bomber21 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Ερωτησεις: 1. λειπει η γωνια (φις)!! ειναι και σε αλλους ή την εχασα χωρις να το καταλαβω; δεν εχει ουτε το σφουγγαρακι... 2. που βλεπω ποση μνημη εχω ελευθερη; μονο στις φοτο λεει χρηση 16% το modded fw εκτως απο βιντεο τι αλλο κανει / αλλαζει; μηνυματα αν το περασω παλι 160/sms θα εχω ετσι; αν γλωσσες βαλω το μικρο μονο των 2 θα εξοικονομησω τον χωρο απο τις αλλες; εβαλα τις επαφες μεσω BT (μια-μια κλαψ) αλλα τα εμφανιζει κανονικα το λεω γιατι με το προγραμμα ακουσα υπαρχει προβλημα επισεις τα σκινς πως τα περναω; μονο το .ski θα στειλω; ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΡΗΣ :-ΡΡΡ Ευχαριστω! YΓ και κατι αλλο, τα sms πανε στην sim; δλδ καθε 20-25 θα πρεπει να τα σβηνο ενα-ενα; η αλλαγμενη εκδοση τα παει στο τηλεφωνο; 1.Δεν καταλαβα τι εννοεις για τη γωνια.Ποια γωνια λειπει;Οσο για το σφουγγαρακι θα επρεπε να το εχει μεσα στη συσκευασια. 2.Ψυχαγωγια-Ηχοι ή φωτος ή βιντεο ή θεματα-μεσαιο πληκτρο-Διαθεσιμος χωρος. 3.Για skins περνας τα ski και τα dat. 4.Μπορεις να αποθηκευεις τα μηνυματα στο τηλεφωνο και οχι στη sim ωστε να χωραει πιο πολλα. Προτεινω να διαβασεις προσεκτικα ΟΛΑ ΤΑ NOOB GUIDES.Εξηγουν με screenshots καθετι !!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 εννοει τη γωνια στη mini-usb θυρα. :) Κανονικα θα επρεπε να ειναι στη συσκευασια, αλλα και να μη τη χρησιμοποιεις δεν τρεχει και τιποτα... :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ναι, η γωνια και το σφουγγαρακι δεν ηταν μεσα... παιδια διαβαζω... εχω διαβασει ηδη 70σελιδες και εχω και εξεταστικη ελπιζω να μην σας πριζω με τα ιδια παλι... θα δω και τους οδηγους που ειπατε :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 ναι, η γωνια και το σφουγγαρακι δεν ηταν μεσα... παιδια διαβαζω... εχω διαβασει ηδη 70σελιδες και εχω και εξεταστικη ελπιζω να μην σας πριζω με τα ιδια παλι... θα δω και τους οδηγους που ειπατε :-) ΤHE MOTOX FORUM BEGGINERS MANUAL http://www.motox.info/showthread.php?t=3700 TOP 11 QUESTIONS http://www.motox.info/showthread.php?t=734 MOTOX FORUM MODDING GUIDES http://www.motox.info/showthread.php?t=15 Καλυτερα να διαβασεις αυτα που παρεθεσα παρα ολες τις σελιδες αυτου του θεματος γιατι εδω ειναι σκορπια και υπαρχουν πολλες αχρηστες πληροφοριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Eyxaristo :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iscader Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Paidia edw kai 2 bdomades exw stin katoxi mou to v3 me software 42.0CR Diavasa me upomoni ola ta threads (ouf....) ki exw na kanw merikes erwtiseis: 1.Einai dinaton na energopoiisw to video recording me to seem editor xwris na tou kanw upgrade sto flex?Dioti nomizw oti kapou diavasa oti i ekdosi 42.0CR exei mesa ti dinatotita tou video recording apla den einai energopoiimeni (mporei na kanw kai lathos) 2. Otan anoigw to portaki stin othoni fenetai i wra apo tin teleutaia fora pou eixa anoiksei to kinito kai meta apo kanena deuterolepto epanerxetai i wra i pragmatiki. Einai auto fisiologiko i na to paw gia upgrade sti motorola? 3. Otan vazw ksipnitiri kai to kinito einai apenergopoiimeno den xtipaei.Einai se olous etsi i exw pesei thima provlimatikou software? Thanks in advance.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2006 Paidia edw kai 2 bdomades exw stin katoxi mou to v3 me software 42.0CR Diavasa me upomoni ola ta threads (ouf....) ki exw na kanw merikes erwtiseis: 1.Einai dinaton na energopoiisw to video recording me to seem editor xwris na tou kanw upgrade sto flex?Dioti nomizw oti kapou diavasa oti i ekdosi 42.0CR exei mesa ti dinatotita tou video recording apla den einai energopoiimeni (mporei na kanw kai lathos) 2. Otan anoigw to portaki stin othoni fenetai i wra apo tin teleutaia fora pou eixa anoiksei to kinito kai meta apo kanena deuterolepto epanerxetai i wra i pragmatiki. Einai auto fisiologiko i na to paw gia upgrade sti motorola? 3. Otan vazw ksipnitiri kai to kinito einai apenergopoiimeno den xtipaei.Einai se olous etsi i exw pesei thima provlimatikou software? Thanks in advance.. 1.Ναι,μπορεις. 2.Το παθαινει και μενα καμια φορα αλλα σπανια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 EDITED: ακυρο το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 2. Otan anoigw to portaki stin othoni fenetai i wra apo tin teleutaia fora pou eixa anoiksei to kinito kai meta apo kanena deuterolepto epanerxetai i wra i pragmatiki. Einai auto fisiologiko i na to paw gia upgrade sti motorola? 3. Otan vazw ksipnitiri kai to kinito einai apenergopoiimeno den xtipaei.Einai se olous etsi i exw pesei thima provlimatikou software? Thanks in advance.. Και σε μένα το κάνει, αλλά δεν το θεωρώ σημαντικό πρόβλημα, αν είναι δηλαδή πρόβλημα και δεν είναι γενικό χαρακτηριστικό της συσκευής. Το δικό μου δεν έχει πρόβλημα, χτυπάει κανονικά είτε το κινητό είναι ενεργοποιημένο, είτε απενεργοποιημένο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να έχεις πάντα ένα ξυπνητήρι (δηλαδή να μην πηγαίνεις στο Νέο κάθε φορά που θες να βάλεις ξυπνητήρι), στο οποίο να αλλάζεις την ώρα και να το ενεργοποιείς/απενεργοποιείς κατά το δοκούν... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 αποριες... 1. γιατι τα jpg αν και τα αναγνωριζει τα λεει κατεστραμενα; αντιθετα τα gif ειναι οκ, αλλα μονο 256 χρωματα... 2. που παω για να στειλω εικονες και ηχους σε αλλα κινητα μεσω BT; σε οσα δεν ειναι κλειδωμενα, μονο μεσω μηνυματος βρηκα... 3. βλεπωντας το καταπληκτηκο δημιουργημα του bomber21 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1161712#post1161712 - υπαρχει κατι ετοιμο για τα εικονιδια; - αυξηση μνημης ΧΩΡΙΣ πληρη αναβαθμηση γινεται; (μην χασω τα παντα...) 4. ενω εβαλα εξτρα στοιχεια στο root μενου (με το p2k menu editor) και σαν λιστα ειναι οκ, οταν ειναι στιλ εικονιδια, εχει παλι 9 αντι 12 και το 9ο εχει γινει φακελος "προσθετα" και εχει τα τελευταια 4 εικονιδια. Πως θα εχω και τα 12 μαζι; μηπως φταιει το σκιν; μηπως πρεπει να ειναι πιο μικρα τα εικονιδια; ποσο; πως; 5. Ενω ολα καλα που ενεργοποιησα την βιντεοκαμερα αν το μεγεθος δεν ειναι mms τοτε λεει "δεν υπαρχει χωρος" ενω εχω μονο 22% χρηση! μα τι να γραψω σε μεγεθος mms... αν εχει ηχο και καλη αναλυση εχω μονο 6 δευτερολεπτα... Ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 αποριες... 1. γιατι τα jpg αν και τα αναγνωριζει τα λεει κατεστραμενα; αντιθετα τα gif ειναι οκ, αλλα μονο 256 χρωματα... 2. που παω για να στειλω εικονες και ηχους σε αλλα κινητα μεσω BT; σε οσα δεν ειναι κλειδωμενα, μονο μεσω μηνυματος βρηκα... 1. Έλα ντε... 2. Πας στην εικόνα/μελώδια, πατάς το κουμπί για να μπεις στο Mενού Eικόνας (το μεσαίο πάνω πάνω) και διαλέγεις Αντιγραφή (πρόσεχε όχι Μετακίνηση, γιατί θα φύγει από το κινητό σου και θα πάει στο άλλο κινητό). Ακολούθως σου λέει αν θέλεις να ενεργοποιήσεις το μπλε δόντι και τα υπόλοιπα είναι απλά... Για τα υπόλοιπα ας αναλάβει άλλος! :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 αποριες... 1. γιατι τα jpg αν και τα αναγνωριζει τα λεει κατεστραμενα; αντιθετα τα gif ειναι οκ, αλλα μονο 256 χρωματα... 2. που παω για να στειλω εικονες και ηχους σε αλλα κινητα μεσω BT; σε οσα δεν ειναι κλειδωμενα, μονο μεσω μηνυματος βρηκα... 3. βλεπωντας το καταπληκτηκο δημιουργημα του bomber21 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1161712#post1161712 - υπαρχει κατι ετοιμο για τα εικονιδια; - αυξηση μνημης ΧΩΡΙΣ πληρη αναβαθμηση γινεται; (μην χασω τα παντα...) 4. ενω εβαλα εξτρα στοιχεια στο root μενου (με το p2k menu editor) και σαν λιστα ειναι οκ, οταν ειναι στιλ εικονιδια, εχει παλι 9 αντι 12 και το 9ο εχει γινει φακελος "προσθετα" και εχει τα τελευταια 4 εικονιδια. Πως θα εχω και τα 12 μαζι; μηπως φταιει το σκιν; μηπως πρεπει να ειναι πιο μικρα τα εικονιδια; ποσο; πως; 5. Ενω ολα καλα που ενεργοποιησα την βιντεοκαμερα αν το μεγεθος δεν ειναι mms τοτε λεει "δεν υπαρχει χωρος" ενω εχω μονο 22% χρηση! μα τι να γραψω σε μεγεθος mms... αν εχει ηχο και καλη αναλυση εχω μονο 6 δευτερολεπτα... Ευχαριστω και παλι! Kανε με add στο msn να σου εξηγησω!Εχεις πολλα κενα! :D:D evlogitos21 AT hotmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 1.Ναι,μπορεις. 2.Το παθαινει και μενα καμια φορα αλλα σπανια... How can we do that men;:!: Δώσε μας τα φώτα σου αρχηγεεεεε...!:O Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 VeCo που να φανταστω οτι ειναι στο "αντιγραφη"... εγω εψαχνα για "αποστολη". Δεν θα το εβρισκα, ευχαριστω! Βοmber21 παω να βρω το messenger και μου εχει subscribe for 20 ευρωπουλα... μπας και εχεις το skype να στελνουμε απο εκει μηνυματα; Επησεις τροπος να χρησιμοποιηθει το messenger του κινητου;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 αποριες... 3. βλεπωντας το καταπληκτηκο δημιουργημα του bomber21 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1161712#post1161712 - υπαρχει κατι ετοιμο για τα εικονιδια; - αυξηση μνημης ΧΩΡΙΣ πληρη αναβαθμηση γινεται; (μην χασω τα παντα...) 4. ενω εβαλα εξτρα στοιχεια στο root μενου (με το p2k menu editor) και σαν λιστα ειναι οκ, οταν ειναι στιλ εικονιδια, εχει παλι 9 αντι 12 και το 9ο εχει γινει φακελος "προσθετα" και εχει τα τελευταια 4 εικονιδια. Πως θα εχω και τα 12 μαζι; μηπως φταιει το σκιν; μηπως πρεπει να ειναι πιο μικρα τα εικονιδια; ποσο; πως; 5. Ενω ολα καλα που ενεργοποιησα την βιντεοκαμερα αν το μεγεθος δεν ειναι mms τοτε λεει "δεν υπαρχει χωρος" ενω εχω μονο 22% χρηση! μα τι να γραψω σε μεγεθος mms... αν εχει ηχο και καλη αναλυση εχω μονο 6 δευτερολεπτα... Ευχαριστω και παλι! 3.Ναι.Υπαρχουν skin με τα εικονιδια αυτα ετοιμα/Υπαρχουν δεκαδες sets εικονιδιων να διαλεξεις.Μπορεις να αντικαταστησεις τα ''μαμα'' εικονιδια που ειναι ελεεινα και στο συνιστω! :D http://www.motox.info/showthread.php?t=4840 Eδω εχω μαζεψει ολα τα εικονιδια που κυκλοφορουν στο net.Να σε ενημερωσω οτι μπορεις να αλλαξεις και τα εικονιδια της μπαταριας,του σηματος κτλ 4.Πρεπει να εχεις τροποποιημενο mma_ucp για μενου 12 εικονιδιων.Παρε αυτο που επισυναπτω και βγαλε του το .txt απο το τελος.Του εβαλα αυτη την καταληξη για να το δεχτει στα συνημμενα.Αφου κανεις αυτο,βαλτο στο system. 5.Πηγαινε ''μεγεθος'' και βαλε mms.Και μετα πηγαινε ρυθμισεις mms και βαλε ''οριο'' ΚΑΝΕΝΑ.Θα εχεις βιντεο 1 λεπτου + Το msn ειναι FREE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 How can we do that men;:!: Δώσε μας τα φώτα σου αρχηγεεεεε...!:O http://www.motox.info/showthread.php?t=16 Eτσι.Φανταζομαι οτι δεν εχεις καποιο αρχαιο firmware βεβαια! :) Εκει λεει και πως μπορεις να ενεργοποιησεις τα video styles.Δηλαδη να τραβας βιντεο ασπρομαυρο,μπλεδιζον,κιτρινιζον,πρασινιζον κτλ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 VeCo που να φανταστω οτι ειναι στο "αντιγραφη"... εγω εψαχνα για "αποστολη". Δεν θα το εβρισκα, ευχαριστω! Να 'ναι καλά το manual, χωρίς αυτό ούτε εγώ θα το έβρισκα! :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 VeCo το βιβλιο οδηγιων το ανοιξα μονο να δω πως ανοιγει το τ9 μετα το πεταξα μεσα στο κουτι και το εκλεισα :-Ρ bomber21 εβαλα και τα στυλ βιντεοσκοπησης και ολα οκ. οχι τπτ ιδιαιτερο, απλα εχει διαφορες μονοχροματικες ληψεις. επαιζα με τα μενου, αλλαξα το δικο σου στα γουστα μου και παλι 3χ3 βγηκε... μαλλον το προγραμμα του αλλαζει τον τυπο. και στα καλα καθουμενα η βιντεοσκοπηση τα επαιξε και αντι για ληψη εικονας ειχε πρασσινα artifacts! ευτυχως ξαμαπερασα το τελευταιο seem και εφτειαξε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 VeCo το βιβλιο οδηγιων το ανοιξα μονο να δω πως ανοιγει το τ9 μετα το πεταξα μεσα στο κουτι και το εκλεισα :-Ρ Shame on you, my friend! :) Προσωπικά σε κάθε κινητό που παίρνω, το manual το διαβάζω σαν ευαγγέλιο, ούτως ώστε να το μάθω μέσα κι έξω... Τι σκ*τά μέλη στο myphone είμαστε...; :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 bomber21 εβαλα και τα στυλ βιντεοσκοπησης και ολα οκ. οχι τπτ ιδιαιτερο, απλα εχει διαφορες μονοχροματικες ληψεις. επαιζα με τα μενου, αλλαξα το δικο σου στα γουστα μου και παλι 3χ3 βγηκε... μαλλον το προγραμμα του αλλαζει τον τυπο. και στα καλα καθουμενα η βιντεοσκοπηση τα επαιξε και αντι για ληψη εικονας ειχε πρασσινα artifacts! ευτυχως ξαμαπερασα το τελευταιο seem και εφτειαξε... Για να βγει 3χ4,κατεβασε το Menumaker v2 και ανοιξε το ski που θελεις,πατα 3χ4 και save.Και μετα εισαι ετοιμος! ;) Η αληθεια ειναι οτι τα video styles εχουν bug.Πριν βγεις απο τη ληψη καμερας να ξαναεπιλεγεις το κανονικο χρωμα,αλλιως κολλαει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 ωχχ δλδ αν ξεχαστω καμια φορα ή το πειραξει κανεις θα θελει patchαρισμα παλι; οκ το βρηκα το 3χ4 ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2006 ωχχ δλδ αν ξεχαστω καμια φορα ή το πειραξει κανεις θα θελει patchαρισμα παλι; οκ το βρηκα το 3χ4 ευχαριστω και παλι! Oχι,απλο restart θα θελει. Χαιρομαι για το 3χ4! :D Τωρα σειρα εχουν τα funlights,τα icons και τα DRM icons! :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 τα funlights δεν νομιζω να τα βαλω, γιατι 1ον εχω το πορτακι ενεργο (αρα τα κουμπια δεν θα φαινονται οταν χτυπαει) και το ΒΤ το εχω συνεχεια ανοιχτο οποτε θα με μπερδευει στην 1η δονιση Τωρα για τα αλλα σιγα-σιγα, αν τα κανω ολα μαζεμενα θα το βαρεθω μετα :-Ρ Κατι που παρατειρισα: οταν βαζω εικονες/ηχους αυξανεται η χρηση μνημης και μειωνεται ο ελευθερος χωρος ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ εβαλα skins μειωθηκε ο συνολικος χωρος του τηλεφωνου!!!!! πχ στην αρχη ειχα ~7ΜΒ συνολο τωρα εχω ~5ΜΒ! αρα τα αρχεια συστηματος δεν μετρανε στο δυναμικο κομματι. οποτε σβηνοντας τετοια αρχεια δεν ελευθερονουμε χωρο αλλα μεγαλωνουμε τον χωρο! ( μα καλα πως τους ηρθε και το εκαναν να εμφανιζεται ετσι;;; ) επισεις αν βαλω το διγλωσσικο αρχειο θα εχω κι αλλο χωρο; δεν πιστευω να αλλαξει η διαταξη ή το iTap ε;;;;;;; Kαι κατι ακομα (οχι που δεν θα ειχε αλλο χαχαχα): κατευασα το notepad, αλλα δεν βρηκα το αποθηκευμενο αρχειο που εφτιαξα μεσο καποιου εξπλορερ, που συμενει οτι δεν μπορω να στειλω και δικα μου... αρα δεν κανει η εφαρμογη γι'αυτο που θελω; (να γραφω κατι στον υπολογιστη και να το βαζω στο κινητο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 τα funlights δεν νομιζω να τα βαλω, γιατι 1ον εχω το πορτακι ενεργο (αρα τα κουμπια δεν θα φαινονται οταν χτυπαει) και το ΒΤ το εχω συνεχεια ανοιχτο οποτε θα με μπερδευει στην 1η δονιση Τωρα για τα αλλα σιγα-σιγα, αν τα κανω ολα μαζεμενα θα το βαρεθω μετα :-Ρ Κατι που παρατειρισα: οταν βαζω εικονες/ηχους αυξανεται η χρηση μνημης και μειωνεται ο ελευθερος χωρος ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ εβαλα skins μειωθηκε ο συνολικος χωρος του τηλεφωνου!!!!! πχ στην αρχη ειχα ~7ΜΒ συνολο τωρα εχω ~5ΜΒ! αρα τα αρχεια συστηματος δεν μετρανε στο δυναμικο κομματι. οποτε σβηνοντας τετοια αρχεια δεν ελευθερονουμε χωρο αλλα μεγαλωνουμε τον χωρο! ( μα καλα πως τους ηρθε και το εκαναν να εμφανιζεται ετσι;;; ) επισεις αν βαλω το διγλωσσικο αρχειο θα εχω κι αλλο χωρο; δεν πιστευω να αλλαξει η διαταξη ή το iTap ε;;;;;;; Kαι κατι ακομα (οχι που δεν θα ειχε αλλο χαχαχα): κατευασα το notepad, αλλα δεν βρηκα το αποθηκευμενο αρχειο που εφτιαξα μεσο καποιου εξπλορερ, που συμενει οτι δεν μπορω να στειλω και δικα μου... αρα δεν κανει η εφαρμογη γι'αυτο που θελω; (να γραφω κατι στον υπολογιστη και να το βαζω στο κινητο) Kαταρχην,δε γινεται να εχεις το bluetooth συνεχεια ανοικτο.Εκτος και αν εννοεις οτι το εχεις συνεχεια συνδεδεμενο με bluetooth headset! :) Tα skins μειωνουν το συνολικο χωρο.Αλλα γιατι εχεις 7 MB και οχι 9-10; To νεο πακετο γλωσσων δεν ''ελευθερωνει'' αλλο χωρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Phoenix Δημ. February 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2006 να ειναι συνεχεια ανοιχτο γινεται, να ειναι συνεχεια ανιχνευσιμο δεν γινεται. εγω το εχω συνεχεια ανοιχτο και στελνω ολη μερα. (αν οι συσκευες εχουν αποθηκευμανα τα addresses των αλλων δεν χρειαζεται αναζητηση -> δεν χρειαζεται να ειναι ανιχνευσημα) ναι, αλλα για να το κανω 9-10 θα πρεπει να περασω ολοκληρη εκδοση που σημενει α. θα χασω ρυθμισεις/τηλεφονα, β. ισως εχει αλλες λειτουργιες. επησεις δεν ειμαι ακομα συγουρος πως να παρω φουλ μπακαπ απο το κινητο οστε αν θελω να ξαναεπηστρεψω... αφου οι 5 γλωσσες εχουν 1,5ΜΒ και οι 2 εχουν 200ΚΒ, που παει ολος ο αχρηστος χωρος;;; καποιο java txt viewer υπαρχει για το κινητο μας ή μονο στα ζιμενς παιζουν; (κατεβαζω και το msn) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts