xkaliak Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δηλαδή οσοι είναι κοντά στα 2 μέτρα , τόσα χρόνια με συσκευές με οθόνη από 1,5 - 3 ίντσες ,πως την παλέυανε .:) Το κινητό πρέπει να ήταν σαν αναπτήρας στα χέρια τους......:lol::lol::lol: Δεν λέω παίζει ρόλο το μέγεθος της παλάμης αλλά το κυριότερο είναι η συνήθεια . Εγώ στην αρχή όταν πήγα από 3,2 σε 4 ίντσες , είπα τι μεγάλο και ωραίο ειναι το 4αρι. Από 4αρι σε 5αρι ,είπα πωπω μεγάλο είναι το 5αρι...μήπως έκανα λαλακια που πήρα τόσο μεγάλο .. Τώρα ήδη το 5αρι μου φαίνεται μικρό και αρχίζω να κοιτάω για πιο πάνω..... και πιστέψτε με τα τελευταία 20 χρόνια δεν έχω πάρει ούτε ένα πόντο....:lol::lol::p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethie Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εξυπακούεται οτι σε έναν άνθρωπο 2+ μέτρα το 5άρι έχει άλλη αίσθηση απο έναν άνθρωπο 1.50. Οι παρατηρήσεις όμως που κάνει ο κόσμος συνήθως έχουν ως σημείο αναφοράς τον μέσο άνθρωπο, γιατί με αυτή τη λογική δεν θα μπορεί να κάνει κανείς review. Σαν να μου βγει ένας π.χ. και να μου πει "τι τσαμπουνάς ρε φίλε οτι το πράσινο το δείχνει ωραία, εγώ έχω αχρωματοψία"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εντωμεταξυ τωρα το προσεξα.Στο to2c 10$ πανω η τιμη στα 149,99$ στα 6$ η Mofi ΥΙ και τελος το εκπτωτικο κουπονι των 3$!Τους καναμε μαγκες σε ενα μηνα και αυτο ειναι το ευχαριστω?:mad: Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αν κάνω repartitioning εσωτερικής μνήμης και περάσω και το αγγλικό recovery χάνω data?πρέπει να πάρω πρώτα συνολικό backup από την συσκευή?υπάρχει κανένας κίνδυνος να το κάνω μπρίκι :lol: γιατί με το lg 2x είδα κι έπαθα μέχρι να μάθω:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εγω είπα την αποψη μου σε σχέση με αυτό που βλέπω... τωρα ότι μπαίνουν και ανθρωπομετρικοί παράγοντες, να το δεχτώ σε σχέση με το πως κανείς κρατάει το τηλέφωνο, αλλά σε σχέση με την ευκρίνεια της οθόνης δεν νομίζω ότι έχει σχέση, εκτός αν κάποιος έχει κλειδωμένους αγκώνες.... Η συγκεκριμένη ανάλυση παίζει το ίδιο καλά και στις 4.5 και στις 5 ίντσες, αρα με τη δική μου λογική δεν τίθεται θέμα προτίμησης των 5 ιντσών γι αυτόν τον λόγο. Δέχομαι το προβλημα του μεγέθους της μπαταρίας που αναγκαστικά μια μπαταρία 2500mAh πρέπει να μπεί σε πλαίσιο 5 ιντσων γιατί δεν χωράει σε μικρότερο. Τέλος πάντων, μια χαρα κινητό είναι και best value (όπως ξαναείπα). Αυτό το πρόβλημα με το +30 το έχει λύσει κανείς, βλέπω ότι ο stock dialler είναι τελείως ηλίθιος.... Έχω επαφές με το +30 δηλωμένο μπροστά... με πέρνουν τηλέφωνο, δεν κάνει αναγνώριση κλήσης..... Kάθομαι λοιπόν και αφαιρώ τα +30, πράγμα που δεν ήθελα γιατί μετακινούμαι συχνά στο εξωτερικό και θα έχω πρόβλημα από εκεί χωρίς το +30. Σήμερα με καλεί ένας φίλος και δεν κάνει αναγνώριση κλήσης, βλέπω το νούμερο που με καλεί και έχει +30 μπροστά.... Ελεος! άλλες φορές στο ID φαίνεται το +30 και άλλες όχι, σε κάθε περίπτωση όμως αν δεν βρεθεί στις επαφές το νούμερο επακριβώς δεν γίνεται αναγνώριση. Μια λύση θα ήταν να γράψω σε κάθε επαφή δύο νούμερα, ένα με +30 και ένα χωρίς... αλλά ρε παιδιά πολύ χαζό μου φαίνεται αυτό, εδώ το παλιό μου τηλέφωνο τετραετίας, ένα android 2.1 δεν είχε τέτοια προβλήματα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εγω είπα την αποψη μου σε σχέση με αυτό που βλέπω... τωρα ότι μπαίνουν και ανθρωπομετρικοί παράγοντες, να το δεχτώ σε σχέση με το πως κανείς κρατάει το τηλέφωνο, αλλά σε σχέση με την ευκρίνεια της οθόνης δεν νομίζω ότι έχει σχέση, εκτός αν κάποιος έχει κλειδωμένους αγκώνες.... Η συγκεκριμένη ανάλυση παίζει το ίδιο καλά και στις 4.5 και στις 5 ίντσες, αρα με τη δική μου λογική δεν τίθεται θέμα προτίμησης των 5 ιντσών γι αυτόν τον λόγο. Δέχομαι το προβλημα του μεγέθους της μπαταρίας που αναγκαστικά μια μπαταρία 2500mAh πρέπει να μπεί σε πλαίσιο 5 ιντσων γιατί δεν χωράει σε μικρότερο. Τέλος πάντων, μια χαρα κινητό είναι και best value (όπως ξαναείπα). Αυτό το πρόβλημα με το +30 το έχει λύσει κανείς, βλέπω ότι ο stock dialler είναι τελείως ηλίθιος.... Έχω επαφές με το +30 δηλωμένο μπροστά... με πέρνουν τηλέφωνο, δεν κάνει αναγνώριση κλήσης..... Kάθομαι λοιπόν και αφαιρώ τα +30, πράγμα που δεν ήθελα γιατί μετακινούμαι συχνά στο εξωτερικό και θα έχω πρόβλημα από εκεί χωρίς το +30. Σήμερα με καλεί ένας φίλος και δεν κάνει αναγνώριση κλήσης, βλέπω το νούμερο που με καλεί και έχει +30 μπροστά.... Ελεος! άλλες φορές στο ID φαίνεται το +30 και άλλες όχι, σε κάθε περίπτωση όμως αν δεν βρεθεί στις επαφές το νούμερο επακριβώς δεν γίνεται αναγνώριση. Μια λύση θα ήταν να γράψω σε κάθε επαφή δύο νούμερα, ένα με +30 και ένα χωρίς... αλλά ρε παιδιά πολύ χαζό μου φαίνεται αυτό, εδώ το παλιό μου τηλέφωνο τετραετίας, ένα android 2.1 δεν είχε τέτοια προβλήματα..... ποια rom έχεις?εμένα με την 1.05 στοκ δεν έχω πρόβλημα στην αναγνώριση με ή χωρίς 0030... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slammer Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Περιέργο... minideal 1.0.5 :confused::confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδια ποια Θηκη προτεινετε απο to2c?εχει βαλει και μια καινουρια minuos στα δωρα που φαινεται καλυτερη.αξιζουν τα περισσοτερα λεφτα φια τις mofi? Και κατι ακομα τι sar εχει τελικα το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Ερωτήσεις ... :blink: 1. Υπάρχει στην αγορά πίσω κάλυμμα άλλου χρώματος;; (κανονικό, όχι θήκη) 2. Έχει χρησιμοποιήσει κανένας το FULL SCREEN CALLER ID ;; Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδια ποια Θηκη προτεινετε απο to2c?εχει βαλει και μια καινουρια minuos στα δωρα που φαινεται καλυτερη.αξιζουν τα περισσοτερα λεφτα φια τις mofi? Και κατι ακομα τι sar εχει τελικα το τηλεφωνο? τη minuos την έχω και είναι μια καλούτσικη θήκη και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν και για την σύζυγο παρήγγειλα την mofi γιατί μου φαίνεται καλύτερη(δεν έχω παραλάβει ακόμα για να έχω άποψη) Το sar αν θυμάμαι καλά είναι 0.76 @evansarmor κάτι τέτοιο εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 τη minuos την έχω και είναι μια καλούτσικη θήκη και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος αν και για την σύζυγο παρήγγειλα την mofi γιατί μου φαίνεται καλύτερη(δεν έχω παραλάβει ακόμα για να έχω άποψη) Το sar αν θυμάμαι καλά είναι 0.76 @evansarmor κάτι τέτοιο εννοείς? Όχι, το ξέρω αυτό, να μπαίνει στην θέση του πίσω καλύμματος εννοώ, όχι να το καλύπτει ... :cry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 200 σελιδες το τοπικ......... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παιδια ποια Θηκη προτεινετε απο to2c?εχει βαλει και μια καινουρια minuos στα δωρα που φαινεται καλυτερη.αξιζουν τα περισσοτερα λεφτα φια τις mofi? Και κατι ακομα τι sar εχει τελικα το τηλεφωνο? Εγω επαθα πλακα.Παρα πολυ ομορφη ποιοτικη και το κινητο καθεται κουτι.Απλα πρεπει να πετυχεις χρωμα (πχ μαυρο) γιατι γυναικιζει πολυ.Εγω που παρηγγειλα την γαλαζοπρασινη νομιζοντας οτι ειναι unisex μολις ηρθε καταλαβα το σφαλμα μου.Και η MOFI YI πρεπει να ειναι πολυ ομορφη. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) ποια rom έχεις?εμένα με την 1.05 στοκ δεν έχω πρόβλημα στην αναγνώριση με ή χωρίς 0030... Περιέργο... minideal 1.0.5 :confused::confused::confused: Οσοι έχετε πρόβλημα,δείτε το post 2715. Χρηστο σε δοκιμες που εκανα στο ιντερνετ το zte με το thl w7s ειδα οτι δεν υπαρχει καποια διαφορα, καποιες φορες ανοιγε και φορτωνε τη σελλιδα πρωτα το zte και καποιες αλλες το thl, η διαφορα ηταν μικρη και στις δυο περιπτωσεις. Οταν ειχα το w7 και το w100 εβλεπα και εγω οτι το w100 υστερει σε σχεση με το w7. Σε φιλο μου που εχει το thl w100, του ειπα να ανοιξει με το zte καποιες σελλιδες απο site που παρακολουθει στο ιντερνετ, μου ειπε οτι υπαρχει διαφορα και οτι το zte ειναι ποιο γρηγορο απο το w100. @Σταυρο δεν αμφισβητω τη γνωμη σου ;) :) Πέρα απο το κομμάτι της κάμερας και το γεγονός ότι δεν παίζει με hw acceleration 1080p video,δε βλέπω και εγώ να υστερεί κάπου σε απόδοση Edited October 9, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Παίδες άρχισαν τα όργανα; Προσπάθησα να παραγγείλω τρία από το Hotinbuy και να τι πήρα από το PayPal: Your purchase couldn't be completed There's a problem with the merchant's PayPal account. Please try again later. Τι λέτε; Edited October 9, 2013 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Παίδες άρχισαν τα όργανα; Προσπάθησα να παραγγείλω τρία από το Hotinbuy και να τι πήρα από το PayPal: Your purchase couldn't be completed There's a problem with the merchant's PayPal account. Please try again later. Τι λέτε; 3 κι'ολας,τι δεν καταλαβες φιλε και πας να παραγγειλεις 3 τηλεφωνα,εδω εμεις παραγγειλαμε ενα και τρεμει το φυλοκαρδη μας μιας και κανεις δεν γνωριζει τιποτα για το hotinbuy! Λιγη υπομονη δεν βλαπτει φιλε,περιμενε να δεις αν θα παραλαβει κανεις απο εμας τους πρωτους και μετα βλεπεις τι κανεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εντελώς φιλικά,εδώ δεν έχει παραλάβει κανείς,ούτε ένα,και συ πήγες να πάρεις 3 μαζεμένα; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αν κάνω repartitioning εσωτερικής μνήμης και περάσω και το αγγλικό recovery χάνω data?πρέπει να πάρω πρώτα συνολικό backup από την συσκευή?υπάρχει κανένας κίνδυνος να το κάνω μπρίκι :lol: γιατί με το lg 2x είδα κι έπαθα μέχρι να μάθω:cry: Nαι πρώτα θα περάσεις το αγγλικό recovery,μετά θα πάρεις backup μέσα απο το recovery,θα κάνεις ότι γράφει ο οδηγός για το re-partition και τέλος θα επαναφέρεις το backup.Διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες και μην παραλείψεις κανένα βήμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=370996 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Είπα να κάνω σωστές δουλειές.:p Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Το πραγμα βρωμαει και βρωμουσε απο την αρχη με το hotinbuy,δεν ειναι δυνατον να πουλαει με 75 ευρω το τηλ. και σε ολοκληρο aliexpress αναμεσα σε 350 πωλητες η πιο φθηνη τιμη να ειναι 96 ευρω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εντελώς φιλικά,εδώ δεν έχει παραλάβει κανείς,ούτε ένα,και συ πήγες να πάρεις 3 μαζεμένα; Παίδες, από τους "παλιούς" που παρήγγειλλαν, υπάρχει καμμία ένδειξη με τα tracking numbers ή σε όλους είναι "Not found" ;;; :mad: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mts21gr Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 σημερα εκανα την δευτερη φορτηση και πρωτη με το battery calibration,φορτισε κανονικα,το εκανα reboot το κιν και ανοιξα παλι το battery calibration,πατησα το star calibration κουμπι και απο 100% που ηταν η μπαταρια πηγε στο 6%.εκανα καμια γκαφα μηπως ή ετσι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375069 σχετικα με το hotinbuy προσοχη,διαβαστε το νημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τυχερός ήμουν τελικά. Όχι τίποτε άλλο, τα χρήματα είναι ξένα. Τα παράγγειλα από Minideal. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Εγω επαθα πλακα.Παρα πολυ ομορφη ποιοτικη και το κινητο καθεται κουτι.Απλα πρεπει να πετυχεις χρωμα (πχ μαυρο) γιατι γυναικιζει πολυ.Εγω που παρηγγειλα την γαλαζοπρασινη νομιζοντας οτι ειναι unisex μολις ηρθε καταλαβα το σφαλμα μου.Και η MOFI YI πρεπει να ειναι πολυ ομορφη. κι εγω γαλαζοπρασινη δηλωσα οτι θέλω. Δηλαδη για άντρες δεεεεν;;;;;;:cry: Edited October 9, 2013 by prodromosfan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts