mol Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Μαλλον οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλησπέρα , εάν το παραγγείλω από ibuymi.com ξέρει κάποιος αν έχει Ελληνικά ? Καλύτερα θα ήταν να το παραγγείλω απο minideal.net καις ας δώσω κάτι παραπάνω ? Ευχαριστώ !!! Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλησπέρα , εάν το παραγγείλω από ibuymi.com ξέρει κάποιος αν έχει Ελληνικά ? Καλύτερα θα ήταν να το παραγγείλω απο minideal.net καις ας δώσω κάτι παραπάνω ? Ευχαριστώ !!! Περνάς μια ελληνική ρομ και είσαι οκ Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Επειδή θα είναι για την γυναίκα μου (και θα με ζαλίσει)θα έχει και goople play ή θα το έχει με την ελληνική ρομ ? Που μπορώ να δώ την ελληνική ? Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Επειδή θα είναι για την γυναίκα μου (και θα με ζαλίσει)θα έχει και goople play ή θα το έχει με την ελληνική ρομ ? Που μπορώ να δώ την ελληνική ? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 Αυτή έχει σίγουρα Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Σε ευχαριστώ ! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 Αυτή έχει σίγουρα Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenderprey Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρρω κάποιες εφαρμογές που υπάρχουν σε μία ROM σε άλλη; Για παράδειγμα, η ROM του minideal έχει πρόγραμμα FM tuner με RDS, που δεν υπάρχει στη Max Flavour. Μπορώ να βρω κάπου το .apk file της εφαρμογής από κινητό με ROM της minideal και να το μεταφέρω στο δικό μου; Θα πρέπει να μεταφέρω και άλλα αρχεία για να τρέξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 γιατι δεν κατεβαζεις ενα apk fm tuner με rds απο το να ψαχνεις που ειναι πως μπαινει κτλ.Νομιζω ειναι πιο ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Ποιο FM tuner με RDS προτεινετε;;; γιατι δεν κατεβαζεις ενα apk fm tuner με rds απο το να ψαχνεις που ειναι πως μπαινει κτλ.Νομιζω ειναι πιο ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Καλησπέρα , εάν το παραγγείλω από ibuymi.com ξέρει κάποιος αν έχει Ελληνικά ? Καλύτερα θα ήταν να το παραγγείλω απο minideal.net καις ας δώσω κάτι παραπάνω ? Ευχαριστώ !!! Διαβασε το σχετικο νημα για το συγκεκριμενο μαγαζι πριν κανεις την παραγγελια σου Απ' οτι δειχνουν τα πραματα προκειται περι απάτης Απο το minideal εχω παρει μεχρι στιγμης 7 967s για μενα και για φιλους και ολοι ειμαστε υπερευχαριστημενοι Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stmtis Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Για αυτό το λόγο ρώτησα , σε Ευχαριστώ Πολύ !!!! Διαβασε το σχετικο νημα για το συγκεκριμενο μαγαζι πριν κανεις την παραγγελια σου Απ' οτι δειχνουν τα πραματα προκειται περι απάτης Απο το minideal εχω παρει μεχρι στιγμης 7 967s για μενα και για φιλους και ολοι ειμαστε υπερευχαριστημενοι Παράθεση Xiaomi Redmi 3s - Redmi 4x - Redmi 4 Prime - Note 4x - Redmi Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Υπάρχει η δυνατότητα να μεταφέρρω κάποιες εφαρμογές που υπάρχουν σε μία ROM σε άλλη; Για παράδειγμα, η ROM του minideal έχει πρόγραμμα FM tuner με RDS, που δεν υπάρχει στη Max Flavour. Μπορώ να βρω κάπου το .apk file της εφαρμογής από κινητό με ROM της minideal και να το μεταφέρω στο δικό μου; Θα πρέπει να μεταφέρω και άλλα αρχεία για να τρέξει; γίνεται πανεύκολα και με πολλούς τρόπους αρκεί να είναι με root το κινητό. το πιο απλό,πας με έναν file explorer(πχ ES explorer)αφού ενεργοποιήσεις το root access,στο φάκελο system/app βρίσκεις το apk το αντιγράφεις κάπου,μετά το εγκαθιστάς κανονικότατα στο άλλο. *επίσης αν το πάρεις σε backup από titanium πχ,μπορείς να το εγκαταστήσεις στο άλλο. *άλλα apk από άλλες συσκευές δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα λειτουργούν σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Αναβάθμιση στην συγκεκριμένη ROM (μόνο από το OTA Updater) * Προσθήκη Task Manager. * Bug fixes. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SarGeorge Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 ρε μαγκες φορτιζε το κινητο και επεσε απο το κομοδινο μαζι με θηκη πανω σε χαλι(αποσταση ουτε μισο μετρο) εσβησε και δεν ανηγει με τιποτα δοκιμασα τα παντα μπαταριες φορτιση υπολογιστη...τι γινεται ρε ****το ολα τα στραβα σε μενα πεσανε με αυτο το κινητο..καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 οταν φορτιζει το λαμπακι αναβει?σε recovery μπαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Αναβάθμιση στην συγκεκριμένη ROM (μόνο από το OTA Updater) * Προσθήκη Task Manager. * Bug fixes. Χρειάζεται να έχουμε το stock recovery? Το έκανα και έβγαλε error στο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 αυτή η νέα έκδοση που την βρίσκουμε ;;; είναι επίσημη; εχω την εκδοση του minideal ..... Αναβάθμιση στην συγκεκριμένη ROM (μόνο από το OTA Updater) * Προσθήκη Task Manager. * Bug fixes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Χρειάζεται να έχουμε το stock recovery? Το έκανα και έβγαλε error στο recovery Τελικά το έκανε Update. Πρέπει να φταίει το exposed και το gravity box που έχω. Για κάποιο λόγο έκανε επαναφορά μόνο του και ήθελε εγκατάσταση το exposed ξανά. Το έκανα εγκατάσταση το Update και το πήρε. Πραγματικά εγκατέστησε ένα Task Manager. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Χρειάζεται να έχουμε το stock recovery? Το έκανα και έβγαλε error στο recovery Καλό θα ήταν να υπάρχει το recovery-cwm-6044.img και όχι το stock recovery. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Γεια σας Είμαι κάτοχος και εγω του συγκεκριμενου τηλεφώνου και θα ήθελα να ρωτησω κάτι σχετικα με την ασφάλεια που παρέχει όταν η οθόνη είναι κλειδωμενη με pin. Εχω παρατηρησει οτι οταν συνδέω το τηλέφωνο μέσω καλώδιου USB με τον υπολογιστη, ακόμα και όταν αυτο έχει κλειδωμενη την οθονη, μου πεταγεται κανονικα η οθονη για ενεργοποίηση του mass storage και άρα κάποιος χωρίς να γνωρίζει το pin μπορει να έχει προσβαση στην εσωτερικη/εξωτερικη sd card μέσω Η/Υ. Εχω android 4.2.1 με ρομ του minideal 1.0.5 Ξέρει κάποιος τι πρέπει να κανω για να διορθωσω αυτο κενο στην ασφαλεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Καλό θα ήταν να υπάρχει το recovery-cwm-6044.img και όχι το stock recovery. Τώρα έχω αυτό! Οπότε δεν το ξανά αλλάζω. Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 (edited) Μερικές φορές όταν το κλείσω και μετά θέλω να το ανοίξω, αργεί πολύ να ανοίξει και όταν ανοίξει μου ζητάει από την αρχή να το σετάρω (να διαλέξω γλώσσα, να βάλω την ώρα κτλ). Επίσης χάνει και κάποιες από τις εφαρμογές που του έχω βάλει. Επαναφέρω μέσα από το recovery ένα backup που έχω πάρει και στρώνει μέχρι την επόμενη φορά που θα το ξανακάνει. Φοράει την αρχική rom όπως ήρθε από minideal και το μόνο που άλλαξα είναι το recovery (έβαλα το recovery-cwm-6044.img) . Ακούω ιδέες. Edited May 17, 2014 by tonikar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Για το φιλο μου λεει για τη sd. Οποιοδηποτε μπορει να δει τι εχεις μεσα στη καρτα βγαζωντας την απο το κιν κ βαζωντας την σε αλλο η σε υπολ. Τωρα για την εσωτερικη δεν το εχω παρατηρησει. Ο φιλος που του κανει το θεμα με το σεταρισμα. Αυτο το κανει αν εχεις τελειως αδεια τη μπαταρια. Δλδ αν σου φτασει , στα 3350 ma , τοτε μπορει να στο κανει. Μου το εκανε μια φορα αλλα πλεοβ δεν το αφηνω ποτε να παει κατω απο 5% μπαταρια. Για μενα κανε τα ολα wipe , βγαλε τη γρηγορη εκκινηση βαλε προγραμματα , παρε νεο αντιγραφο κ δοκιμασε παλι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonikar Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Δυστυχώς το κάνει και με την μπαταρία στο 70% και επίσης δεν έχω γρήγορη εκκίνηση, λέτε να έχει πρόβλημα η rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. May 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2014 Οταν εχεις 70 % μπαταρια κοιτα ποσα ma εχεις κ πες μας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts