Longmire Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Προς ολους τους "νέους": κατεβαστε το pdf απο το ακολουθο λινκ: http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 screenshot πως παίρνουμε; Επείγομαι!! της οθονης ? power button+volume down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα: 10. Παίρνουμε SCREENSHOT πατώντας ταυτόχρονα: Volume down + Power button αλλά τίποτα... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κάποιος , έκανα διαμορφωση την κάρτα sd αλλά το κινητό πάλι λέει οτι το στοιχείο κατεστραμένο και δεν την διαβάζει , αντίθετα στο pc με card reader την βλέπει κανονικά . Μπορεί κάποιος να βοηθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ήταν από τα πρώτα που δοκίμασα: 10. Παίρνουμε SCREENSHOT πατώντας ταυτόχρονα: Volume down + Power button αλλά τίποτα... μολις το εκανα τραβηξε ..πατα πρωτα το Power button και μετα γρηγορα το Volume down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Απο που συμφερει να το παρουμε τωρα ;;; ποιο μαγαζι ειναι οικονομικοτερο ;;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Φιλε mol οταν κάνεις wipe data καλό ειναι να κάνουμε και wipe cache για εργοστασιακή επαναφορά ? Σε καθε φλασαρισμα κανω ολα υα wipes, εκτος απο battery stats Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλημερα σε ολους...Εσπασε η εξωτερικη οθονη του κινητου...Γνωριζει κανεις αν μπορω να προμηθευτω ανταλλακτικο απο καπου?Αξιζει γενικα να το φτιαξω ή μαζι με την επισκευη θα μου στοιχισει οσο το 1/2 αξιας του κινητου?Ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλημερα σε ολους...Εσπασε η εξωτερικη οθονη του κινητου...Γνωριζει κανεις αν μπορω να προμηθευτω ανταλλακτικο απο καπου?Αξιζει γενικα να το φτιαξω ή μαζι με την επισκευη θα μου στοιχισει οσο το 1/2 αξιας του κινητου?Ευχαριστω... http://www.ebay.com/itm/New-Original-Black-Touch-Screen-Digitizer-For-ZTE-V967-V967s-Phone-/271349482113?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3f2db08281 http://www.ebay.com/itm/New-Full-Lcd-Screen-Touch-Digitizer-Assembly-For-ZTE-V967-V967S-Replacement-/350911995207?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item51b3fc1d47 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 μολις το εκανα τραβηξε ..πατα πρωτα το Power button και μετα γρηγορα το Volume down με τίποτα, έβαλα και εφαρμογές αλλά η εικόνα βγαίνει παραμορφωμένη!! και χρειάζομαι κάποια captures για μια εργασία!!! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 (edited) Καλημέρα στο forum. Θα χρειαστώ αρκετή βοήθεια και info, ίσως απ' τους λίγο πιο έμπειρους, καθώς το θέμα δεν το γνωρίζω καθόλου. Άφησα χτες το βράδυ ανοιχτό το κινητό ενώ είχε λίγη μπαταρία (κάπου στο 15%, ίσως και πιο κάτω) και όταν ξύπνησα ήταν κλειστό, είχε αποφορτίσει τελείως. Το έβαλα για φόρτιση, πήγα να το ανοίξω και μου κάνει πλέον αυτό που θα δείτε στο παρακάτω video που τράβηξα: Αυτό είναι το λεγόμενο boot loop; Για αρχή έλυσα το κινητό κι άφησα έξω τη μπαταρία 5-10 λεπτά, όπως προτείνεται. Κι εννοείται googl-αρα λίγο αλλά σε όλα τα guides λένε ότι πρέπει να πάω στο recovery (για να κάνω wipes και φλασάρισμα). Το θέμα όμως είναι ότι η μπαταρία είναι εντελώς ξεφόρτιστη και, αν παρατηρήσατε καλά στο video, δε φορτίζει καν. Το κόκκινο led ψηλά δεν ανάβει, παρά μόνο για κλάσματα όταν ξεκινάει να δείχνει το boot logo. Και βέβαια δε δείχνει ποτέ την εικόνα με τη μπαταρία και το ποσοστό που έδειχνε όταν φορτίζουμε με το κινητό κλειστό. Άρα δεν μπορώ να μπω σε recovery. Τι κάνω λοιπόν; Μια ιδέα που μου ήρθε είναι να δοκιμάσω με τη μπαταρία του ξαδέρφου μου (έχει κι αυτός το ίδιο κινητό) για να μπω recovery και να φλασάρω... Απ' την άλλη, βάσει των παραπάνω, δεν ξέρω αν έχει πλέον θέμα η συσκευή, η μπαταρία, το λειτουργικό ή και τα 3. Και βέβαια έχω στο μυαλό μου και την περίπτωση της εγγύησης, αλλά δε γνωρίζω αν δίνουν και πόσους μήνες. Ξέρει κανείς για το to2c; Και τέλος σε περίπτωση εγγύησης, τα μεταφορικά πήγαινε-έλα είναι δικά μου; Edited January 20, 2014 by GiO_K Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 στο pc το έβαλες για λίγο μήπως και φορτίσει εκεί; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Ξέχασα να το αναφέρω. Ναι, τα ίδια κι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 με τίποτα, έβαλα και εφαρμογές αλλά η εικόνα βγαίνει παραμορφωμένη!! και χρειάζομαι κάποια captures για μια εργασία!!! τι να πω δεν ξερω παλια ειχα δοκιμασει και εφαρμογη και ολα καλα σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για ανεβασε ενα παραμορφωμενο screenshot να δουμε πως φαινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπέρα παιδιά σε αυτο το βίντεο που ειδα στο youtybe είδα οτι ο κύριος εκτός απο τα wipe έκανε και "formating /system" ειναι σωστό αυτο; πρέπει να το κανουμε σε ολες τις rom? και μια αλλη ερωτηση οι υπολοιπες rom εκτος του minideal υποστηρίζουν 160 χαρακτήρες στο μηνυμα ή πρεπει να κάνουμε όλα αυτά που λέτε; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 φορματ συστεμ δεν εχω κανει ποτε. εχω την εντυπωσει πως καμια ρομ δεν υποστηριζει εξ αρχης 160 χαρακτηρες στα σμς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλημέρα στο forum. Θα χρειαστώ αρκετή βοήθεια και info, ίσως απ' τους λίγο πιο έμπειρους, καθώς το θέμα δεν το γνωρίζω καθόλου. Άφησα χτες το βράδυ ανοιχτό το κινητό ενώ είχε λίγη μπαταρία (κάπου στο 15%, ίσως και πιο κάτω) και όταν ξύπνησα ήταν κλειστό, είχε αποφορτίσει τελείως. Το έβαλα για φόρτιση, πήγα να το ανοίξω και μου κάνει πλέον αυτό που θα δείτε στο παρακάτω video που τράβηξα: Αυτό είναι το λεγόμενο boot loop; Για αρχή έλυσα το κινητό κι άφησα έξω τη μπαταρία 5-10 λεπτά, όπως προτείνεται. Κι εννοείται googl-αρα λίγο αλλά σε όλα τα guides λένε ότι πρέπει να πάω στο recovery (για να κάνω wipes και φλασάρισμα). Το θέμα όμως είναι ότι η μπαταρία είναι εντελώς ξεφόρτιστη και, αν παρατηρήσατε καλά στο video, δε φορτίζει καν. Το κόκκινο led ψηλά δεν ανάβει, παρά μόνο για κλάσματα όταν ξεκινάει να δείχνει το boot logo. Και βέβαια δε δείχνει ποτέ την εικόνα με τη μπαταρία και το ποσοστό που έδειχνε όταν φορτίζουμε με το κινητό κλειστό. Άρα δεν μπορώ να μπω σε recovery. Τι κάνω λοιπόν; Μια ιδέα που μου ήρθε είναι να δοκιμάσω με τη μπαταρία του ξαδέρφου μου (έχει κι αυτός το ίδιο κινητό) για να μπω recovery και να φλασάρω... Απ' την άλλη, βάσει των παραπάνω, δεν ξέρω αν έχει πλέον θέμα η συσκευή, η μπαταρία, το λειτουργικό ή και τα 3. Και βέβαια έχω στο μυαλό μου και την περίπτωση της εγγύησης, αλλά δε γνωρίζω αν δίνουν και πόσους μήνες. Ξέρει κανείς για το to2c; Και τέλος σε περίπτωση εγγύησης, τα μεταφορικά πήγαινε-έλα είναι δικά μου; Από ότι βλέπω εγώ είναι καθαρά θέμα μπαταρίας. Έχει πέσει πάρα πολύ και δεν μπορεί βάζω την φορτιση ο φορτιστής του κινητού. Κανονικά θέλει (χτύπημα) η μπαταρία με ποιο μεγάλη τάση για λίγο για να μπορέσει να την φορτιση. Εάν είσαι από Θεσσαλονίκη ευχαριστος να σε βοηθήσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiO_K Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Από ότι βλέπω εγώ είναι καθαρά θέμα μπαταρίας. Έχει πέσει πάρα πολύ και δεν μπορεί βάζω την φορτιση ο φορτιστής του κινητού. Κανονικά θέλει (χτύπημα) η μπαταρία με ποιο μεγάλη τάση για λίγο για να μπορέσει να την φορτιση. Εάν είσαι από Θεσσαλονίκη ευχαριστος να σε βοηθήσω. Μάλιστα... Δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί αυτό το πράγμα, πρώτη φορά το ακούω. Περίεργο μου φαίνεται να μη φτάνει η τάση του ρεύματος από την πρίζα.:confused: Αυτό πως γίνεται; Με τι φορτιστή δηλαδή; Κομοτηνή μένω, αλλά αν δε γίνεται να βρω κάτι τέτοιο εδώ, δε θα είχα πρόβλημα να επικοινωνήσουμε μήπως και μπορέσουμε και συνεννοηθούμε. Όπως και να 'χει, πρέπει να βρω σήμερα τον ξάδερφό μου για να βάλω τη μπαταρία του ώστε, αν δουλέψει, να αποφανθώ για το αν φταίει η μπαταρία ή κάτι άλλο (π.χ. το hardware του κινητού ή το λειτουργικό), σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιζει κανενα κουπόνι απο κανενα μαγαζί ?? Θέλει να το πάρει ενας φιλος μου και βγαίνει 127 απο minideal πλεον. Που 105 που έδωσα τοτε που 127 τώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιζει κανενα κουπόνι απο κανενα μαγαζί ?? Θέλει να το πάρει ενας φιλος μου και βγαίνει 127 απο minideal πλεον. Που 105 που έδωσα τοτε που 127 τώρα... Φιλικα παντα,παρε αλλο κντ για τον φιλο σου,ξεπεραστηκε πλεον το 967.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Παιζει κανενα κουπόνι απο κανενα μαγαζί ?? Θέλει να το πάρει ενας φιλος μου και βγαίνει 127 απο minideal πλεον. Που 105 που έδωσα τοτε που 127 τώρα... στα $165.99 το πήρα τώρα από το2c! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Για ανεβασε ενα παραμορφωμενο screenshot να δουμε πως φαινεται ναι φυσικά! δες και μόνος σου! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Φιλικα παντα,παρε αλλο κντ για τον φιλο σου,ξεπεραστηκε πλεον το 967.:) Το θέμα ειναι οτι το έχει δει , ξέρει τις δυνατότητες του και πάει εκει με κλειστά μάτια μιας και ξέρει τι παίρνει. Το να πάρει κατι άλλο άγνωστο δεν ξέρω αν θελει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δειτε το προβλημα που εχουν 3 διαφορετικα τηλεφωνα , και οχι μονο αυτο που εχω τραβηξει το video, ισως να μην το εχετε προσεξει .... αλλα το κανουν και τα 3 που εχω παραλαβει το δικο μου και αλλα 2 φιλων... δοκιμαστε το και πειτε μας τα αποτελεσματα σας.... ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δειτε το προβλημα που εχουν 3 διαφορετικα τηλεφωνα , και οχι μονο αυτο που εχω τραβηξει το video, ισως να μην το εχετε προσεξει .... αλλα το κανουν και τα 3 που εχω παραλαβει το δικο μου και αλλα 2 φιλων... δοκιμαστε το και πειτε μας τα αποτελεσματα σας.... το video ανεβαινει ακομα... σε 10 λεπτα θα ειναι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts