Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ξερει καποιος πως κανουμε update στη miui, οταν εχουμε περασει το αρχειο στην καρτα;

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ποσο γρηγορα και τι χρηση;

εμενα φτου μη το ματιασω, δεν εχει κανενα θεμα με την μπαταρια!

Και μένα το κανει δεν έχει σημασία η χρήση μέσα σε ενα 5 λεπτο πέφτει μέχρι το 12%

ξερει καποιος πως κανουμε update στη miui, οταν εχουμε περασει το αρχειο στην καρτα;

Πας άρον updater και απο τις ρυθμισεις επιλεγεις "select installation file" βρίσκεις την ρομ και την επιλέγεις... πρίν κανείς update πήγαινε στο backup και κάνε ενα ... μετά το update ξαναφλασαρε τα gapps. Αν κάτι δεν σου λειτουργεί κάνε restore απο το backup (προσοχή οχι backup απο recovery αλλά απο το πρόγραμμα της miui)

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση για το συγκεκριμενο κινητο

Που μπορω να το παρω φθηνα και αξιοπιστα?

Τo πιο φθηνo που βρηκα ειναι αυτo

http://www.pandawill.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p80693.html###

Η εχετε καποια αλλη που δεν προκειται να με scammaroun και το εχουν φθηνα επισης? Σε μερικα Site εχει και Free Shipping σε αλλα οχι.

Το Pandawill παντως εχει Free shipping, αλλα που εψαξα στο ιντερνετ λεγανε οτι δεν ειναι τοσο καλο Site :/

πήρα τα ακουστικα σημερα (τα σονυ που αναφερθηκαν καποια ποστς πριν)

ηχος στη μουσικη καλος. τα κουμπια δε τα τσεκαρα ακομη.

επισης δε με τα δωσαν σε συσκευασια, αλλα σε σακουλακι :p

Πας άρον updater και απο τις ρυθμισεις επιλεγεις "select installation file" βρίσκεις την ρομ και την επιλέγεις... πρίν κανείς update πήγαινε στο backup και κάνε ενα ... μετά το update ξαναφλασαρε τα gapps. Αν κάτι δεν σου λειτουργεί κάνε restore απο το backup (προσοχή οχι backup απο recovery αλλά απο το πρόγραμμα της miui)

το βρηκα το λαθος μου. δεν ειχα ξανα-φλασαρει τα gapps.

ολα καλα τωρα.

ευχαριστω.

HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 

πήρα τα ακουστικα σημερα (τα σονυ που αναφερθηκαν καποια ποστς πριν)

ηχος στη μουσικη καλος. τα κουμπια δε τα τσεκαρα ακομη.

επισης δε με τα δωσαν σε συσκευασια, αλλα σε σακουλακι :p

Ε πες και για τα υπολοιπα

Ε πες και για τα υπολοιπα

τα παρελαβα κι εγω σημερα.

παρα πολυ καλα, αλλα θα προτιμουσα και μεγαλυτερη ενταση.

μαλλον προσεχουν την ακοη μας...

αξιζουν και με το παραπανω.

τα παρελαβα κι εγω σημερα.

παρα πολυ καλα, αλλα θα προτιμουσα και μεγαλυτερη ενταση.

μαλλον προσεχουν την ακοη μας...

αξιζουν και με το παραπανω.

Ποσο το πηρες φιλε και απο ποια σελιδα?

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση για το συγκεκριμενο κινητο

Που μπορω να το παρω φθηνα και αξιοπιστα?

Τo πιο φθηνo που βρηκα ειναι αυτo

http://www.pandawill.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p80693.html###

Η εχετε καποια αλλη που δεν προκειται να με scammaroun και το εχουν φθηνα επισης? Σε μερικα Site εχει και Free Shipping σε αλλα οχι.

Το Pandawill παντως εχει Free shipping, αλλα που εψαξα στο ιντερνετ λεγανε οτι δεν ειναι τοσο καλο Site :/

είναι αξιόπιστο και το pandawill, μην ανησυχείς,

δεν κάνει δωράκια,αλλά έχει την καλύτερη τιμή τώρα

είναι και αυτά τα SONY ERICSSON απόλυτα συμβατά(τα πήρα)

http://www.e-shop.gr/product?id=TEL.013780

3,69 ευρώ με την προσφορά του newsletter:κωδικός προσφοράς:1339,ισχύς μέχρι 21/12

Edited by xnikos

Ποσο το πηρες φιλε και απο ποια σελιδα?

8.80 ευρω απο τις προσφορες του e-shop, αλλα μαλλον δεν ειναι διαθεσιμο πια...

Στο παλιό κινητό μου samsung s7562 ειχε μια λειτουργία blocking mode , η οποία έβαζα κάποιους σε μαυρη λίστα και με παίρναν ορισμένοι.

Κανενας τροπος να γίνει και στο δικό μας ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα έχουμε ???

[sIGPIC][/sIGPIC]

Να ρωτήσω κάτι άλλο.

Στα Settings-->Preffered location έχω επιλέξει "Internal Device Storage". Επίσης στο Settings-->Default Write Disk έχω επιλέξει το "Phone Storage". Όταν όμως περνάω εφαρμογές στο κινητό, στην SD card(external) δημιουργούνται διάφοροι φάκελοι των εφαρμογών, π.χ. GOSMS, handcent, viber, Sygic... Είναι φυσιολογικό αυτό; Δε θα έπρεπε να πηγαίνουν στη μνήμη του κινητού; Εδώ και screenshots όταν παίρνω, αποθηκεύονται στην external SD. Τι παίζει;

Κάποιος παιδιά;

δες στο playstore για call blocker

Είδα διάφορα αλλα κανενα της προκοπής.

Θα ήθελα να έβαζα σε block mode ολες τις επαφες εκτος 2-3.

Μέχρι ώρας σε όσα έχω δει πρεπει να βάζω ενα ενα τις επαφες σε block list.

50 ώρες δλδ.

Εχεις κανενα συγκεκριμένο ως λύση ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

δυστυχως οχι. εχω να χρησιμοποιησω τετοια εφαρμογη απο εποχης symbian (με το 3250)

ok , ευχαριστώ πάντως .

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο παλιό κινητό μου samsung s7562 ειχε μια λειτουργία blocking mode , η οποία έβαζα κάποιους σε μαυρη λίστα και με παίρναν ορισμένοι.

Κανενας τροπος να γίνει και στο δικό μας ή κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα έχουμε ???

Με miui είσαι; υπάρχει ενσωματομενο και για κλήσεις κι για μυνήματα καθώς επίσης και για call recording

Με miui είσαι; υπάρχει ενσωματομενο και για κλήσεις κι για μυνήματα καθώς επίσης και για call recording

Οχι , ειμαι με 1.0.5. minideal.

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια πως κανουμε μπακαπ προσπαθω με το τιτανιουμ και τιποτα :(

Τι backup εννοείς; Εφαρμογές ή πλήρες με την rom;

Edited by aaaaoooo

πιο πισω θα το βρεις

δε δοκιμασα τα ακουστικα (σονυ) σαν hands free

στη μουσικη (mp3) τα παει καλα. περιμενα ομως λιγο καλυτερα.

τα δοκιμασα και στο Ipod! εδω ειναι το μπερδεμα. αν δε παταω το κουμπι της απαντησης(?) ο ηχος ακουγεται μετρια προς το χαλια. αν το χω πατημενο, ο ηχος φτανει σε ικανοποιητικα ορια!

σε λιγο τα δοκιμαζω με το creative zen x fi