Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το sp flash tools γίνεται αυτή η διαδικασία;

Υπάρχουν τα απαραίτητα αρχεία κάπου;

Πρέπει να έχω το κινητό σε bootloader, ανοιχτό ή κλειστό;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το sp flash tools γίνεται αυτή η διαδικασία;

Υπάρχουν τα απαραίτητα αρχεία κάπου;

Πρέπει να έχω το κινητό σε bootloader, ανοιχτό ή κλειστό;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5971095#post5971095

Βρήκα τα απαραίτητα αρχεία που χρειαζόταν η διαδικασία.

Το πρόβλημά μου είναι τώρα πως όταν πάω να κάνω flash με sp flash tools, συνδέω το κινητό χωρίς μπαταρία αφού πατήσω το download, και όταν αρχίσει να μετράει στην κόκκινη μπάρα ξαναβάζω την μπαταρία. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου πετάει σφάλμα: "BROM ERROR : S_DA_SDMMC_WRITE_FAILED (3149) "

Καμία ιδέα;

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606

iPhone 7 Plus | iOS 12

αστο χωρις μπαταρια να κατεβασει τη ρομ στο κινητο

μολις τελειωσει τοτε βαλε τη μπαταρια και πατα το on να ανοιξει

αστο χωρις μπαταρια να κατεβασει τη ρομ στο κινητο

μολις τελειωσει τοτε βαλε τη μπαταρια και πατα το on να ανοιξει

To ίδιο σφάλμα βγάζει και μια στις 5 μου λέει τώρα στα windows "Η συσκευή θα λειτουργούσε ταχύτερα σε usb 2.0" . Αποκλείεται να μην είναι usb 2.0 οι θύρες(κατευθείαν στην μητρική) ....

Edited by Xx4m0uR4sS

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

iPhone 7 Plus | iOS 12

To ίδιο σφάλμα βγάζει και μια στις 5 μου λέει τώρα στα windows "Η συσκευή θα λειτουργούσε ταχύτερα σε usb 2.0" . Αποκλείεται να μην είναι usb 2.0 οι θύρες(κατευθείαν στην μητρική) ....

δοκιμαζεις αλλη usb θυρα ή καλυτερα αλλο υπολογιστη

Το ίδιο μήνυμα βγάζει και από το λάπτοπ μου, οπότε το πρόβλημα πρέπει να είναι στους drivers. Τα έχω χάσει αφού έχω βάλει αυτούς που δώθηκαν σε προηγούμενο ποστ...

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

iPhone 7 Plus | iOS 12

αν κατεβασες τα αρχεια απο το ποστ μου θα δεις οτι δεν μπλεκεις με drivers κλπ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5892019#post5892019

Κατέβασα τα αρχεία από το ισπανικό site και αφού έκανα απεγγατάσταση τους παλιούς drivers έτρεξα το sp flash tools που είχε μέσα το ισπανικό .zip . Το σφάλμα παραμένει το ίδιο. Θα δοκιμάσω πάλι το απόγευμα στον κεντρικό μου υπολογιστή με ένα καλύτερο σε ποιότητα καλώδιο για να δω τι θα γίνει. Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια.

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

iPhone 7 Plus | iOS 12

ευελπιστω οτι φταιει η καρτα και οχι το τηλεφωνο

τελικά φαίνεται να φταίει ο αναγνώστης κάρτας, διότι έκανα τράμπα τις sim και βλέπω ήδη συμπτώματα...

έχω σβήσει το dalvik cache και έχω περάσει ένα παλιότερο backup...

Γεια σας.Εχω το κινητο απο το καλοκαιρι.Το εχω τσακισει και ολα καλα μεχρι τωρα.Ειναι τελειως μαμα οπως το πηρα απο minideal.Εχω ενα θεμα ομως που δεν εχω βγαλει ακρη.Συνδεω τα bluetooth ακουστικα μου,βαζω μουσικη απο αυτα που ειναι αποθηκευμενα.Παιζει κανονικα.Με το που μου κανει ομως κληση καποιος τοτε κλεινει και ανοιγει στιγμιαια και ζηταει το pin, σα να το ανοιξα εκεινη την ωρα.Καποιες φορες ομως απανταει κανονικα χωρις θεμα.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?Καποια ιδεα?

αν κατεβασες τα αρχεια απο το ποστ μου θα δεις οτι δεν μπλεκεις με drivers κλπ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5892019#post5892019

Δοκίμασα σε windows 8, έκανα και καθαρή εγγατάσταση τα 7 στον κεντρικό μου υπολογιστή, αλλά εξακολουθεί να μην τελειώνει το sp flash tools.

THL T6

AMOI A928W

Meizu MX4 Pro

iPhone 7 Plus | iOS 12

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δουλευει το κινητο στο noνa go παλια δουλευε εκρυβα το root τωρα δεν παιζει λεει service unavailable

edit:τελικα βρηκα λυση χρησημοποιησα μια παλια εκδοση απο ενα αλλο φορουμ οποιος εχει προβλημα μπορει να χρησημοποιηση αυτην σε εμενα δουλευει τελεια

Edited by Exploticon
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δουλευει το κινητο στο noνa go παλια δουλευε εκρυβα το root τωρα δεν παιζει λεει service unavailable

edit:τελικα βρηκα λυση χρησημοποιησα μια παλια εκδοση απο ενα αλλο φορουμ οποιος εχει προβλημα μπορει να χρησημοποιηση αυτην σε εμενα δουλευει τελεια

και σε μενα δεν παιζει... γραφει το ιδιο μηνυμα.. με πιο προγραμμα κανει το hide και σου παιζει?

και σε μενα δεν παιζει... γραφει το ιδιο μηνυμα.. με πιο προγραμμα κανει το hide και σου παιζει?

κατεβασε την παλια εφαρμογη noνa go και βαλε το hide my root απο το play store μετα

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

κατεβασε την παλια εφαρμογη noνa go και βαλε το hide my root απο το play store μετα

την καταβασα ,την κανω install και μου γραφει x app not installed

την καταβασα ,την κανω install και μου γραφει x app not installed

στο noνa go sto λεει αυτο η στο hide my root αν ειναι στο noνa go δοκιμασε να κανεις unstall την καινουρια εκδοση και μετα install την παλια

στο noνa go sto λεει αυτο η στο hide my root αν ειναι στο noνa go δοκιμασε να κανεις unstall την καινουρια εκδοση και μετα install την παλια

ok ολα παιζει

Γεια σας.Εχω το κινητο απο το καλοκαιρι.Το εχω τσακισει και ολα καλα μεχρι τωρα.Ειναι τελειως μαμα οπως το πηρα απο minideal.Εχω ενα θεμα ομως που δεν εχω βγαλει ακρη.Συνδεω τα bluetooth ακουστικα μου,βαζω μουσικη απο αυτα που ειναι αποθηκευμενα.Παιζει κανονικα.Με το που μου κανει ομως κληση καποιος τοτε κλεινει και ανοιγει στιγμιαια και ζηταει το pin, σα να το ανοιξα εκεινη την ωρα.Καποιες φορες ομως απανταει κανονικα χωρις θεμα.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?Καποια ιδεα?

Μαλλον δεν εχει τυχει σε καποιον.Οποτε παω για γενικο γκουγκλαρισμα!

Μολις ανακαλυψα οτι βγηκαν 3 νεες rom τελη φεβρουαριου. Εχει δοκιμασει κανεις καποια να μας πει εντυπωσεις;

http://www.needrom.com/category/zte/v967s/

Μολις ανακαλυψα οτι βγηκαν 3 νεες rom τελη φεβρουαριου. Εχει δοκιμασει κανεις καποια να μας πει εντυπωσεις;

http://www.needrom.com/category/zte/v967s/

Καμία δεν θα είναι καλύτερη από την Max flavour..

Μαλλον δεν εχει τυχει σε καποιον.Οποτε παω για γενικο γκουγκλαρισμα!

εχει γενικα προβλημα ασυμβατοτητας με πολλα bluetooth,μου το κανει και εμενα σε ενα απο τα 2 bluetooth που εχω.Κλεισε το 3g και ξαναδοκιμασε,εγω οταν το κλεινω δεν μου το κανει

Μα δεν το εχω ανοιχτο το 3G!!Οταν εχω βαλει να ακουω τραγουδια που εχω αποθηκευμενα το κανει.Αλλα αλλες φορες ναι και αλλες οχι.Δεν εχω βρει κατι παρομοιο μεχρι τωρα.Αντε να δω.