Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω antutu εβγαλα 14171 παντως...το κινητο ειναι τελειο παιδια ποσο μαλλων για τα λεφτα του!!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Ούτε συζήτηση. Αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Δεν είναι εποχές για να δίνουμε 400-500-600+€ για κινητό. Και μήπως έτσι ταρακουνηθούν και οι "φίρμες" και ρίξουν κάπως τις τιμές.

Το μόνο ερωτηματικό με τα Κινέζικα είναι η αντοχή στο χρόνο:rolleyes:

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Παιδια εχω ενα σφραγισμενο απο το εργοστασιο,οχι απο minideal.θελω να το κανω απο την αρχη root,να περασω Ελληνικα,και φυσικα να βαλω και ολο το πακετο απο google(play store κτλ...).Εαν δεν βαριεται καποιος φιλος,ας μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω βημα-βημα.Με ενα pm μην κουραζουμε και εδω.Την rom του minideal 1.05 την εχω κατεβαση ηδη.

Ευχαριστω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

σωστο αυτο που λες εγω ας πουμε εχω ενα huawei x5 k 1 zte carl

ειδικα το πρωτο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο πολλες φορες κ μολις συμπληρωσε τα 2 χρονια.δουλευει σαν την πρωτη μερα κανενα προβλημα.

φυσικα κ καπια εχουν θεμα αλλα κ ποια κινητα δεν εχουν.

πιο πολυ θεμα εγγυησης ειναι παρα κατασκευης πιστευω.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

το galaxy s3 του αδερφου μου μεχρι 12500 με ξεματιασμα!αλλα οκ εχει καλυτερη οθονη καμερα και τα λοιπα!κοιτα αυτα τα σκορ ειναι για να μας ψαρονουν...το θεμα ειναι οτι το κινητο ειναι δοκιμασμενο και ειναι τρομερο value for money!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην εχει πολλα bugs κ αποτι εχω διαβασει ειναι απο τα λιγα που πανε τρενο.μεγαλο συν κ η τιμη βεβαια Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

το μονο που με ενδιαφερει ειναι να μην εχει πολλα bugs κ αποτι εχω διαβασει ειναι απο τα λιγα που πανε τρενο.μεγαλο συν κ η τιμη βαβαια

Αγνωστη λεξη το bug στο κντ αυτο φιλε......τσεκαρισμενο!!

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλώς τα φιλαράκια.:):lol: Νάμαστε κι εδώ πάλι μαζί:D

Εγώ το περιμένω οσονούπω. Έχει γίνει στις 23-08-2013, Despatched to overseas (Country code: GR).

Τα δικά σας πότε με το καλό;

:lol::lol: θα παραλαβω ~ 5 ημερες μετα απο εσενα :)

ειδα οτι το πηρες και ειπα να σου κανω παρεα :D

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αγνωστη λεξη το bug στο κντ αυτο φιλε......τσεκαρισμενο!!

για αυτο κ πηρα κ αυτο το κινητο κ ελπιζω ετσι να ειναι κ το δικο μου.

επισης βλεπω οτι αυξανομαστε οι κατοχοι οποτε θα εχουμε κ αρκετη υποστηριξη

απο τους γνωστες.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Με τα ίδια ακριβώς στοιχεία περιμένω και εγώ μια συσκευή. Μίλησα σήμερα με ελτα και μου είπαν ότι έφυγε 18 από Σιγκαπούρη και δεν έχει έρθει ακόμα Ελλάδα.

Τελικά το τρακινγκ ήταν.....

Την μια μέρα αφού δεν το βλέπω στο αυτοποιημενο σύστημα, παίρνω τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών και μου λένε ότι δεν έχει μπει ακόμα Ελλάδα και την άλλη μέρα το πρωί, το παρελαβα επαρχία

μιλησα παλι με τονυ κ μου ειπε οτι θα το στειλουν σημερα.

τον ρωτησα για την διαφορα στην τιμη της εξτρα μπαταριας κ μου ειπε οτι εκανε λαθος στην τιμη ο προμηθευτης κ το διορθωσαν.βεβαια μεσα σε 1 μερα περιπου αλλαξαν 3 φορες την τιμη ελεος.

του ειπα για ακουστικα κ μου ειπε οτι δεν εχουν για αυτο το μοντελο.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

παιδια σμρ το πηρα, 126 Ευρο με την θηκουλα της νιλκιν

ελπιζω να μην αργησει πολυυ

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

εγω τους ειπα να ελενξουν το χρωμα της silicone case αν ειναι μαυρο αλλιως αν δεν ειναι να την αλλαξουν και να βαλλουν μια μαυρη.(παραγγελια απο Minideal):rolleyes:

:rotfl:

Edited by kalman2013
συνεχόμενα posts

:lol::lol: θα παραλαβω ~ 5 ημερες μετα απο εσενα :)

ειδα οτι το πηρες και ειπα να σου κανω παρεα :D

Ναι και εγώ μια από τα ίδια. Λογικά θα παραλάβουμε την ίδια εβδομάδα.

σωστο αυτο που λες εγω ας πουμε εχω ενα huawei x5 k 1 zte carl

ειδικα το πρωτο με εχει βγαλει ασπροπροσωπο πολλες φορες κ μολις συμπληρωσε τα 2 χρονια.δουλευει σαν την πρωτη μερα κανενα προβλημα.

φυσικα κ καπια εχουν θεμα αλλα κ ποια κινητα δεν εχουν.

πιο πολυ θεμα εγγυησης ειναι παρα κατασκευης πιστευω.

Πάντως το zte blade του φίλου που πήρε το v967s, 3 χρόνια τώρα λειτουργεί κανονικά.

Ούτε συζήτηση. Αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Δεν είναι εποχές για να δίνουμε 400-500-600+€ για κινητό. Και μήπως έτσι ταρακουνηθούν και οι "φίρμες" και ρίξουν κάπως τις τιμές.

Το μόνο ερωτηματικό με τα Κινέζικα είναι η αντοχή στο χρόνο:rolleyes:

Σωκράτη θα βγω offtopic αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ελπίδα οι "φίρμες" να μειώσουν τις τιμές όσο η πλειοψηφία του κόσμου μπαίνει σε ένα κατάστημα και αγοράζει ότι του προτείνει ο πωλητής.Η αγορά των επώνυμων κινητών θα συνεχίσει να κινείται όπως κινούνταν τόσα χρόνια.Αλλά ακόμη και οι κινέζικες εταιρίες όπως zte και huawei που τα τελευταια χρόνια έχουν επίσημη παρουσία εκτός Κίνας βλέπουμε ότι τα κινητά που εξάγουν ειναι ακριβότερα και χειρότερα σε συνολικά χαρακτηριστικά απο τα αντιστοιχα που κυκλοφορούν στην Κίνα και που αγοράζουμε εμείς απευθείας απο εκει.Μια ματιά στο skroutz τι zte αγοράζεις στο φάσμα 100-200€ και βλέπεις ότι και οι κινέζοι με κανονικές εξαγωγές δε γίνεται να έχουν για τον καταναλωτή τις τιμές που αγοράζουμε εμείς απο τα κινέζικα μαγαζιά.Οπότε η απευθείας αγορά από κίνα θα συνεχίσει να είναι η πιο συμφέρουσα για εμας

μετα απο χρηση αρκετων κινητων βγαζω το v967s πρωτο σε συνολικη ικανοποιηση...εξαιρετικο κινητο με μειονεκτημα μονο την καμερα...η οθονη μια χαρα δειχνει,μπαταρια αψογη,κατασκευη επισης κ μεγεθος-σχημα που ειναι τυπου μπαρας σαν ενα μακρυ αιφοουν κ παλευεται ανετα σε σχεση με το thl w8 που ειχα

βαθμολογια ικανοποιησης 1.v967s 2.amoi n828 3.lenovo a660 4.v970 5.zoppo c2 6.w8 thl (μεβγαλε θεμα με την φορτιση γιαυτο ειδαλλως στη πρωτη τριαδα) 7.π700 λενοβο 8.α800

του ειπα για ακουστικα κ μου ειπε οτι δεν εχουν για αυτο το μοντελο.

Χαχαχα, ναι είναι όντως δύσκολο να βρεις ακουστικά με υποδοχή 3.5mm

ενταξει κ εγω αυτο εννουσα απλα δεν το εγραψα ουτως η αλλιως εχω κανα 4-5 απο αλλα κινητα.

ξεχασα να γραψω πριν οτι μιλωντας με τον τονυ μου ειπε οτι βαζουν την μαυρη θηκη τωρα ας επιβεβαιωσουν κ αυτοι που εχουν ηδη λαβει.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

λογικα μαυρη θα βαζουν εκτος κ αν μυριζονται τους ετσι κ ετσι κ βαζουν καμια ροζ:lol::lol:

παιδια σμρ το πηρα, 126 Ευρο με την θηκουλα της νιλκιν

ελπιζω να μην αργησει πολυυ

16 ευρω εχει η θηκη;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s