασαρεις το shx απλα.Αν δε σ αρεσει,αναβαθμιζεις μετα στην 42.10R. dbal,ναι.Μετα φλασαρεις το ελληνικο langpack. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 http://www.planetmotox.net/monster_packs.php Εδώ που γυρίζουν όλα...Δες τον δεύτερο πίνακα, ο πρώτος ("monster machine") έχει εκδόσεις που είναι λίγο πολύ hacked από τους masters του site. ΥΓ: Αυτό που μόλις ψάρεψα ισχύει bomber? "After i have monster flashed my phone to 10R the external display texts has become bigger than what it was before". Εσύ έχεις την 10R αν δεν κάνω λάθος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 http://www.planetmotox.net/monster_packs.php Εδώ που γυρίζουν όλα...Δες τον δεύτερο πίνακα, ο πρώτος ("monster machine") έχει εκδόσεις που είναι λίγο πολύ hacked από τους masters του site. ΥΓ: Αυτό που μόλις ψάρεψα ισχύει bomber? "After i have monster flashed my phone to 10R the external display texts has become bigger than what it was before". Εσύ έχεις την 10R αν δεν κάνω λάθος... :wacko: Nαι,αυτην εχω αλλα δεν εχω παρατηρησει κατι σχετικο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Bαλε αυτο που ανεβασα.Το κανεις unzip και φλασαρεις το shx απλα.Αν δε σ αρεσει,αναβαθμιζεις μετα στην 42.10R. dbal,ναι.Μετα φλασαρεις το ελληνικο langpack. OK .Ευχαριστω πολυ.Θα το προσπαθήσω μολις τελειωσει το κατέβασμα...κοντα 16ΜΒ ειναι αυτά και τρεχω με ταχύτητα ανάπηρης χελώνας... Θα ενημερωσω μολις κανω οτι κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Το κέρατό μου....:angry: :knife: :kill: :rocket: Ωραία, έβαλα την 42.10R - όλα fixed & formatted... Βάζω το language pack και μετά το flash, χάθηκε η καταγραφή video.... Λογικό: Όλα τα packs στο MotoX προέρχονται από την 41.C0R που δεν υποστήριζε video recording και ίσως εκεί να γίνεται το μπέρδεμα Παράλογο: Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ το pack είχε ενσωματώσει και ο mythos στην έκδοση για την 42.0ER και δεν της δημιουργούσε κανένα πρόβλημα... I am sick with it...Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 To ekana unzip kai mou edose Auto R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF (67,1mb) auto R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.hmg (77kb) kai ayto FlashErrorLog1 poio xrisimopoio ? ρωτω γιατι δεν ειδα πουθενα τελειωμα σε shx.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 To ekana unzip kai mou edose Auto R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF (67,1mb) auto R374_G_0E.42.0ER_PDS005_LP0031_DRM0001_JPJAVA_G_0E_V3_01_0AR_SE8617MXXF1126_1FF.hmg (77kb) kai ayto FlashErrorLog1 poio xrisimopoio ? ρωτω γιατι δεν ειδα πουθενα τελειωμα σε shx.... Ουτε το φλαση error,Ουτε το hmg.Το αλλο! Eχεις απενεργοποιησει την ''αποκρυψη επεκτασεων για γνωστους τυπους αρχειων'' ? http://img177.imageshack.us/img177/1213/example0mb.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν εχω πειραξει κατι ,μαλλον απο τη μαμα ειναι ετσι.Για την ωρα δεν μου βρισκει το τηλεφωνο...Να υποθεσω οτι πρεπει να αποσυμπιεσω το Ρ2Κ ? Γιατι εκει ειδα κατι υποπτα αρχεια π.χ drivers ,κ.τ.λ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Λοιπον... με μια εμπνευση ,ξανασυνδεσα το κινητό ,το διαβασε ως motorola accessory ,toy eipa να παει στο PST fakkelo gia drivers kai to diavase.Etsi otan ανοιξα τωρα το Multiflexflash επιτελους βλεπω κατω στο devices ,Motorola phone V3 kai pio dexia Connected.Μεχρι τωρα δεν εχω ανακατεψει τιποτα Ρ2Κ και τα λοιπα.Προχωράω ? Προχωρησα αλλα πηρα = Flash failed! Cannot access Motorola Flash Interface! Why ? Μηπως πρεπει να κανω remove ενα wibu-key που διαβασα καπου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Παιδια ,μια θερμή παράκληση.... Λιγη βοήθεια.... Τι συνέβη.. Κατι δεν πηγαινε καλα εξαρχής.Διαπιστωσα οτι το PST 7.1.1 (που εφτυσα αιμα να το βρω και το βρηκα σε ενα ξενο forum)δεν εγκατασταθηκε καλα.Και το λεω αυτο γιατί οταν εκανα την εγκατασταση μου εδωσε μηνυμα οτι το set up δεν ενμερωσε το συστημα γιατι η γλωσσα των αρχειων λεει δεν ταιριαζει με τη γλωσσα του συστήματος.Μαλλον λαθος εκδοση κατεβασα,δεν ξερω.Τελικα μετα απο καποιες προσπαθειες να καταφερω το επιθυμητό,εχασα εντελως το modem καθως και την επιλογή "επιλογες τηλεφωνου και modem" απο τις ρυθμίσεις. Τα βρηκα και τα εβαλα απο cd.Μπορει καποιος να μου στειλει τα λινκσ απο οπου πρεπει να κατεβασω τα απαραιτητα προγραμματα ,τα σωστά ομως ? εστω εδω myz6884@yahoo.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitara Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Αγορασα σημερα το μαυρο 100 ευρα Τηλ και φορτιστη σκετα ειναι καλη η τιμη? Το τηλ ειναι απεχτο (απο σχεδιο) Παράθεση Ξέρει μήπως κανείς το site της εκκλησίας που θέλω να κατεβάσω κάτι καντήλια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Παιδια ,μια θερμή παράκληση.... Λιγη βοήθεια.... Τι συνέβη.. Κατι δεν πηγαινε καλα εξαρχής.Διαπιστωσα οτι το PST 7.1.1 (που εφτυσα αιμα να το βρω και το βρηκα σε ενα ξενο forum)δεν εγκατασταθηκε καλα.Και το λεω αυτο γιατί οταν εκανα την εγκατασταση μου εδωσε μηνυμα οτι το set up δεν ενμερωσε το συστημα γιατι η γλωσσα των αρχειων λεει δεν ταιριαζει με τη γλωσσα του συστήματος.Μαλλον λαθος εκδοση κατεβασα,δεν ξερω.Τελικα μετα απο καποιες προσπαθειες να καταφερω το επιθυμητό,εχασα εντελως το modem καθως και την επιλογή "επιλογες τηλεφωνου και modem" απο τις ρυθμίσεις. Τα βρηκα και τα εβαλα απο cd.Μπορει καποιος να μου στειλει τα λινκσ απο οπου πρεπει να κατεβασω τα απαραιτητα προγραμματα ,τα σωστά ομως ? εστω εδω myz6884@yahoo.com Aυτο το μηνυμα στο βγαζει γιατι δεν ειχες βαλει το patch.Αν εβαζες το patch,θα ηταν ολα οκ. Vitara,μια χαρα τιμη ειναι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2006 Aυτο το μηνυμα στο βγαζει γιατι δεν ειχες βαλει το patch.Αν εβαζες το patch,θα ηταν ολα οκ. Ευχαριστω πολυ για τη βοήθεια bomber21.Θα το προσπαθησω σε λιγο.;) Σχετικα με το μηνυμα και το patch,οι οδηγιες που βρηκα λεγανε οτι κανω πρωτα εγκατασταση το PST 7.1.1 κανονικα και μετα βαζω το patch.Το προβλημα ομως που αναφερω με τη γλωσσα και οτι το σετ απ δεν ενημερωσε το συστημα,το εβγαλε πριν καν ολοκληρωθει η εγκατασταση του PST 7.1.1. Τελος παντων ,μην σe ζαλίζω,ασε να ξαναπροσπαθήσω και τα ξαναλεμε. (ουτως ή αλλως αφορμή ψαχνω να αγοράσω ακομα ενα V3 :) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grvit Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Λοιπον....για την ιστορία... Μετα απο απειρες επεγκαταστάσεις του PST 711,απειρες επανακινήσεις,απειρες προσπάθειες να βρω και να βαλω σωστά αυτο το patch,τελικα εβαλα την PST 723,ενα patch uni something,ena patch gia XP,τα αντεγραψα απαντα (στα σιγουρα) στον καταλογο PST,ακολουθησαν αλλες τοσες επανακινήσεις,κ.τ.λ μεχρι που κατα λαθος εκανα κλικ σε μια επιλογή του εικονιδίου PST,μπηκα σε ενα μενου νομιζω P2K Phone,επισης κατα λαθος (με μια καλή μαντεψιά συγκεκριμένα) ανακαλυψα, πώς το τηλεφωνο μπαινει σε φαση αναμονής για φλασάρισμα,και για να μην τα πολυλογω καταφερα με επιτυχια να βαλω την 42.ΟER . Βεβαια δεν καταλαβα ακριβως πως εγινε ,παντως εγινε.:cool: thanks bomber21 kai dbal gia ta hints . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 Λοιπον....για την ιστορία... Μετα απο απειρες επεγκαταστάσεις του PST 711,απειρες επανακινήσεις,απειρες προσπάθειες να βρω και να βαλω σωστά αυτο το patch,τελικα εβαλα την PST 723,ενα patch uni something,ena patch gia XP,τα αντεγραψα απαντα (στα σιγουρα) στον καταλογο PST,ακολουθησαν αλλες τοσες επανακινήσεις,κ.τ.λ μεχρι που κατα λαθος εκανα κλικ σε μια επιλογή του εικονιδίου PST,μπηκα σε ενα μενου νομιζω P2K Phone,επισης κατα λαθος (με μια καλή μαντεψιά συγκεκριμένα) ανακαλυψα, πώς το τηλεφωνο μπαινει σε φαση αναμονής για φλασάρισμα,και για να μην τα πολυλογω καταφερα με επιτυχια να βαλω την 42.ΟER . Βεβαια δεν καταλαβα ακριβως πως εγινε ,παντως εγινε.:cool: thanks bomber21 kai dbal gia ta hints . Υπομονη και επιμονη ηθελε! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts