iliadelo Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 με 110 ευρο παιρνεις ενα lg E400 οτι προβλημα και να εχει ειναι τιμη σκοτωμαα η μπαταρια ποσες μερες σας παει περιπου? Παράθεση Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader ΖΤΕ v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 καλημέρα έβαλα εχθές τη rom smart max http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429645 καλή φαίνεται αλλά έχω ένα θέμα ,στις κλήσεις και στα μηνύματα μου εμφανίζει τους αριθμούς μόνο και όχι τα ονόματα των επαφών. πως μπορώ να το αλλάξω αυτό? κανένας για αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 κανένας για αυτό? Στειλε ενα pm στον carliv,μηπως ξερει κατι φιλε. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 ε τους κολοκινεζους ρε!εγω τους επρηξα να μουβαλλουν ενα σετ ακουστικα και δεν εκαναν τπτ.ελεγαν δεν μπορουν.τωρα με μειωμενη τιτμη δινουν στους αλλους memory card kai power bank.:) α κατι αλλο δεν σας φεναιτε λιγο περιεργο που πεφτει τοσο πολυ η τιμη αυτου του σιγκεκριμενου μοντελου της ζτε?το 970 ειναι πιο ακριβο στο μινιδεαλ και εχει χαμηλοτερα χαρακτηρισικα.περιεργα πραγματα...μπορει να εχει καποιο προβλημα και να θελουν να τα πλασαρουν μα να του ςλεω να μου βαλουν δευτερη μπαταρια εκει αυτοι power bank Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 μου έδωσε η Katherine επιπλέον έκπτωση 2 USD για όλους coupon code : 66ed Discount (66ed) -$2.00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) μου έδωσε η Katherine επιπλέον έκπτωση 2 USD για όλους coupon code : 66ed Discount (66ed) -$2.00 δεν μου εδινε εμενα η παλιο... κινεζα :p αυτα ειναι εξωτερικος φορτιστης καρτα μνημης και μειον 4usd συνολο power bank σου εδωσε εσενα? Edited September 5, 2013 by giannis808 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν αποκλειεται να βγηκε καμμια ελαττωματικη παρτιδα στο εργοστασιο και τοτε συνηθως τα δινουν στο κοστος. Δεν μιλαμε για σοβαρα προβληματα, αλλα για ελαττωματα στο φινιρισμα, συναρμολογηση κλπ. Πχ σε μια γραμμη παραγωγης να απορρυθμιστηκε κατι και να υπαρχει καποιο μικρο κουσουρι σε μερικες δεκαδες κομματια. Βρισκουν τη βλαβη στη γραμμη, τη διορθωνουν αλλα τα κινητα που παραχθηκαν δεν τα πετανε (εκτος και αν ειναι πολυ μεγαλη η ζημια). Μιλαμε για Κινεζους, αυτοι δεν πετουν τπτ, σε αντιθεση με τους Γερμανους που αν κατι βγει 1 χιλιοστο εκτος προδιαγραφων, το πετανε κατευθειαν. Λιγες φορες αγοραζουμε Κινεζικα προιοντα απο σουπερμαρκετ κλπ, και δεν βγαζουν τη βδομαδα; Το ξερουν και οι ιδιοι οι Κινεζοι για αυτο και τα πωλουν παμφθηνα, η ποιοτητα πληρωνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν αποκλειεται να βγηκε καμμια ελαττωματικη παρτιδα στο εργοστασιο και τοτε συνηθως τα δινουν στο κοστος. Δεν μιλαμε για σοβαρα προβληματα, αλλα για ελαττωματα στο φινιρισμα, συναρμολογηση κλπ. Πχ σε μια γραμμη παραγωγης να απορρυθμιστηκε κατι και να υπαρχει καποιο μικρο κουσουρι σε μερικες δεκαδες κομματια. Βρισκουν τη βλαβη στη γραμμη, τη διορθωνουν αλλα τα κινητα που