giannis808 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Η καρτα παιζει πολυ μεγαλο ρολο παιδια......class 10 και καλη μαρκα. Εχω βρει την υγεια μου............:) adata 16 gb class 10 uhs-1 παιζω χωρις λαγκ σε Huawei y300 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Και επίσης για πόση ώρα έπαιζε το παιχνίδι.Γιατι και στο δικό μου thl w7s παίζει κανονικά αλλά μετά το 5λεπτο παγώνει το κινητό.Αυτό που υποψιάζομαι πλέον είναι ότι μιας και το 1,2gb του παιχνιδιού ειναι αναγκαστικά στην εξωτερική κάρτα μνήμης (εννοείται ότι απο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->rr3 το παιχνίδι ειναι στην εσωτερική μνήμη αλλά υπάρχουν και άλλα δεδομένα που μένουν στην εξωτερική) μήπως για να παίξει σωστά θέλει εκτός απο γρήγορη κάρτα και συγκεκριμένη μάρκα κάρτας. η κάρτα μνήμης σου είναι χάλι μάλλον :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 adata 16 gb class 10 uhs-1 παιζω χωρις λαγκ σε Huawei y300 Kingston 32 gb class 10 ειμαι τωρα,μια χαρα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Γυρω στα 10 15 λεπτα συνεχους παιχνιδιου asphalt 8 χωρις reboot ή κατι αλλο. Το χω στα high γραφικα και με φανηκε οτι ζοριζοταν λιιιιιγο. Θα τι κατεβασω μια σκαλα κατω να το τσεκαρω παλι. Το χω στο προγραμμα για micro sd. Με την πρωτη ευκαιρια που θα περισεψουν ευρω θα παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Γυρω στα 10 15 λεπτα συνεχους παιχνιδιου asphalt 8 χωρις reboot ή κατι αλλο. Το χω στα high γραφικα και με φανηκε οτι ζοριζοταν λιιιιιγο. Θα τι κατεβασω μια σκαλα κατω να το τσεκαρω παλι. Το χω στο προγραμμα για micro sd. Με την πρωτη ευκαιρια που θα περισεψουν ευρω θα παρω 15 λεπτα ασφαλτ 8 χωρις σδ στην εσωτερικη του κινητου και στο χαι μου φαινεται πολυ καλα... κοιταξε και για ρρ3 να μας πεις :wink::this: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) η κάρτα μνήμης σου είναι χάλι μάλλον :p Sandisk class10 ultra 64gb μια χαρά ειναι η κάρτα.Αν τώρα στα mtk δεν αρέσει η sandisk είναι άλλο θέμα αλλά γενικότερα δεν έχω θέμα σε κάτι άλλο στο κινητό. Edited September 9, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 καλησπερα σε ολους!!! ηθελα να ρωτησω αν το δεμα στο φερνουν σπιτι κ το αφηνουν εξω ή αν δεν σε βρουν αφηνουν χαρτι κ πας στο ελτα και το παιρνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Sd εχω την 8αρα κλας4 του desire z. Δυσκολα να το δοκιμασω τωρα. Απο αυριο η δοκιμη του ρρ3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Εγινε μολ ευχαριστω πολ υ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 καλησπερα σε ολους!!! ηθελα να ρωτησω αν το δεμα στο φερνουν σπιτι κ το αφηνουν εξω ή αν δεν σε βρουν αφηνουν χαρτι κ πας στο ελτα και το παιρνεις... Ελπιζω να μην το αφηνουν απεξω αν κ δεν νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 καλησπερα σε ολους!!! ηθελα να ρωτησω αν το δεμα στο φερνουν σπιτι κ το αφηνουν εξω ή αν δεν σε βρουν αφηνουν χαρτι κ πας στο ελτα και το παιρνεις... Το φερνουν σπιτι. Αλλιως χαρτακι κσι ταχυδρομειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Σε άλλους το φέρνει ο ταχυδρόμος σπίτι και σε άλλους αφήνει ειδοποίηση να πας να παραλάβεις.Εμένα αφήνουν ειδοποίηση να πάω να παραλάβω απο τα γραφεία τους. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Αν παω με το που ερθει στα ελτα πριν ερθει ο ταχυδρομος?? Πρεπει να εχω ταυτοτητα?? Πρεπει να ειμ εγω αυτος που ρχω το πειπαλ και εγω αυτος που θα το παραλαβει απο τα ελτα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 οκ ευχαριστω ....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Αν παω με το που ερθει στα ελτα πριν ερθει ο ταχυδρομος?? Πρεπει να εχω ταυτοτητα?? Πρεπει να ειμ εγω αυτος που ρχω το πειπαλ και εγω αυτος που θα το παραλαβει απο τα ελτα?? Ναι πρέπει να έχεις ταυτότητα.Υπογράφεις σε ένα χαρτί ότι παρέλαβες,γράφεις τον αριθμό ταυτότητάς σου και ονοματεπώνυμο,σκανάρει το barcode με το tracking στο ειδικό μηχάνημα και μετά σου δίνει το πακέτο.Τουλάχιστον έτσι γίνεται εδώ Κοζάνη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Ναι πρέπει να έχεις ταυτότητα.Υπογράφεις σε ένα χαρτί ότι παρέλαβες,γράφεις τον αριθμό ταυτότητάς σου και ονοματεπώνυμο,σκανάρει το barcode με το tracking στο ειδικό μηχάνημα και μετά σου δίνει το πακέτο.Τουλάχιστον έτσι γίνεται εδώ Κοζάνη Παντου ετσι ειναι,αλλα εγω πηγαινω απο εκει καλυτερα,ζυγιζω και τα δεματα...τα ανοιγω και μπροστα τους πολλες φορες εαν κατι δεν μου αρεσει...ναμαστε και ψιλοσιγουροι....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 Λοιπόν το τοπίο ξεκαθάρισε.Εβαλα την 8αρα sandisk class10 ultra δηλαδή ίδιο τύπο με την 64αρα και το rr3 παίζει κανονικότατα εδώ και ένα 10λεπτο στο w7s μου.Σε όσους δε παίζει λοιπόν ειναι καθαρά θέμα κάρτας μνήμης. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethie Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 (edited) Bump Post για νέους αναγνώστες Λοιπόν, χωρίς να μου έχει έρθει ακόμα η συσκευή, με βάση απλά τα όσα διάβασα εδώ στο φόρουμ, έχω βγάλει τα εξής συγκεντρωτικά συμπεράσματα. 1.Η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όλους τους τομείς, μάλιστα είναι απο τις πλέον απροβλημάτιστες (ίσως η πιο απροβλημάτιστη) που έχω δει απο τα κινέζικα που παίζουν τώρα, με βάση τον αριθμών παραπόνων στο φόρουμ. 2. Η μπαταρία κρατά παραπάνω απο τον μέσο όρο για smartphone, με μέχρι και περίπου 50% πτώση μετά απο 24 ώρες εντατικής χρήσης να έχει αναφερθεί. 3. Η ποιότητα της κάμερας είναι ικανοποιητική (post #111). Η απόδοσή της την νύχτα δεν είναι τεκμηριωμένη. Το led flash είναι δυνατό. 4. Έχει καλή ποιότητα κατασκευής και φορά ποιοτικά μέρη, όπως φάνηκε απο μερική αποσυναρμολόγηση. 5. Η οθόνη είναι φωτεινή, η ανάλυση ικανοποιητική αλλά όχι τέλεια. Ένας μέσος χρήστης πιθανών δε θα καταλάβει διαφορά απο HD, παρά μόνο στην ευκρίνεια σε μικρό κείμενο σε browsing. 6. Η οθόνη δεν είναι gorilla, monkey ή οτι άλλο glass, οπότε η χρήση ζελατίνας απαιτείται, και μειώνει και τις δαχτυλιές. 7. Το GPS λειτουργεί απρόσμενα καλά για κινητό τέτοιων προδιαγραφών. Κλειδώνει γρήγορα κι είναι ακριβές. 8. Δεν θυμάμαι να είδα κανένα παράπονο για το Wifi. 9. Ηχείο η πλειοψηφία το λέει δυνατό και ευκρινές, ορισμένοι το έχουν ονομάσει μέτριο, με το ακουστικό το ίδιο. Το μικρόφωνο δεν έχει προκαλέσει κανένα αρνητικό σχόλιο. 10. Η συσκευή πλεον έρχεται με version rom 1.0.3 ή με 1.0.5. Η 1.0.3 λειτουργεί απρόσκοπτα, δεν έχω δει κανέναν να λέει οτι χρειάζεται η 1.0.5 ή οτι λύνει κάποιο πρόβλημα, οπότε και η 1.0.3 να σας έρθει λογικά δεν χρειάζεται να αναβαθμίσετε. Η rom είναι ουσιαστικά stock, δίχως πολλά ευτράπελα. 11. Το recovery είναι κινέζικο, το τοπικ έχει σε προηγούμενη σελίδα οδηγίες για αλλαγή σε αγγλικό, ο ίδιος φίλος xkaliak δίνει και απλές οδηγίες για αναβάθμιση σε 1.05 για όποιον θέλει. (post #802) 12. Το κινητό απο minideal έρχεται root, multilanguage, gift και 15 ευρώ αναγράφονται στο πακέτο. 13. Η θήκη είναι συνήθως μαύρη, σπάνια έρχεται μπλε. Σε κάποιους έχει ένα S πίσω σε κάποιους όχι. 14. Η θήκη έχει μια μικρή ατέλεια στο σημείο της usb (εμποδίζει την πρίζα να κάνει καλή επαφή με αποτέλεσμα να βγαίνει ευκολα), που με μια λίμα λύνεται. Αυτό μάλλον οφείλεται στο οτι η θήκη κανονικα είναι για το 987, το οποίο έχει κατά 95% ίδιο σχήμα με το 967. 15. Η συσκευή δέχεται όσες κάρτες micro sd έχουν δοκιμαστεί, όλων των ταχυτήτων, και ακόμα και μεγέθους 64 giga, παρά τα όσα λέει στις προδιαγραφές. Προτεινόμενες οι Adata και Sandisk UHS-1, λόγω επίδόσεων και lifetime εγγύησης. 16. Δεν κάνουν όλα τα handsfree. Η συσκευή δεν συνοδεύεται απο handsfree. 17. Η συσκευή είναι ικανοποιητικών διαστάσεων για 5ιντσο. Λογικά όποιος έχει πιάσει στα χέρια του S4 και του έχει φανεί εντάξει στο χέρι, δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό το κινητό. Δεν έχει διαψευσθεί η επιβεβαιωθεί το κατά πόσο οι διαστάσεις που αναγράφονται στα χαρακτηριστικά είναι ακριβείς. 18. Video review στα ελληνικά 19. Η συσκευή έχει 1.77 giga ελεύθερα για εφαρμογές (οδηγός του Karthan7 για αυξηση του χώρου στα 2,5 giga για όποιον θέλει), λειτουργεί χωρίς sim, και έρχεται με αντάπτορα. 20. Το βάρος του δέματος κυμαίνεται ανάμεσα στα 500 και 600γρ. 21.Στην παρούσα φάση, το δέμα κάνει περίπου 10-15 μέρες για να έρθει, ανάλογα την περιοχή. Ή στο φέρνει ο ταχυδρόμος κι αν δεν σε βρει σου αφήνει σημείωμα, ή σου αφήνει κατευθείαν σημείωμα και πας και το παίρνεις απο τα ΕΛΤΑ. *7α. Το GPS δοκιμάστηκε απο τον kostast1 με Igo - Don't Panic και δουλεύει άψογα. Ορισμένα άλλα προγράμματα δεν τρέχουν καθώς δεν συνεργάζονται με dual sim κινητά. Ο χρήστης Shinig πάντως δίνει εδώ link για οδηγίες για καλύτερο GPS (αν και δεν έχω δει κανέναν να παραπονιέται). Αν ξεχνώ κατι ή έκανα κάποιο λάθος, συμπληρώστε. Edited September 9, 2013 by faethie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 πηρα σημερα στα ελτα και μου ειπαν οτι το δεμα μου δεν εχει φυγει ακομα απο σιγκαπουρη.ελεος δλδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 πηρα σημερα στα ελτα και μου ειπαν οτι το δεμα μου δεν εχει φυγει ακομα απο σιγκαπουρη.ελεος δλδ Πανε εδω http://www.elta-courier.gr/en/search.asp βαλε το τρακ που σου δωσαν κ πες μας τι σου βγαζει Αν μπορει επισης καποιος να μου πει πως απενεργοποιω αυτους τους αθλιους ηχους κατα την εκκίνησης κ σβήσιμο. της συσκευής Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nflo Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Πανε εδω http://www.elta-courier.gr/en/search.asp βαλε το τρακ που σου δωσαν κ πες μας τι σου βγαζει Αν μπορει επισης καποιος να μου πει πως απενεργοποιω αυτους τους αθλιους ηχους κατα την εκκίνησης κ σβήσιμο. της συσκευής Δες το post #662 στη σελίδα 45. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 (edited) Data for Shiping Number: rf1645*****sg Status Date Hour Area Item in conta IPS 02-09-2013 17:19 IPS αυτο μου βγαζει Edited September 10, 2013 by kalman2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Και σε εμένα με την transcend 16gb class 10 το RR3 παίζει αρκετά καλά. Μόνο με μια νομίζω πίστα κολουσε και μάλιστα όταν το οδηγουσες από μέσα κάμερα. Αλλά μετά το νέο update το κανανε χάλια. Στο playstore έχουν παράπονα όλοι σχεδων. Ακόμα και με galaxy3 και galaxy4 κολλάει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliadelo Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Data for Shiping Number: rf1645*****sg Status Date Hour Area Item in conta IPS 02-09-2013 17:19 IPS αυτο μου βγαζει Σημαίνει πως εφυγε απο σιγκαπουρη κ είναι. στο δρομο Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. September 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2013 Πόσο smooth είναι το scroll σας στην 1.03 όταν είστε μέσα σε εφαρμογές? Facebook tapatalk και browshing μου ψιλό σκαλώνει. Έχω θέμα και με gravity box το ξήλωσα γιατί μου έκλεινε εφαρμογές όπως το playstore Gmail. Καμία ιδέα? Από αυτονομία πάμε τέλεια με πολύ 3g δεδομένα και οθόνη ανοιχτή βγάζω μέρα χαλαρά. Realracing και κάνα δυο άλλα παιχνίδια τα παίζει μια χαρά με a data 16gb class 10 Το μέγεθος ακόμα δεν μπορώ να το συνηθίσω και ίσως να είναι ο μόνος λόγος για να το δώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts