Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τώρα μου έδωσε άδεια su αλλα όταν γράφω την εντολή μου λέει ότι

rm/data/system/batterystats.bin : not found γιατι ???

Μετά το rm θέλει κενό

Καλησπερα παιδια! σημερα εβαλα την Max Flavor V5 στο κινητο! Εχω μια χαζη ερωτηση,πως βγαζουμε την μπαρα "αναζητηση google" να μην ειναι μπροστά δεν μπορω να το βρω πουθενα!

σε μενα γιατι δεν υπαρχει;;;; η την εσβησα η δεν υπηρχε εξ αρχης... δε θυμαμαι

εχει σημερα προσφορα τα sony που παιζουν σαν hands free στο κινητο μας.

εμενα τα προηγουμενα που πηρα μου χαλασανε και θα παρω αλλα,

και θα ρωτησω αν εχουν εγγυηση να τα παω για εγγυηση ουτε 2 μηνες δεν τα εχω

αλλα οπως και να το κανεις αποδιδουν ωραιο ηχο και εχουν χαμηλη τιμη οταν ειναι σε προσφορα.

Παιδια δεν πηρα καμια απαντηση.κανεις με εμπειρια στο θεμα?δεεν φορτιζει απο καμια πηγη το τηλ.και επισης δεν συνδεεται με υπολογιστη δεν το βλεπει ο υπολογιστης

εχει σημερα προσφορα τα sony που παιζουν σαν hands free στο κινητο μας.

εμενα τα προηγουμενα που πηρα μου χαλασανε και θα παρω αλλα,

και θα ρωτησω αν εχουν εγγυηση να τα παω για εγγυηση ουτε 2 μηνες δεν τα εχω

αλλα οπως και να το κανεις αποδιδουν ωραιο ηχο και εχουν χαμηλη τιμη οταν ειναι σε προσφορα.

Φιλε μου εχεις δοκιμασει της Σονυ και δουλευουν στο κινητο μας? Εγω χρησιμοποιω απο ενα παλιο νοκια, δουλευουν τα ακουστικα αλλα δεν εχει μικροφωνο κι ετσι αναγκαζομαι να κραταω το κντ στα χερια για να μιλαω στο μικροφωνο του.

Οποτε με ενδιαφερει αν δουλευουν να ... σπευσω!

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

εχει συζητηθει παλαιοτερα

ειχε σε προσφορα αυτα

που ειναι τα ιδια απλα σε μαυρο χρωμα

σε ευχαριστω. Αν και παρακολουθω το θεμα, ομολογω οτι δεν το θυμομουν. Βλεπεις, ου γαρ ερχεται μονο.......:(

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Οκ ευχαριστω θα δοκιμασω την τριτη με ατομο απο το φορουμ που θα το κοιταξει και θα γραψω για οποιον ενδιαφερεται.αν και δε νομιζω ναναι τοσο απλο οσο φανταζεστε. Edited by nickolasbab

Ψαχνω εδω και ώρες! Πως την εσβησες?

Δε θυμαμαι.

Δοκιμασες να κρατησεις πατημενη την μπαρα και να την συρεις στο καδο? Οπως τα widgets δηλαδη.

Να πω οτι δεν εχω την wiz εκδοση

Δε θυμαμαι.

Δοκιμασες να κρατησεις πατημενη την μπαρα και να την συρεις στο καδο? Οπως τα widgets δηλαδη.

Βάλε Nova launcher

Δε θυμαμαι.

Καλημέρα! Το δοκιμασα απο τα πρώτα, αλλά δεν μετακινητε οπως ολα τα widge! Σκέφτομαι να κανω απεγκατασταση την εφαρμογή, αλλά φοβάμαι μην κανω ζημιά στο λειτουργικό!

Βάλε Nova launcher

o λογος; (ξερω οτι πεΤαει αλλα κι με τον μαμα μια χαρα ρολαρει)

Καλημέρα! Το δοκιμασα απο τα πρώτα, αλλά δεν μετακινητε οπως ολα τα widge! Σκέφτομαι να κανω απεγκατασταση την εφαρμογή, αλλά φοβάμαι μην κανω ζημιά στο λειτουργικό!

δε μπορω να θυμηθω τι εκανα και πως :/

o λογος; (ξερω οτι πεΤαει αλλα κι με τον μαμα μια χαρα ρολαρει)

δε μπορω να θυμηθω τι εκανα και πως :/

Και εγω δεν έχω προβλημα με αυτο το lancher που εχει! Απλά ειναι σπαστικό η μπαρα εκει πανω! Θα δοκιμάσω να κάνω απεγκατασταση το google search και οτι γινει! Παντως παρατήρησα η μπαταρια κραταει πιο πολυ με την max flavor απο την minideal

Και εγω δεν έχω προβλημα με αυτο το lancher που εχει! Απλά ειναι σπαστικό η μπαρα εκει πανω! Θα δοκιμάσω να κάνω απεγκατασταση το google search και οτι γινει! Παντως παρατήρησα η μπαταρια κραταει πιο πολυ με την max flavor απο την minideal

Αν κάνεις απεγκατάσταση του Google Search το πιθανοτερο είναι να παραμείνει η μπάρα αλλά πατώντας πανω να μην κάνει τίποτα. Γενικά δεν μπορείς να την αφαιρέσεις διότι είναι τμήμα του launcher. Βάλε κάποιον άλλο όπως nova ή action.

Αν κάνεις απεγκατάσταση του Google Search το πιθανοτερο είναι να παραμείνει η μπάρα αλλά πατώντας πανω να μην κάνει τίποτα. Γενικά δεν μπορείς να την αφαιρέσεις διότι είναι τμήμα του launcher. Βάλε κάποιον άλλο όπως nova ή action.

καταλαβα! Οποτε ειναι μονόδρομος να βάλω αλλον lancher! :(

Ευχαριστω πολυ ολους που ασχοληθικατε με το προβλημα μου!

Καλη σαρακοστη σε ολους!

παιδια η μπαρα μπαινει γιατι εχει φλασαρει τα gapps

πιο πριν δεν υπαρχει

Πάντως αν και για δυο μερες τωρα του φορεσα στο δικο μου την flavour v5

η αληθεια ειναι οτι μου λειπει η miui και θα ξαναπεράσω σε miui.

Είναι αδιαμφισβητητο οτι ο carliv εχει κανει τρομερή δουλειά για το κινητό μας,

και ειναι κριμα που δεν το χει πλέον. :p

Ομως η miui συνδυαζει πολλά πράγματα που διαφορετικα στου carliv ή στην aosp θα πρεπει να βαλεις επιπροσθετα με διαφορα apps.

Ειναι δε το ιδιο σταθερη και με ελαφρως μεγαλυτερη καταναλωση μπαταριας απο τη 1.0.5 ή τη flavour αλλα χαλαλι.

Edited by prodromosfan

Παιδιά πώς μπορούμε να προσθέσουμε κάποιο widget σαν αυτά που έχουμε στην αρχική οθόνη , να βάλουμε στην οθόνη κλειδώματος ??? Είμαι με την max flavour 5

προκειται περι τρελας .επι τρεις μερες οπως εγραψα και ζητησα και συμβουλες το κινητο δεν ειχε καμια ανταποκριση απο την θυρα φορτισης.

Και ως δια μαγειας ξαφνικα σημερα το πρωι το εβαλα στην πριζα και αρχισε μετα πεντε λεπτα να φορτωνει.Το δοκιμασα υπολογιστη και δουλευει κανονικα.θα τρελαθουμε τελειως.

εχει ξανασυμβει σε κανεναν κατι παρομοιο? Ας το γραψει απο περιεργεια...