mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Εκλεισε το τηλεφωνο και δεν ανοιγει.... Οπως είπα παραπανω, το κουμπί δεν υπακουει. Μολις βρω χρονο θα το κοιταξω, ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ελπίζω να είναι μόνο το κουμπί! Εάν το βάλεις στην φόρτιση ανοίγει; Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Δε το δοκιμασα(δε το χρησιμοποιω ο ιδιος). Νομιζω ομως πως όχι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Ελπίζω να μην χάλασε το motherbord όπως εμένα! Με πίεση στην πλακέτα ανοίγει εμένα κάποιες φορές. Λες και ξεκόλλησε κανένα τσιπακι . Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Μη με τα λες αυτα :( Τι σκ@τ@ εχει κανει η ζτε με την μπαταρια του?????? Μετα απο τοσα χρονια, απειρες φορτισεις ξεφορτισεις, ακομη ειναι ΒΡΑΧΟΣ! Αυτονομια που τα νεοτερα smartphones ζηλευουν! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Και εγώ έχω 2 μπαταρίες. Η μία η μαμά και μια αντίγραφο.η μαμά που είναι ω παλιά άντεχε ακόμα. Ελπίζω να χάλασε μια μπαταρία ή απλά να κόλλησε το κινητό σου. Καλά εμένα έπεσε και αρκετές φορές κάτω λόγο δουλειάς. Οπότε μια χαρά πήγε. Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Οχι, η μπαταρια δε χαλασε. Το κουμπι τα παιξε απ ότι δείχνει. Ουτε πτωσεις ειχε το ατιμο! Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2017 Εδιτ: φαινεται να εχει θεμα το κουμπι. Ισα που μπορεσα και το ανοιξα μια φορα. Θα δω αν μπορέσω να το αλλαξω. Υπαρχει τροπος να ανοιξει το τηλέφωνο οταν το συνδεω στον φορτιστη? Δοκιμασα πατώντας πληκτρα αλλα δεν εγονε κατι. Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Το ανοιξα στα γρήγορα χτες. Το κουμπί πέθανε. Ή κατι αλλο φταίει. Δε ξερω τι να πρωτοκανω Να αλλαξω κουμπι? Να δοκιμασω κάτι αλλο? Ακουω γνωμες. Η μπαταρία ειναι οκ, δοκιμασμένη σε αλλο τηλεφωνο Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Up... :) Να ρωτήσω παιδιά. Υπάρχει κάποιος/α εδώ που να έχει χαλασμένο/μπρικαρισμένο το εν λόγω κινητό; Ο λόγος που ρωτάω είναι διότι έχω κι εγώ ένα V967S στο οποίο όμως έχει χαλάσει το daughterboard και ψάχνω το συγκεκριμένο ανταλλακτικό. Σε ebay, aliexpress κλπ δεν το βρίσκω για να το παραγγείλω (πιθανότατα λόγω παλαιότητας του κινητού). Αν λοιπόν μπορεί να με εξυπηρετήσει κάποιος/α, στείλ' τε μου βρε παιδιά ένα pm, ok; Καλό βράδυ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 Gio Εσυ με έστειλες pm? Αν ναι, ξαναστειλε λιγο τι θελεις, με οδηγιες οπως ειχες ξαναστείλει (καταλαθος εσβησα ολα σχεδον τα pm) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. October 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2017 mol said: Gio Εσυ με έστειλες pm? Αν ναι, ξαναστειλε λιγο τι θελεις, με οδηγιες οπως ειχες ξαναστείλει (καταλαθος εσβησα ολα σχεδον τα pm) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ναι ναι εγώ ήμουν. Ok σου στέλνω ξανά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. March 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2018 Έτσι για την πλάκα, το δικό μου ακόμα δουλεύει απροβλημάτιστα. Η μπαταρία (μαμά) ακόμα κρατάει όπως αρχικά, δεν έχει "πέσει" καθόλου. Βέβαια, πλέον έχει αρχίσει να φαίνεται οτι είναι γερασμένο. Πλέον ζορίζεται με τις νέες εκδόσεις των app για αυτό και έχω σταματήσει τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. March 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2018 Μπράβο σου που το κρατάς. Εμένα από τόσες φορές που έπεσε χάλασε το motherbord και όποτε θέλει ανοίγει. οθονη ραγισμένη. Ήταν πολύ καλό κινητό για την εποχή του Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 master_alarm said: Μπράβο σου που το κρατάς. Εμένα από τόσες φορές που έπεσε χάλασε το motherbord και όποτε θέλει ανοίγει. οθονη ραγισμένη. Ήταν πολύ καλό κινητό για την εποχή του Στάλθηκε από το HT17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου αν το δίνεις για ανταλλακτικά, πες μου, γιατί ενδιαφέρομαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StoryToTell Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Το κινητό ξαφνικά κολλάει στο animation και δεν φορτώνει το λογισμικό.Επίσης δεν μπαίνει ούτε σε recovery mode για να κάνω ένα hard reset.Η μόνη λύση είναι να το στείλω στο service; Παράθεση Καλύτερα ταπεινός,παρά ταπεινωμένος!:music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 μηπως ξερει κανεις πως δυναμωνει ο ηχος κατα την διαρκεια της κλησης; πολυ χαμηλος μου φαινεται, ειναι συνηθισμενο θεμα της συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Πω ρε φίλε! Κινητά το άτιμο, για την εποχή του!!!! Απ' όσο θυμάμαι ήταν οκ ο ήχος του Δοκίμασε με ρουτ να πειράξεις με κάποιον dsp manager(?) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 ειναι ρουτ, dsp manager ειναι εφαρμογη; δεν την βρισκω, ξερεις καμια; στειλε link αν ναι ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 Δοκίμασε viper4droid Θα τις βρεις στους xda, αλλιώς google Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 (edited) βρηκα ενα κολπακι που πειραζεις ενα αρχειο /system/etc/mixer_paths.xml στο φακελο system/etc, το δοκιμαζω, για να δουμε Edited September 12, 2019 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Έβγαλες άκρη? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 μπα... το παρατησα και της εδωσα ενα g2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. September 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 Άμα έχετε πάντως κανένας κάποιο για πέταμα, ακόμα θα με ενδιέφερε, για ανταλλακτικά προφανώς. Οπότε στείλτε κανένα pm. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Καλημέρα, έχω εγώ αλλά έχει ράγισμα η οθόνη και το bord έχει πρόβλημα και ανοίγει οπότε θελει Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts