Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

www.geocities.com/cellgr

loipon stin selida mou pou twra organwnw kai den exei kai polla tha breite

2 mp3 to everything alla kai tin mousiki apo to episimo spot rou v3

2 wallpapers

kai 1 java game to 24 wres apo to sirial

...i ll be back for more

Xαιρομαι να βλεπω τετοιες προσπαθειες!!

Μπραβο! :up::up::up:

Αν θες κατι απο μενα (οδηγους που εχω γραψει ή οποιαδηποτε βοηθεια),ενημερωσε με!

Θα υπαρξει βεβαια και νεο site που θα περιεχει πολλα πραγματα για τους Ελληνες χρηστες κινητων Motorola!

;);):):!:

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε καμμία ιδέα πως θα μπορούσα να ακούω τα mp3 μου συνεχόμενα το ένα μετά το άλλο χωρίς να χρειάζεται να πατάω επόμενο κάθε φορά???

Επίσης πως μπορώ να απορρίψω μια κλήση με κλειστό το flip? Γιατί θέλω να έχω ενεργοποιημένη την λειτουργία της αποδοχής/τερματισμό κλήσης ανοίγοντας/κλείνοντας το flip αλλά να μπορώ και να απορρίψω μια εισερχόμενη κλήση!

Any ideas???

Google for ever

Έχετε καμμία ιδέα πως θα μπορούσα να ακούω τα mp3 μου συνεχόμενα το ένα μετά το άλλο χωρίς να χρειάζεται να πατάω επόμενο κάθε φορά???

Επίσης πως μπορώ να απορρίψω μια κλήση με κλειστό το flip? Γιατί θέλω να έχω ενεργοποιημένη την λειτουργία της αποδοχής/τερματισμό κλήσης ανοίγοντας/κλείνοντας το flip αλλά να μπορώ και να απορρίψω μια εισερχόμενη κλήση!

Any ideas???

1.Αν κανεις ''νεα λιστα'' και βαλεις τα κομματια που θες νομιζω ακουγονται το ενα κομματι μετα το αλλο.

2.Δε νομιζω να την απορριπτεις με κλειστο flip.

:)

Any ideas???

Για να το κανεις αυτο θα πρεπει να τροποποιησεις τη λειτουργια ενος απο τα πλαινα πληκτρα.

1.Αν κανεις ''νεα λιστα'' και βαλεις τα κομματια που θες νομιζω ακουγονται το ενα κομματι μετα το αλλο.

Αυτό το έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα σταματάει στο τραγούδι που άριχισε!

Google for ever

Αυτό το έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα σταματάει στο τραγούδι που άρχισε!

Thanks πάντως.

Άλλη ιδέα???

Google for ever

Για να το κανεις αυτο θα πρεπει να τροποποιησεις τη λειτουργια ενος απο τα πλαινα πληκτρα.

Με SEEM editing εννοείς ή υπάρχει και άλλος τρόπος?

Google for ever

Αυτό το έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα σταματάει στο τραγούδι που άρχισε!

Thanks πάντως.

Άλλη ιδέα???

Moλις τωρα το δοκιμασα και παιζει το ενα μετα το αλλο! :)

Ισως να παιζει ρολο το Ρυθμισεις Ηχων-Επαναληψη =ΟΧΙ!

Οσο για αυτο που λεει o mythos_bt,δες εδώ!

Χίλια ευχαριστώ για την βοηθειά σας! Όλα αυτά που μου είπατε τα έχω δει!

Τo θέμα είναι οτι έχω το V3i και είπα να ρωτήσω εδώ (αντί στο v3i )καθώς φαντάστηκα οτι θα μίλαγαν την ίδια γλώσσα!

@bomber Είναι απενεργοποιημένη η επανάληψη και μόλις τελειώσει το κομάτι στο folder mp3 songs που έχω δημιουργήσει σταματάει να παίζει :X

Πολύ σπαστικό και ψάχνω ένα μήνα τώρα απο όταν το πείρα και τίποτα! :mad:

@mythos θα το ψάξω λίγο καλύτερα για το αντίστοιχο v3i seem editing και θα το δοκιμάσω!

Σας ευχαριστώ και τους δύο!

Google for ever

@bomber Είναι απενεργοποιημένη η επανάληψη και μόλις τελειώσει το κομάτι στο folder mp3 songs που έχω δημιουργήσει σταματάει να παίζει :X

Παντως εγω δεν εννοω ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αλλα ΛΙΣΤΑ!

ta katafera me ta skin boomber telika

ma eimai toso zwooo

otan ekana install

pote den diabaza tin arxiki selida

pou me rwtage an thelw menou 3x4

ki egw tsekara ekeino to option ki oxi 3x3

ki oute tsekara an yparxoun lathoi na ta diorthosei apeutheias ...

ma toso zwoooo

thanks anyway my friend

ps.stin selida den thelw na fortwsw oti exw k den exw mono pramata epikaira k as poume ligo dyseureta

Παντως εγω δεν εννοω ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ αλλα ΛΙΣΤΑ!

Αυτή ήταν η λύση! Η λίστα και όχι η κατηγορία :cry: :cry: :blink:

Αρε Moto μας έχεις τρελάνει με τα κόλπα σου!

Ευχαριστώ πολύ βρε Bomber :rolleyes:

Google for ever

Αυτή ήταν η λύση! Η λίστα και όχι η κατηγορία :cry: :cry: :blink:

Αρε Moto μας έχεις τρελάνει με τα κόλπα σου!

Ευχαριστώ πολύ βρε Bomber :rolleyes:

Γι αυτο επεμενα... Ημουν σιγουρος οτι μπερδευες τη λιστα με την κατηγορια!

:D:D

Έχω ένα motorola V3 από τα πρώτα σχεδόν που έχουν βγει (το πήρα σε αλουμινένιο κουτί). Μου έκαναν πρόσφατα δώρο ένα bluetooth adaptor για usb θύρα (όχι το αυθεντικό) το οποίο ενώ συνδέεται με όλα τα υπόλοιπα κινητά (nokia, siemens) δεν μπορεί να συνδεθεί με το κινητό μου. Πήρα τηλέφωνο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της motorola και μου πρότειναν να κάνω ολική επαναφορά (την οποία και έκανα) αλλά στην ερώτηση τι φταίει για το όλο πρόβλημα η απάντησή τους ήταν να κάνω αναβάθμιση κάτι το οποίο έχω ήδη κάνει.. Έχετε καμια ιδέα του πως να ξεμπλοκάρω το κινητό χωρίς να κάνω αναβάθμιση πάλι?Και επίσης γιατί το mobile phone tools δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες από τις επαφές με αποτέλεσμα να βγαίνουν ερωτηματικά στην θέση των χαρακτήρων? ευχαριστώ προκαταβολικά!
c00kiE σοκολάτας

Και επίσης γιατί το mobile phone tools δεν αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες από τις επαφές με αποτέλεσμα να βγαίνουν ερωτηματικά στην θέση των χαρακτήρων? ευχαριστώ προκαταβολικά!

Αυτό είναι μια καλή ερώτηση που φοβάμαι οτι δεν έχει απάντηση...! That's just the way it is :( εκτός και κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο...:X

Πάντως αυτό το κινητό τελικά, για μένα έχει ένα και μόνο σημαντικό bug μετά την εμφάνιση εδώ και καιρό του τελευταίου επίσημου firmware update (42.0ER) που είναι και ενοχλητικό και...επικίνδυνο!

Αφορά τον τηλ. κατάλογο και συγκεκριμένα το οτι μπορεί εντελώς ξαφνικά ή ενω επεξεργάζεστε κάποιες επαφές με πολλαπλά πεδία (ενν. δεν μιλάω για την απλοική αποθήκευση στη sim) να εξαφανιστούν τηλέφωνα (π.χ μόνο το κινητό) ή ολόκληρες επαφές!! Κάποιες φορές μάλιστα αν το έχετε κάπου αλλού γραμμένο (απαραιτήτως πια!) και το ξαναπεράσετε, μπορεί και να το ξαναβρείτε μετά ως διπλοεγγραφή ή ακόμα χειρότερα να μην εμφανίζεται καθόλου! Και όλα αυτά συμβαίνουν αυτόματα χωρίς καμία εξήγηση σε άσχετες χρονικές στιγμές - φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος ε?

ΥΓ: Επειδή το θέμα λύνεται μάλλον μόνο με software update, έχει κανείς νεότερη version τοποθετημένη από Motorola service ή σε καινούργιο κινητό (ώστε να είναι επίσημη) που μπορεί να μην του εμφανίζει τέτοια προβλήματα? Μήπως την περάσουμε στο σπίτι και σωθούμε....

Sony logo.gif

ΥΓ: Επειδή το θέμα λύνεται μάλλον μόνο με software update, έχει κανείς νεότερη version τοποθετημένη από Motorola service ή σε καινούργιο κινητό (ώστε να είναι επίσημη) που μπορεί να μην του εμφανίζει τέτοια προβλήματα? Μήπως την περάσουμε στο σπίτι και σωθούμε....

Εχω τη 4210R και δεν μου εχει τυχει ποτε! :)

Ehw agorash to motorola V3 kai ehw ena parakseno provlima , otan to sindew me Bluetooth mou alazh to ringtone pou ehw valei me kanoniko "koudounaki"

dikiastou epiloghs otan to aposindew ksanagirizh sto kanoniko ring shmiosh otan paw na dw to style(profile) einai energopoihmeno to dikomou !!!! kamia voithia ??????

Satnews

Admin Team :http://www.satplanet.gr

http://rapidshare.com/users/R73U5V

Ehw agorash to motorola V3 kai ehw ena parakseno provlima , otan to sindew me Bluetooth mou alazh to ringtone pou ehw valei me kanoniko "koudounaki"

dikiastou epiloghs otan to aposindew ksanagirizh sto kanoniko ring shmiosh otan paw na dw to style(profile) einai energopoihmeno to dikomou !!!! kamia voithia ??????

Δυστυχως,αυτο συμβαινει και δε νομιζω να γινεται να το αλλαξεις... :mad:

''When BT headset (no matter what brand) is connected, phone ring is "Continental", headset is "beep".'' :!:

akrivos afto ehw to " beep " , einai megalo mionektima afto dystihos krima !!!!

Εχεις δικιο... :mad::(

Η Motorola ενω σε καποια πραγματα ειναι πρωτοπορα,σε καποια αλλα (πολυ απλα) εχει σημαντικα μειονεκτηματα! :!::!:

Ωραιο ρε bomber :)

Που το πετυχες? :O

Καλα θα ηταν αν ειχες να βαλεις και μια πλαινη φωτο να δουμε αν δικαιολογει την ονομασια razr

Παντως αυτη η motorola με το v3 βρηκε την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα (για να ειμαστε και στο κλιμα των ημερων :p :p)

Παντως αυτη η motorola με το v3 βρηκε την κοτα που κανει τα χρυσα αυγα (για να ειμαστε και στο κλιμα των ημερων :p :p)

πες το ψέματα.....;)

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

• The title was changed to Motorola RAZR V3