παραχθηκαν δεν τα πετανε (εκτος και αν ειναι πολυ μεγαλη η ζημια). Μιλαμε για Κινεζους, αυτοι δεν πετουν τπτ, σε αντιθεση με τους Γερμανους που αν κατι βγει 1 χιλιοστο εκτος προδιαγραφων, το πετανε κατευθειαν. Λιγες φορες αγοραζουμε Κινεζικα προιοντα απο σουπερμαρκετ κλπ, και δεν βγαζουν τη βδομαδα; Το ξερουν και οι ιδιοι οι Κινεζοι για αυτο και τα πωλουν παμφθηνα, η ποιοτητα πληρωνεται. μη μου λες τετοια σημερα αγοραζωωωω :blink: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχουμε. Το μαγαζι κατεβασε 7 ευρω το προιον, δεν ειναι πολυ. Αν το κατεβαζε 20-30 τοτε θα ηταν υποπτο. Υποθετω οτι το καταστημα εκλεισε καλυτερη συμφωνια με το εργοστασιο λογω μεγαλυτερης παραγγελιας που θα εκανε, λογω αυξημενης ζητησης του κινητου. Εγω παρηγγειλα με την προηγουμενη τιμη, καποιοι αλλη με την μειωμενη, θα συγκρινουμε το κινητο οταν παραλαβουμε ολοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 γιαννη παλι καλα που δεν σου εδωσε κ δευτερο κινητο δωρο:lol: αυτα τα power banks αξιζουν παιδια η δεν φορτιζουν καν το κινητο Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Δεν νομιζω οτι πρεπει να ανησυχουμε. Το μαγαζι κατεβασε 7 ευρω το προιον, δεν ειναι πολυ. Αν το κατεβαζε 20-30 τοτε θα ηταν υποπτο. Υποθετω οτι το καταστημα εκλεισε καλυτερη συμφωνια με το εργοστασιο λογω μεγαλυτερης παραγγελιας που θα εκανε, λογω αυξημενης ζητησης του κινητου. Εγω παρηγγειλα με την προηγουμενη τιμη, καποιοι αλλη με την μειωμενη, θα συγκρινουμε το κινητο οταν παραλαβουμε ολοι. ενταξει λοιπον... παραγγελνω σημερα 2 τετοια και μολις ερθουν σας λεω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 γιαννη παλι καλα που δεν σου εδωσε κ δευτερο κινητο δωρο:lol: αυτα τα power banks αξιζουν παιδια η δεν φορτιζουν καν το κινητο χαχαχαχαχα ελιωσα... :lol: ξερω οτι κανονικα αξιζουν και μαλιστα με το παραπανω... τωρα κατα ποσο θα αξιζει αυτο που θα στειλει δεν ξερω... της ειπα οτι θα επερνα δυο κινητα γιαυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 μα να του ςλεω να μου βαλουν δευτερη μπαταρια εκει αυτοι power bank Προφανώς η δεύτερη μπαταρία κοστίζει παραπάνω και δε τους συμφέρει στη τιμή που σου δίνουν το κινητό μου έδωσε η Katherine επιπλέον έκπτωση 2 USD για όλους coupon code : 66ed Discount (66ed) -$2.00 Στο τέλος θα μας πληρώνουν για να το πάρουμε :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Προφανώς η δεύτερη μπαταρία κοστίζει παραπάνω και δε τους συμφέρει στη τιμή που σου δίνουν το κινητό Στο τέλος θα μας πληρώνουν για να το πάρουμε :lol: μαλλον θα παρω αλλα 2 για κατι φιλους μου... αμα τους πω 4 τι λες να μου δωσουν?? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 στο to2c.com το δινουν 139.99$ με αρκετα δωρα... δεν αξιζει απο εκει? εχω μιλησει με τον αντιπροσωπο τους που απανταει εδω,μια χαρα μου φαινεται αν και δεν εχουμε ακομα αξιολογησεις απο οσους αγορασαν απο εκει,παντως δινει αρκετα δωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εχω μιλησει με τον αντιπροσωπο τους που απανταει εδω,μια χαρα μου φαινεται αν και δεν εχουμε ακομα αξιολογησεις απο οσους αγορασαν απο εκει,παντως δινει αρκετα δωρα. edv exoyme 104 eyro 2 δολλαρια εκπτωση power bank καρτα μνημης θηκη και προστατευτικο οθονης και θα παμε αλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknat17 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 εχω μιλησει με τον αντιπροσωπο τους που απανταει εδω,μια χαρα μου φαινεται αν και δεν εχουμε ακομα αξιολογησεις απο οσους αγορασαν απο εκει,παντως δινει αρκετα δωρα. Εγω τους ζητησα αντι της κανονικης θηκης (δωρο) την MOFI που ειναι πιο καλη και μου ειπαν οκ με 5 $ extra. Στο τελος θα δινουν απο 1 κινητο επιπλεον δωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Εγω τους ζητησα αντι της κανονικης θηκης (δωρο) την MOFI που ειναι πιο καλη και μου ειπαν οκ με 5 $ extra. Στο τελος θα δινουν απο 1 κινητο επιπλεον δωρο... ναι σαν τις πιτσες... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 στα 5 θα στο φερνει η κινεζα στην ελλαδα κ θα σου προσφερει κ "σιατσου":lol: Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 στα 5 θα στο φερνει η κινεζα στην ελλαδα κ θα σου προσφερει κ "σιατσου":lol: χαχαχαχα ΘΕΟΣ :lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Dark Blue Free Gifts: +Car Charger +Phone Stand +Screen Film +Touch Pen +Silicon case (Free Gift) None Black White Blue Leather Case(Free Gift) None Black Gray Green Pink Red White http://www.to2c.com/zte-v967s.html με 139.99 και πολλα δωρα ληγει αυριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 (edited) ρε παιδια απο ολα με φεναιτε πως εγω δεν τα ζητησα με τον σωστο τροπο :lol: .τι μαγικες λεξεις τους λετε?,ακαρι να το αγοραζα και εγω τωρα να ειχα τοσες προσφορες!!!:O κριμα που ειναι dispatched to overseas!!! Edited September 5, 2013 by kalman2013 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Dark Blue Free Gifts: +Car Charger +Phone Stand +Screen Film +Touch Pen +Silicon case (Free Gift) None Black White Blue Leather Case(Free Gift) None Black Gray Green Pink Red White http://www.to2c.com/zte-v967s.html με 139.99 και πολλα δωρα ληγει αυριο δεν το ξερω το μαγαζι ουτε εχω ακουσει κατι αλλιως ψηνομουνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Οτι παρέλαβα και εγώ.... Υποτίθετε είναι για την γυναίκα αλλα με βλέπω αν το κρατάω!!!Στην τελική με την καινούργια τιμή τσάμπα είναι!! Ήρθε με την 1.03, με την μπλέ θήκη(τουλάχιστον δεν θα φαίνετε στον πάτο της θάλασσας) και την μεμβράνη της οθόνης δώρο. Τα πρώτα σχόλια μου: Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ.... Απο Blade (3.5") στο 967(5") η διαφορά είναι χαοτική. Όμορφη κατασκευή και δείχνει πολυ στιβαρή.Πολύ ωραίο το μεταλλικό πλαίσιο. Η οθόνη είναι κούκλα. Η κάμερα απλά νορμαλ.Τίποτα σπουδαίο.Υποψιάζομαι το βράδυ θα είναι τραγική. Περισσότερα οταν με το καλό βρώ χρόνο να του βγάλω τα μάτια!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 δεν το ξερω το μαγαζι ουτε εχω ακουσει κατι αλλιως ψηνομουνα εχει ανοιξει τοπικ στο myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts