Rey_619 Δημ. March 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2007 telika allaksa fonts,ebala neo software(twra exw 6mb),kai alla apo edw http://www.modmymoto.com/forums/downloads.php?do=cat&id=53 einai super site! na rwthsw: pws allazeis ta bootscreens? k ai epishs tous hxous enarkshs tou thlefwnou kai otan to klhneis.... Η bootscreen για να αλλάξει θέλει δουλειά (πρέπει να πειράξεις το CG1 group) Να αλλάξεις τα startup και shutdown animations είναι πιο εύκολο Custom Wakeup/goodbye gif The moto startup is in 0032_0001.seem at offset 1D, bit #3. (set off) The moto shutdown is in 0032_0001.seem at offset 31, bit #0. (set off) Now you need to turn on the Custom Startup/Shutdown animation. The custom startup is in 004a_0001.seem at offset 23. Set this offset to "01" to turn it on. The custom shutdown is in 0032_0001.seem at offset 46, bit #0. When custom startup and shutdown is activated, your phone looks in seems 0206_0001, 0207_0001, 0208_0001, and 0209_0001 for the name of the animated gif to display. 0206 and 0208 are for startup and 0207 and 0209 are for shutdown. (there must be a hex value of "00" in between each character in 0206-0209 SEEM. At the end of the text, you must put hex values of "00 00" and the rest after "00 00" is filled with hex values of "FF") Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. March 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2007 παιδια γεια κ απο μενα.πηρα κ εγω το ν3 προχθες.τι μπορω να καταφερω αν το φλασαρω? Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2007 παιδια γεια κ απο μενα.πηρα κ εγω το ν3 προχθες.τι μπορω να καταφερω αν το φλασαρω? Θεωρητικά έχεις ήδη την πιο τελευταία έκδοση firmware, αν πάλι όχι, και το φλασάρεις θα έχεις λίγο πιο γρήγορο τηλέφωνο και καλύτερη ποιότητα στην κάμερα... Α! Και καλύτερο σήμα από το δίκτυο, τπτ περισσότερο... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Παιδιά μια βοήθεια. Πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια αυτή η συσκευή.Καλή δεν λέω αλλά έχω ένα πρόβλημα.Βάζω κομμάτια στην συσκευή μέσω bluetooth απ' τον υπολογιστή για να τα έχω ως ringtone αλλά ενώ μπορώ να τα ακούσω στους ήχους δεν μπορώ να τα ορίσω ως ήχους κλήσης (δεν μου δίνει αυτή την επιλογή).Τι γίνεται; Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Παιδιά μια βοήθεια. Πριν λίγες μέρες έπεσε στα χέρια αυτή η συσκευή.Καλή δεν λέω αλλά έχω ένα πρόβλημα.Βάζω κομμάτια στην συσκευή μέσω bluetooth απ' τον υπολογιστή για να τα έχω ως ringtone αλλά ενώ μπορώ να τα ακούσω στους ήχους δεν μπορώ να τα ορίσω ως ήχους κλήσης (δεν μου δίνει αυτή την επιλογή).Τι γίνεται; Ηχοι-->πατας το πληκτρο πανω απο το κεντρικο-->ορισε κουδουνι. εμενα την εχει αυτη την επιλογη και μαλιστα χτυπαει και δυνατα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Ηχοι-->πατας το πληκτρο πανω απο το κεντρικο-->ορισε κουδουνι. εμενα την εχει αυτη την επιλογη και μαλιστα χτυπαει και δυνατα.:) Αυτό είναι το πρόβλημα,δεν μου δίνει την επιλογή "όρισε κουδούνι"... mp3 είναι τα κομμάτια που βάζεις; Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Δες μήπως έχει να κάνει με τα kpbs που είναι το τραγούδι. Κι εμένα τα mp3 τα παίρνει κανονικά ως ήχο κλήσης. Μάλιστα είναι η πρώτη επιλογή στο μενού του τραγουδιού. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τα mp3 που βάζω δεν μπορώ να τα δω... Μόνο wav μπορώ να δω και να ακούσω αλλά δεν μπορώ να το ορίσω ως ήχο κλήσης. Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Τα mp3 που βάζω δεν μπορώ να τα δω... Μόνο wav μπορώ να δω και να ακούσω αλλά δεν μπορώ να το ορίσω ως ήχο κλήσης. Αυτό συμβαίνει με τα κινητά που είναι branded από vodafone. Αν το δικό σου είναι τέτοιο νομίζω ότι δν μπορείς να κάνεις κάτι, εκτός και αν το αναβαθμίσεις σε έκδοση MOTOROLA original.... Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Όχι δεν είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει τα mp3 που του βάζω τώρα εγώ ενώ την στιγμή που το πήρα είχε ήδη κάποια που τα έπαιζε κανονικά... Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Αυτό είναι το πρόβλημα,δεν μου δίνει την επιλογή "όρισε κουδούνι"... mp3 είναι τα κομμάτια που βάζεις; Ναι mp3 και σαν ηχο κλησης και σαν ηχο μηνυματος.επισης και ο ηχος απο το ξυπνητηρι ειναι και αυτος mp3.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Όχι δεν είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν παίζει τα mp3 που του βάζω τώρα εγώ ενώ την στιγμή που το πήρα είχε ήδη κάποια που τα έπαιζε κανονικά... Τώρα που το λες κι εγώ σα να είχα κάτι προβλήματα παλιά αλλά πάνε 2 χρόνια από τότε οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω παραπάνω. :O Σε πρώτη φάση δοκίμασε να τα περάσεις με καλώδιο να δούμε τι θα γίνει. Παράθεση Alfa Romeo - La cosa piu bella Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. March 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2007 Τελικά το πρόβλημα "λύθηκε" με το καλώδιο αλλά με bt δεν παίζει ούτε με τάμα... Όπως και να΄χει Θενξ Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dilkinis Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 Συγγνώμη για το πρήξηιμο, αλλά... επειδή δεν έχω το χρόνο να ψάξω ενδελεχώς όλο το forum, μπορεί κάποιος να ξανανεβάσει κάπου, π.χ. στο megaupload, το "βελτιωμένο" πρόγραμμα για το RAZR V3? Το είχα βρει και το είχα κατεβάσει σύμφωνα με τα στοιχεία του forum από το megaupload αλλά το αρχείο ήταν κατεστραμμένο! Θα σας ευγνωμονούσα για οποιαδήποτε βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Έχω ένα motorola v3 rzr σε ασημί χρώμα (μάλιστα είναι από τα πρώτα που βγήκαν και είχε τότε SE 8604AXXG10AB και R374_G_0E.42.0CR) Επειδή ήθελα να έχω και video λήψη το πείραξα λιγάκι(λιγάκι τρόπος του λέγειν) και τώρα διαθέτει SE 8615MB1H1153 με R374_G_0E.42.0ER και DSP 62343400 με μόλις 30'' video λήψη. Οι ερωτήσεις που έχω να κάνω είναι οι εξής: (ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν έχουν ήδη απαντηθεί αλλά δεν κάταφερα να τις βρω) 1)ποια είναι η τελευταία firmware ή software έκδοση? 2)επειδή η γραμματοσειρά που έχει δεν μου αρέσει πια και θέλω να περάσω άλλη αυτό γίνεται με το rds lite ή με p2p και επηρεάζει το κινητό?δλδ σβήνει τηλεφωνικό κατάλογο, αρχεία mp3, εικόνες ή όχι? 3)το dsp τι είναι ακριβώς? 4)υπάρχει αμιγώς ελληνική έκδοση firmware, software, monsterpack και αν ναι που μπορώ να τα βρω?ρωτάω διότι η παραπάνω έκδοση που έχει το κινητό μου δεν είναι ελληνική και είχα συναντήσει προβλήματα τα οποία υπάρχουν ακόμη (πχ αντι για ταχείες κλήσεις το κινητό μου γράφει chiamata rapida) 5)είχα πολύ καιρό να ασχοληθώ με το κινητό και δεν είχα παρατηρήσει ότι το grmoto έχει "κλείσει"..κρίμα ήταν αρκετα χρήσιμο site... 6)ποια είναι η τελευταία έκδοση rds lite? εγώ έχω την 2.7 και 7)από το καλοκαίρι και μετά η original μπαταρία σαν να πρήστηκε με αποτέλεσμα το καπάκι της μπαταρίας να μην κλείνει καλά...λόγω έλλειψης χρημάτων την συγκεκριμένη περίοδο αγόρασα μια απλή μπαταρία orbit συμβατή με κινητό v3. τώρα σκέφτομαι να αγοράσω μια original και να έχω την orbit σαν back-up μπαταρία ή δεν αξίζει να μπω σε τέτοια έξοδα? ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Ayto me tin camera re file pws to ekanes?? emena den ypostirizei lipsi video to v3 mou, gmt.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Πρώτον είμαι κοπέλα άρα φίλη.... Δεύτερον κατέβασα το rds lite 2.7 όπως και το monsterpack SE 8615MB1H1153 με R374_G_0E.42.0ER από το grmoto.blogspot και έκανα "update" στο κινητό..Επειδή όμως το συγκεκριμένο monsterpack δεν είχε ελληνικά flashara το κινητό και με ελληνική γλώσσα... Σημειωτέον κάνεις backup σε οτιδήποτε υπάρχει στο κινητό γιατί πολύ απλά θα χαθούν και αν είσαι εντός εγγύησης (αν λέω..) θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις διότι αν χτύπα ξύλο πάθει κάτι το κινητό και το πας για service στην motorola είμαι σίγουρη πως θα δουν ότι έχει πειραχτεί και τότε δεν νομίζω να σε καλύπτει η εγγύηση... Αν πάντως θες οδηγίες υπάρχουν μπόλικες...Just google it Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 Sorry den to prosexa... !! eyxaristw gia tis odigies.. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2007 1)ποια είναι η τελευταία firmware ή software έκδοση? Η τελευταια επισημη εκδοση λογισμικου ειναι η 42.0ER_A 2)επειδή η γραμματοσειρά που έχει δεν μου αρέσει πια και θέλω να περάσω άλλη αυτό γίνεται με το rds lite ή με p2p και επηρεάζει το κινητό?δλδ σβήνει τηλεφωνικό κατάλογο, αρχεία mp3, εικόνες ή όχι? Αν περασεις μονο το language pack δεν χανεις ουτε τα αρχεια ουτε τον τηλεφωνικο καταλογο.Θα σου προτεινα να φλασαρεις το κινητο μονο με το rds lite. 6)ποια είναι η τελευταία έκδοση rds lite? εγώ έχω την 2.7 Η 3.5 και 7)από το καλοκαίρι και μετά η original μπαταρία σαν να πρήστηκε με αποτέλεσμα το καπάκι της μπαταρίας να μην κλείνει καλά...λόγω έλλειψης χρημάτων την συγκεκριμένη περίοδο αγόρασα μια απλή μπαταρία orbit συμβατή με κινητό v3. τώρα σκέφτομαι να αγοράσω μια original και να έχω την orbit σαν back-up μπαταρία ή δεν αξίζει να μπω σε τέτοια έξοδα? Προσωπικα προτιμω τις αυθεντικες μπαταριες.Αν ημουν στη θεση σου και σκοπευα να κρατησω το κινητο για αρκετο καιρο θα αλλαζα την μπαταρια με μια αυθεντικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Η τελευταια επισημη εκδοση λογισμικου ειναι η 42.0ER_A Εγώ έχω περάσει την flex GSMV3xxT677GA193 και λογισμικό 42.10R_A Αν περασεις μονο το language pack δεν χανεις ουτε τα αρχεια ουτε τον τηλεφωνικο καταλογο.Θα σου προτεινα να φλασαρεις το κινητο μονο με το rds lite. Δηλαδή για να αλλάξω γραμματοσειρά περνάω language pack? Η 3.5 Ευχαριστώ..την βρήκα ήδη.. Προσωπικα προτιμω τις αυθεντικες μπαταριες.Αν ημουν στη θεση σου και σκοπευα να κρατησω το κινητο για αρκετο καιρο θα αλλαζα την μπαταρια με μια αυθεντικη Επειδή είμαι ακριβώς σε αυτήν την φάση του να το κρατήσω ή να αγοράσω άλλο έχω πει ότι αν το κρατήσω θα αλλάξω και μπαταρία Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Εγώ έχω περάσει την flex GSMV3xxT677GA193 και λογισμικό 42.10R_A Αν θυμαμαι καλα η τελευταια ανεπισημη εκδοση λογισμικου ειναι η 42.17R Δηλαδή για να αλλάξω γραμματοσειρά περνάω language pack? Για να αλλαξεις γραμματοσειρα μπορεις να περασεις language pack μονο χωρις να χασεις τα αρχεια και τον καταλογο η' monster pack αλλα σ'αυτη την περιπτωση θα χασεις οτι εχει μεσα το τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Αν θυμαμαι καλα η τελευταια ανεπισημη εκδοση λογισμικου ειναι η 42.17R Χμμ...δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω αυτήν την έκδοση... Για να αλλαξεις γραμματοσειρα μπορεις να περασεις language pack μονο χωρις να χασεις τα αρχεια και τον καταλογο η' monster pack αλλα σ'αυτη την περιπτωση θα χασεις οτι εχει μεσα το τηλεφωνο. Όταν λέμε language pack δεν εννοούμε εκείνο το shx αρχείο που έχει τις γλώσσες (πχ Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα κτλ)? Γιατί εγώ αναφέρομαι σε arial, times new roman γραμματοσειρές... Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Χμμ...δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω αυτήν την έκδοση... _http://www.tuttomotorola.eu/V3/Reflash/R374_G_0E.42.17R.zip Ειναι μονο για το v3. Όταν λέμε language pack δεν εννοούμε εκείνο το shx αρχείο που έχει τις γλώσσες (πχ Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα κτλ)? Γιατί εγώ αναφέρομαι σε arial, times new roman γραμματοσειρές... Θα πρεπει να βρεις ενα language pack (shx) που να εχει τη γραμματοσειρα που θελεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 _http://www.tuttomotorola.eu/V3/Reflash/R374_G_0E.42.17R.zip Ειναι μονο για το v3. Ευχαριστώ πολύ!!! Θα πρεπει να βρεις ενα language pack (shx) που να εχει τη γραμματοσειρα που θελεις. Και τώρα η επομένη ερώτηση.. Που βλέπω ποια γραμματοσειρά υπάρχει στο συγκεκριμένο language pack? Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. April 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2007 Που βλέπω ποια γραμματοσειρά υπάρχει στο συγκεκριμένο language pack? Απο το screenshot που συνηθως υπαρχει μαζι με το λινκ για να κατεβασεις το language pack, αν δεν υπαρχει screenshot τοτε μαλλον ειναι η default γραμματοσειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts