Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ποιο ειναι το κουπονι?

jfdsk45tk ;)

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://www.ebay.co.uk/itm/350886511368?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

παρήγγειλα απο εδώ ζελατινες στις 29-09 και παρέλαβα σήμερα. σε τρεις ημέρες.

πολύ καλύτερες απο αυτές του minideal.πιο λεπτές -ευκολότερη τοποθετηση και ειναι ultraclear.

jfdsk45tk ;)

Warning This coupon could only be used 100 times.

μαλλον τελειωσε

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Warning This coupon could only be used 100 times.

μαλλον τελειωσε

Δεν το δοκίμασα φίλε μου, το τηλέφωνο το παρήγγειλα πριν τις 30/9 .... :X

γεια σας. καινουργιος στο φορουμ. παρειγγηλα και εγω απο το hotinbuy.παραγγελια 25-09-2013 tracking number την επομενη. ακομα τιποτα στο sgpost. επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι αν δεν φανει ουτε αυριο θα μου το στειλουν με αλλη εταιρεια. ποια λετε ωστε να αποφυγουμε τελωνειο?EMS?η να ζητησω HKpost , CNpost και ας αργησει?η στην τελικη να ζητησω τα χρηματα μου πισω. ευχαριστω.

http://www.ebay.co.uk/itm/350886511368?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

παρήγγειλα απο εδώ ζελατινες στις 29-09 και παρέλαβα σήμερα. σε τρεις ημέρες.

πολύ καλύτερες απο αυτές του minideal.πιο λεπτές -ευκολότερη τοποθετηση και ειναι ultraclear.

Τις χρησιμοποιω και εγω αυτες τις ζελατινες απο αυτο το καταστημα.ερχονται απο Γερμανια πολυ γρηγορα και πολυ φθηνα απλα επειδη ειναι λεπτες γδερνονται πιο ευκολα.οι αλλες με το αυτοκολητο για την τοποθετηση στην πανω γωνια που ειναι και πιο σκληρες και πιο ανθεκτικες θεωρω οτι προστατευουν καλυτερα την οθονη αλλα μ εκνευριζει που η κολλα θελει αγωνα να φυγει.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

γεια σας. καινουργιος στο φορουμ. παρειγγηλα και εγω απο το hotinbuy.παραγγελια 25-09-2013 tracking number την επομενη. ακομα τιποτα στο sgpost. επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι αν δεν φανει ουτε αυριο θα μου το στειλουν με αλλη εταιρεια. ποια λετε ωστε να αποφυγουμε τελωνειο?EMS?η να ζητησω HKpost , CNpost και ας αργησει?η στην τελικη να ζητησω τα χρηματα μου πισω. ευχαριστω.

Φίλε η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν σου λένε ότι αν δε φανεί ούτε αύριο το tracking number,σημαίνει ότι μάλλον δε σου το έστειλαν ακόμη δηλαδή δε το πήγαν ακόμη στο ταχυδρομείο.Γιατί αν το είχαν στείλει ήδη,δεν είναι λίγο περίεργο να σου λένε με τόση άνεση θα σου το στείλουμε με άλλη εταιρεία; Θα σου στείλουν νέο κινητό; Και πιο κάτω απο τα άλλα μαγαζιά και ξαναστέλνουν έτσι εύκολα;

Φίλε η προσωπική μου άποψη είναι ότι αν σου λένε ότι αν δε φανεί ούτε αύριο το tracking number,σημαίνει ότι μάλλον δε σου το έστειλαν ακόμη δηλαδή δε το πήγαν ακόμη στο ταχυδρομείο.Γιατί αν το είχαν στείλει ήδη,δεν είναι λίγο περίεργο να σου λένε με τόση άνεση θα σου το στείλουμε με άλλη εταιρεία; Θα σου στείλουν νέο κινητό; Και πιο κάτω απο τα άλλα μαγαζιά και ξαναστέλνουν έτσι εύκολα;

οποτε φιλε μου τι προτεινεις? ειναι στο chat τωρα και μου λενε οτι λογω γιορτων τους και λογω σαββατοκυριακου δεν φαινεται.και οτι αν μεχρι 4/10/2013 δεν εμφανιστει θα το στειλουν με ΕMS.

Eγώ προσωπικά εφόσον ήδη πέρασε μια εβδομάδα απο την στιγμή που πήρα tracking και δε φαινόταν πουθενά, θα ζητούσα επιστροφή των χρημάτων μου.Η περίπτωση αυτού του μαγαζιού βέβαια ειναι κάπως γενικά http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4928864#post4928864

Απλα μου κάνει εντύπωση πως θα σου στείλουν πάλι έστω και με EMS (που έχει περισσότερες πιθανότητες για τελωνείο) ένα δέμα για το οποίο έχεις πάρει ήδη tracking που σημαίνει ότι έχει φύγει απο το κατάστημά τους.Δηλαδή αν δε φανεί μέχρι 4/10 στο tracking system,θα πάνε στην sg post,θα πάρουν πίσω το δέμα σου και θα το ξαναστείλουν με ems; Γιατι εξακολουθώ να πιστεύω ότι ειναι πολύ δύσκολο να σου στείλουν με τόση ευκολία,νέο δέμα.

οποτε φιλε μου τι προτεινεις? ειναι στο chat τωρα και μου λενε οτι λογω γιορτων τους και λογω σαββατοκυριακου δεν φαινεται.και οτι αν μεχρι 4/10/2013 δεν εμφανιστει θα το στειλουν με ΕMS.

Εγώ πιστεύω ότι όλα οφείλονται στην βλάβη των Η/Υ της singapotre post. Και εμένα δεν μου εμφανίζει πράγματα που ταχυδρομήθηκαν από άλλο site στις 22 και 25/9. Θα περιμένω μέχρι τις 6 του μηνός και μετά θα ζητήσω επιστροφή χρημάτων.

Καταλαβαινω την ανυπομονησια αρκετων να παρουν όσο το δυνατον πιο συντομα το κινητο στα χερια τους ,αλλα το ειπαμε ρε παιδια τοσες φορές ,μεχρι 4/10 δε λειτουργει τιποτε στη Κινα και μετα φυσικά λόγω του μεγαλου όγκου αποστολών μεσω SG θα κινηθει αργα η όλη ιστορια ...:(

Εδω μιλαμε ότι για παραγγελια απο 23/9 φανηκε στις 30/9 στο συστημα και αυτο λανθασμενα...γι'αυτο υπομονη και μη ρωταμε τα ιδια ;)

Υ.Γ ναι ο φιλος @evansarmor εχει δικιο ,υπάρχει και δυσλειτουργια στο συστημα της SG ,ειτε δεν δειχνει τιποτε ειτε "σκουπιδια..."

Edited by tpapo
Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Ναι είναι λίγο "περίεργα" αυτά που γίνονται. Πάντως και παλιότερα που είχα παραγγείλει απο merimobiles είχε αργήσει περίπου 6 μέρες να φανεί το tracking και όταν επικοινώνησα μαζί τους η απάντηση τους ήταν συγγνώμη θα σου στείλουμε μαζί με το κινητό δώρο θήκη! Και φυσικά αναρωτήθηκα μα τι στο καλό...πώς? αφού το έχουν υποτίθεται ήδη στείλει. Και τελικά το είχαν όντως στείλει και δεν υπήρχε φυσικά θήκη μέσα ούτε ποτέ την πήρα (αν και μου την έταξαν με την επόμενη παραγγελία και μετά δε μου την έδιναν αλλά αυτά είναι οφ τόπικ :P). Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είναι λίγο ότι ναναι γενικά...και το ψέμα το έχουν εύκολο δυστυχώς.

καποιος αλλος που εχει παραγγειλει απο hotinbuy του εχει σταλει ? εχει δει προοδο?

Kωστα το συγκεκριμενο μαγαζι εγω δεν το εμπιστευομαι και ειπαμε και στους φιλους εδω μεσα να περιμενουν πρωτα στο κατω -κατω 136.99usd ειχε με δωρακια το κινητο και στο mideal και στo to2c ,τωρα μακαρι να πάνε όλα καλα για τα παιδια ,εγω περσι την ειχα πατησει χοντρα με μαγαζι ονοματι ainol-store με 2 ainol tablet και ειλικρινα τρομαξα να παρω τα λεφτα πισω απο το paypal ,μετα απο 2,5 μηνες :wacko:

Τωρα και μενα αυτα που γινονται δεν μ'αρεσουν εχω παραγγειλει απο To2c στις 23/9 αλλά και στις 27/9 με την υποσχεση να τα στειλουν πριν τις διακοπες τους ,αλλά ενω πηρα tracking σχεδον 20 ωρες μετα τη πληρωμη ,το ενα φανηκε στις 30/9 με λανθασμενα στοιχεια και το αλλο not found ! ,προφανως μας εχουν παρει χαμπαρι οι κινεζοι και μας δουλευουν περα απο τις διακοπες ,δυσλειτουργια του server κτλ κτλ ,προφανως και μας λενε ψεματα σχετικά με τις αποστολές και αλλα πολλά βεβαιως ...:(

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Εγώ στο /system έχω ελεύθερα 106mb αυτή την στιγμή.Σβήσε και άλλα πράγματα που μπορείς να βάλεις έξτρα π.χ. τον flash player και τον dolphin.Υπόψιν ότι εκτος απο το apk πρέπει να σβήσεις και το αντίστοιχο .odex αρχείο.Γιαυτό και εγώ τα σβήνω χειροκίνητα απο το /system/app με τον root browser

Ευχαριστω πολυ bbbb τελικα εβαλα την max flavour full. Δεν το ηξερα για τα αρχεια .odex! Για αυτο εμενα απο χωρο παντα!!! Να εισαι καλα:)

καποιος αλλος που εχει παραγγειλει απο hotinbuy του εχει σταλει ? εχει δει προοδο?

Oχι καμια προοδο εκυος απο το tracking number που πηραμε μετα απο 4 μερες που λεει:

Status Description

RQ.............SG- 27-09-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Aντε να κανω υπομονη μεχρι και τις 5 του μηνος μια μερα αφου τελειωσει η εθνικη εορτη των κινεζων και αν δεν αλλαξει το status θα ζητησω τα χρηματα πισω!

Kωστα το συγκεκριμενο μαγαζι εγω δεν το εμπιστευομαι και ειπαμε και στους φιλους εδω μεσα να περιμενουν πρωτα στο κατω -κατω 136.99usd ειχε με δωρακια το κινητο και στο mideal και στo to2c ,τωρα μακαρι να πάνε όλα καλα για τα παιδια ,εγω περσι την ειχα πατησει χοντρα με μαγαζι ονοματι ainol-store με 2 ainol tablet και ειλικρινα τρομαξα να παρω τα λεφτα πισω απο το paypal ,μετα απο 2,5 μηνες :wacko:

Τωρα και μενα αυτα που γινονται δεν μ'αρεσουν εχω παραγγειλει απο To2c στις 23/9 αλλά και στις 27/9 με την υποσχεση να τα στειλουν πριν τις διακοπες τους ,αλλά ενω πηρα tracking σχεδον 20 ωρες μετα τη πληρωμη ,το ενα φανηκε στις 30/9 με λανθασμενα στοιχεια και το αλλο not found ! ,προφανως μας εχουν παρει χαμπαρι οι κινεζοι και μας δουλευουν περα απο τις διακοπες ,δυσλειτουργια του server κτλ κτλ ,προφανως και μας λενε ψεματα σχετικά με τις αποστολές και αλλα πολλά βεβαιως ...:(

και εγω αυτο αρχιζω να πιστευω. μαλλον λογω γιορτων δεν τα εχουν στειλει καθολου.και απλα εχουν tracking number και τα βαζουν. και θα τα στειλουν μετα τις 5 του μηνα..

Oχι καμια προοδο εκυος απο το tracking number που πηραμε μετα απο 4 μερες που λεει:

Status Description

RQ.............SG- 27-09-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Aντε να κανω υπομονη μεχρι και τις 5 του μηνος μια μερα αφου τελειωσει η εθνικη εορτη των κινεζων και αν δεν αλλαξει το status θα ζητησω τα χρηματα πισω!

ποτε εκανες παραγγελια? στο ιδιο καταστημα? εμενα ουτε αυτο δεν γραφει

The following Item(s) is/are not found:

RQΧΧΧΧΧΧΧΧΧSG

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Λοιπον,ειπα και εγω να κανω το πεοραματοζωο,με ετρωγε η περιεργια ρε παιδι μου,εκανα σημερα μια παραγγελια απο hotinbuy,το εξαιρετικα φθηνο κντ Tengda A820 των $36.74.....δλδ 27,18 ευρω.....σε αυτην την τιμη βγαλτε και το 7% απο το κουπονι...:p

Στο chat τωρα,μου εδωσαν δωρακια...οτι ηθελα.......και τι δεν πηρα..........:lol:

Μου ειπαν ατα παρακατω.......

1.we can send the packages box sealed and with no open at the box and phone at all,

2.we have the one year warranty for the phones and tablets,and 3 months for the accessories

3.the shipping weight just for estimated for convience,forget about it

4.if you order today,we will send the package on 4th OCT,and it will take 15 to20 days can arrive,the estimated delivery time should be 24th OCT

Φυσικα ολη η συνομηλια καταγραφηκε και σταλθηκε και στο paypal.

Αντε να δουμε,το πολυ πολυ να χασουμε(που δεν χανουμε....) 25 ευρο........

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

και εγω αυτο αρχιζω να πιστευω. μαλλον λογω γιορτων δεν τα εχουν στειλει καθολου.και απλα εχουν tracking number και τα βαζουν. και θα τα στειλουν μετα τις 5 του μηνα..

Το μεγάλο γέλιο είναι ότι πριν από μισή ώρα παρήγγειλλα 2 πράγματα από ebay και 15 λεπτά μετά μου ήλθε μύνημα ότι τα ΕΣΤΕΙΛΑΝ !!! :lol: :lol: Μάλλον γιά Κώτσους μας περνάνε τα Κινεζόπουλα ... :mad::X

εχουν προτυπομενες φορμες με τρακινκ και απλα βαζουν τα στοιχει οταν το στειλουν πραγματικα και λενε οτι αργει το ταχυδρομειο κλπ

Παιδια ενταξει μην τους κατηγοραμε και ολη την ωρα .

Νομιζω οτι εχει καλους κακους και πολυ κακους

Δηλαδη φταινε για την sing post ?

Φταινε για την αποφαση της hong Kong post να μην στελνει κινητα μπαταριες?

Φορτωθηκε η μια χαλαρωσε η αλλη

Εγραψα παραδειγμα που μου ετυχε σελιδες πισω

Και εχει καποια μαγαζια που θελουν να βγαλουν πιο πολυ κερδος κρατωντας καλυτερο επιπεδο υποστηριξης που δεν τα προτιμαμε

Κατα αποτελεσμα price is king και αμα μου βγει καλο ασε τα αλλα

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

@satiros

Έχεις απολυτό σε όσα γράφεις

Προσωπικά την ερώτηση την έκανα για να δω αν κάποιοι έχουν πάρει τράκινγκ και επί της ουσίας να επιβεβαιώσω το θέμα της αργίας.

Δεν έχω καμιά καούρα γιατί όταν επιλέγεις να αγοράσεις κάτι από την άλλη άκρη του κόσμου,με φθηνά μεταφορικά και χωρίς μεγάλο ρίσκο να περάσει από το τελωνείο, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση το προϊόν να είναι σε 5 μέρες σπίτι σου.

Συνειδητά και γνωρίζοντας τα παραπάνω έκανα την παραγγελία μου και έχω την υπομονή να περιμένω όσο χρειαστεί.

Από αυτά που διαβάζω πάντως,λογικά από Δευτέρα θα έχουμε νεότερα

άντε να δούμε :)

........if you order today,we will send the package on 4th OCT,and it will take 15 to20 days can arrive,the estimated delivery time should be 24th OCT.............

Αυτο που μου απαντησαν σημερα το θεωρω απολυτα λογικο.....

........εαν δουλεουν ολα σωστα εννοειται,τοσο κανει να ερθει περιπου.

Τωρα εαν βαλεις αργιες-απεργιες κτλ ε ναι οκ θα θελει τον χρονο του παραπανω.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα σας.

Θα ήθελα να ρωτήσω, έχει παραλάβει κανείς από Μ.Δ. Δυτικής Θεσσαλονίκης; Αν ναι, σε πόσες μέρες; :confused:

το elta.gr μου βγάζει το εξής:

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 26-09-2013 05:57 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ 26-09-2013 03:31 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 24-09-2013 10:22 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 24-09-2013 05:56 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 14-09-2013 15:18 IPS

και ακόμα δε μου έχει έρθει ειδοποιητήριο... :(

λέτε να συμβαίνει κάτι;

ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)