leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με το sp flash tools γίνεται αυτή η διαδικασία; Υπάρχουν τα απαραίτητα αρχεία κάπου; Πρέπει να έχω το κινητό σε bootloader, ανοιχτό ή κλειστό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Με το sp flash tools γίνεται αυτή η διαδικασία; Υπάρχουν τα απαραίτητα αρχεία κάπου; Πρέπει να έχω το κινητό σε bootloader, ανοιχτό ή κλειστό; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5971095#post5971095 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Βρήκα τα απαραίτητα αρχεία που χρειαζόταν η διαδικασία. Το πρόβλημά μου είναι τώρα πως όταν πάω να κάνω flash με sp flash tools, συνδέω το κινητό χωρίς μπαταρία αφού πατήσω το download, και όταν αρχίσει να μετράει στην κόκκινη μπάρα ξαναβάζω την μπαταρία. Μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου πετάει σφάλμα: "BROM ERROR : S_DA_SDMMC_WRITE_FAILED (3149) " Καμία ιδέα; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 αστο χωρις μπαταρια να κατεβασει τη ρομ στο κινητο μολις τελειωσει τοτε βαλε τη μπαταρια και πατα το on να ανοιξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 (edited) αστο χωρις μπαταρια να κατεβασει τη ρομ στο κινητο μολις τελειωσει τοτε βαλε τη μπαταρια και πατα το on να ανοιξει To ίδιο σφάλμα βγάζει και μια στις 5 μου λέει τώρα στα windows "Η συσκευή θα λειτουργούσε ταχύτερα σε usb 2.0" . Αποκλείεται να μην είναι usb 2.0 οι θύρες(κατευθείαν στην μητρική) .... Edited February 23, 2015 by Xx4m0uR4sS Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 To ίδιο σφάλμα βγάζει και μια στις 5 μου λέει τώρα στα windows "Η συσκευή θα λειτουργούσε ταχύτερα σε usb 2.0" . Αποκλείεται να μην είναι usb 2.0 οι θύρες(κατευθείαν στην μητρική) .... δοκιμαζεις αλλη usb θυρα ή καλυτερα αλλο υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Το ίδιο μήνυμα βγάζει και από το λάπτοπ μου, οπότε το πρόβλημα πρέπει να είναι στους drivers. Τα έχω χάσει αφού έχω βάλει αυτούς που δώθηκαν σε προηγούμενο ποστ... Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 αν κατεβασες τα αρχεια απο το ποστ μου θα δεις οτι δεν μπλεκεις με drivers κλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5892019#post5892019 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 αν κατεβασες τα αρχεια απο το ποστ μου θα δεις οτι δεν μπλεκεις με drivers κλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5892019#post5892019 Κατέβασα τα αρχεία από το ισπανικό site και αφού έκανα απεγγατάσταση τους παλιούς drivers έτρεξα το sp flash tools που είχε μέσα το ισπανικό .zip . Το σφάλμα παραμένει το ίδιο. Θα δοκιμάσω πάλι το απόγευμα στον κεντρικό μου υπολογιστή με ένα καλύτερο σε ποιότητα καλώδιο για να δω τι θα γίνει. Ευχαριστώ για την άμεση βοήθεια. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 ευελπιστω οτι φταιει η καρτα και οχι το τηλεφωνο τελικά φαίνεται να φταίει ο αναγνώστης κάρτας, διότι έκανα τράμπα τις sim και βλέπω ήδη συμπτώματα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 δοκιμασες κανα reset μηηηηηπως και γινει κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 έχω σβήσει το dalvik cache και έχω περάσει ένα παλιότερο backup... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Γεια σας.Εχω το κινητο απο το καλοκαιρι.Το εχω τσακισει και ολα καλα μεχρι τωρα.Ειναι τελειως μαμα οπως το πηρα απο minideal.Εχω ενα θεμα ομως που δεν εχω βγαλει ακρη.Συνδεω τα bluetooth ακουστικα μου,βαζω μουσικη απο αυτα που ειναι αποθηκευμενα.Παιζει κανονικα.Με το που μου κανει ομως κληση καποιος τοτε κλεινει και ανοιγει στιγμιαια και ζηταει το pin, σα να το ανοιξα εκεινη την ωρα.Καποιες φορες ομως απανταει κανονικα χωρις θεμα.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?Καποια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 αν κατεβασες τα αρχεια απο το ποστ μου θα δεις οτι δεν μπλεκεις με drivers κλπ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5892019#post5892019 Δοκίμασα σε windows 8, έκανα και καθαρή εγγατάσταση τα 7 στον κεντρικό μου υπολογιστή, αλλά εξακολουθεί να μην τελειώνει το sp flash tools. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δουλευει το κινητο στο noνa go παλια δουλευε εκρυβα το root τωρα δεν παιζει λεει service unavailable edit:τελικα βρηκα λυση χρησημοποιησα μια παλια εκδοση απο ενα αλλο φορουμ οποιος εχει προβλημα μπορει να χρησημοποιηση αυτην σε εμενα δουλευει τελεια Edited February 28, 2015 by Exploticon Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δουλευει το κινητο στο noνa go παλια δουλευε εκρυβα το root τωρα δεν παιζει λεει service unavailable edit:τελικα βρηκα λυση χρησημοποιησα μια παλια εκδοση απο ενα αλλο φορουμ οποιος εχει προβλημα μπορει να χρησημοποιηση αυτην σε εμενα δουλευει τελεια και σε μενα δεν παιζει... γραφει το ιδιο μηνυμα.. με πιο προγραμμα κανει το hide και σου παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 και σε μενα δεν παιζει... γραφει το ιδιο μηνυμα.. με πιο προγραμμα κανει το hide και σου παιζει? κατεβασε την παλια εφαρμογη noνa go και βαλε το hide my root απο το play store μετα Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 κατεβασε την παλια εφαρμογη noνa go και βαλε το hide my root απο το play store μετα την καταβασα ,την κανω install και μου γραφει x app not installed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 την καταβασα ,την κανω install και μου γραφει x app not installed στο noνa go sto λεει αυτο η στο hide my root αν ειναι στο noνa go δοκιμασε να κανεις unstall την καινουρια εκδοση και μετα install την παλια Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 στο noνa go sto λεει αυτο η στο hide my root αν ειναι στο noνa go δοκιμασε να κανεις unstall την καινουρια εκδοση και μετα install την παλια ok ολα παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 Γεια σας.Εχω το κινητο απο το καλοκαιρι.Το εχω τσακισει και ολα καλα μεχρι τωρα.Ειναι τελειως μαμα οπως το πηρα απο minideal.Εχω ενα θεμα ομως που δεν εχω βγαλει ακρη.Συνδεω τα bluetooth ακουστικα μου,βαζω μουσικη απο αυτα που ειναι αποθηκευμενα.Παιζει κανονικα.Με το που μου κανει ομως κληση καποιος τοτε κλεινει και ανοιγει στιγμιαια και ζηταει το pin, σα να το ανοιξα εκεινη την ωρα.Καποιες φορες ομως απανταει κανονικα χωρις θεμα.Ξερει κανεις τι μπορει να παιζει?Καποια ιδεα? Μαλλον δεν εχει τυχει σε καποιον.Οποτε παω για γενικο γκουγκλαρισμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μολις ανακαλυψα οτι βγηκαν 3 νεες rom τελη φεβρουαριου. Εχει δοκιμασει κανεις καποια να μας πει εντυπωσεις; http://www.needrom.com/category/zte/v967s/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. March 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2015 Μολις ανακαλυψα οτι βγηκαν 3 νεες rom τελη φεβρουαριου. Εχει δοκιμασει κανεις καποια να μας πει εντυπωσεις; http://www.needrom.com/category/zte/v967s/ Καμία δεν θα είναι καλύτερη από την Max flavour.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2015 Μαλλον δεν εχει τυχει σε καποιον.Οποτε παω για γενικο γκουγκλαρισμα! εχει γενικα προβλημα ασυμβατοτητας με πολλα bluetooth,μου το κανει και εμενα σε ενα απο τα 2 bluetooth που εχω.Κλεισε το 3g και ξαναδοκιμασε,εγω οταν το κλεινω δεν μου το κανει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. March 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2015 Μα δεν το εχω ανοιχτο το 3G!!Οταν εχω βαλει να ακουω τραγουδια που εχω αποθηκευμενα το κανει.Αλλα αλλες φορες ναι και αλλες οχι.Δεν εχω βρει κατι παρομοιο μεχρι τωρα.Αντε να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts