tom_V Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Καλησπέρα σε όλους Το USB ΟTG έπαψε να λειτουργεί ξαφνικά ! Δοκίμασα άλλο καλώδιο , άλλο flashάκι , αλλά τίποτα. Δεν δίνει καν ρεύμα στο φλασάκι να ανάψει το led του. Έκανα reboot 2 φορές. Αγορασμένο απο το 2tοc.com, περιμένω απάντησή τους. Είχε κανείς παρόμοια εμπειρία; Mπορεί να είναι θέμα software (καποιας εφαρμογής ); (root, rom 1.0.5, english CWM-6044) Παράθεση Έν οίδα , οτι ουδέν οίδα !:what: ZTE V967S - Android 4.2.1 - Kernel 3.4.5 CU-CN-9B18D-P188F07V1.0.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 ναι ακριβως ετσι γινετε αλλα μπορει να σβησει κ οταν ειναι στην τσεπη μου..εβαλα χαρτακι πισω στην μπαταρια..την σταθεροποιησα πληρως και παλι τα ιδια... Το ίδιο είχα πάθει κάποια στιγμή μετά από αλλαγή rom με το flashtool, έβγαλα την μπαταρία και την ξαναεβαλα και δεν το έκανε πάλι. Σιγουρέψου ότι έχει κουμπώσει καλά η μπαταρία και το καπάκι. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodoro Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 παιδιά εμένα είναι το πρώτο μου smartphone ! στην έκδοση γράφει 4.2.1 ... οπως είναι το βλέπω μια χαρά, δεν θα φορτόσω παιχνίδια.... θα με συμβουλεύατε να κατεβάσω ή να πειράξω/αλλάξω κάτι προληπτικά ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα και ξε-τσεκάρεις την γρήγορη εκκίνηση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodoro Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 done !!!!!!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 εκανα επαναφορα τηλεφωνου...... κανενας να μας πει γτ κανει reboot απο μονο του.... εχω απενεργοποιηση την γρηγορη εκκινηση κανενας να δωσει απαντηση εχω τη rom 1.0.5 δεν εχω ενεργοποιημενο τη γρηγορη εκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Για όσους έχουν θέματα με ρεμπουτ κτλ δοκιμάστε κάποια άλλη ρομ όπως της miui που δεν βγάζει προβλήματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 εκανα επαναφορα τηλεφωνου...... κανενας να μας πει γτ κανει reboot απο μονο του.... εχω απενεργοποιηση την γρηγορη εκκινηση κανενας να δωσει απαντηση εχω τη rom 1.0.5 δεν εχω ενεργοποιημενο τη γρηγορη εκκίνηση Σε μενα το κανε αυτο με την max flavour με 1,05 και Miui δεν το εχει κανει ποτε. Η miui ειναι πραγματικα απιστευτη στο κινητο καθε μερα μ αρεσει και περισσοτερο. Εχει οτι μπορει να θες να αλλαξεις και πολλες ευκολιες ενσωματωμενες. Τη συστηνω ανεπιφιλακτα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sapi Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Φιλε pan-10 δωσε μου ενα link για την miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Σε μενα το κανε αυτο με την max flavour με 1,05 και Miui δεν το εχει κανει ποτε. Η miui ειναι πραγματικα απιστευτη στο κινητο καθε μερα μ αρεσει και περισσοτερο. Εχει οτι μπορει να θες να αλλαξεις και πολλες ευκολιες ενσωματωμενες. Τη συστηνω ανεπιφιλακτα!!! Από μπαταρία πως πάει; με ποια την συγκρίνεις; Μπορείτε να στέλνεις 160 χαρακτήρες και από τις δύο κάρτες; Έχει κινέζικες εφαρμογές η είναι καθαρή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Η μπαταριά μου κρατάει 2μερες με wifi ανοιχτό όλη μέρα. Μέτρια χρήση σε τηλέφωνα και παιχνίδια. Για 160 μπορείς να κανείς οτι προτείνεται και για τις άλλες ρομ και νομίζω έχει μόνο ενα απ στα κινέζικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Στη max smart v3 μπορούμε να προσθέσουμε το Playstore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Μπαταρια τα παει μια χαρα μπορει σε σχεση με 1.05 να τρωει λιγο παραπανω αλλα δεν με χαλαει. Εχει εφαρμογες απο miui αρκετες, αλλες εσβησα με titanium αλλες εκανα freeze. Για τις δυο σιμ δεν γνωριζω γιατι μονο μια χρησιμοποιω. Για νεες εκδοσεις απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 +1 κι από μένα για την miui. Γρήγορη, σταθερή εκπληκτική με μία λέξη:up::up: Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Στη max smart v3 μπορούμε να προσθέσουμε το Playstore? Φλάσαρε μετά την ρομ τα gapps που έχει εκει μαζί με το λινκ της ρομ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Φλάσαρε μετά την ρομ τα gapps που έχει εκει μαζί με το λινκ της ρομ σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια είσαι άψογος. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν γίνεται αν αποφύγουμε την φωτεινότητα του dock κατά τη διάρκεια κλήσης ομιλίας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 δεν υπάρχει κανένα BUG στην miui 3.11.29 έκδοση; +1 κι από μένα για την miui. Γρήγορη, σταθερή εκπληκτική με μία λέξη:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 σ' ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια είσαι άψογος. Θα ήθελα επίσης να μάθω αν γίνεται αν αποφύγουμε την φωτεινότητα του dock κατά τη διάρκεια κλήσης ομιλίας . Ποια φωτεινότητα είναι αυτή; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gblakas Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ποια φωτεινότητα είναι αυτή; ολα καλά σ'αυτη την έκδοση στην προηγούμενη είχα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) δεν υπάρχει κανένα BUG στην miui 3.11.29 έκδοση; σορρυ εκανα λαθος:( Edited December 1, 2013 by prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 @prodromosfan αδερφέ μια χαρά ελληνικά έχει η .29 με αυτή είμαι απο χτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν ξέρω αν φταίει η ROM (είμαι με max flavor), αλλα μερικές φορές τρώει κώλυμα το συστημα φόρτισης.... Βάζω τον φορτιστή, και ενώ ανάβει το κόκκινο led, δεν φαίνεται να ανεβαίνει το ποσοστό της μπαταρίας... ακόμα και με κλειστό τηλέφωνο, πάλι φαίνεται να φορτίζει αλλά δεν πέρνει τίποτα... Κάποια στιγμή, μετά από 1-2 reboot "ξεσκαλώνει"... περίεργα πράγματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 @prodromosfan αδερφέ μια χαρά ελληνικά έχει η .29 με αυτή είμαι απο χτες ζητω συγνωμμη το διορθωσα το ποστ το διαβασα στο επισημο σαιτ και ελεγε οτι ειχε μονο αγγλικα/κινεζικα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Δεν ξέρω αν φταίει η ROM (είμαι με max flavor), αλλα μερικές φορές τρώει κώλυμα το συστημα φόρτισης.... Βάζω τον φορτιστή, και ενώ ανάβει το κόκκινο led, δεν φαίνεται να ανεβαίνει το ποσοστό της μπαταρίας... ακόμα και με κλειστό τηλέφωνο, πάλι φαίνεται να φορτίζει αλλά δεν πέρνει τίποτα... Κάποια στιγμή, μετά από 1-2 reboot "ξεσκαλώνει"... περίεργα πράγματα.... Αστο να φτάσει στο 100% κατέβασε απο το play store battery calibration και θα είσαι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Στην εγκατάσταση της Miui χρειάζεται το παρακάτω βήμα; 3. mount USB Mass Storage and delete from sdcard these three directories: .android_secure Android LOSTDIR Επίσης μπορεί κάποιος να βάλει το λινκ για τα gapps της Miui; Με γκουγκλάρισμα βγαίνουν αρχεία για τα οποία δεν μπορεις να είσαι και σίγουρος οτι κάνουν για την συσκευή και για την έκδοση της Rom. Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts