Longmire Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Καλησπερα .Ερωτησεις ασχετου. 1)Το account sto minideal εινε καλυτερα να το κανουμε με ελληνικους χαρακτηρες?.2)Να κανω την αγορα με paypal που εχω η καλυτερα με κατι αλλο (π.χ μηπως με πιστωτικη ερχεται πιο γρηγορα) ?.3)Για να εχεις ελληνικα πρεπει να μαρκαρω και το root sto service? θελω το τηλεφωνο ετοιμο να μην παιδευομαι μετα.Αυτα για αρχη.Ευχαριστω :) 1)οχι 2)paypal 3)ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Το έχεις δοκιμάσει εσύ και δουλεύει? Δεν κάνουν επανεκκίνηση οι σιμ με cosmote 3g? Αυτό έχω πάνω :D Έχω κάνει πάνω από 10 κλήσεις με bluetooth. Αλλά τώρα μετά από κάποιες ώρες βλέπω ότι έχασε την δεύτερη SIM και δεν την βλέπει με τίποτα... Βέβαια έκανα και κάποιες αλλαγές με uncletools και μάλλον το έσκισα λίγο... Δεν νομίζω να είναι από το αρχείο. Δείτε το και εσείς. 2' υπόθεση είναι. Κάντε μία δύο κλήσεις και αν δείτε προβλήματα το βγάζετε. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atalantos Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Ευχαριστω φιλε Longmire. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΖΤΕ v967s http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Αυτό έχω πάνω :D Έχω κάνει πάνω από 10 κλήσεις με bluetooth. Αλλά τώρα μετά από κάποιες ώρες βλέπω ότι έχασε την δεύτερη SIM και δεν την βλέπει με τίποτα... Βέβαια έκανα και κάποιες αλλαγές με uncletools και μάλλον το έσκισα λίγο... Δεν νομίζω να είναι από το αρχείο. Δείτε το και εσείς. 2' υπόθεση είναι. Κάντε μία δύο κλήσεις και αν δείτε προβλήματα το βγάζετε. Παίζει να ειναι και από το αρχείο αυτό,γιατι το v967s/v987 και μερικά ακόμη 6589 (ελάχιστα) έχουν wcdma modem 900/2100mhz ,ενώ του w200 και η πλειοψηφία των 6589 έχουν wcdma 850/2100mhz και ίσως εκει παίζει κάποια ασυμβατότητα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω όμως είναι πως για κάνα 3ωρο σίγουρα και οι δυο ήταν εντάξει αφού δέχτηκα και κλήσεις στην δεύτερη. Πολύ περίεργο :-( Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 παιδιά μια ερώτηση το modem. img σε τι οφελη; ρωτω γιατι το κινητο πλεον το εχει η κοπέλα μου ειναι καποια αναβάθμιση σε κατι το οποίο ειχε μπαγκ το v967s?σας ευχαριστώ Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παιδιά. Με κινητό αγορασμένο από minideal, οποιαδήποτε προσπάθεια να επαναφέρω εργοστασιακά defaults μέσα από το κινητό, αποτυγχάνει; εμφανίζεται το ZTE splash screen και κρεμάει εκεί. Βγάζω μπαταρία, μπαίνει κανονικά, αλλά δεν έχει γίνει κανένα reset. Ιδέες; EDIT: Να συμπληρώσω ότι ξεκινώντας με Vol Up + power ή Vol Down + Power, το αποτέλεσμα είναι να κολλήσει σε ένα ZTE start screen. Edited February 14, 2014 by carmik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 απενεργοποιησε την γρηγορη εκκινσηη και δοκιμασε ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί παιδιά. Με κινητό αγορασμένο από minideal, οποιαδήποτε προσπάθεια να επαναφέρω εργοστασιακά defaults μέσα από το κινητό, αποτυγχάνει; εμφανίζεται το ZTE splash screen και κρεμάει εκεί. Βγάζω μπαταρία, μπαίνει κανονικά, αλλά δεν έχει γίνει κανένα reset. Ιδέες; EDIT: Να συμπληρώσω ότι ξεκινώντας με Vol Up + power ή Vol Down + Power, το αποτέλεσμα είναι να κολλήσει σε ένα ZTE start screen. Θα βάλεις το Αγγλικό recovery και θα εισαι οκ μετά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 απενεργοποιησε την γρηγορη εκκινσηη και δοκιμασε ξανα Έχεις την καλοσύνη να μου πεις πως γίνεται; Θα βάλεις το Αγγλικό recovery και θα εισαι οκ μετά. Έχει σχέση το παραπάνω; Το firmware που έχει πάνω είναι υποθέτω το πειραγμένο minideal 1.0.5. Μπορεί βάζοντας το Αγγλικό recovery να έχω προβλήματα; Μπορείς να προτείνεις κάποιο recovery; Δεν ανέφερεα ότι ούτε με app (fastboot) δεν μπορώ να μπω στο recovery... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Έχεις την καλοσύνη να μου πεις πως γίνεται; Έχει σχέση το παραπάνω; Το firmware που έχει πάνω είναι υποθέτω το πειραγμένο minideal 1.0.5. Μπορεί βάζοντας το Αγγλικό recovery να έχω προβλήματα; Μπορείς να προτείνεις κάποιο recovery; Δεν ανέφερεα ότι ούτε με app (fastboot) δεν μπορώ να μπω στο recovery... Για το πρώτο που ρωτάς : Ρυθμίσεις -- > προσβασιμότητα -- >Γρήγορη εκκίνηση (το ξετσεκάρεις). Και εγω την 1.0.5. φοράω. Δεν μου έμπαινε στο recovery. Του έβαλα το Αγγλικό recovery και μετά μπήκε κανονικά. Μιας και είσαι καινούργιος με το κινητό πήγαινε στη πρώτη σελίδα και διάβασε το pdf με τις οδηγίες για να πάρεις μια ιδέα σχετικά με το κιν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ευχαριστώ, ακριβώς ό,τι έψαχνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παιδιά μια βοήθεια όποιος ξέρει . Φοράω την ΑΟSP και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα 1ον στα μηνυματα δεν τα κρατάει σε συνομιλία όπως στην custom rom , 2ον νομίζω ότι τι κινητό κολλάει λίγο ενω πριν δεν κόλλαγε 3ον το θέμα με την συλλογή των φωτογραφίων που κρασάρει υπάρχει κάποια λύση ::::: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Παιδιά μια βοήθεια όποιος ξέρει . Φοράω την ΑΟSP και αντιμετωπίζω τα εξής προβλήματα 1ον στα μηνυματα δεν τα κρατάει σε συνομιλία όπως στην custom rom , 2ον νομίζω ότι τι κινητό κολλάει λίγο ενω πριν δεν κόλλαγε 3ον το θέμα με την συλλογή των φωτογραφίων που κρασάρει υπάρχει κάποια λύση ::::: Πάντως σε μένα δεν παρουσιάζει κανένα από τα προβλήματα που αναφέρεις!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Βρηκα την εφαρμογη της καμερας απο το android 4.4. Οποιος θελει ας τη δοκιμασει (τη δεχεται το zte, την εγκατεστησα πριν λιγο. https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=com.android.camera2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Βρηκα την εφαρμογη της καμερας απο το android 4.4. Οποιος θελει ας τη δοκιμασει (τη δεχεται το zte, την εγκατεστησα πριν λιγο. https://f-droid.org/repository/browse/?fdid=com.android.camera2 Το θέμα είναι πως δεν πρέπει να γράφει βίντεο πάνω από 640*480 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.... από προχτές δεν μπορώ να στείλω μνμ φαίνεται σαν να προσπαθεί να στείλει αλλά δεν φεύγει... μίλησα με COSMOTE και μου είπαν ότι φταίει η συσκευή γιατί δοκίμασα με άλλη και έστειλα κανονικά... το έχω πάρει από to2 τον Σεπτέμβριο και δεν έχω αλλάξει Ρομ είναι ρουτ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 η εφαρμογη για την καμερα κανει για την μινιντιλ η μονο για την αοσπ Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 (edited) η εφαρμογη για την καμερα κανει για την μινιντιλ η μονο για την αοσπ Λογικά πρέπει να κανει. Εγώ που την έβαλα την βλέπει σαν 2η εφαρμογή για φωτογραφίες... Κάτι άσχετο. Όσοι έχουμε βάλει custom rom τι γίνεται με το imei της συσκευής μας? Παραμένει το ίδιο? Έχοιυμε όλοι το ιδιο? Μπορούμε να επαναφέρουμε το δικό μας? Edited February 17, 2014 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Το ιμει δεν επηρεαζεται απο την καστομ ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 την εβαλα την καμερα αλλα ειδα χειροτερα αποτελεσματα. γενικα η καμερα ειναι με τις ωρες της.μια σου ερχεται να στειλεις το κινητο στον τοιχο κ μια κοιτας κ δεν το πιστευεις οτι εβγαλες απο αυτο καλη φωτογραφια. μαλλον οταν γυρισω απο την αδεια θα βαλω κ εγω αοσπ να δοκιμασω γιατι πριν 3 μερες περιπου παλι οταν εκλεισα το τηλ για να το φορτισω εφαγε σκαλωμα κ σβηστηκαν ολες οι ρυθμισεις στις εφαρμογες.3η φορα το γινεται αυτο. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπερα στην παρεα, 2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω σχετικα με τη συσκευη επεδη δε μπορω να διαβασω 442 (!!!) σελιδες: πρωτον αν το τηλεφωνο εχει βγαλει κανενα προβλημα γενικα, και δευτερον αν το φλας του ειναι δυνατο (προερχομενος απο ενα Thl W100s δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το φλας του. Μλλον δεν ηταν Led δεν ξερω.) Ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Καλησπερα στην παρεα, 2 ερωτησεις θα ηθελα να κανω σχετικα με τη συσκευη επεδη δε μπορω να διαβασω 442 (!!!) σελιδες: πρωτον αν το τηλεφωνο εχει βγαλει κανενα προβλημα γενικα, και δευτερον αν το φλας του ειναι δυνατο (προερχομενος απο ενα Thl W100s δεν ειμαι ευχαριστημενος απο το φλας του. Μλλον δεν ηταν Led δεν ξερω.) Ευχαριστω για τη βοηθεια! Οπως εχω γραψει και πιο πανω απαντωντας σε αλλο φίλο, εχω το τλφ περιπου 6 μηνες. Αγορα απο To2c και δεν του εχω αλλαξει τιποτα. Του εχω φορτωσει πανω απο 100 εφαρμογες, και εχω σβησει μετα απο δοκιμη αλλες τοσες. Του εχω βγαλει τα ματια, δεν το προσεχω καθολου, και δεν καταλαβαινει τιποτα. wIFI, gps, μια χαρα. Φωτογραφιες τη μερα μετριες το βραδυ χαλια. Κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο μια δυο φορες που δεν μου αναγνωριζε την δευτερη σιμ (βοντα), προβλημα που λυθηκε καταργωντας το πιν. Γενικα για τα λεφτα που εδωσα δεν μπορω να σκεφτω τι παραπανω μπορουσα να ζητησω. Η μπαταρια κρατα 3, 5 ημερες με μπολικη χρηση βαιπερ. Το φλας οχι δεν ειναι δυνατο, και το πηρα αποφαση, δεν το πειραζω μπας και το καψω. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.... από προχτές δεν μπορώ να στείλω μνμ φαίνεται σαν να προσπαθεί να στείλει αλλά δεν φεύγει... μίλησα με COSMOTE και μου είπαν ότι φταίει η συσκευή γιατί δοκίμασα με άλλη και έστειλα κανονικά... το έχω πάρει από to2 τον Σεπτέμβριο και δεν έχω αλλάξει Ρομ είναι ρουτ! Μάλλον έχει σβηστεί το κέντρο αποστολής μηνυμάτων SMS. Πήγαινε στα Μηνύματα - ρυθμίσεις - sms- κέντρο υπηρεσίας SMS και αν δεν υπάρχει βάλε το νούμερο +3097100000 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οπως εχω γραψει και πιο πανω απαντωντας σε αλλο φίλο, εχω το τλφ περιπου 6 μηνες. Αγορα απο To2c και δεν του εχω αλλαξει τιποτα. Του εχω φορτωσει πανω απο 100 εφαρμογες, και εχω σβησει μετα απο δοκιμη αλλες τοσες. Του εχω βγαλει τα ματια, δεν το προσεχω καθολου, και δεν καταλαβαινει τιποτα. wIFI, gps, μια χαρα. Φωτογραφιες τη μερα μετριες το βραδυ χαλια. Κανενα απολυτως προβλημα εκτος απο μια δυο φορες που δεν μου αναγνωριζε την δευτερη σιμ (βοντα), προβλημα που λυθηκε καταργωντας το πιν. Γενικα για τα λεφτα που εδωσα δεν μπορω να σκεφτω τι παραπανω μπορουσα να ζητησω. Η μπαταρια κρατα 3, 5 ημερες με μπολικη χρηση βαιπερ. Το φλας οχι δεν ειναι δυνατο, και το πηρα αποφαση, δεν το πειραζω μπας και το καψω. Σωστός ο παίχτης η συσκευή είναι όσο πιο value for money γίνεται. Αλλά τρεισιμιση μέρες μπαταρία είναι αρκετά. Το έχεις στο 2g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts