Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μαλλον δεν ειναι συμβατη....μπορω να κανω κατι?

Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

SanDisk 32GB Mobile Ultra Micro SD (SDHC) Card - Class 10 UHS-1

ξερει κανεις αν ειναι συμβατη?

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Η ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ

SanDisk 32GB Mobile Ultra Micro SD (SDHC) Card - Class 10 UHS-1

ξερει κανεις αν ειναι συμβατη?

Νομιζω εχω την ιδια χωρις προβλημα βαλε την σε αλλο κινητο και πες μας εαν δουλευει

Νομιζω εχω την ιδια χωρις προβλημα βαλε την σε αλλο κινητο και πες μας εαν δουλευει

την εχω βαλει και δουλευει μια χαρα

μερικες φορες μου λεει οτη η sd καρτα καταγηθηκε στο zte

την εχω βαλει και δουλευει μια χαρα

μερικες φορες μου λεει οτη η sd καρτα καταγηθηκε στο zte

Το μόνο που απομένει είναι να δοκιμάσεις μια δεύτερη κάρτα για να ξέρεις σίγουρα αν το πρόβλημα είναι στην κάρτα ή στο τηλέφωνο.

@nebtios

Χρησιμοποιησε το φορτιστη του, οχι τον υπολογιστη.

@minus21grams

Δεν εχω τετοιο προβλημα, γιατι το κανω συχνα. Το προβλημα ειναι στο android και μονο. Αν παρακολουθειτε τα βολτ της μπαταριας οπως εχω γραψει παλιοτερα, θα δειτε οτι λειτουργει σωστα. Στα 4.2V ειναι στο 100% ενω στα 3.6 βρισκεται στο 0%, αν και η θεωρια λεει οτι η μπαταρια ειναι αδεια στο 3-3.2V. To android ομως δεν αφηνει να φτασει εκει, και κανει shutdown στο 3,5-3,6V, ανάλογα τη συσκευη. Στο ΖΤΕ 967 δεν εφτασα ποτέ κάτω από 3.600v. Kανει shutdown μεταξύ 3.600-3.650v.

Επισης, οι μπαταριες μας δεν εχουν προβλημα να τις φορτισεις πριν αδειασουν ουτε εχουν το memory bug. Mαλιστα, η διαρκεια ζωης τους παρατεινεται αν σταματησεις τη φορτιση πριν τα 4,2v. Οσο πιο πριν, τοσο το καλύτερο.

Οποιος ενδιαφερεται, ας διαβασει το παρακατω λινκ αλλά και μερικά ακομά στη συγκεκριμενη ιστοσελιδα.

http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries

Η απόκλιση της εφαρμογής Battery Voltage Free2 σε σχέση με την εγγενή [settings => Battery], είναι κάποιες φορές χαώδης, βλ. σχετικό screenshot.

[ATTACH]39571[/ATTACH]

Επαναλαμβάνω, πως οι δύο τιμές ταυτίζονταν μέχρι τη στιγμή που συνέδεσα το ZTE στο PC για 1-2 λεπτά.

Με το που αφαίρεσα το USB connector [με τον προτεινόμενο τρόπο: πρώτα Safely Remove απ' το PC] τα ποσοστά αλλοιώθηκαν, το default παρέμεινε επί μακρόν στο περιβόητο 14% και μειώθηκε απότομα στο 10% ενώ το Battery Voltage Free2 έδειχνε ό,τι ήθελε...

Κατά τα άλλα, σε ποιο στάδιο προτείνεις να διακόπτουμε την φόρτιση, 99%; 95%; 90%;

Δεν έχω ακόμη διαβάσει λεπτομερώς το άρθρο που παρέθεσες, "How to Prolong Lithium-based Batteries"...

Η απόκλιση της εφαρμογής Battery Voltage Free2 σε σχέση με την εγγενή [settings => Battery], είναι κάποιες φορές χαώδης, βλ. σχετικό screenshot.

[ATTACH]39571[/ATTACH]

Επαναλαμβάνω, πως οι δύο τιμές ταυτίζονταν μέχρι τη στιγμή που συνέδεσα το ZTE στο PC για 1-2 λεπτά.

Με το που αφαίρεσα το USB connector [με τον προτεινόμενο τρόπο: πρώτα Safely Remove απ' το PC] τα ποσοστά αλλοιώθηκαν, το default παρέμεινε επί μακρόν στο περιβόητο 14% και μειώθηκε απότομα στο 10% ενώ το Battery Voltage Free2 έδειχνε ό,τι ήθελε...

Κατά τα άλλα, σε ποιο στάδιο προτείνεις να διακόπτουμε την φόρτιση, 99%; 95%; 90%;

Δεν έχω ακόμη διαβάσει λεπτομερώς το άρθρο που παρέθεσες, "How to Prolong Lithium-based Batteries"...

Ισως σε μπερδεψα εγω. Το ΖΤΕ δεν δειχνει τα βολτ, γιατι μονο αυτα μας ενδιαφερουν.

Το Battery Voltage Free2 πρεπει να το σεταρεις εσυ για να σου δειξει σωστα ποσοστα. Κρατα πατημενο το δαχτυλο στον αριθμο Max Voltage και θα βγει ενα πεδιο για να γραψεις. Βαλε 4200 και πατα "with lock".

Κανε το ιδιο και στο Min Voltage, αλλα εκει θα βαλεις 3550.

Μετα απο ενα καλο battery calibration σε μενα οι 2 τιμες σε %, δηλ. του ΖΤΕ και του Battery Voltage Free2 συμβαδιζουν αρκετα, πραγμα που σημαινει οτι το calibration πετυχε. Εγω στο Min Voltage εχω βαλει 3600 μιας και δεν ειδα μεχρι στιγμης πιο χαμηλα τα βολτ μου, ενω ειχα περιπου 1-2% ενδειξη στο ΖΤΕ λίγο πριν κανει shutdown. Δεν εχει σημασια ομως, αν χρειαστει και εσυ θα το αλλαξεις για να πετυχεις μεγαλυτερη συγκλιση.

Η μπαταρια ειναι αδεια (τυπικά απο το android) στα 3,5-3,6 βολτ και φορτισμενη στα 4,200 βολτ, παραπανω βολτ την καταστρεφουν. Το αρθρο λεει ότι η ζωη της μπαταριας παρατεινεται αν τη φορτιζουμε κάτω από την ονομαστικη τιμη της, πχ φορτιση μεχρι 4 βολτ αντι για 4,2, πραγμα που σημαινει οτι δεν θα κανουμε φορτιση στο 100% αλλα περιπου στο 90%. Εγω παντως φορτιζω το ΖΤΕ κλειστο, κατι που υποστηριζει και η εν λογω μελετη στο αρθρο.

Edited by Longmire

Πάντως από τις 28 Νοεμβρίου που έβγαλε ο carliv τις τελευταίες rom δεν έχει ξανά ασχοληθεί...

Πολύ φοβάμαι ότι ήταν και οι τελευταίες...

[ATTACH]39571[/ATTACH]

ρε φιλαρακι σορρυ κιολας αλλα τι χρηση κανεις και αντεχει 7μερες το κινητο;;;;;

εγω απο τοτε που ξεκινησα το skype video με το αισθημα το μαξιμουμ που εχω φτασει ειναι 6ωρη συνεχη συνομιλια σε wifi με 2 καρτες και επεσε στο 5% η μπαταρια.

εγω απο τοτε που ξεκινησα το skype video με το αισθημα το μαξιμουμ που εχω φτασει ειναι 6ωρη συνεχη συνομιλια σε wifi με 2 καρτες και επεσε στο 5% η μπαταρια.

Δεν είναι περίεργο. Εμένα το V987 κράτησε 6 ημέρες με πολύ απλή χρήση ( τηλέφωνα και πολύ λίγο ιντερνετ). Άρα οι 7 ημέρες δεν είναι απίθανος χρόνος αναμονής για το V967.

Το κντ επι τις ουσιας κοιμαται μονιμα,για αυτο και η τοσο μεγαλη αντοχη.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Αλλες φορές η μπαταρία κρατάει 3'4 μέρες και άλλες μονο 2.

Τι κουλό ειναι αυτό ?

Φορτιση κανονικά μεσω του φορτιστή του.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ισως σε μπερδεψα εγω. Το ΖΤΕ δεν δειχνει τα βολτ, γιατι μονο αυτα μας ενδιαφερουν.

Το Battery Voltage Free2 πρεπει να το σεταρεις εσυ για να σου δειξει σωστα ποσοστα. Κρατα πατημενο το δαχτυλο στον αριθμο Max Voltage και θα βγει ενα πεδιο για να γραψεις. Βαλε 4200 και πατα "with lock".

Κανε το ιδιο και στο Min Voltage, αλλα εκει θα βαλεις 3550.

Μετα απο ενα καλο battery calibration σε μενα οι 2 τιμες σε %, δηλ. του ΖΤΕ και του Battery Voltage Free2 συμβαδιζουν αρκετα, πραγμα που σημαινει οτι το calibration πετυχε. Εγω στο Min Voltage εχω βαλει 3600 μιας και δεν ειδα μεχρι στιγμης πιο χαμηλα τα βολτ μου, ενω ειχα περιπου 1-2% ενδειξη στο ΖΤΕ λίγο πριν κανει shutdown. Δεν εχει σημασια ομως, αν χρειαστει και εσυ θα το αλλαξεις για να πετυχεις μεγαλυτερη συγκλιση.

Η μπαταρια ειναι αδεια (τυπικά απο το android) στα 3,5-3,6 βολτ και φορτισμενη στα 4,200 βολτ, παραπανω βολτ την καταστρεφουν. Το αρθρο λεει ότι η ζωη της μπαταριας παρατεινεται αν τη φορτιζουμε κάτω από την ονομαστικη τιμη της, πχ φορτιση μεχρι 4 βολτ αντι για 4,2, πραγμα που σημαινει οτι δεν θα κανουμε φορτιση στο 100% αλλα περιπου στο 90%. Εγω παντως φορτιζω το ΖΤΕ κλειστο, κατι που υποστηριζει και η εν λογω μελετη στο αρθρο.

Οταν λες συμβαδίζουν , ποιες τιμές εννοείς ??

Ποιες τιμές κοιτάμε ?

Battery from voltage ?

Battery from system ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

H ενδειξη σε ποσοστο %. (battery from system + battery from voltage). Αν πχ το ΖΤΕ δειχνει 20% μπαταρια ενω τα βολτ στο app ειναι 3,900 τοτε έχουν προβλημα τα stats του android. Σε αυτη την περιπτωση τη σωστη ενδειξη σε ποσοστο θα τη δειξει το Battery Voltage Free2 (πχ. 75% battery from voltage) και οχι το android. Τοτε παμε σε battery calibration.

Αυτο που δεν γνωριζω ειναι πότε κανει shutdown το android λόγω μπαταρίας. Κανει με βάση τα βολτ ή με βάση την ένδειξη σε ποσοστό.

Αν κανει με βαση τα βολτ, τοτε το κανει σωστα, ασχετως με την ποσοστιαια ενδειξη που μπορει να ειναι κολλημενη πχ. στο 14% για ωρες.

Αν κανει shutdown με βαση την ενδειξη, αυτο ειναι πολυ λαθος, αφου μπορει τα βολτ να ειναι 4,000 (δηλ. φορτισμενη), η ενδειξη να εχει κολλησει στο 5% & να προκαλεί προειδοποιητικα μηνυματα και κλείσιμο της συσκευης.

H ενδειξη σε ποσοστο %. (battery from system + battery from voltage). Αν πχ το ΖΤΕ δειχνει 20% μπαταρια ενω τα βολτ στο app ειναι 3,900 τοτε έχουν προβλημα τα stats του android. Σε αυτη την περιπτωση τη σωστη ενδειξη σε ποσοστο θα τη δειξει το Battery Voltage Free2 (πχ. 75% battery from voltage) και οχι το android. Τοτε παμε σε battery calibration.

Αυτο που δεν γνωριζω ειναι πότε κανει shutdown το android λόγω μπαταρίας. Κανει με βάση τα βολτ ή με βάση την ένδειξη σε ποσοστό.

Αν κανει με βαση τα βολτ, τοτε το κανει σωστα, ασχετως με την ποσοστιαια ενδειξη που μπορει να ειναι κολλημενη πχ. στο 14% για ωρες.

Αν κανει shutdown με βαση την ενδειξη, αυτο ειναι πολυ λαθος, αφου μπορει τα βολτ να ειναι 4,000 (δηλ. φορτισμενη), η ενδειξη να εχει κολλησει στο 5% & να προκαλεί προειδοποιητικα μηνυματα και κλείσιμο της συσκευης.

Φιλε να σε ρωτήσω κατι πως γινεται ενα καλο calibration οπως αναφερεις παραπανω αν μπορεις να εξηγησεις γιατι ειμαι ασχετος . ευχαριστω

Για οσους φιλους δεν το προσεξαν,και ειναι να παραλαβουν,ας εχουν στο μυαλο τους το παρακατω......υπαρχει θεμα

http://to2com.tumblr.com/post/72549384390/be-careful-to-buy-zte-v967s

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

σημερα παρελαβα για τον αδερφο μου ενα και παω να του περασω το αγγλικο recovery και δεν μπαινει με τιποτα κολλαει στο zte και τελος ,προσπαθησα και με 2 προγραμματα quick boot και παλι τα ιδια... τι λετε να του κανω...

παραλληλα δεν εγινε και το repartitioning της εσωτερικης μνημης

Επισης στα καλα καθουμενα σταματαει να δειχνει η οθονη... ενω αν παρεις στο κινητο τηλεφωνο δουέυλει κανονικα και επανερχεται οταν το κλεισεις και το ξανα ανοιξεις...

Η ρομ δε θα χαθει, αλλα θα χαθουν ολα τα δεδομενα που εχει μεσα. Κοινως θα επανελθει στην κατασταση, οταν το πηρες.

Για το ρικοβερι και την ενοποιηση ακολουθησες πιστα τις οδηγιες?

Η ρομ δε θα χαθει, αλλα θα χαθουν ολα τα δεδομενα που εχει μεσα. Κοινως θα επανελθει στην κατασταση, οταν το πηρες.

Για το ρικοβερι και την ενοποιηση ακολουθησες πιστα τις οδηγιες?

δεν μπαινει καν κολλαει... παταω τον συνδιασμο των πληκτρων ξεκιναει αλλα κολλαει στο zte... επισης κατεβασα το quicjboot και πατησα recovery το ιδιο κολλαει στο ζτε και δεν δειχνει το μενου του recovery ... στο δικο μου μπαινει κανονικα...

οσον αφορα με την επαναφορα... το εκανα σε ενα αλλο lenovo και εχασε την multilanguage και γυρισε σε αγλλικο-κινεζικο και δεν θελω να γινει κατι τετοιο για αυτο και ρωταω... τι θα γινει αν γυρισω σε εργοστασιο...

δεν μπαινει καν κολλαει... παταω τον συνδιασμο των πληκτρων ξεκιναει αλλα κολλαει στο zte... επισης κατεβασα το quicjboot και πατησα recovery το ιδιο κολλαει στο ζτε και δεν δειχνει το μενου του recovery ... στο δικο μου μπαινει κανονικα...

οσον αφορα με την επαναφορα... το εκανα σε ενα αλλο lenovo και εχασε την multilanguage και γυρισε σε αγλλικο-κινεζικο και δεν θελω να γινει κατι τετοιο για αυτο και ρωταω... τι θα γινει αν γυρισω σε εργοστασιο...

δεν υπάρχει καμμία περίπτωση με επαναφορά να χαθεί η ROM που ήδη έχεις.

βέβαια αν φλάσαρες λάθος recovery,αυτό δεν θα αλλάξει.

ποιά διαδικασία ακριβώς ακολούθησες?