bbbb Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 bbbb εννοείς το greek keyboaard Που αναφέρεται στον οδηγό ή κάποιο άλλο Μοντ Από gravity box? Gravity box-->βελτιώσεις τηλεφώνου-->Μηνύματα-->strip τους χαρακτήρες unicode και στέλνεις 160 χαρακτήρες με την στοκ εφαρμογή ανεξαρτήτως πληκτρολογίου Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Gravity box-->βελτιώσεις τηλεφώνου-->Μηνύματα-->strip τους χαρακτήρες unicode και στέλνεις 160 χαρακτήρες με την στοκ εφαρμογή ανεξαρτήτως πληκτρολογίου Ότι πιο χρήσιμο έχει να προσφέρει το gravity box για όσους χρησιμοποιούν δύο κάρτες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 160 χαρακτηρες μολις ενεργοποιηθηκαν! Αλλαξα και εικονιδιο μπαταριας, χρωμα στο σημα και στο ρολοι! Τα υπολοιπα αργοτερα. Σημερα μαλλον θα παραγγειλω τα ακουστικα που αναφερθηκαν παραπανω. Αφου πρωτα δοκιμασω κατι νοκια που εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Γνωρίζεις κανείς τι είναι αυτή η μικρή τρυπούλα δίπλα απο την είσοδο ακουστικών; Έτσι απο περιέργεια ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Γνωρίζεις κανείς τι είναι αυτή η μικρή τρυπούλα δίπλα απο την είσοδο ακουστικών; Έτσι απο περιέργεια ρωτάω. Είναι το ένα από τα 2 μικρόφωνα που έχει το 967...έχει άλλο ένα στο κάτω μέρος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Gravity box-->βελτιώσεις τηλεφώνου-->Μηνύματα-->strip τους χαρακτήρες unicode και στέλνεις 160 χαρακτήρες με την στοκ εφαρμογή ανεξαρτήτως πληκτρολογίου ευχαριστώ.θα το δοκιμάσω να δω αν δουλεύει με το Swype. για την ώρα δούλευα Swype με την εφαρμογή Greek keyboard αλλά προτιμώ να έχω μόνο 1 εφαρμογή πληκτρολογίου edit: δουλεύει Μια χαρά με το Swype.και μάλιστα αν γράψεις με μικρά τα μετατρέπει αυτόματα κεφαλαία Edited November 18, 2013 by christou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Γεια χαρα παιδια.Αγοραζω τωρα το κινητο απο το minideal..Πρεπει να κανω λογαριασμο στο site ; Γιατι μου εχει την δυνατοτητα να προχωρησω κατευθειαν με paypal.Πρεπει να τους πω send as gift ή κατι αλλο και επομενος να χρειαστω λογαριασμο;Ελπιζω να απαντησετε συντομα :p:lol: Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Γεια χαρα παιδια.Αγοραζω τωρα το κινητο απο το minideal..Πρεπει να κανω λογαριασμο στο site ; Γιατι μου εχει την δυνατοτητα να προχωρησω κατευθειαν με paypal.Πρεπει να τους πω send as gift ή κατι αλλο και επομενος να χρειαστω λογαριασμο;Ελπιζω να απαντησετε συντομα :p:lol: Ευχαριστω πολυ :) οχι δεν χρειαζεται να κανεις λογαριασμο φιλε μου!! μπορεις κανονικα να κανεις την παραγγελια με πευπαλ... ειναι τσακαλια αυτη συνηθως το στελνον ως δωρο αλλα δεν θα σε εβλαπτε να τους το πεις στο λαιβ τσατ... στο σκαιπ, ή σε σημειωσεις κατα την αγορα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Έλα ρε κανίβαλε :lol: κι εσύ αμέσως να μου την πεις. Έτσι είναι το σωστό ....:) Από την άλλη αν ψάξεις λίγο μπορεί να γίνεις και εσύ σαίνι , που ξέρεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianniskap Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ενταξει ολα κομπλε. Παραγγειλα το κινητο με δωρο θηκη+ζελατινα χωρις να κανω λογαριασμο στο site.Με ρωτησαν μετα για το αν θα το στειλουν τσαμπα ή με καποια χρεωση για να ερθει πιο γρηγορα και τους εστειλα και email για να τους πω να το στειλουν ως δωρο κλπ.Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Μεσα σε μια μερα εχω 159 wakeup triggers απο google search, ειναι φυσιολογικό αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gentleman24 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Καλήσπερα αγορασα και εγω το τηλ πολυ καλο αλλα εχω ενα θεμα δεν μπορω να εχω την internal storage ως αποθηκευτικο χωρο τι μπορω να κανω ???εχω μονο 400 mb διαθεσιμα ενω οταν παω στις ρυθμισεις και μετα αποθηκευτικος χωρος τα 2,5 gb φαινονται πως το φτιαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εχεις ακολουθήσει τον οδηγό για re-partition της εσωτερικής μνήμης; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 το βλεπετε να περνουμε ποτε 4.3 ή στην 4.2.2 θα μεινουμε?? οεο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 εγω γιατι εχω την 4.2.1 ? :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Η 1.0.5 είναι 4.2.1 και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη 4.2.2 και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί η zte με το να δώσει επίσημη 4.4.Μόνος τρόπος για να πάρει το κινητό 4.4 ειναι να βγει για κάποιο άλλο mtk6589 κινητό και να την κάνει port o carliv ή κάποιος άλλος developer. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Και ενα screenshot οπως το εχω τωρα http://imageshack.us/a/img191/5979/ocui.th.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Η 1.0.5 είναι 4.2.1 και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη 4.2.2 και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί η zte με το να δώσει επίσημη 4.4.Μόνος τρόπος για να πάρει το κινητό 4.4 ειναι να βγει για κάποιο άλλο mtk6589 κινητό και να την κάνει port o carliv ή κάποιος άλλος developer. εκανα λογο στην 4.3 που ειναι και πιο προσιτη σχετικα!! δεν υπαρχει κανενα αλλο κινητο πχ Lenovo που να εχει 4.3 ηδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 εγω γιατι εχω την 4.2.1 ? :/ Η 1.0.5 είναι 4.2.1 και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη 4.2.2 και προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα ασχοληθεί η zte με το να δώσει επίσημη 4.4.Μόνος τρόπος για να πάρει το κινητό 4.4 ειναι να βγει για κάποιο άλλο mtk6589 κινητό και να την κάνει port o carliv ή κάποιος άλλος developer. μαλιστα καταλαβα αλλα γιατι να μην ασχοληθει η ZTE γενικα ετσι κανει στα μοντελα απο κινα ? ξερεις τιποτα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 (edited) Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δε θα ασχοληθούν για να σε βάλουν στο "τρυπάκι" να παραγγείλεις άλλο κινητό μετά απο 6 μήνες.Το οποίο πρακτικά θα ειναι το ίδιο κινητό αλλά με τον αναβαθμισμένο mtk65xx.Kαι δε το λέω αυτό μόνο για την zte αλλά γενικά για τα κινέζικα αυτής της κατηγορίας. εκανα λογο στην 4.3 που ειναι και πιο προσιτη σχετικα!! δεν υπαρχει κανενα αλλο κινητο πχ Lenovo που να εχει 4.3 ηδη? Εχω δει να εμφανίζονται ως προ-παραγγελία ή απλά ως ανακοίνωση κάποια μοντέλα με την 4.3 τα οποία όμως θα έχουν τον καινούριο 8πυρηνο octa mtk6592 π.χ. thl w11 v2,htm h100 Edited November 18, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Εχω δει να εμφανίζονται ως προ-παραγγελία ή απλά ως ανακοίνωση κάποια μοντέλα με την 4.3 τα οποία όμως θα έχουν τον καινούριο 8πυρηνο octa mtk6592 π.χ. thl w11 v2,htm h100 που προφανως δεν μπορουν να γινουν port? ή με καποια κολπακια των devs θα γινουν port και θα τις εχουμε και εμεις? γενικα η ζτε σαν ζτε δεν δινει αναβαθμισει΅ς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Δε το γνωρίζω πόσο εύκολο θα ειναι το port.Και το v967s ειναι το πρώτο zte που παίρνω αλλά όχι το πρώτο μου android και ότι γράφω είναι γιατί βλέπω τι παίζει γενικά στο android και κυρίως σε αυτά που έχουν χαμηλή τιμολόγηση.Μακάρι να κάνω λάθος και να δώσει η zte και την 4.4 στο 967s.Απο την άλλη όμως το blade v που το προορίζει επίσημα για όλη την ευρώπη έχει ακόμη την 4.1.2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Δε το γνωρίζω πόσο εύκολο θα ειναι το port.Και το v967s ειναι το πρώτο zte που παίρνω αλλά όχι το πρώτο μου android και ότι γράφω είναι γιατί βλέπω τι παίζει γενικά στο android και κυρίως σε αυτά που έχουν χαμηλή τιμολόγηση.Μακάρι να κάνω λάθος και να δώσει η zte και την 4.4 στο 967s.Απο την άλλη όμως το blade v που το προορίζει επίσημα για όλη την ευρώπη έχει ακόμη την 4.1.2 αντε να δουμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ετσι κουβεντα να γινεται ειναι το ολο θεμα, μιας και στην τιμη που πηραμε το κινητό, γι'αυτα που προσφερει μια χαρα ειναι και η 4.1.2 :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. November 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2013 Ετσι κουβεντα να γινεται ειναι το ολο θεμα, μιας και στην τιμη που πηραμε το κινητό, γι'αυτα που προσφερει μια χαρα ειναι και η 4.1.2 :D καλα ναι αλλα μια αναβαθμιση εστω custom δεν θα μας χαλαγε :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts