sgatzo Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Το κατεβασα.....κανω καθαρισμο και τα ξαναλεμε με τα αποτελεσματα.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- sgatzo με έσωσες φίλε, τα καθαρισε ολα και τα ξανακατεβασα......thankssssssssssssssssss και πάλι χρωσταω κερασμα.!!!!!!!!!!!!!!! Πολύ χαίρομαι που σε βοήθησα. Πάρε και ένα full backup αν το τελείωσες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Επειδή δεν τα έχω καλά με την τεχνολογία τι είναι το full backup .???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Γεια σας παιδια.Ψαχνω εδω και καποιες ωρες να βρω ακρη αλλα τιποτα ακομα.Εχω κανει το partition με τα 2.46g για αποθηκευση.Αλλα τωρα δεν εχω χωρο για φωτογραφιες κτλ.Πως αποθηκευει κατευθειαν στην εξωτερικη καρτα φωτογραφιες και βιντεο? Ειναι μαμα απο θεμα ρομ.Οπως ηρθε απο minideal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Έχεις μέσα κάρτα sd; Αφού κάνεις partition την εσωτερική μνήμη πρέπει να έχεις απαραίτητα κάρτα sd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. December 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2014 Ναι εχω εξωτερικη καρτα 16αρα.Tο βρηκα τελικα.Απλα στο λενοβο σναπ δουλευει αναποδα η αποθηκευση.Πρεπει να ειναι στο τηλεφωνο.Κομπλε τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Σκεφτομαι να κοψω τις σιμ μου σε μικρο σιμ(για αλλες συσκευές) Ειναι ασφαλες να τις χρησιμοποιω στο ζτε ομως? Μη φρακαρει καμια και τρέχω μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atalantos Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Καλησπερα.Ξερει καποιος φιλος που μπορω να βρω φιλμ προστασιας οθονης στη θεσ/νικη η εστω απο που να παραγγειλω?.Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 για καλη ποιοτητα ψαχνεις ή απλα να κανεις τη δουλεια σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atalantos Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 να κανω τη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Απο ebay θα παρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ακούω και διαβάζω για συσκευές με τα δικά μας τεχνικά χαρακτηριστικά και έχουν την 4.4,αν κάνω λάθος διορθώστε με... Έχει κανείς καταφέρει να την βρει για το 967 και αν ναι του δουλεύει σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 μπαααααα καααποτε ενας ρωσος(?) προσπαθησε να κανει πορτ την 4.3 δυστυχως σταματησε... ή απλα δε βρηκα εγω καποιο update. στο ζτε 970 παντως εχει γινει πορτ η 4.4 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Χρόνια Πολλά φίλε mol και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Έλεγα μπας και είχε βγει αλλά δεν πειράζει, το κινητό έβγαλε και βγάζει με το παραπάνω τα λεφτά του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Απ οτι ειδα εχει βγει στο 987. Πρεπει να ασχοληθει καποιος να την κανει πορτ στο δικο μας. Μονο τα βγαλε? Ελεγα ενα χρονο να κρατησει θα ειναι μια χαρα. Ειμαι στον εναμιση και δε βλεπω να το αλαζω συντομα(λογω οικονομικων, σιγουρα θα ήθελα 8πυρηνο και 2γκιγκα ραμ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Παρέλαβα τα περίφημα ακουστικα xiaomi pistons απο το meri ,αλλα έμεινα παγωτό, ο ήχος παίζει καλα μόνο αμα εχεις πατημένο το μεσαίο κουμπί.Κάτι διάβασα για βύσματα, αν κάποιος έχει δοκιμάσει κάτι η γνωρίζει, ας ποσταρει καμια λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Οποιοδήποτε omtp to ctia adaptor ή ανάποδα σου κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golden1 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Οποιοδήποτε omtp to ctia adaptor ή ανάποδα σου κάνει. Ευχαριστώ!ξέρεις κάποιο μαγαζί από Αθήνα για άμεση αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Καλημερα παιδια. Χθες η οθονη δεν ανοιγε καθολου και ας ηταν το κινητο ανοιχτο εβγαλα μπαταρια ανοιξε ,απλα εχει βγαλει στο κεντρο περιπου μια μαυριλα αλλα μπορω να δω κανονικα μεχρι στιγμης τωρα και ας ειναι ετσι, γενικα τρεμοπαιζει ομως πολλες φορες η οθονη . λεω μην δωσω λεφτα για καινουριο τηλ. γιατι ειδα πως lcd+digitizer στο ebay κανα 35 ξερετε εσεις κανενα shop αξιοπιστο η στο ebay κανα πωλητη ?? Γιατι ειδα ενας δινει με 21ευρω και αλλοι ξεκινανε απο 32 και πανω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 για δωσε κανα λινκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 για δωσε κανα λινκ 21 ευρω http://www.ebay.com/itm/New-Full-LCD-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-For-ZTE-V967-V967S-Replacement-/171464129747?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item27ec0efcd3 38 ευρω http://www.ebay.com/itm/LCD-Screen-Display-Touch-Screen-Digitizer-Replacement-For-ZTE-V967-V967S-Black-/161368369984?pt=UK_BOI_Electrical_Test_Measurement_Equipment_ET&hash=item25924deb40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 δε βλεπω να εχουν διαφορες. παρε το φθηνοτερο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 σε max flavour 5 μου βγαζει το παρακατω και δεν μπορω ουτε να αναβαθμισω ουτε να εγκαταστησω καποια εφαρμογη εχει τυχει σε καναν αλλο; χωρο εχει μεσα [ATTACH]54668[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Κανε εκκαθάριση μνημης cache κι δοκιμασε παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 σε max flavour 5 μου βγαζει το παρακατω και δεν μπορω ουτε να αναβαθμισω ουτε να εγκαταστησω καποια εφαρμογη εχει τυχει σε καναν αλλο; χωρο εχει μεσα [ATTACH]54668[/ATTACH] Κάποια στιγμή που το εμφάνισε σε μενα έσβησα αρχεία από τη μνήμη της συσκευής και καθάρισα με το sdmaid σαβούρα και διπλοεγγραφές και μετά έπαιξε. Για δοκίμασε αν θες και πες μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 με clear cache δεν παιζει sdmaid δεν βλεπω να με αφηνει να το εγκαταστησω θα δειξει το μονο που θυμαμαι να εχει αλλαξει ειναι η εγκατασταση gravitybox που μαλλοιν θα ξηλωθει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts