Bictor Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Και μενα δεν μου εχει παρουσιάσει το προβλημα με την φωτεινότητα ποτέ. Εχει δοκιμασει κανεις τετοιου ειδους θηκη για αυτοκίνητο? Air Vent Holder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) Και μενα δεν μου εχει παρουσιάσει το προβλημα με την φωτεινότητα ποτέ. Εχει δοκιμασει κανεις τετοιου ειδους θηκη για αυτοκίνητο? Air Vent Holder ναι παλιοτερα και μου εσπασε μια περσιδα απο τον αεραγωγο και ακομα κλαιω οταν θυμαμαι την τιμη οταν ειχα ρωτησει ποσο στοιχιζε... τωρα εχω αγορασει μια universal http://www.tinydeal.com/universal-360-degree-rotatable-car-windshield-holder-p-6811.html και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.... Edited January 22, 2014 by kost1980 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisabt Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Εχω μια απορια. Γιατι γεμιζει σταδιακα ο εωτερικος αποθηκευτικος χωρος χωρις να προσθετω εφαρμογες και χωρις να τις ενημερωνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2605249 φρεσκια ROM, που ειναι port απο nexus. την χρησιμοποιω απο χθες. πρωτες εντυπωσεις καλες. ελαφρια και γρηγορη. αξιζει να τη δοκιμασετε... Edited January 22, 2014 by karanti Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 μπορεις να κανεις μια συγκριση με την max flavour? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 μπορεις να κανεις μια συγκριση με την max flavour? Σωστός... Πάντως φαίνεται ενδιαφέρουσα... Τα link για download λειτουργούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 μπορεις να κανεις μια συγκριση με την max flavour? δεν εχω δοκιμασει την max flavour, αλλα απο την miui που ειχα, μου φαινεται καλυτερη. θα σου πω με σιγουρια μετα απο 3-4 μερες. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστός... Πάντως φαίνεται ενδιαφέρουσα... Τα link για download λειτουργούν? ναι, λειτουργουν (το 2ο σιγουρα) Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 δεν εχω δοκιμασει την max flavour, αλλα απο την miui που ειχα, μου φαινεται καλυτερη. θα σου πω με σιγουρια μετα απο 3-4 μερες. ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι, λειτουργουν (το 2ο σιγουρα) αυτο με την καμερα δεν καταλαβα.... τι κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 Μολις το δοκιμασα και οντως μετα την αποσυνδεση δεν υπαρχουν οι εφαρμογες στον φακελο. Σοβαρο bug.. Δεν δοκιμασα με καμια εφαρμογη του μαρκετ τυπο folder organizer να δω τι κανει, αν βρω λιγο χρονο θα ασχοληθω αργοτερα. Ναι όντως αυτό συμβαίνει όταν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή στη εξωτερική μνήμη (SD Card) και γίνει αποσύνδεση. Μοιάζει όντως με bug!! του TouchWiz. Λογικά συμβαίνει γιατί όταν "αφαιρεθεί" η εξωτερική μνήμη το κινητό νομίζει ότι οι εφαρμογές έχουν διαγραφεί. Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Captain_Mark77 Δημ. January 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2014 (edited) [/color]Με μια απλή αναζήτηση στο google μπορείς να βρεις το sd maid .apk και να το εγκαταστησεις χειροκινητα, ειτε να βάλεις ενα εναλλακτικό μάρκετ όπως το aptoide και να το κατεβάσεις απο εκεί. Συγνωμη για το ξεκαρφωτο μηνυμα μου πριν ειμαι καινουργιο μελος ακομα και λιγο ασχετο. Ευχαριστω Σοφο για τις συμβουλες αλλα το sdmaid ειναι αδρανες στο κινητο και δε φαινεται πουθενα. Δοκιμασα να κατεβασω sdmaid μεσω aptaide, αλλα ενω η διαδικασια φαινεται να προχωραει κανονικα, οπως και στο playstore που βγαζει κωδικο -24, στο aptaide στο τελος μου λεει πως δεν ειναι επιτυχης η εγκατασταση του sdmaid. Κανενα παρομοιο προγραμμα σαν το sdmaid δεν υπάρχει ωστε να αναγνωριζει τα νεκρα αρχεια του κινητου??? Αν ειχα πιστωτικη θα κατεβαζα την πληρη εκδοση sdmaid με 3 ευρω νομιζω αλλα δεν μπορω. Please help τον ασχετο!!!!! Edited January 22, 2014 by Captain_Mark77 Λαθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 αυτο με την καμερα δεν καταλαβα.... τι κανει.... η βασικη ROM περιλαμβανει και εφαρμογη φωτογραφικης μηχανης. μπορεις ομως να εγκαταστησεις και την φωτογραφικη μηχανη του 4.4. την εχω εγκαταστησει, αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη. :) η ROM μεχρι στιγμης παντως, δουλευει υποδειγματικα και ειναι ταχυτερη απο την miui που χρησιμοποιουσα μεχρι χθες. :D Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Captain_Mark77 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 [/color] Συγνωμη για το ξεκαρφωτο μηνυμα μου πριν ειμαι καινουργιο μελος ακομα και λιγο ασχετο. Ευχαριστω Σοφο για τις συμβουλες αλλα το sdmaid ειναι αδρανες στο κινητο και δε φαινεται πουθενα. Δοκιμασα να κατεβασω sdmaid μεσω aptaide, αλλα ενω η διαδικασια φαινεται να προχωραει κανονικα, οπως και στο playstore που βγαζει κωδικο -24, στο aptaide στο τελος μου λεει πως δεν ειναι επιτυχης η εγκατασταση του sdmaid. Κανενα παρομοιο προγραμμα σαν το sdmaid δεν υπάρχει ωστε να αναγνωριζει τα νεκρα αρχεια του κινητου??? Αν ειχα πιστωτικη θα κατεβαζα την πληρη εκδοση sdmaid με 3 ευρω νομιζω αλλα δεν μπορω. Please help τον ασχετο!!!!! Τελικα το βρηκα μονος!!! Τη δουλεια του sdmaid την κανει το προγραμμα titaniumbackup που διαγραφει τα νεκρα αρχεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 @karanti Στο θεμα μπαταριας πως παει? γιατι τωρα πιανω ενα 8ωρο οθονης χαλαρα(σμσ, wifi, παιχνιδια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 παιδια σε lewa multi υπαρχει για το τηλεφωνο????? αν δεν εχει μπορουμε απο καποια αλλη συσκευη παρομια να περασουμε????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 η βασικη ROM περιλαμβανει και εφαρμογη φωτογραφικης μηχανης. μπορεις ομως να εγκαταστησεις και την φωτογραφικη μηχανη του 4.4. την εχω εγκαταστησει, αλλα δεν την εχω δοκιμασει ακομη. :) η ROM μεχρι στιγμης παντως, δουλευει υποδειγματικα και ειναι ταχυτερη απο την miui που χρησιμοποιουσα μεχρι χθες. :D η ρομ ειναι μαπα.και η καμερα σ εμενα κολουσε και μου εκλεινε την εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 η ρομ ειναι μαπα.και η καμερα σ εμενα κολουσε και μου εκλεινε την εφαρμογη. Δηλαδή τι δεν σου άρεσε? Αφού έκανες τον κόπο και την πέρασες κάνε ένα μικρό review... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Δηλαδή τι δεν σου άρεσε? Αφού έκανες τον κόπο και την πέρασες κάνε ένα μικρό review... κολουσε η καμερα και εβγαζε χαλια φοτο.κρατουσε πολυ μνημη,διαφορα προγραματα κρασαρανε,δεν τα θυμαμαι και ολα παντοσ την εβγαλα στο πενταλεπτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2014 Αν ειναι δυνατον μολις παραλαβεις κ τη τεσταρεις ασε ενα σχολιο να ξερουμε:)Μόλις παρήγγειλα και αυτό http://www.mobile-phones.cn/v967s-back-battery-case-cover-original-free-shipping-p-16223.html ….. υπομονή καμιά 20ρια μέρες να τα παραλάβω και σας ενημερώνω αν αξίζουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_72 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Ναι όντως αυτό συμβαίνει όταν έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή στη εξωτερική μνήμη (SD Card) και γίνει αποσύνδεση. Μοιάζει όντως με bug!! του TouchWiz. Λογικά συμβαίνει γιατί όταν "αφαιρεθεί" η εξωτερική μνήμη το κινητό νομίζει ότι οι εφαρμογές έχουν διαγραφεί. κανε ενα restart και δες αν υπαρχουν οι εφαρμογες.νομιζω με restart ερχεται στα ισια του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaoooo Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καταθέτω την εμπειρία μου από τις rom που δοκίμασα. Ξεκίνησα με την max flavour η οποία ήταν πολύ καλή χωρίς bug. Κατόπιν δοκίμασα miui η οποία ήταν δύσχρηστη ίσως λόγω του διαφορετικού περιβάλλοντός της. Κατόπιν έβαλα max smart, η οποία αν και είχε android 4.3 και 3g στις 2 sim (όχι ταυτόχρονα) είχε σοβαρό bug με το πληκτρολόγιο το οποίο κολλούσε σε μια γλώσσα και δεν άλλαζε σε άλλη παρά μόνο με επανεκκίνηση (επιβεβαιωμένο και σε 2ο κινητό). Επίσης κατανάλωνε πολύ γρήγορα την μπαταρία. Τώρα ξαναγύρισα στην max flavour η οποία είναι οικονομικά από πλευράς μπαταρίας και σταθερή χωρίς bug. Όποιος άλλος έχει δοκιμάσει rom ας δώσει αντίστοιχη πληροφόρηση προς όφελος των χρηστών. Σημείωση: Μεγάλο πρόβλημα είναι ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου που γεμίζει γρήγορα και βγάζει κατόπιν συνέχεια ειδοποιήσεις εξαντλήσεως του. Προτείνω οπωσδήποτε την ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου. Είναι πραγματικά σωτήρια. Προσοχή στην διαδικασία να ακολουθηθεί πιστά και χωρίς βιασύνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Καταθέτω την εμπειρία μου από τις rom που δοκίμασα. Ξεκίνησα με την max flavour η οποία ήταν πολύ καλή χωρίς bug. Κατόπιν δοκίμασα miui η οποία ήταν δύσχρηστη ίσως λόγω του διαφορετικού περιβάλλοντός της. Κατόπιν έβαλα max smart, η οποία αν και είχε android 4.3 και 3g στις 2 sim (όχι ταυτόχρονα) είχε σοβαρό bug με το πληκτρολόγιο το οποίο κολλούσε σε μια γλώσσα και δεν άλλαζε σε άλλη παρά μόνο με επανεκκίνηση (επιβεβαιωμένο και σε 2ο κινητό). Επίσης κατανάλωνε πολύ γρήγορα την μπαταρία. Τώρα ξαναγύρισα στην max flavour η οποία είναι οικονομικά από πλευράς μπαταρίας και σταθερή χωρίς bug. Όποιος άλλος έχει δοκιμάσει rom ας δώσει αντίστοιχη πληροφόρηση προς όφελος των χρηστών. Σημείωση: Μεγάλο πρόβλημα είναι ο αποθηκευτικός χώρος του τηλεφώνου που γεμίζει γρήγορα και βγάζει κατόπιν συνέχεια ειδοποιήσεις εξαντλήσεως του. Προτείνω οπωσδήποτε την ενοποίηση του αποθηκευτικού χώρου. Είναι πραγματικά σωτήρια. Προσοχή στην διαδικασία να ακολουθηθεί πιστά και χωρίς βιασύνη. Εμένα το μόνο πρόβλημα με την may smart ήταν πως έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να ανοίξει το 3g. Κατά τα άλλα σίγουρα δεν ήταν ότι πιο σταθερό και στο ασύρματο. Πάντως με μπαταρία πρόβλημα δεν είχα. Ήταν και η αίσθηση να τρέχεις 4.3... Πάντως εσχάτως έχουν κυκλοφορήσει και νέες για δοκιμή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliopoulos Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Η Max Smart αναφέρεται ότι είναι version 4.3, όμως αυτό είναι λάθος. Εάν κάποιος ανοίξει το αρχείο build.prop θα παρατηρήσει τις εξής εγγραφές: ro.build.version.sdk=17 (API level 17 = 4.2.x) ro.build.id=JOP40D (JOP40D = android-4.2.1_r1) ro.build.description=ztenj89_we_jb2-user 4.2.1 JOP40D eng.root.20130716.165204 release-keys ro.build.fingerprint=ZTE/P188F07/P188F07:4.2.1/JOP40D/20130716.165204:user/release-keys ro.build.version.release=4.3 (εδώ μπορεί να γράψουμε ότι θέλουμε, αυτό είναι μια πληροφορία μόνο για το about στο κινητό, μπορείς να γράψεις ότι θες π.χ 4.4, δεν σημαίνει όμως ότι η έκδοση είναι 4.3 ή 4.4 ) Edited January 25, 2014 by deliopoulos Παράθεση deliopoulos.Net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 (edited) Θελω να περασω αγγλικο ρεκοβερυ μιας και εχω στα κινεζικα. Πριν το τολμησω ομως θελω να βεβαιωθω οτι δεν θα εχω καποιο προβλημα με τις εφαρμογες που εχω ηδη εγκατεστημενες η με το ροοτ της συσκευης. Γνωριζει καποιος? Θα ακολουθησω τις οδηγιες που αναφερονται στα τεχνικα θεματα της πρωτης σελιδας Edited January 26, 2014 by Evaggelos1 Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εφαρμογές σου ούτε με το root. Ακολούθησε τις οδηγίες οι οποίες είναι άψογες και μπράβο σε αυτόν που τις έκανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με την εφαρμογές σου ούτε με το root. Ακολούθησε τις οδηγίες οι οποίες είναι άψογες και μπράβο σε αυτόν που τις έκανε. Σε ευχαριστω! και εννοειται μπραβο του οπως και σε ολους εσας που βοηθατε! Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts