Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κατεβασα.....κανω καθαρισμο και τα ξαναλεμε με τα αποτελεσματα....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

sgatzo με έσωσες φίλε, τα καθαρισε ολα και τα ξανακατεβασα......thankssssssssssssssssss και πάλι χρωσταω κερασμα.!!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ χαίρομαι που σε βοήθησα. Πάρε και ένα full backup αν το τελείωσες...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας παιδια.Ψαχνω εδω και καποιες ωρες να βρω ακρη αλλα τιποτα ακομα.Εχω κανει το partition με τα 2.46g για αποθηκευση.Αλλα τωρα δεν εχω χωρο για φωτογραφιες κτλ.Πως αποθηκευει κατευθειαν στην εξωτερικη καρτα φωτογραφιες και βιντεο? Ειναι μαμα απο θεμα ρομ.Οπως ηρθε απο minideal.

Ναι εχω εξωτερικη καρτα 16αρα.Tο βρηκα τελικα.Απλα στο λενοβο σναπ δουλευει αναποδα η αποθηκευση.Πρεπει να ειναι στο τηλεφωνο.Κομπλε τωρα.

Σκεφτομαι να κοψω τις σιμ μου σε μικρο σιμ(για αλλες συσκευές)

Ειναι ασφαλες να τις χρησιμοποιω στο ζτε ομως? Μη φρακαρει καμια και τρέχω μετα...

Καλησπερα.Ξερει καποιος φιλος που μπορω να βρω φιλμ προστασιας οθονης στη θεσ/νικη η εστω απο που να παραγγειλω?.Ευχαριστω.

Ακούω και διαβάζω για συσκευές με τα δικά μας τεχνικά χαρακτηριστικά και έχουν την 4.4,αν κάνω λάθος διορθώστε με... Έχει κανείς καταφέρει να την βρει για το 967 και αν ναι του δουλεύει σωστά?

μπαααααα

καααποτε ενας ρωσος(?) προσπαθησε να κανει πορτ την 4.3

δυστυχως σταματησε... ή απλα δε βρηκα εγω καποιο update.

στο ζτε 970 παντως εχει γινει πορτ η 4.4 :)

Χρόνια Πολλά φίλε mol και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έλεγα μπας και είχε βγει αλλά δεν πειράζει, το κινητό έβγαλε και βγάζει με το παραπάνω τα λεφτά του...

Απ οτι ειδα εχει βγει στο 987.

Πρεπει να ασχοληθει καποιος να την κανει πορτ στο δικο μας.

Μονο τα βγαλε? Ελεγα ενα χρονο να κρατησει θα ειναι μια χαρα. Ειμαι στον εναμιση και δε βλεπω να το αλαζω συντομα(λογω οικονομικων, σιγουρα θα ήθελα 8πυρηνο και 2γκιγκα ραμ)

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Παρέλαβα τα περίφημα ακουστικα xiaomi pistons απο το meri ,αλλα έμεινα παγωτό, ο ήχος παίζει καλα μόνο αμα εχεις πατημένο το μεσαίο κουμπί.Κάτι διάβασα για βύσματα, αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι η γνωρίζει, ας ποσταρει καμια λύση.

Καλημερα παιδια. Χθες η οθονη δεν ανοιγε καθολου και ας ηταν το κινητο ανοιχτο εβγαλα μπαταρια ανοιξε ,απλα εχει βγαλει στο κεντρο περιπου μια μαυριλα αλλα μπορω να δω κανονικα μεχρι στιγμης τωρα και ας ειναι ετσι, γενικα τρεμοπαιζει ομως πολλες φορες η οθονη . λεω μην δωσω λεφτα για καινουριο τηλ. γιατι ειδα πως lcd+digitizer στο ebay κανα 35 ξερετε εσεις κανενα shop αξιοπιστο η στο ebay κανα πωλητη ?? Γιατι ειδα ενας δινει με 21ευρω και αλλοι ξεκινανε απο 32 και πανω.

Ευχαριστω

σε max flavour 5 μου βγαζει το παρακατω

και δεν μπορω ουτε να αναβαθμισω ουτε να εγκαταστησω καποια εφαρμογη

εχει τυχει σε καναν αλλο;

χωρο εχει μεσα

[ATTACH]54668[/ATTACH]

σε max flavour 5 μου βγαζει το παρακατω

και δεν μπορω ουτε να αναβαθμισω ουτε να εγκαταστησω καποια εφαρμογη

εχει τυχει σε καναν αλλο;

χωρο εχει μεσα

[ATTACH]54668[/ATTACH]

Κάποια στιγμή που το εμφάνισε σε μενα έσβησα αρχεία από τη μνήμη της συσκευής και καθάρισα με το sdmaid σαβούρα και διπλοεγγραφές και μετά έπαιξε. Για δοκίμασε αν θες και πες μου.

με clear cache δεν παιζει

sdmaid δεν βλεπω να με αφηνει να το εγκαταστησω

θα δειξει

το μονο που θυμαμαι να εχει αλλαξει ειναι η εγκατασταση gravitybox που μαλλοιν θα ξηλωθει .