Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ασε φίλε συνεχώς είμαστε στο ψάξιμο.Και εγώ δεν έχω αποφασίσει τι θα πάρω για μένα.Πάντως για να γυρίσουμε στο v967s η zte δεν δείχνει να έκανε σημαντικές εκπτώσεις στο hw για περαιτέρω μείωση του κόστους.Επισης να πω ότι η ποιότητα στις κλήσεις ειναι καλύτερη απο το w7s μου.Μειονέκτημα που βρήκα μόλις τώρα ειναι ότι για κάποιο λόγο ο mx player δεν παίζει με hw acceleration κάποια mp4 1080p video που έχω απο youtube,ενω το w7 τα παίζει.Με sw αποκωδικοποίηση παίζουν όμως κανονικά και συγχρονισμένη εικόνα-ήχο.

Καλα, σηκωνω τα χερια ψηλα! Για επομενο θα παρω οτι μου πεις. Σορυ για το οφτοπικ...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το μόνο που με χαλάει στο 967s είναι το.....χρώμα!!!:lol:

Καλά μόνο μπλε στο minideal ρε γμτ:mad:

Ειναι πανέμορφο το πισω μπλε σκούρο καπάκι κατά την γνώμη μου και ειναι σε ματ υλικό.Ναι ομολογώ ότι μου έλειψε το ματ καπάκι :p

Ασε φίλε συνεχώς είμαστε στο ψάξιμο.Και εγώ δεν έχω αποφασίσει τι θα πάρω για μένα.Πάντως για να γυρίσουμε στο v967s η zte δεν δείχνει να έκανε σημαντικές εκπτώσεις στο hw για περαιτέρω μείωση του κόστους.Επισης να πω ότι η ποιότητα στις κλήσεις ειναι καλύτερη απο το w7s μου.Μειονέκτημα που βρήκα μόλις τώρα ειναι ότι για κάποιο λόγο ο mx player δεν παίζει σωστά με hw acceleration κάποια mp4 1080p video που έχω απο youtube καθως δείχνει μαύρη εικόνα και ακούγεται μόνο ο ήχος,ενω το w7 τα παίζει κανονικά.Με sw αποκωδικοποίηση παίζουν όμως κανονικά και συγχρονισμένη εικόνα-ήχο.

Καλοριζικο-μιλητο φιλε μου.

Καλα αυτο δεν ειναι μειονέκτημα τωρα βρε.........ουτε καν πταισματακι δεν θα το ελεγα.

Το εχω παρει για φιλο το κντ,ειναι οτι καλυτερο περασε απο τα χερια μου.εξαιρετικο παντου....και ειδικα σε αυτην την τιμη(και οχι μονο....),ε δεν νομοζω να υπαρχει κατι καλυτερο.Καλα η μπαταρια του ειναι απο αλλο σεναριο.......απλα απιστευτοι χρονοι αναμπνης-χρησης.......μιλαω ακομα και για 4-5 ημερες,εχει μεινει χαζος ο φιλος μου,τι να λεμε τωρα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

αυτο που λενε πολλοι οτι η καμερα δεν ειναι και τοσο καλη?

ειδα καποια βιντεακια στο youtube ε οκ καλα ειναι. φωτο ε δει μια (αυτην παραπανω) απλα καλη φαινεται.

απλα ειμαι αναμεσα σε αυτο και το lenovo p770 ..

ειδα καποια βιντεακια στο youtube ε οκ καλα ειναι. φωτο ε δει μια (αυτην παραπανω) απλα καλη φαινεται.

Για εμενα φιλε μου μια χαρα φωτο-βιντεο βγαζει.Ειδικα καποιες που ειδα απο τον φιλο μου τραβηγμενες ημερα,ειναι αξιοπρεπεστατες.

Αλλα περι ορεξεως λενε.............

Χρήστο ψήνομαι...ψήνομαι...κοντεύω να καώ!!!!:lol:

Το δίλλημά μου είναι 967s η v987????

Η διαφορά τιμής είναι ~70$ (για ανάλυση οθόνης, κάμερα και OGS. Υπάρχει κάτι άλλο που να διαφέρουν?)

Στην ιδια φαση ημουν και γω.

Να δινα λιγα παραπανω ευρω για αναλυση βασικα. Τελικα προτιμησα να παρω το "μικρο". Σε κανα χρονο+ βλεπουμε για κατι καλυτερο ;)

Ασε φίλε συνεχώς είμαστε στο ψάξιμο.Και εγώ δεν έχω αποφασίσει τι θα πάρω για μένα.Πάντως για να γυρίσουμε στο v967s η zte δεν δείχνει να έκανε σημαντικές εκπτώσεις στο hw για περαιτέρω μείωση του κόστους.Επισης να πω ότι η ποιότητα στις κλήσεις ειναι καλύτερη απο το w7s μου.Μειονέκτημα που βρήκα μόλις τώρα ειναι ότι για κάποιο λόγο ο mx player δεν παίζει σωστά με hw acceleration κάποια mp4 1080p video που έχω απο youtube καθως δείχνει μαύρη εικόνα και ακούγεται μόνο ο ήχος,ενω το w7 τα παίζει κανονικά.Με sw αποκωδικοποίηση παίζουν όμως κανονικά και συγχρονισμένη εικόνα-ήχο.

δοκιμασες με vlc player?

Το μόνο που με χαλάει στο 967s είναι το.....χρώμα!!!:lol:

Καλά μόνο μπλε στο minideal ρε γμτ:mad:

κουκλι ειναι σε αυτο το χρωμα!

Αρκετα ποιοτικο το καπακι παντως!

Προσωπικα θεωρω οτι βγαζει ανεκτες/καλες φωτο. Απο κει και περα, αν καποιος θελει wow φωτο, παει αλλου

Με vlc δε δοκίμασα μιας και με sw encoding ο mx παίζει αυτά τα βίντεο.Τις φωτογραφίες και εγώ τις βρίσκω απόλυτα αποδεκτές.Δε γινεται ρε παιδιά στα 120€ να βγάζει φωτογραφίες τύπου galaxy s4 γιαυτο και εγώ το συγκρινω με άλλα κινέζικα του ίδιου εύρους τιμής και βλέπω ότι η κάμερα ειναι αξιοπρεπέστατη.Ακόμη και το gps του που στην πλειοψηφία των mediatek κινητών ειναι για πέταμα,εδώ είναι σαφώς ανώτερο.Κλασσικά φυσικά για όσα mtk έχω δοκιμάσει,το primo μου κράσαρε μια φορά κατά το άνοιγμα του αλλά μετά λειτούργησε άψογα και με καθόλου προβλήματα στην πλοήγηση όπως στιγμιαίο χάσιμο του σήματος κτλ που κάνουν άλλα mtk κινητά.Επισης σε σχέση με το δικό μου mtk6589 o proximity sensor στις κλήσεις στο zte ανταποκρίνεται πολύ πιο γρήγορα και μόλις πάρεις τη συσκευή απο το αυτι σου,ανοίγει άμεσα η οθόνη.

Δεν υπάρχει κανένα τρανταχτό μειονέκτημα στη συσκευή παιδιά.Αξιζει τα χρήματα που κοστίζει 100%

Edited by bbbb

Με vlc δε δοκίμασα μιας και με sw encoding ο mx παίζει αυτά τα βίντεο.Τις φωτογραφίες και εγώ τις βρίσκω απόλυτα αποδεκτές.Δε γινεται ρε παιδιά στα 120€ να βγάζει φωτογραφίες τύπου galaxy s4 γιαυτο και εγώ το συγκρινω με άλλα κινέζικα του ίδιου εύρους τιμής και βλέπω ότι η κάμερα ειναι αξιοπρεπέστατη.Ακόμη και το gps του που στην πλειοψηφία των mediatek κινητών ειναι για πέταμα,εδώ είναι σαφώς ανώτερο.Κλασσικά φυσικά για όσα mtk έχω δοκιμάσει,το primo μου κράσαρε μια φορά κατά το άνοιγμα του αλλά μετά λειτούργησε άψογα και με καθόλου προβλήματα στην πλοήγηση όπως στιγμιαίο χάσιμο του σήματος κτλ που κάνουν άλλα mtk κινητά.

Φιλε αυτο με το gps μου εκανε και εμενα τρομερη εντυπωση,Παρα πολυ γρηγορο κλειδωμα,ειδε εως και 13 δορυφορους με τους 10 σε χρηση.Και ολα αυτα στο 1ο σεταρισμα.Μαλιστα σε αμεση συγκριση με το lenovo 830,ειναι με διαφορα μπροστα.

Παιδια οσο εχει να κανει με την οθονη,οκ δεν ειναι hd η fhd αναλυση,αλλα παρα πολυ καλυτερη απο πολλα αλλα επωνημα κντ που ερχονται επισημα στην Ελλαδα,και με 2-3πλασια ακομα τιμη.....ρεαλιστικα μιλαω....και ειναι και real ips,οχι απλα στα χαρτια.

Ακομα και στο εντονο φως του ηλιου θα κανετε ανετα τη δουλεια σας.Τσεκαρισμενο σημερα στην παραλια.....

Ναι οντως η φωτεινότητα ειναι πολύ καλή.Η χαμηλότερη ανάλυση θα φανεί περισσότερο σε όποιον έχει συνηθίσει στις υψηλότερες αναλύσεις.Εμένα μόνο στο browsing μου φαίνεται "κάπως".Πουθενά αλλού.Και επισης η χαμηλότερη ανάλυση έχει το πλεονέκτημα ότι ειναι ελαφρύτερη για cpu/gpu και μπαταρία.Φυσικά δεν ειναι λύση να γυρίσουμε στην qvga :lol: αλλά προς το παρόν βλέπω ότι οι 2 καλύτερες αναλύσεις αυτή την στιγμή σε smartphone για ισορροπία σε επιδόσεις,ευκρίνεια,αυτονομία ειναι πρώτα η 720p και μετά η qhd.Η fullhd ειναι άριστη σε ευκρίνεια (φωτεινοτητα πιστεύω εξαρτάται απο το είδος της οθόνης και όχι απο τα dpi της) αλλά ειναι ακόμη "βαριά" για επεξεργαστές και μπαταρία.Για να πιάσεις την αυτονομία του v967s με fhd οθόνη θες 5000mah :p μπαταρία

[...]Ακόμη και το gps του που στην πλειοψηφία των mediatek κινητών ειναι για πέταμα,εδώ είναι σαφώς ανώτερο.[...]
Ποιος το πε αυτό, το GPS είναι μια χαρά, αρκεί να το ρυθμίσεις σωστά. Από παλιά mtk6575 μέχρι τα τελευταία mtk6589, όσα έχω πιάσει, τα χω δοκιμάσει και κλειδώνουν σε λίγα δευτερόλεπτα με ιντερνετ, ή το πολύ 1μιση λεπτό χωρίς ιντερνετ. Εκτός από ελαχιστα μοντέλα (star b92m, haipai i9300) που χαν λάθος τοποθετημένη κεραία

Όσοι χρησιμοποιήσατε το GPS και δουλεύει τέλεια τι ρυθμίσεις βάλατε;

ενεργοποιήσατε το YGPS και πως?

ο carliv στο xda λέει ότι για καλύτερη σύνδεση στην ευρώπη πρέπει να κανουμε αυτό

"For a better connection (in Europe) you should activate EUROBAND radio instead of Automatic. Type *#*#4636#*#* in dialer and enter in test menu, Phone information, Menu, Select Radio Band, EURO BAND, exit, restart."

Δοκιμάσατε τις συμβουλές από αυτό το site: http://chinaphonearena.com/forum/Thread-Get-your-MTK6589-GPS-Working-Method-B

Ή δεν πειράξατε τίποτε από όλα αυτά;

μόλις μίλησα με Katherine μου είπε ότι έχουν προβλήματα στο update 1.0.5....

αρχεία βίντεο τραβάει σε μορφή 3GP ή ΜΡ4; ποιο format είναι καλύτερο;

η κάμερα του V967S είναι καλύτερη απο τα 8MP του LENOVO A830;

για κοιτάξτε το ακόλουθο link σχετικά με τους 160 χαρακτήρες όταν γράφουμε μήνυμα

http://www.doctorandroid.gr/2013/03/sms-160-android.html

Το έχει δοκιμάσει κανένας ή χρησιμοποιείται το handcent sms ή το GO sms pro ;

Edited by bbtp

Δεν ειναι μόνο θέμα να κλειδώνει γρήγορα το gps.Αλλά όταν κάνεις πλοήγηση σε πυκνοκατοικημένη περιοχή να μην σε πετάει σε διπλανούς δρόμους και όταν αλλάζεις πορεία να επανυπολογίζει γρήγορα και σωστά.Απο προσωπική χρήση και από όσα διαβάζω εδώ στο φόρουμ στα διάφορα μοντέλα δεν ειναι δεδομένο ότι γίνεται κάτι τέτοιο.π.χ. Παλιότερα το ίδιο είχα δει με ένα jiayu g3.Μετά τις απαραίτητες ρυθμίσεις κλείδωνε μεν γρήγορα αλλά στον δρόμο δεν είχε σταθερότητα.Σε μεγάλο βαθμό το ίδιο είδα στο umi x2 turbo που δοκίμασα πριν λίγες μέρες.Σε μικρότερο βαθμό το ίδιο βλέπω και στο w7s μου.Την άθλια gps κεραία που έχει,την "σωζει" η γείωση που έχει στο καπάκι.Με βάση αυτά τα δεδομένα το v967s συμπεριφέρεται άψογα

@bbtp

Για το gps δε χρειάστηκε κάτι ιδιαίτερο.Με το που βγήκε η συσκευή απο το κουτί,έδωσα ιντερνετ με wifi και απο τις ρυθμισεις --->πρόσβαση τοποθεσίας --->δορυφόροι gps ενεργοποίησα το epo και a-gps και εγκατέστησα το gps test.Μετα βγήκα στο μπαλκόνι μου και σε λιγότερο από λεπτό κλείδωσε.Ουτε faster gps για αλλαγή server στην Ελλάδα,ουτε 10 λεπτά σε καθαρό ουρανό.Mετά στο δρόμο κατά την χρήση επισης συμπεριφέρθηκε άψογα.Γιαυτό λεω ότι το βρίσκω καλύτερο απο άλλα κινέζικα

Για τα μηνύματα τώρα.Ενα mms.apk που έχω στο w7s και υποστηρίζει dualsim (όχι διπλό κουμπί αλλά ενεργοποίηση της επιλογής sim στην status bar) δε δούλεψε στο zte.Και επισης γράφει σε 3gp.Αν βάλεις εφαρμογή τρίτου π.χ. lg camera ισως να μπορεί να γράψει και σε mp4.Το lenovo δεν το δοκίμασα και δεν ξερω αν ειναι καλύτερο.

Edited by bbbb

Ρε παιδια μια ψιλοχαζη ερωτηση...ποιες εφαρμογες θεωρειται must have για το κντ αυτο και οχι μονο βεβαια......???

Αυτές που χρειάζεσαι εσύ :p σύμφωνα με τη χρήση που προορίζεις το κινητό.Σοβαρά τώρα εγώ έχω βάλει μόνο το greenify.Αν το πάμε στο "οχι μόνο" αλλά γενικά θεωρώ must have το xposed framework μέσω του οποίου λειτουργεί το gravitybox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 αλλά και το xposed app settings για αλλαγή dpi και όχι μόνο σε κάποιες εφαρμογές.

είναι ασφαλής να χρησιμοποιήσουμε το GravityBox; μήπως θα "βαρύνουμε" πολύ το κινητό χωρίς ιδιαίτερο λόγο;

για handsfree και bluetooth έχει να προτείνει κανένας συμβατό και καλής ποιότητας;

Το δικό μου κινητό δεν το έχω δει πιο "βαρύ" με το gravitybox.Αν δε θες την παραμετροποίηση που προσφέρει, δεν υπάρχει λόγος να το βάλεις.Για ακουστικά τώρα,ενσύρματα τα μόνα που είχα για δοκιμή ήταν αυτά απο το w7s μου που δεν είναι ότι καλύτερο απο ποιότητα αλλά λειτούργησαν κανονικά και απο bt το sony mw600 με cu sim και λειτούργησε κανονικά αλλά δε δοκίμασα με cosmote sim για να δω αν υπάρχει το γνωστό πρόβλημα άλλων mtk που χάνει το σήμα κατά τις κλήσεις.

Αν πάρεις nandroid backup ναι ειναι ασφαλές.Ουσιαστικά μέσω του gravitybox μπορείς να κάνεις μέρος της παραμετροποίησης που έχουν οι cm rom.π.χ Να βάλεις κυκλικό ποσοστό στην μπαταρία,το ρολοι στη μέση της μπάρας και την ημέρα διπλα του,να αλλάξεις χρώματα στη μπάρα,advanced reboot menu κτλΕπισης διορθώνει και κάποια θέματα που έχουν διάφορα mtk οπως την μη πλήρη πρόσβαση στις επιλογές προγραμματιστή της jb (κάτι που ειδα ότι στο zte με την 1.03 υπάρχουν όλες οι επιλογές ενώ στα άλλα mtk που δοκίμασα δεν υπήρχαν) και περιλαμβάνει και τα 2 fix για το πρόσφατο "μεγάλο" bug του android http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2365294

Παιδια ψηνομιαι και εγω με τις κριτηκες σας με πεισατε.και με αυτην την τιμη δεν υπαρχει πιστευω συγκριση.Το σημαντικο ειναι οτι δεν εχει βγαλει προβληματα αρα ειμαστε μια χαρα.

Μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει. Αργοτερα ποιος ξερει????αλλα και παλι, 1 χρονο θελω να με βγαλει ασπροπροσωπο!!!!! Απο κει και περα δε με νοιαζει. Θα τα χει "βγαλει" τα ευρω του

ολοι εχετε την 1.0.3. απ'οτι καταλαβαινω.

οσον αφορα αυτο εχει καλυτερη καμερα παοτ ο lenovo p770 ή lenovo a820 ?

εγω μαλλον σκεφτομουνα να παρω το G3s αλλα μαλλον θα παρω ZTE V967S καθως απο οτι διαβαζω δεν εχει προβλημα στο κλειδωμα στο Gps.

Η αγορα θα γινει απο το minideal, αυτη η καρτα μνημης(http://www.skroutz.gr/s/336152/Kingston-microSDHC-32GB-Class-10-with-Adapter.html) λετε να εχει κανενα προβλημα;.

Και κατι ακομα απο οτι διαβαζα στα προηγουμενα ποστ λεγατε να ζητησεις το κινητο rooted με ελληνικα και το Google play και να το στειλουν ως δωρο αλλα δε βλεπω πουθενα στο minideal να γραψω κατι τετοιο

θεωτηρικα δε θα εχεις προβλημα με την καρτα μνημης.

μπορεις να τους αφησεις σημειωμα στο paypal, να τους στειλεις mail, να τους το πεις στο Live chat

θεωτηρικα δε θα εχεις προβλημα με την καρτα μνημης.

μπορεις να τους αφησεις σημειωμα στο paypal, να τους στειλεις mail, να τους το πεις στο Live chat

σημειωμα στο paypal πως γινεται γιατι το εχω χρησιμοποιησει μονο μια φορα και πριν απο καιρο

καλημερα!θα ηθελα να ρωτησο ξερουμε που μπρορουμε να βρουμε ανταλακτικα?π.χ καποιο ηχειο,μικροφωνο digitizer?και γενικα αμα (εξω απ εδω!)γινει κατι να ξερουμε που θα τα βρουμε?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom