Jump to content

Motorola RAZR V3

valtrex
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φίλε μου xagios έχω πάρει το V3 black και έχει μέσα την R374_G_OE.40.79R αξίζει κατα την γνώμη σου να κάνω την παραπάνω αναβάθμιση ?

Ποιά τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αναβάθμισης ? Τι παραπάνω θα έχω δηλαδή ?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Peter

peterv

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

φίλε μου xagios έχω πάρει το V3 black και έχει μέσα την R374_G_OE.40.79R αξίζει κατα την γνώμη σου να κάνω την παραπάνω αναβάθμιση ?

Ποιά τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αναβάθμισης ? Τι παραπάνω θα έχω δηλαδή ?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Peter

Αν σε ενδιαφερει να εχεις video περισσοτερο ελευθερο χωρο κανε την ...να σου πω κατι εγω την εκανα να δω αν μπορω να τα καταφερω ....το μονο προβλημα που παρατηρησα ειναι οταν ανοιγεις το τηλεφωνο θελει λιγο περισσοτερο χρονο πατημα το κουμπι...οπως ειπα και πιο πανω αυτοι οι πειραματισμοι ειναι ..και προσωπικη υποθεση του καθενα μας

Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Αν πάω στο service της Motorola ποιο firmware θα μου εγκαταστήσει στο κινητό;;Ποια είναι η καινούρια επίσημη έκδοση;;Από ότι ξέρω αν είσαι και εντός εγγύησης στη βάζουν τσάμπα.

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

αυτήν R374_G_OE.40.79R

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

αυτήν R374_G_OE.40.79R

Αξίζει να την βάλω;Το μενού είναι πιο γρήγορο;Το κινητό φορτώνει πιο γρήγορα;

It's Christmas time.

Ubuntu has been broken ;)

Be aware of the consequence.

αυτήν έχω όλα καλά.. :) no video.. :(

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Μα πως γινετε ρε παιδια να ξέρετε ότι το κινητό μπορεί να τραβάει βίντεο και να έχει περισσοτερη μνήμη και να μην έχετε κάνει ακόμη αναβάθμιση? Σοβαρά τώρα, κάτι τέτοιο το δέχομε από χρήστες άσχετους που α;πλά το αγόρασαν και έμειναν εκεί, αλλά όχι απ τα παιδιά του myphone, δηλαδή εδώ και 2 μήνες το θέμα είναι ίδιο. Να κάνω κάνω αναβάθμιση ή όχι? Να κάνεις βέβαια! Γιατί? Γιατί ανήκεις σε αυτήν την κοινότητα που γενικότερα το "ψάχνει" και θέλει να βγάλει το καλύτερο που μπορεί, κάνω λάθος ρε παιδιά? Sorry αν έγινα λίγο απότομος απλά σοβαρά με έχει κουράσει αυτό το δίλημα μερικών! Στην τελική εχουν ξανα-αναφερθεί τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα των οικο-αναβαθμίσεων, γιατί το κουράζουμε το θέμα???

προσωπικά ακόμα δεν πέτυχα επικοινωνία του με το PC..

υπάρχει και κάποια πίεση χρόνου.. :)

Μα πως γινετε ρε παιδια να ξέρετε ότι το κινητό μπορεί να τραβάει βίντεο και να έχει περισσοτερη μνήμη και να μην έχετε κάνει ακόμη αναβάθμιση? Σοβαρά τώρα, κάτι τέτοιο το δέχομε από χρήστες άσχετους που α;πλά το αγόρασαν και έμειναν εκεί, αλλά όχι απ τα παιδιά του myphone, δηλαδή εδώ και 2 μήνες το θέμα είναι ίδιο. Να κάνω κάνω αναβάθμιση ή όχι? Να κάνεις βέβαια! Γιατί? Γιατί ανήκεις σε αυτήν την κοινότητα που γενικότερα το "ψάχνει" και θέλει να βγάλει το καλύτερο που μπορεί, κάνω λάθος ρε παιδιά? Sorry αν έγινα λίγο απότομος απλά σοβαρά με έχει κουράσει αυτό το δίλημα μερικών! Στην τελική εχουν ξανα-αναφερθεί τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα των οικο-αναβαθμίσεων, γιατί το κουράζουμε το θέμα???

ποιο firmware τα κανει αυτα bororo;να τραβαει βιντεο και να αυξανει και την μνημη.νομιζω οτι στον οδηγο του ο xagios αυτη που αναφερει τραβαει βιντεο αλλα δεν αλλαζει την μνημη.επισης εγω εχω στο κινητο μου (ετσι το πηρα) αυτη που αναφερεται στον μινι-οδηγο αλλα δεν εχω τιποτα απο τα 2.κατεβαζοντας και εγκαθιστωντας το firmware απο το motox θα ειναι το ιδιο version αλλα με διαφορετικες δυνατοτητες; :O

ποιο firmware τα κανει αυτα bororo;να τραβαει βιντεο και να αυξανει και την μνημη.νομιζω οτι στον οδηγο του ο xagios αυτη που αναφερει τραβαει βιντεο αλλα δεν αλλαζει την μνημη.επισης εγω εχω στο κινητο μου (ετσι το πηρα) αυτη που αναφερεται στον μινι-οδηγο αλλα δεν εχω τιποτα απο τα 2.κατεβαζοντας και εγκαθιστωντας το firmware απο το motox θα ειναι το ιδιο version αλλα με διαφορετικες δυνατοτητες; :O
αν τα κανεις οπως λεμε θα ανεβει η μνημη αρκετα ....αν προσεξεις στo link που δινω για να κατεβασεις τα απαραιτητα αρχεια λεει και για την αυξηση της μηνμης
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Η έκδοση R374_G_0E.41.C3R_A ανεβάζει τη μνήμη στα 9,5ΜΒ περιπου από τα οποία τα

7ΜΒ σχεδον είναι ελεύθερα και τα υπόλοιπα τα καλύπτουν οι λειτουργίες του τηλεφώνου.

Αν σβήσεις διαφημιστικα κτλ έχεις πάνω από 8ΜΒ ελεύθερο...

Αξίζει να την βάλω;Το μενού είναι πιο γρήγορο;Το κινητό φορτώνει πιο γρήγορα;

Η R374_G_0E.40.79R εχει όμως ένα bug (τουλάχιστον στο δικό μου) όταν δουλεύεις με την Ελληνική γλώσσα καθώς στο Φωτογραφίες->Κατηγορίες->Νέα Κατηγορία σε πετάει πίσω στις «Εικόνες» πράγμα που διορθώνεται αν γυρίσεις στα Αγγλικά.

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Οπως ολα τα μοτο ετσι και αυτό ειναι πολύ όμορφο τηλ αλλα τελείως ασυνεννόητο. Συνδεομαι με το usb της μαμας του στο pc με XP....και το sotware της ΜΟΤΟ////

Έχω τον κτάλογο με όλα τα ονόματα στο OUTLOOK, ξερει κανείς πως μπορώ να κάνω syncronize το outlook με το κιν ή απλα πως μπορώ να να περάσω τον κατάλογο στο προγραμμα του κιν το αντίστοιχο PC SUite?

Οπως ολα τα μοτο ετσι και αυτό ειναι πολύ όμορφο τηλ αλλα τελείως ασυνεννόητο. Συνδεομαι με το usb της μαμας του στο pc με XP....και το sotware της ΜΟΤΟ////

Έχω τον κτάλογο με όλα τα ονόματα στο OUTLOOK, ξερει κανείς πως μπορώ να κάνω syncronize το outlook με το κιν ή απλα πως μπορώ να να περάσω τον κατάλογο στο προγραμμα του κιν το αντίστοιχο PC SUite?

με το mobile phone tools[deluxe εκδοση]θα το βρεις εδω h**p://www.savefile.com/files.php?fid=2042696 μετα μετα οταν το κατεβασεις θα κανεις ενα update και εισαι οκ

@xagios

euxaristw tha to dokimasw!

Na rwtisw diabazw tosi wra ta post kai den egine to kefali mou kazani...telika tha exei kapoio problima to kin,px bug ean balw tin teleutaia ekdosi tou firmware>?

Προσωπικά dioptra999 εγώ δεν έχω διαπιστώσει απολύτως τίποτα, πέραν απ το γεγονός ότι πρέπει να πατήσεις λίγη παραπάνω ώρα το κουμπί για να ανοίξει το κίνητο. Κατά τα άλλα μου φαίνεται εντελώς bug free.

flex:se8604axxg10ab

software:r374_g_0e.40.79r

dsp:62222200

languages:0031

ta stoixeia tou kin einai auta...xreiazomai tin anabathmisi?

flex:se8604axxg10ab

software:r374_g_0e.40.79r

dsp:62222200

languages:0031

ta stoixeia tou kin einai auta...xreiazomai tin anabathmisi?

Η έκδοση που έχεις είναι η εργοστασιακή, χωρίς λήψη video με συνολικό χώρο 5,5ΜΒ περιπου. Αν κοιτάξειςς λιγο πιο πάνω σε μήνυμα μου θα καταλάβεις μόνος/μόνη -δεν ξέρω αν είσαι άντρας ή γυναίκα- το αν χρειάζεσαι ή όχι και με ποιο τίμημα

@mitsos

file mou eimai O dioptra kai to diabasa to min sou prin kanw post kai eida tiw epipleon dinatotites. Gia na eimai safis auta ta epipleon den mou einai aparetita alla ta thelw, omws den thelw na exei problimata to kin meta!

Ara na to knw to upgrade i oxi. Opws leei kai o bororo den eixe kanena problima meta esu ti les?

@mitsos

file mou eimai O dioptra kai to diabasa to min sou prin kanw post kai eida tiw epipleon dinatotites. Gia na eimai safis auta ta epipleon den mou einai aparetita alla ta thelw, omws den thelw na exei problimata to kin meta!

Ara na to knw to upgrade i oxi. Opws leei kai o bororo den eixe kanena problima meta esu ti les?

O dioptra λοιπόν!!! Κι εγω που την έβαλα την έκδοση R374_G_0E.41.C3R_A δε βρήκα καμιά απολύτως διαφορά μόνο 1-2 sec παραπάνω να πατήσεις το κουμπί για να ανοίξει το κίνητο. Η γνώμη μου είναι, αν το θες πραγματικά, καντο, αξίζει!!! Και το βιντεάκι για μένα θα λεγα οτι το ''ολοκληρώνει'' το κινητό μας! Ούτε εγω τρελλαίνομαι με τις διαστημικές ικανότητες ενός κινητού, μα το γεγονός και μόνο οτι έκανα μόνος μου κάτι με εξιταρει!!!

;-)

Ειδικά τη στιγμή της πρώτης αναβάθμισης, το τι ιδρώτα έριξα μέχρι να τελειώσει, με την αγωνία αν θα πετύχει ή όχι, δε λέγεται!!!

Well said, αγαπητέ Δημήτρη!

Για να μπαίνεις σε forums και να γράφεις, πάει να πεί ότι το ψάχνεις και λίγο το θέμα! Είμαι σιγουρος ότι τουλάχιστον το 70% των παιδιών του forum που έχουν το κινητό μας το έχουν αναβαθμίσει. Πρωσοπικά για την συγκεκριμένη έκδοση δεν έχω ακούσει ουτε δεί ούτε ένα αρνητικό και κοντέβει και ένας μήνας απ την κυκλοφορία της!

@mitsos & @bororo

kala ta lete pame loipon na tin kanoume!

Kamia simbouli prin ksekinisoume?

Ναί, κάνε έναν αγιασμό στο κινητό σου και ξεκίνα!!! Τίποτα βρε!!! Κουράγιο!!! Πονάν ορέ τα παλληκάρια; Άντε περιμένουμε να μας στείλεις βιντεάκι από το κινητό!!!!

Ναί, κάνε έναν αγιασμό στο κινητό σου και ξεκίνα!!! Τίποτα βρε!!! Κουράγιο!!! Πονάν ορέ τα παλληκάρια; Άντε περιμένουμε να μας στείλεις βιντεάκι από το κινητό!!!!

oxi mwre den ponoun video gia esas mono!

• The title was changed to Motorola RAZR V3