nebtios Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Έκανα account στο paypal με την prepaid και επικύρωση με τον κωδικό συναλλαγής. Περίπου πόσο πρέπει να περιμένω για να μπουν τα χρήματα από την κάρτα στο λογαριασμό μου στο paypal; (γιατί τώρα έχει μόνο το 1.50 ευρώ που μου επέστρεψε) Επίσης αν μπορεί κάποιος να γράψει κάπως αναλυτικά τη διαδικασία για να πληρώσω στο minideal μέσω paypal για να μην κάνω πάλι καμία γκάφα. :rolleyes: Αν σου επέστρεψε τα χρήματα , εισαι ετοιμος. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τπτ. Διαλέγεις το κιν. που θες , και μετα πατα checkout with paypal , κάπως έτσι το γράφει. Βαζεις το email σου και το κωδικό σου και μετα τελος , ετοιμος ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Αν σου επέστρεψε τα χρήματα , εισαι ετοιμος. Δεν χρειάζεται να περιμένεις τπτ. Διαλέγεις το κιν. που θες , και μετα πατα checkout with paypal , κάπως έτσι το γράφει. Βαζεις το email σου και το κωδικό σου και μετα τελος , ετοιμος ! Το θέμα είναι ότι στον λογαριασμό έχω μόνο το 1.50 ευρώ και όχι όλα όσα έχει μέσα η κάρτα. Λογικά πρέπει να περιμένω για να γίνει η μεταφορά( ; ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Το θέμα είναι ότι στον λογαριασμό έχω μόνο το 1.50 ευρώ και όχι όλα όσα έχει μέσα η κάρτα. Λογικά πρέπει να περιμένω για να γίνει η μεταφορά(;). Δεν περιμένεις τπτ. Τα λεφτά τα παίρνει εκείνη τη ώρα το paypal απο το λογαριασμό σου. Προχώρα σου λέω , εισαι έτοιμος ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Δεν περιμένεις τπτ. Τα λεφτά τα παίρνει εκείνη τη ώρα το paypal απο το λογαριασμό σου. Προχώρα σου λέω , εισαι έτοιμος ! Δηλαδή απλώς δε μου τα δείχνει, αλλά υπάρχουν; Οκ, τότε, το δοκιμάζω και βλέπουμε. Edit: Έγινε κανονικά η αγορά και τώρα μου γράφει πάλι ότι έχω 0.00 ευρώ. Πότε ακριβώς θα δείξει το πραγματικό ποσο; Αρχίζω και ανησυχώ :P Edited November 15, 2013 by DaDiRa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Δοκιμασα και τριτη φορα την flavour βαζοντας απο την αρχη το gravity και οχι απο το titanium μπας και εφταιγε αυτο αλλα και παλι αρχισε τα bootloop. Δεν μπορω να καταλαβω τι φταιει μιας και στους υπολοιπους δουλευει μια χαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 dadira μην αγχωνεσαι, η καρτα ειναι συνδεμενη με το paypal. αν η συσκευη κοστισε 101.50€, τοτε τραβηξε το 1.5 απ το παυπαλ (αυτο που εβλεπες δηλαδη) και τα υπολοιπα 100 απ την καρτα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Η συσκευή κότσιζε 54 γιατί πήρα το V889S, αλλά λεπτομέρειες. :) Το κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο παίζει, αλλά σαν πρωτάρης και 'γω φοβάμαι μη γίνει καμία χαζομάρα και χαθούν έτσι τα χρήματα. Θα περιμένω να έρθει για να σας πω και τη γνώμη μου! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Έχω την εντύπωση οτι είναι πιο κοντά στο tap tap app. Αν το κινητό είναι σε θήκη-πορτοφόλι, δεν ξεκλειδώνει όταν ανοίγεις το καπάκι. Ξεκλειδώνει ακουμπώντας το δάχτυλο σου πάνω στον proximity μόνο. Εκτός αν ρυθμίζω κάτι λάθος...Όχι….εγώ αυτό λειτουργώ τώρα και δύο μέρες. Αν το ρυθμίσεις σωστά δουλεύει ακριβός όπως το automaton….δεν χρειάζεται να ακουμπάς απλά περνάς το χέρι σου από πάνω…το ίδιο αν είναι και σε θήκη-πορτοφόλι….ρύθμισε τους χρόνους και θα δεις όtι μιλάμε για αντιγραφή automaton Edited November 15, 2013 by left69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 παιδιά ποιος έχει δοκιμάσει την [ROM][12.11.2013] ROM Max Flavour for ZTE V967S v4.1 του Carliv? Αξίζει να την εγκαταστήσουμε; Περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 πήγα να εγκαταστήσω σήμερα το poweramp έχει γίνει repartitioned το κινητό και έχω αυτή τη στιγμή 2gb ελεύθερα και μου βγάζει ότι πρέπει να απελευθερώσω χώρο και δεν εγκαθιστάτε η εφαρμογή με τίποτα γιατί γίνεται αυτό αφού έχει τόσο χώρο ελεύθερο?? *χρησιμοποιώ stock rom 1.0.5 με αγγλικό recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Aυτό το έχω δει να συμβαίνει με σπασμένες εκδόσεις προγραμμάτων.Δοκίμασε να βάλεις το sd maid και απο την επιλογή corpse finder ψάξε για "σκουπίδια" που τυχον να έχουν μείνει στο κινητό απο προηγούμενη εγκατάσταση παιδιά ποιος έχει δοκιμάσει την [ROM][12.11.2013] ROM Max Flavour for ZTE V967S v4.1 του Carliv? Αξίζει να την εγκαταστήσουμε; Περιμένουμε σχόλια και εντυπώσεις.... Δες 2-3 σελίδες πίσω.Αρκετοι την εγκαταστήσαμε και είμαστε ευχαριστημένοι.Παρουσιάστηκε όμως και μια περίπτωση κολλήματος σε bootloop.Eγω είμαι ευχαριστημένος με την ρομ και περιμένω την νέα έκδοση της smart rom που θα βασίζεται σε νέα ρομ και όχι στη ρομ του lenovo όπως η τωρινή Edited November 15, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikanta Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Aυτό το έχω δει να συμβαίνει με σπασμένες εκδόσεις προγραμμάτων.Δοκίμασε να βάλεις το sd maid και απο την επιλογή corpse finder ψάξε για "σκουπίδια" που τυχον να έχουν μείνει στο κινητό απο προηγούμενη εγκατάσταση ισχύει είναι από σπασμένη έκδοση και την είχα βάλει πιο πριν και την απεγκατέστησα έβαλα το sd maid και έκανα αυτά που μου είπες και όντως βρήκε αρχεία από την εφαρμογή τα οποία και διέγραψα αλλά μετά που πάω να την εγκαταστήσω μου βγάζει το ίδιο μήνυμα...κάποια άλλη ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Kάτι,κάπου,συνεχίζει να υπάρχει και να δημιουργεί πρόβλημα στην εγκατάσταση.Δε γνωρίζω δυστυχώς που μπορεί να βρίσκεται το αρχείο που δημιουργεί το πρόβλημα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Καλησπερα σε ολους...Σημερα εκλεισα το κινητο και το αφησα να φορτιζει...Το ανοιγω και εκτος οτι καθυστερησε παραπανω (ειχε κολλησει στο λογοτυπο για λιγη ωρα) ειχαν εξαφανιστει καποιες εφαρμογες...Η μια σιγουρα ειναι ο dolphin browser που ειχα,και μπαινοντας να το ξανακατεβασω μου βγαζει σφαλμα -24...Επισης καποιες ςφαρμογες που ηθελαν ενημερωση και την ειχα κανει μολις ειχα περασει την ρομ,μου τις εβγαλε παλι για ενημερωση...Να υπενθυμησω οτι φοραω την Max Flavour την full εκδοση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Mήπως οι εφαρμογές που έχασες ήταν στην κάρτα sd απο μόνες τους ή τις είχες μετακινήσει εσύ απο ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->στην κάρτα sd ; Αν ναι,τότε δε φταίει η max flavour αλλά μπορεί να συμβεί με οποιαδήποτε ρομ και ειναι κάτι που έχει συμβει κατά καιρούς και σε άλλα κινητά με εφαρμογές που ειναι στην sd με τον εν λόγω τρόπο.Επισης οι εφαρμογές κατά πάσα πιθανότητα δεν έχουν απεγκατασταθεί πλήρως και αμα πας ρυθμίσεις--->εφαρμογές θα τις βρεις εκει με γκρι "σπασμένο" εικονίδιο android και πρέπει να τις απεγκαταστήσεις χειροκίνητα για να μπορέσεις να τις εγκαταστήσεις πάλι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ναι,τις ειχα μετακινησει στην sd...Δεν το γνωριζα οτι μπορει να εχει προβλημα...Και εχω ορισει την sd για αποθηκευτικο χωρο...Οποτε το ξαναγυριζω στην μνημη τηλεφωνου...Ευχαριστω πολυ...Φτιαξε και δευτερο account στο forum και δινε απαντησεις και απο εκει γιατι κατανταει κουραστικο...Υπαρχει κατι που δεν ξερεις?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος--->προεπιλεγμένος δίσκος εγγραφής βάλτο στο κάρτα sd.Το προτιμώμενη θέση εγκατάστασης βάλτο στην εσωτερική μνήμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Εχει ερθει σε κανεναν το update του hangouts που μπορεις και στελνεις sms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Παιδια δοκιμασε κανεις να αλλαξει το dpi του nova launcher απο το xposed app settings?Αν ναι πως γιατι το αλλαζω ομως δεν γινεται καμια αλλαγη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ναι εγώ το έχω αλλάξει.Πας app settings--->nova--->ενεργό και βάζεις στο dpi μια τιμή μικρότερη απο 240.Εγώ το έχω στα 192.Πατάς save και ok και μετά home και θα δεις ότι ξαναφορτώνει με το νέο dpi Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ευχαριστω πολυ ηθελε ν κανω και reboot γι αυτο δεν εβλεπα αλλαγη.το default του κινητου ειναι στα 240? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Ναι 240 ειναι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Όχι….εγώ αυτό λειτουργώ τώρα και δύο μέρες. Αν το ρυθμίσεις σωστά δουλεύει ακριβός όπως το automaton….δεν χρειάζεται να ακουμπάς απλά περνάς το χέρι σου από πάνω…το ίδιο αν είναι και σε θήκη-πορτοφόλι….ρύθμισε τους χρόνους και θα δεις όtι μιλάμε για αντιγραφή automaton Είναι εύκολο να μου στείλεις τις ρυθμίσεις σου; Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να το σετάρω σαν automaton... Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 (edited) Η σημερινή αναβάθμιση του gravitybox πρόσθεσε και δυνατότητα να έχουμε στη μπάρα ειδοποιήσεων ότι χρώμα θέλουμε στο εικονίδιο της 2ης σιμ.Δυστυχώς όμως η βλακεία της zte να βάλει αυτά τα μεγάλα εικονίδια 3G,G μου χαλάνε το αισθητικό αποτέλεσμα :worry: καθώς το G παραμένει στο βασικό χρώμα και σε αυτό δε φταίει κάποια ρύθμιση στο gravitybox. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι τα είχα βγάλει σβήνοντας απο το /system/app τα αρχεία 0P02plugin.apk και odex αντίστοιχα αλλά τώρα που το ξαναέκανα αυτό,δε φεύγουν Edited November 15, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Η σημερινή αναβάθμιση του gravitybox πρόσθεσε και δυνατότητα να έχουμε στη μπάρα ειδοποιήσεων ότι χρώμα θέλουμε στο εικονίδιο της 2ης σιμ.Δυστυχώς όμως η βλακεία της zte να βάλει αυτά τα μεγάλα εικονίδια 3G,G μου χαλάνε το αισθητικό αποτέλεσμα :worry: καθώς το G παραμένει στο βασικό χρώμα και σε αυτό δε φταίει κάποια ρύθμιση στο gravitybox. Κάποια στιγμή θυμάμαι ότι τα είχα βγάλει σβήνοντας απο το /system/app τα αρχεία 0P02plugin.apk και odex αντίστοιχα αλλά τώρα που το ξαναέκανα αυτό,δε φεύγουν Στην 1.05 οταν πας στις ρυθμισεις sim management αριστερα του ονοματος της σιμ εχει ενα κουτακι οταν πατησεις πανω εχει 4 διαθεσιμα χρωματα αν σε βολευουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts