Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βρε, όρεξη που την έχεις:lol: :lol: :lol:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λές, μα προτιμώ- και προτείνω- τον απλό τρόπο για τους κοινούς χρήστες:p Σαν εμένα που δεν τα πολυψάχνω:O Είπαμε: Αν δουλεύει κάτι, δεν το πειράζουμε.:rolleyes:

Περισσοτερο το εγραψα για το φιλο που ρωτησε!! ;)

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από που το αγόρασες? Κάποια φίλη 2-3 post νωρίτερα αναφέρει οτι το πήρε απο το ΠΛΑΙΣΙΟ του The Mall με την 42.0ΕR μέσα, που όλοι ξέρουμε οτι είναι η τελευταία επίσημη.

Η 42.07R και η 42.08R είναι pre-releases της 42.0ΕR κάπου κοντά στον Οκτώβριο και για αυτό μου κάνει εντύπωση που η μια βρέθηκε σε κατάστημα...

Σήμερα στο fnac που είχε το μπλε V3 και μπορούσες να το επεξεργαστείς (και το οποίο ονόμαζε και ως μαύρο...), είχε πάνω την 42.07R έκδοση.

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

Καλησπέρα. Είμαι νέος κάτοχος του V3 και ομολογώ ότι το έιχα παρεξηγήσει στην αρχή!Τώρα καταλαβαίνω τις πραγματικές του δυνατότητες. Αυτό που δεν έχω καταφέρει να βρω, είναι η λύση στο πρόβλημα μου! Όταν έχω συνδεδεμένο Bluetooth Handsfree , και συγκεκριμένα το ΝΟΚΙΑ HS-11W, το κινητό δε χτυπάει με τον ήχο που το έχω ρυθμίσει να χτυπάει. Αλλά με άλλο,τον κλασσικο! Το ίδιο ισχύει και στα μηνύματα και στις ειδοποιήσεις κτλ. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο; Το κινητό "τρέχει" την 42.OER, αλλα το παρουσίαζε και στην προηγούμενη έκδοση που είχε όταν το αγόρασα. Περιμένω τα φώτα σας. Ευχαριστώ!

EDIT: Επίσης, μήπως έχει παρει το μάτι κανενός καμιά εφαρμογή που να διαβάζει pdf ή doc αρχεία, μπας και κάνουμε κανένα σκονάκι της ανθρωπιάς και περάσουμε κανένα μάθημα;

EDIT2:Επειδή δεν είμαι και πολύ καλός στη γεωγραφία (όντως!!!!) προς τα που πέφτει αυτή η κατά Ρωσσία μεριά; Αν κάποιος έχει διάθεση να μου μάθει "γεωγραφία", δέχομαι και διδασκαλία μέσω pm.

Ευχαριστώ και πάλι!

HTC Touch: Back to stock!!

ROM 1.11.405.1B => hxxp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=345778

{επαναφέρει το Touch στην εγγύηση, μετά από τα παιχνιδίσματα σας με διάφορες cooked ROMs, μάλλον...}

hxxp://www.pamepotaki.gr

Σήμερα στο fnac που είχε το μπλε V3 και μπορούσες να το επεξεργαστείς

Αυτό είναι το καλό για το Fnac....

είχε πάνω την 42.07R έκδοση.

και αυτό είναι το "κακό" για όσους αγοράσουν από το Fnac...

Οπότε, για όσους ενδιαφέρονται για καινούργιο Razr και δεν θέλουν να "μπλέκουν" με αναβαθμίσεις κλπ., ας φροντίσουν...

Sony logo.gif

Οπότε, για όσους ενδιαφέρονται για καινούργιο Razr και δεν θέλουν να "μπλέκουν" με αναβαθμίσεις κλπ., ας φροντίσουν...[/size][/font]

Είναι πραγματικά περίεργο πάντως. Προσωπικά νομίζω πως οι συσκευές που είναι για επεξεργασία έχουν έρθει νωρίτερα από το στοκ. Έτσι πιθανόν να εξηγείται και το παλαιότερο λογισμικό.

Παιδια ξερετε σε τι τιμη το εχει το Fnac? Αγαπητοι moderators δεν θα ηταν ωραιο να εχουμε και την επιλογη ενος μαυρου avatar για εμας τους "black"?

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Παιδια ξερετε σε τι τιμη το εχει το Fnac? Αγαπητοι moderators δεν θα ηταν ωραιο να εχουμε και την επιλογη ενος μαυρου avatar για εμας τους "black"?

Στο site το έχει 305 ευρώ, αλλά μου φαίνεται ότι το είχα δει σε χαμηλότερη τιμή... Όσο για το avatar, δυστυχώς μόνο μία έκδοση κάθε κινητού μπορεί να υπάρχει...

O administrator του MotoX.info δημιούργησε ένα MοtoX Language Pack με μόνο δύο γλώσσες:Ελληνικά και Αγγλικά Ηνωμένων Πολιτειών.

Δηλαδή δε χρειάζεται να χρησιμοποιείτε το LP0031 που έχει μέσα πολωνικά,βουλγαρικά κτλ!

http://img5.imageshack.us/img5/439/sw9bb.gif

R374_G_0E.41.C0R_MXLP0117_reflash_MOTOX.shx

US English, Greek

Bootloader: BOOT0826

[399 KB]

[uploaded.Jan.26.06]

http://www.planetmotox.net/mxlp.php

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο secvice της Moto στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός μου να κάνω αναβάθμιση στο νέο software με το οποίο το V3 έχει και Video λήψη. Χρησιμοποίησα σαν δικαιολογία (για να μην μου πουν μα, μου, σουξου, μουξου) το bug της μή δημιουργίας κατηγοριών (στο menu Εικόνες, Ήχοι...) όταν το τηλέφωνο είναι στα Ελληνικά. Μου είπαν ότι μάλλον είναι πρόβλημα αναβάθμισης και μου πρότειναν να το πάω εκεί για έλεγχο. Και τώρα αρχίζουν τα ωραία:

Εγώ : Το καινούργιο software θα έχει και Video λήψη;

Υπάλληλος : ΌΧΙ. Το software με την Video λήψη είναι άλλο, και ΚΟΣΤΙΖΕΙ......:cry: 11 euros. Υπάρχει και άλλο software αναβάθμισης τον οποίο δεν έχει Video λήψη και είναι δωρεάν, στα πλαίσια της εγγύησης.:X

Δηλαδή : ή πληρώνεις 11 euros και έχεις αναβάθμιση με Video ή δεν πληρώνεις τίποτα και παίρνεις αναβάθμιση χωρις Video…

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

τα 11 ευρω δεν ειναι πολλα,

αλλα αφου ολες οι αναβαθμισεις στην εγγυηση..

:(

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στο secvice της Moto στη Θεσσαλονίκη.

Σκοπός μου να κάνω αναβάθμιση στο νέο software με το οποίο το V3 έχει και Video λήψη. Χρησιμοποίησα σαν δικαιολογία (για να μην μου πουν μα, μου, σουξου, μουξου) το bug της μή δημιουργίας κατηγοριών (στο menu Εικόνες, Ήχοι...) όταν το τηλέφωνο είναι στα Ελληνικά. Μου είπαν ότι μάλλον είναι πρόβλημα αναβάθμισης και μου πρότειναν να το πάω εκεί για έλεγχο. Και τώρα αρχίζουν τα ωραία:

Εγώ : Το καινούργιο software θα έχει και Video λήψη;

Υπάλληλος : ΌΧΙ. Το software με την Video λήψη είναι άλλο, και ΚΟΣΤΙΖΕΙ......:cry: 11 euros. Υπάρχει και άλλο software αναβάθμισης τον οποίο δεν έχει Video λήψη και είναι δωρεάν, στα πλαίσια της εγγύησης.:X

Δηλαδή : ή πληρώνεις 11 euros και έχεις αναβάθμιση με Video ή δεν πληρώνεις τίποτα και παίρνεις αναβάθμιση χωρις Video…

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

Δεν μπορω να καταλαβω.Το τελευταιο firmware εχει ενεργοποιημενη εξαρχης τη ληψη βιντεο.Τι εχουν κανει δηλαδη;Εχουν απενεργοποιησει τη ληψη βιντεο με seem editing;

'Η απλα δινουν δωρεαν το προηγουμενο firmware και επι πληρωμη το νεοτερο;;; :mad::mad::mad:

Υ.Γ:Αυτο με τη δημιουργια κατηγοριων δεν το καταλαβα.Τι εννοεις;Δεν το εχω ψαξει,για αυτο ρωταω.

Πάντως για 11 ευρώ ευχαρίστως την κάνω την αναβάθμιση...

Κι έχουν ένα ύφος εκεί μέσα!! Ασε που δεν τους εμπιστεύομαι σε αυτά που λένε.

Εγώ τους πήγα ένα Ε1000 για να του περάσουν ελληνικά (αγορασμένο από εξωτερικό). Τους λέω, με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ αν μπορεί να στείλει μύνημα με 160 χαρακτήρες, αλλιως δεν τα χρειάζομαι τα ελληνικά. Το αφήνω να το κοιτάξουν. Με παίρνουν μετά μισή ώρα και με ενημερώνουν ότι γίνεται και στοιχίζει 15 ευρώ. Τους δίνω το ΟΚ, και σε καμιά ώρα πάω να το πάρω. "Εντάξει τα ελληνικά στα μηνύματα?" ρωτάω. "Ενταξει!" μου απαντάνε!

Oταν πήγα σπίτι και δοκίμασα να στείλω μηνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες, έστελνε μέχρι 70!! :mad:

Ευτυχώς μου έδωσε την λύση ο mythos_bt, αλλιώς θα πήγαινα και θα τους έβριζα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Δεν μπορω να καταλαβω.Το τελευταιο firmware εχει ενεργοποιημενη εξαρχης τη ληψη βιντεο.Τι εχουν κανει δηλαδη;Εχουν απενεργοποιησει τη ληψη βιντεο με seem editing;

'Η απλα δινουν δωρεαν το προηγουμενο firmware και επι πληρωμη το νεοτερο;;; :mad::mad::mad:

Υ.Γ:Αυτο με τη δημιουργια κατηγοριων δεν το καταλαβα.Τι εννοεις;Δεν το εχω ψαξει,για αυτο ρωταω.

Μπαίνεις στο menu ψυχαγωγία. Διαλέγεις Εικόνες ή Ήχοι ή Video (ό,τι γουστάρεις. To bug είναι παντού :happy: ). Πατάς το μεσαίο πλήκτρο. Τέρμα κάτω έχει "Κατηγορίες". Μπαίνεις μέσα. Πηγαίνεις στο [Νέα Κατηγορία]. Μπαίνεις μέσα και ....... τσούπ, πάμε πάλι απο την αρχή :rolleyes: .

Άν γυρίσεις τη γλώσσα στα Αγγλικά όλα ΟΚ. (δεν το έχω δοκιμάσει μα άλλες γλώσσες)

Πάντως για 11 ευρώ ευχαρίστως την κάνω την αναβάθμιση...

Δέν είναι για τα 11 euro. Είναι για το γαμώτο. Ή έχεις καινούργιο firmware ή δεν έχεις. Τα υπόλοιπα είναι μ@λκς! (μου θυμίζει service Nokia προ 5ετίας).

Και μην ξεχνάμε το βασικότερο: Καποιοι έδωσαν 500+ eurakia για να το πάρουν! Ε να μην ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ δωρεάν αναβάθμιση;:mad:

re paidia apo tin stigmi pou kai usb kalwdio iparxei stin sikeyasia, kai pc exete, kai ta programmata gia anaba8misi iparxoun, giati den tin kanete monoi sas kai dinete 11 euro stous ntabatzides???

διοτι δεν γουσταρει τα win 98SE?.. :(

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

διοτι δεν γουσταρει τα win 98SE?.. :(

Ε φιλε μου η αληθεια ειναι οτι τα 98se ειναι πολυ παλιο λειτουργικο...:confused:

Βρε παιδιά, γιατί δεν ανεβάζει κάποιος από σας, ένα βίντεο, το οποίο να τραβήχτηκε με V3 με το νέο firmware, για να δούμε την ποιότητα με την οποία τραβάει βίντεο το V3...;;;

Έτσι από περιέργεια... να δούμε....

εχει κανει κανεις την αναβαθμιση σε in 98 SE?..

Xthes pira gia ti gynaika mou to proto Razr Pink pou irthe sto plaisio, 252 Euro, grafei kai video, katapliktiko !!!

σοβαρολογεις? :confused:

το πηρε πριν 1 εβδομαδα η αδερφη μου το ροζ απο τον Γερμανο στο The Mall και εκανε 320 και ειναι κ με την παλια εκδοση χωρις βιντεο σε αντιθεση με το μπλε & το μαυρο που το εχει 270!

Βρε παιδιά, γιατί δεν ανεβάζει κάποιος από σας, ένα βίντεο, το οποίο να τραβήχτηκε με V3 με το νέο firmware, για να δούμε την ποιότητα με την οποία τραβάει βίντεο το V3...;;;

Έτσι από περιέργεια... να δούμε....

Ε τι να δεις φιλε μου;Χαλια ειναι...Δεν ειναι απο τα δυνατα σημεια του κινητου η ληψη βιντεο! :)

Emena mou eipan apo to Plaisio oti molis to eixan paralavei (Savvato proi) kai tous rotisa ean travaei video kai mou lene oxi !!! Afou to fortosa omos, kato aristera grafei vid camera kai travaei kanonikotata !!! Einai yperoxo michanaki an kai ego den ta mporo ta kinita (exo Qtek 9100) an den kanoun papades. Gia gynaika omos einai oti oraiotero kykloforei !
Konstantinos Metaxas - 6972727220

• The title was changed to Motorola RAZR V3