Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα στην παρεα ενδιαφερομε να παρω 2 θα ηθελα απο πιο σαιτ να τα παραγγειλω και αν μπορω να πληρωσω με μαεστρο καρτα

Κι εγω θελω να παρω κι απ' ό,τι ξερω το minideal και το to2c ειναι τα πιο αξιοπιστα.

LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σήμερα πέρασα κ εγώ την 4.2.2 AOSP.το κινητό αναγνωρίζεται σαν nexus.η ενταση του ακουστικού κ του μικρόφωνο είναι χαμηλά σε σχέση με minideal 1.0.5.επίσης οι επιδόσεις στο aututu έχουν πεσει κατακόρυφα στο multitask k ram operation με τελικο σκορ 11343 σε σχέση με 13800

Καλησπέρα σήμερα πέρασα κ εγώ την 4.2.2 AOSP.το κινητό αναγνωρίζεται σαν nexus.η ενταση του ακουστικού κ του μικρόφωνο είναι χαμηλά σε σχέση με minideal 1.0.5.επίσης οι επιδόσεις στο aututu έχουν πεσει κατακόρυφα στο multitask k ram operation με τελικο σκορ 11343 σε σχέση με 13800

Με ποια rom κάνεις συγκρίσεις? Από θέμα αίσθησης και χρωμάτων οθόνης? Από μπαταρία?

Έτρεξα και εγώ το benchmark και έδειξε 13535!άρα ίσως κάτι συμβαίνει στο δικό σου set up..

Edited by anikologr

Κι εγω θελω να παρω κι απ' ό,τι ξερω το minideal και το to2c ειναι τα πιο αξιοπιστα.

Εγώ παρέλαβα πρόσφατα ένα για τον πατέρα μου από το to2c. Δεύτερη παρραγγελία από το συγκεκριμένο μαγαζί. Όλα καλά και δίνουν και δώρο δερμάτινη θήκη και jumboσακούλα με μπιχλιμπίδια

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Εντως ήθελε επανεκκίνηση. Το σκορ είναι 13500 σε aututu.τα χρώματα είναι πιο ζωηρά απο την 1.0.5 minideal.απο αυτονομία πρεπει να δούλεψή τουλαχιστον για 2 φόρτισης για να έχω πληρη άποψη.αργή πολύ η μετάβαση σε kitkat port rom σε mtk6589.ο gravitybox δεν δουλεύει.

Εντως ήθελε επανεκκίνηση. Το σκορ είναι 13500 σε aututu.τα χρώματα είναι πιο ζωηρά απο την 1.0.5 minideal.απο αυτονομία πρεπει να δούλεψή τουλαχιστον για 2 φόρτισης για να έχω πληρη άποψη.αργή πολύ η μετάβαση σε kitkat port rom σε mtk6589.ο gravitybox δεν δουλεύει.

Το gravity παίζει κανονικά. Kit Kat δεν νομίζω να δούμε πότε στο κινητό μας...

Τελικά παιδιά για το παραπάνω δεν έχουμε κάποια ιδέα; Μιας και χρησιμοποιώ ΜΜΜ για μετακινήσεις, το θέμα της μουσικής (mp3s, radio) είναι αρκετά σημαντικό για εμένα :worry:
Στο mtk engineer menu, ανεβάζεις τις τιμές του headset για media, αναλογικά τα level, με μεγιστο στο level 6 το 255 (μετά level 5 στο 225, level 4 στο 200 κλπ)

καλησπερα στην παρεα ενδιαφερομε να παρω 2 θα ηθελα απο πιο σαιτ να τα παραγγειλω και αν μπορω να πληρωσω με μαεστρο καρτα
από aliexpress πληρώνεις με maestro, αλλά επέλεξε μονο top rated εμπόρους

Στο mtk engineer menu, ανεβάζεις τις τιμές του headset για media, αναλογικά τα level, με μεγιστο στο level 6 το 255 (μετά level 5 στο 225, level 4 στο 200 κλπ)

από aliexpress πληρώνεις με maestro, αλλά επέλεξε μονο top rated εμπόρους

σε ευχαριστω τι εννοεις top rated αν μπορεις πες μου.και κατι αλλο πρεπει να τους γραψω εμαιλ για να εχουν ελληνικα η να τους ζητησω και κατι αλλο

:)

Ρε παιδιά μία ερώτηση για την AOSP 4.2.2.

Όταν τραβάς βίντεο πως αλλάζεις την ανάλυση σε 720p;

Μόνο σε 640x480 (VGA) βγάζει.

Μήπως δεν το βγάζει σωστά με την 4.4 camera;

Την original δεν την δοκίμασα.

Δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις.

Αν δεν βγάζει έχει κανένας σε zip την original;

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

Σχετικά με την ένταση του ήχου δοκιμάστε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374049 Το έκανα στο ραδιόφωνο και στον ήχο του συνομιλητή και είναι πολύ καλύτερα.

That did the trick!

Σ'ευχαριστώ φίλε μου! :)

That did the trick!

Σ'ευχαριστώ φίλε μου! :)

Ανεξάρτητα απ' το παραπάνω tweak, θα μπορούσατε να προτείνετε αξιοπρεπή ακουστικά (κατά προτίμηση non-noise isolating - μην στουκάρουμε και πουθενά!) που να συνεργάζονται με το 967S;

Οδηγίες για περισσότερη μπαταρία :

Για το θέμα με τη μπαταρία του , αν δείτε πως πέφτει πολύ γρήγορα έκανα τα παρακάτω και εδώ και μια ώρα ειναι ακόμα στο 100 % η μπαταρία.

1. Κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα SD Maid - Εργαλείο καθαρισμού https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm

2. Κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα Battery Calibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration

3. Φορτίζουμε κλειστό το κινητό μέχρι να πάει 100%.

4. Αφαιρούμε φορτιστή και ανοίγουμε. Παμε στο πρόγραμμα Sd - maid --> Διάφορα --->Διαγραφή στατιστικών μπαταρίας

5. Κάνουμε επανεκκίνηση. Τοτε εμένα μου έδειξε απο 100% που είχα πριν 54 %. Τώρα το κλείνουμε το κινητό.

6. Το βάζουμε για φόρτιση μέχρι να πάει 100%. Λογικά με κλειστό το κινητό θα ήταν 95% - 96% ή κάπου εκεί. Το αφήνουμε να παει 100%. Μόλις παει αφαιρούμε το καλώδιο για 2 δευτερόλεπτα και το ξαναβάζουμε ενω το κινητό είναι ακόμα κλειστό. Το αφήνουμε 5 λεπτά. Το ξανακάνουμε αυτό αλλες 3 φορές.

7. Ανοίγουμε το κινητό με το φορτιστή πάνω του. Παμε στο πρόγραμμα Battery Calibration και το καλιμπράρουμε και βγάζουμε φορτιστή.

Αυτο ήταν. Εμενα πριν οταν έβγαζα φορτιστή απο 100% κατέβαινε σχεδον αμέσως. Τωρα το έχω βγάλει απο φόρτιση εδώ και 1 ώρα και 14 λεπτά με δεδομένα κινητού ανοιχτά και με χρήση τηλεφώνου και ειναι ακόμα 99%.

Δοκιμάστε και πείτε μου.

Τα προγράμματα θέλουν να εισαι root για να λειτουργήσουν.

Edited by nebtios

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για το θέμα με τη μπαταρία του , αν δείτε πως πέφτει πολύ γρήγορα έκανα τα παρακάτω και εδώ και μια ώρα ειναι ακόμα στο 100 % η μπαταρία.

1. Κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα SD Maid - Εργαλείο καθαρισμού https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm

2. Κάνουμε εγκατάσταση το πρόγραμμα Battery Calibration https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration

4. Αφαιρούμε φορτιστή και ανοίγουμε. Παμε στο πρόγραμμα Sd - maid --> Διάφορα --->Διαγραφή στατιστικών μπαταρίας

5. Κάνουμε επανεκκίνηση. Τοτε εμένα μου έδειξε απο 100% που είχα πριν 54 %. Τώρα το κλείνουμε το κινητό.

6. Το βάζουμε για φόρτιση μέχρι να πάει 100%. Λογικά με κλειστό το κινητό θα ήταν 95% - 96% ή κάπου εκεί. Το αφήνουμε να παει 100%. Μόλις παει αφαιρούμε το καλώδιο για 2 δευτερόλεπτα και το ξαναβάζουμε ενω το κινητό είναι ακόμα κλειστό. Το αφήνουμε 5 λεπτά. Το ξανακάνουμε αυτό αλλες 3 φορές.

7. Ανοίγουμε το κινητό με το φορτιστή πάνω του. Παμε στο πρόγραμμα Battery Calibration και το καλιμπράρουμε και βγάζουμε φορτιστή.

Αυτο ήταν. Εμενα πριν οταν έβγαζα φορτιστή απο 100% κατέβαινε σχεδον αμέσως. Τωρα το έχω βγάλει απο φόρτιση εδώ και 1 ώρα και 14 λεπτά με δεδομένα κινητού ανοιχτά και με χρήση τηλεφώνου και ειναι ακόμα 99%.

Δοκιμάστε και πείτε μου.

Τα προγράμματα θέλουν να εισαι root.

Μπραβο για τη δουλεια σου φιλε μου.

Εχω ομως μια απορια.... ποιος καθησε και τα σκεφτηκε ολα αυτα!!! :lol:

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Μπραβο για τη δουλεια σου φιλε μου.

Εχω ομως μια απορια.... ποιος καθησε και τα σκεφτηκε ολα αυτα!!! :lol:

Για πές μας φίλε τι ακριβώς εννοείς ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είμαι στις 4 ώρες τώρα και έχω 95 %.

http://i1325.photobucket.com/albums/u628/nebtios/th_cid_d5eff192-cd91-49a3-b11c-0a68021e8c0c_zps39958996.png

Θα δούμε αργότερα πόσο θα πάει.

Κάποτε μου έφτανε μετά απο μια μέρα 75% με internet wap ανοιχτό.

Τώρα μετά απο μία μέρα έδειχνε 50%.

Ετσι όπως δείχνει τώρα τώρα πάει καλά πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μιας που μιλαμε για μπαταριες, υπάρχει άλλος (εκτος απο μενα) με τη minideal ROM;

Ηθελα να μαθω αν υπαρχει τροπος να κοβεται το wifi οταν κλεινει η οθονη. Επεσε στα χερια μου ενα Sony και ειχε μενου μεσα για τετοιο ζητημα. Στο ΖΤΕ εψαξα αρκετα αλλα δεν βρηκα κατι.

Γενικα αν αφηνουμε το wifi συνεχεια ανοιχτο 24/7 , τρωει πολυ παραπανω ή μονο λιγο;

Και εγώ τη minideal φοράω.

Νομίζω αυτό που λές κάπου το έχω δει σε πρόγραμμα για θέμα μπαταρίας του στυλ battery saver αλλα δεν θυμάμαι ποιο.

Κατι παρόμοιο έχω δει αλλα δεν θυμάμαι 100% αν έλεγε να κλείνει με τη οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά μία ερώτηση για την AOSP 4.2.2.

Όταν τραβάς βίντεο πως αλλάζεις την ανάλυση σε 720p;

Μόνο σε 640x480 (VGA) βγάζει.

Μήπως δεν το βγάζει σωστά με την 4.4 camera;

Την original δεν την δοκίμασα.

Δεν βρίσκω πουθενά ρυθμίσεις.

Αν δεν βγάζει έχει κανένας σε zip την original;

Οντως πολύ χαλιά σε ρύθμισης.κ εγω αντιμετωπιζω πρόβλημα.δεν έχει καν επιλογές iso.επίσης αλλαζω τις κλήσεις να είναι σε 3g αλλά δεν τις δέχεται μονο gsm.τα δίκτυα που χρησιμοποιώ είναι f2g k whatsup

Τελικα η AOSP εχει αυτο το bug που αναφερθηκε σχετικα με το ξυπνητηρι;

Δοκιμασε καποιος κατοχος να θεσει μια ωρα αφυπνισης, να απενεργοποιησει την συσκευη ενα λεπτο πριν την εναρξη του ξυπνητηριου και να δει αν θα χτυπησει;

O

Τελικα η AOSP εχει αυτο το bug που αναφερθηκε σχετικα με το ξυπνητηρι;

Δοκιμασε καποιος κατοχος να θεσει μια ωρα αφυπνισης, να απενεργοποιησει την συσκευη ενα λεπτο πριν την εναρξη του ξυπνητηριου και να δει αν θα χτυπησει;

Δεν χτυπάει...

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δοκιμάστε και πείτε μου.

Τα προγράμματα θέλουν να εισαι root για να λειτουργήσουν.

Δεν βρίσκω την επιλογή αυτή στο sd maid...

Edited by anikologr

Μου έγινε σμπαράλια η οθόνη μου!! Έπεσε από ύψος 3 μέτρων! Έχει κανείς οδηγό για το πώς την αλλάζουμε?

Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη)

Microsoft Lumia 640XL

Xiaomi Redmi Note 4 3/64

Pipo w2