bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εμενα με την 1.03.Και έκανα το πρώτο mod στο κινητό.Αντιστροφή στα κουμπιά menu και back.Εχω συνηθίσει εδώ και τόσους μήνες το menu αριστερά και το back δεξιά και έτσι το άλλαξα και εδώ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παρέλαβα και εγώ πριν λίγο.15 ημέρες σύνολο αυτή τη φορά.Πρώτη εντύπωση θετική.Η θήκη που μου ήρθε ειναι η μαύρη με το S Οταν λετε τοσες μερες, εννοειτε απο τη μερα που εγινε το κλεισιμο απο IPS (dispatched to overseas); ή απο τη μέρα της παραγγελιας; Εμενα εγινε dispatched στις 4 Σεπ. να προσθεσω +15 μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 εννοειται δεν περιμενω να δω ποιοτητα amoled, απλα, το κοκκινο , ΔΕΝ ειναι κοκκινο με τιποτα. πορτοκαλιζει αρκετα. κανει μπαμ :p μια φωτο που φαινεται αυτο, ειναι απο το zedge αν ψαξεις λιγακι στα wallpappers θα το δεις. ενα κατακοκκινο τριανταφυλλο. αν θες, κανε τον κοπο κ πες μου αν στο δειχνει κοκκινο. σε αλλα κινητα και σε τιβι.. ειναι οντως ΚΟΚΚΙΝΟ. στο zte.. πορτοκαλι εντονο κανε ενα print screen της οθονης να δουμε τι λεει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Απο την ημέρα που εμφανίζεται το tracking και γράφει "information κατι" .Απο το "despatched to οverseas" έκανε 14 ημέρες.Δεν ειναι σταθερός ο χρόνος δυστυχώς.Η προηγούμενη παραγγελία αρχές αυγούστου έκανε συνολικά 11 ημέρες και η άλλη από 22-8 έκανε 19 ημέρες κανε ενα print screen της οθονης να δουμε τι λεει Με print screen δε θα το καταλάβεις.Δες την πρώτο φωτό.Για να φανεί τελείως έντονα πρέπει να έχεις τέρμα την φωτεινότητα και να το δεις μέσα απο κάμερα.Δες την δεύτερη φωτό.Σύγκριση με το hd2 και φωτό απο το w7s.Στην οθόνη του κινητού ναι φαίνεται ότι δεν ειναι τόσο κόκκινο όσο στο hd2 ή στο w7s αλλά σε καμμία περίπτωση το μάτι αν δεν κοιτάς την οθόνη μέσα απο την κάμερα,δεν το βλέπει τόσο πορτοκαλί Edited September 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Αυτό το 1.0.3 και 1.0.5 που το βλέπω? Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 καλησπερα παιδια οταν συνδεω το κινητο στο νετμπουκ που εχω μου βγαζει μηνυμα αδυναμια προσαρτησης ZTE_USB_Driver. μπορω να δω τα 287μβ απο την υπολοιπη εσωτερικη μνημη αλλα οχι την sd. αυτο γινονταν κ πριν αλλαξω σε μετεος αρα δεν εχει σχεση με αυτο τι μπορει να φταιει Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Στο pc όταν συνδέσεις το καλώδιο,κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων,επέλεξε αγγίξτε για άλλες επιλογές usb και επέλεξε το cd-rom ώστε να εγκαταστήσει τους drivers.Εκτός και αν έχεις windows 8 στο pc όπου αν δε κάνω λάθος οι drivers των mtk δε λειτουργούν σωστά στα 8αρια Αυτό το 1.0.3 και 1.0.5 που το βλέπω? Ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο--->αριθμός έκδοσης---> οι 3 τελευταίοι αριθμοί δείχνουν την έκδοση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ας ανεβασει λιγο καποιος την φωτο με το λουλουδι, να την τσεκαρω με το htc διπλα διπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 την ανέβασα.έχω κάνει και ένα edit στο πιο πάνω ποστ μου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Σκεφτομαι να αγορασω το κινητο αυτο μιας και βλεπω οτι ειστε σχεδον ολοι ευχαριστημενοι,Αυτο που θελω να μαθω ειναι τι τυπου sim παιρνει......κανονικη,Micro η mini sim? Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Oι κανονικές λέγονται mini sim και 2 τέτοιες παίρνει το κινητό. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Στο pc όταν συνδέσεις το καλώδιο,κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων,επέλεξε αγγίξτε για άλλες επιλογές usb και επέλεξε το cd-rom ώστε να εγκαταστήσει τους drivers.Εκτός και αν έχεις windows 8 στο pc όπου αν δε κάνω λάθος οι drivers των mtk δε λειτουργούν σωστά στα 8αρια Ρυθμίσεις--->σχετικά με το τηλέφωνο--->αριθμός έκδοσης---> οι 3 τελευταίοι αριθμοί δείχνουν την έκδοση δεν ηταν αυτο φιλε. ξεχασα να αναφερω οτι εχω ubuntu. την λυση την βρηκα αλλαζοντας την επιλογη αποθηκευσης απο εσωτερικη μνημη σε sd k εμφανιστηκε. οντως πιο πανω η φωτο φαινεται πορτοκαλι. μαλλον κατι λαθος εχει γινει Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Στη συσκευη μου, με τερμα φωτεινοτητα το βλεπω κοκκινο(οχι πορτοκαλι βασικα). Δε μπορω να τεσταρω με το htc αυτη τη στιγμη ομως. Μηπως βγηκαν νεες παρτιδες οθονων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) οντως πιο πανω η φωτο φαινεται πορτοκαλι. μαλλον κατι λαθος εχει γινει Εσύ βλέπεις στην οθόνη του κινητού την φωτογραφία τόσο έντονο πορτοκαλί όσο την δείχνω μέσα απο την φωτογραφία που τράβηξα απο το w7s; Γιατί στο δικό μου v967s όταν το έχω μπροστά μου και κοιτάω την φωτό αυτή,σε καμμία περίπτωση δεν ειναι τόσο έντονα πορτοκαλί.Ξεβαμμένο κόκκινο το λέω αλλά σε καμμία περίπτωση πορτοκαλί Edited September 12, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Κοιτάξτε το τριαντάφυλο στο V987 http://img841.imageshack.us/img841/4195/lkpl.jpg' alt='lkpl.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img] Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Σωκράτη ξαναλέω δε βγαίνει έτσι άκρη φίλε.Εσυ τώρα βάζεις κανονικά την εικόνα.Δε γίνεται έτσι.Πρέπει να δεις την οθόνη του κινητού για να καταλάβεις τι παίζει.Βγάλε μια φωτό την οθόνη του v987 με φουλ φωτεινότητα ενώ δείχνει τη φωτογραφία αυτή με χρήση του hd2 σου. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Σωκράτη ξαναλέω δε βγαίνει έτσι άκρη φίλε.Εσυ τώρα βάζεις κανονικά την εικόνα.Δε γίνεται έτσι.Πρέπει να δεις την οθόνη του κινητού για να καταλάβεις τι παίζει.Βγάλε μια φωτό την οθόνη του v987 με φουλ φωτεινότητα ενώ δείχνει τη φωτογραφία αυτή με χρήση του hd2 σου. δεν εχει print screen? volume +power button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Εχει φίλε κανονικότατα με τον συνδυασμό που λες.Δες 3-4 ποστ πιο πάνω τις φωτό που έβαλα.Το print screen δείχνει ότι υπάρχει στην οθόνη και όχι την ποιότητα απεικόνισης της οθόνης.Επισης όταν βλέπεις μια οθόνη μέσα απο κάμερα,τα χρώματα ειδικά τα έντονα δείχνουν πιο αλλοιωμένα απο ότι ειναι στην πραγματικότητα.Γιαυτό έβαλα και την δεύτερη φωτό στο ποστ πιο πίσω. Last time :p το κόκκινο τουλάχιστον στο δικό μου v967s δεν ειναι έντονο κόκκινο αλλά κάπως ξεβαμμένο και σε καμμία περίπτωση τόσο πορτοκαλί όσο το τράβηξε η κάμερα του κινητού.Πόσο πιο κατανοητά να το πω ρε παιδιά; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Σωκράτη ξαναλέω δε βγαίνει έτσι άκρη φίλε.Εσυ τώρα βάζεις κανονικά την εικόνα.Δε γίνεται έτσι.Πρέπει να δεις την οθόνη του κινητού για να καταλάβεις τι παίζει.Βγάλε μια φωτό την οθόνη του v987 με φουλ φωτεινότητα ενώ δείχνει τη φωτογραφία αυτή με χρήση του hd2 σου. Χρήστο και πάλι για να είναι απόλυτα συγκρίσιμα δεν πρέπει να έχουμε την ίδια Rom στο HD2; Ποια Rom φοράς τώρα; EDIT: Επίσης δεν θα πρέπει να είναι τραβηγμένη η φωτο κάτω από τις ίδιες συνθήκες; Η συνημμένη φωτο είναι με τη Rom του tytung (android 4.3) μέσα σε δωμάτιο χωρίς φωτισμό. Edited September 12, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Την 4.3 του tytung αλλά την φωτογραφία που έβαλα για σύγκριση την τράβηξα με το thl w7s που εσύ δεν έχεις.Αμα το προσέξουμε παραπάνω και στο hd2 και αυτό "πορτοκαλίζει" μέσα απο την οθόνη της κάμερας.Απλά το v967s πορτοκαλίζει περισσότερο.Στο κινητό όταν το έχεις μπροστά στη φάτσα σου και το δουλεύεις,αυτο το "πορτοκαλίζει" μεταφράζεται σε κανονικό κόκκινο λιγότερο ή περισσότερο ξεβαμμένο και σε καμμία περίπτωση πορτοκαλί.Βλέπεις ότι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και δε πρόκειται να βγει εύκολα άκρη; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 εμενα μου φαινεται σαν κοκκινο αλλα οχι τοσο εντονο κ ματ οσο στο νετμπουκ αλλα κ το μπλε στο μενου ειναι λιγο διαφορετικο απο το νετμπουκ αυτο με τερμα χαμηλη φωτεινοτητα. στο κινητο το τριαν/λο φαινεται σαν λιγο πιο ανοιχτο κοκκινο αλλα γυαλιστερο. εχει βεβαια ενα τονο πορτοκαλι Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Την 4.3 του tytung αλλά την φωτογραφία που έβαλα για σύγκριση την τράβηξα με το thl w7s που εσύ δεν έχεις.Αμα το προσέξουμε παραπάνω και στο hd2 και αυτό "πορτοκαλίζει" μέσα απο την οθόνη της κάμερας.Απλά το v967s πορτοκαλίζει περισσότερο.Στο κινητό όταν το έχεις μπροστά στη φάτσα σου και το δουλεύεις,αυτο το "πορτοκαλίζει" μεταφράζεται σε κανονικό κόκκινο λιγότερο ή περισσότερο ξεβαμμένο και σε καμμία περίπτωση πορτοκαλί.Βλέπεις ότι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες και δε πρόκειται να βγει εύκολα άκρη; Έκανα edit στο προηγούμενο ποστ μου. Πάντως στην οθόνη του 987 το τριαντάφυλλο το βλέπω κανονικότατο κόκκινο. Προσπαθώ να το δω "πορτοκαλίζον", αλλά δεν τα καταφέρνω:lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 εμενα μου φαινεται σαν κοκκινο αλλα οχι τοσο εντονο κ ματ οσο στο νετμπουκ αλλα κ το μπλε στο μενου ειναι λιγο διαφορετικο απο το νετμπουκ αυτο με τερμα χαμηλη φωτεινοτητα. στο κινητο το τριαν/λο φαινεται σαν λιγο πιο ανοιχτο κοκκινο αλλα γυαλιστερο. εχει βεβαια ενα τονο πορτοκαλι κι εγω κοκκινο το βλεπω,ειμαι θρυλος βεβαια και τα βλεπω ολα κοκκινα ,.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδια οντως πορτοκαλιζει κ ειδικα αν ανεβασεις την φωτεινοτητα. ανοιξα κ απο χ5 την φωτο κ ειναι οπως ακριβως στο νετμπουκ κατακκοκινη αλλα στο δικο μας ενω τα μενου ειναι κανονικα στο ιδιο χρωμα στην φωτο εχει την ταση να πορτοκαλιζει. τι παιζει να ειναι ; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Paidia sry gia ta greeklish alla grafw apo kinto....fortizw to kinito gia prwth for a kai eida POWs se 1:30 exe I paei panw apo 40% .3ekinhsa name to fortizw apo 10%.mou fenete sxetika grhgora me auto pou legate egate eseis.a kai twra pou fortizw kanei name to xrhsimopoiw gt einai prwth for a kai den 3erw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts