valsam Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Ρε τι δεν καταλαβαινετε,σε οτι και να λετε για τα δημοσια εργα, για τους πολιτικους για τις περικοπες μισθων,για τα ΤΕΒΕ που πληρωνουμε και τελικα δεν εχουμε καλυψεις και γιατρους ,για ολα εχετε απολυτο δικιο ,αλλα εγω αυτο που λεω ειναι οτι εμεις δηλ. ο καθενας μας εαν δεν αλλαξουμε νοοτροπια φως στην ακρη του τουνελ δεν προκειτε να δουμε,ολο και χειροτερα θα γινονται τα πραγματα και ουτε Κινεζικο απο Κινα δεν θα μπορουμε να αγορασουμε! Ενα απλο παραδειγμα,μας πρηξαν για το 23% ΦΠΑ στα εστιατορια οι μαγαζατορες το οτι δεν εβγαιναν ειδε το κρατος οτι και αυτο δεν εβγαινε μιας και κανεις τους δεν εκοβε αποδειξη και το εριξαν στο 13%,ο Ελληναρας ο μαγαζατορας ομως παλι ουτε και με 13% δεν κοβει παλι αποδειξη και ουτε καμια μειωση τιμων δεν εφτασε ποτε στον πελατη,πιεζει(μαλλον καλυτερα διαταζει!)τωρα η Τροικα και σου λεει Ελλαδα μου ειχες υποσχεθει τοσα λεφτα εσοδα απο εκει σου εκανα την χαρη αφου με επρηξες να το ριξω αφου ετσι υπολογιζες να μαζεψεις χρημα μιας και δεν τα μαζεψες παρε τωρα ενα νεο χαρατσι στον καθε πολιτη να μαζεψεις αυτα που ηταν στο προγμαμα και απετυχες! Ο χαμενος της υποθεσης ποιος ειναι,παλι εγω ο βλακας,που παλι στον πατο μας γυρισε! Εγω ποτε δεν ζητουσα απο ταβερνα-γυραδικο γενικα φαγαδικο αποδειξη μεχρι πριν λιγο,με το που μειωθηκε ομως ο ΦΠΑ αρχισα να ζηταω,ετσι επρεπε να ζηταμε ολοι αλλα και θα επρεπε ολοι οι επαγγελματιες της εστιασης να εριχναν τις τιμες τους 10%,ατετυχε το κοπλο γιατι ειμαστε ακομη στ******κος λαος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Δεν ξέρω ποια είναι η ηλικία καθενός, οι γνώσεις του, κοινωνική - πανεπιστημιακη μόρφωση, εμπειρίες, η ικανότητα του να καταλαβαίνει πότε τον καρπαζωνουν κλπ. Εγώ αυτό που έχω καταλάβει πλέον είναι ένα......... Ό ΣΩΖΩΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ.... Ο καθένας ας το ερμηνεύσει όπως καταλαβαίνει και ας πράξει ανάλογα. Ας γυρίσουμε στην συσκευή μας τώρα..... Edited September 23, 2013 by xkaliak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδια........το fora αλλα και το topic δεν εχει καμια σχεση με αυτα που αναλυεται τωρα.......οκ ειπαμε αλλα μην το κουραζουμε τωρα με θεματα τετοιους ειδους.Ολοι τα ξερουμε.και ξερουμε πως παει το πραμα στην χωρα μας δυστηχως...... Η ουσια ειναι οτι οταν καποιος φιλος καποιου φιλου δει το παρων κντ,και μετα μαθει την τιμη του,ειναι λογικο να θελει και αυτος ενα τετοιο.απλα πραματα δλδ. Αντε καλημερα,και καλη εβδομαδα!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Δηλαδη συμφωνα με τα λεγομενα σου θα παρεις ενα μονο κινεζικο κιν (κ καλα θα κανεις)αλλα εαν το δει καποιος φιλος σου κ σου πει ρε μεγαλε που το πηρες αυτο θα του απαντησεις οτι ο πηρα απο την κινα αλλα μην παρεις εσυ γτ θα καταστρεψουμε την οικονομια του κρατους μας κ του εμπορους....τι αλλο θα ακουσω... αυτό ακριβώς. Ας παραγγείλω εγώ για μένα και υπόλοιποι πληρώστε το κράτος και ενισχύστε την οικονομία . Και φυσικά δεν εχει καμιά σχέση το αν παίρνουμε αποδείξεις από ένα μαγαζί για πραγματα που καταναλώνουμε όλοι μας εντός της χώρας με το να παραγγέλνουμε τα κινητά από την Κίνα. Εγώ νομίζω ότι πιο πολύ υπάρχει στο φίλο ο φόβος ότι αν αυξηθούν υπερβολικά οι παραγγελίες θα σταματάνε όλα στο τελωνείο και μετά δε θα μπορεί να παραγγείλει κανείς μας χωρίς να πληρώσει έστω ένα μικρό ποσο στο τελωνείο πάρα το γεγονός για το πώς πηγαίνει η οικονομία του κράτους μας. Edited September 23, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 κολοκύθια τούμπανα φίλτατε.αν νομίζεις ότι αυτό φταίει για την οικονομία μας,γιατί θες να πάρεις και συ κινητό εξ ανατολάς; να μην παραγγείλεις!ασε μας εμάς να καταστρεφόμαστε μόνοι μας! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παίδες τα μαθήματα νομιμότητας στις εκλογές με την ψήφο μας ας μιλήσουμε για τα κινητά μας αν είχαμε 100 δραμια γνώση θα συζητούσαμε τα αυτονοητα? Κλέφτης πολύ η λίγο δεν έχει κλέφτης είναι όποιος κλέβει και μια φορά καλή μέρα - βδομάδα Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) http://www.hotinbuy.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p-1746.html παραγγειλα ενα αλλο κινητο χθες,η επικοινωνια ηταν αμεση και με το τσατ και με μεηλ,πηρα τρακινγκ σημερα,και κοιταξα απο περιεργεια ποσο κανει το κινητο εκει...δειτε κι εσεις,βαζουν κι ελληνικα οπως ρωτησα στο τσατ Edited September 23, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 http://www.hotinbuy.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p-1746.html παραγγειλα ενα αλλο κινητο χθες,η επικοινωνια ηταν αμεση και με το τσατ και με μεηλ,πηρα τρακινγκ σημερα,και κοιταξα απο περιεργεια ποσο κανει το κινητο εκει...δειτε κι εσεις,βαζουν κι ελληνικα οπως ρωτησα στο τσατ Αν το μαγαζί είναι αξιόπιστο πρόκειται για μεγάλη ευκαιρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 http://www.hotinbuy.com/zte-v967s-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-5-inch-ips-screen-1gb-4gb-p-1746.html παραγγειλα ενα αλλο κινητο χθες,η επικοινωνια ηταν αμεση και με το τσατ και με μεηλ,πηρα τρακινγκ σημερα,και κοιταξα απο περιεργεια ποσο κανει το κινητο εκει...δειτε κι εσεις,βαζουν κι ελληνικα οπως ρωτησα στο τσατ ..........Shipping Weight: 1.2kg............πετρες θα βαλουν μεσα?? Μεταφορικα??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) ..........Shipping Weight: 1.2kg............πετρες θα βαλουν μεσα?? Μεταφορικα??? παραγγειλαμε αρκετοι χθες,αλλο κινητο φθηνο,δωρεαν με sing post μας εστειλε τρακινγκ σημερα,φυσικα θα το αξιολογησουμε οταν τα παραλαβουμε,στο τσατ απαντανε αμεσα και στα μεηλ,οποιος θελει ας δοκιμασει να παρει μια ιδεα http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-white-p-1567.html αυτο πηραμε,τζαμπα Edited September 23, 2013 by tsopanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 παραγγειλαμε αρκετοι χθες,αλλο κινητο φθηνο,δωρεαν με sing post μας εστειλε τρακινγκ σημερα,φυσικα θα το αξιολογησουμε οταν τα παραλαβουμε,στο τσατ απαντανε αμεσα και στα μεηλ,οποιος θελει ας δοκιμασει να παρει μια ιδεα http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-white-p-1567.html αυτο πηραμε,τζαμπα Πράγματι, δοκίμασα και μίλησα στο chat. Απάντησαν αμέσως. Τους ρώτησα για Ελληνική γλώσσα και για root και μου απάντησαν καταφατικά και στα δύο, αρκεί να τους το πούμε. Η πληρωμή έγινε μέσω Paypal? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 παραγγειλαμε αρκετοι χθες,αλλο κινητο φθηνο,δωρεαν με sing post μας εστειλε τρακινγκ σημερα,φυσικα θα το αξιολογησουμε οταν τα παραλαβουμε,στο τσατ απαντανε αμεσα και στα μεηλ,οποιος θελει ας δοκιμασει να παρει μια ιδεα http://www.hotinbuy.com/mini-s4-smartphone-android-42-mtk6572-dual-core-12ghz-43-inch-3g-gps-white-p-1567.html αυτο πηραμε,τζαμπα Οκ μου εκανε εντυπωση το βαρος φιλε μου.Με το καλο να ερθουν λοιπον. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Πράγματι, δοκίμασα και μίλησα στο chat. Απάντησαν αμέσως. Τους ρώτησα για Ελληνική γλώσσα και για root και μου απάντησαν καταφατικά και στα δύο, αρκεί να τους το πούμε. Η πληρωμή έγινε μέσω Paypal? παντα,για να ειμαστε σιγουροι Οκ μου εκανε εντυπωση το βαρος φιλε μου.Με το καλο να ερθουν λοιπον. αν δεις και το αλλο λινκ το ιδιιο βαρος εχει και εκει,αλλο κινητο,ισως βαριουνται να γραψουν τις λεπτομερειες,ετσι κι αλλοιως με πεηπαλ δεν εχουμε προβλημα Edited September 23, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 αν το site είναι αξιόπιστο,να παραγγείλω και για την πάρτυ μου ένα να έχω να παίζω! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 αν το site είναι αξιόπιστο,να παραγγείλω και για την πάρτυ μου ένα να έχω να παίζω! Κι εμεις χθες παραγγειλαμε,οποιος θελει ας περιμενει να τα παραλαβουμε και να παραγγειλει μετα,μην ξεχναμε κανενα σαιτ δεν ξεραμε σαν αξιοπιστο,ολα με την χρηση τα μαθαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 αν το site είναι αξιόπιστο,να παραγγείλω και για την πάρτυ μου ένα να έχω να παίζω! Θα μας τρελάνουν οι κινέζοι ρε π@υστη μου. Με έχουν βάλει στην πρίζα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Θα μας τρελάνουν οι κινέζοι ρε π@υστη μου. Με έχουν βάλει στην πρίζα... απλα κι εμενα με παραξενεψε γιατι εχουν αρκετα τοπ σελερς εδω πολυ χαμηλοτερα στην τιμη,αλλα μετα ειδα και πολλα αλλα πολυ ακριβοτερα,ας ερθουν και βλεπουμε,θα ενημερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Κι εμεις χθες παραγγειλαμε,οποιος θελει ας περιμενει να τα παραλαβουμε και να παραγγειλει μετα,μην ξεχναμε κανενα σαιτ δεν ξεραμε σαν αξιοπιστο,ολα με την χρηση τα μαθαμε Το ξέρω φίλε μου,απλά βαριέμαι τις διαδικασίες με το paypal μετά θεός φυλάξει... Ας μας ενημερώνετε πάντως για το θέμα να δούμε τι λέει. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Το ξέρω φίλε μου,απλά βαριέμαι τις διαδικασίες με το paypal μετά θεός φυλάξει... Ας μας ενημερώνετε πάντως για το θέμα να δούμε τι λέει. φυσικα και θα ενημερωσω,μολις παραλαβω θα το αναφερω και εδω,μαλλον θα ανοιξει νημα με το κινητο που παραγγειλαμε,εγω για δωρο το πηρα,50 ευρω τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 ναι το είδα,καλή φάση για την τιμούλα του φυσικά! Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Παιδιά ποια rom του carliv θεωρείται ότι είναι η καλύτερη? edit : εννοω αναμεσα στην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429645 ? Το ραδιόφωνο γινεται να δουλεχει χωρις ακουστικα? Edited September 23, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethie Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Παιδιά ποια rom του carliv θεωρείται ότι είναι η καλύτερη? edit : εννοω αναμεσα στην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 και http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2429645 ? Το ραδιόφωνο γινεται να δουλεχει χωρις ακουστικα? Καμμία, θέμα γούστου είναι τι προτιμάς. Η Max smart επιτρέπει 3g και στις δύο sim πάντως, αν δε κάνω λάθος. Το ράδιο θέλει ακουστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Το μόνο πρόβλημα που έχω στην max smart ειναι ότι δεν έχω καταφέρει να συνδέσω το κινητό στο pc ως αφαιρούμενο δίσκο.Εκανα ότι γράφει ο carliv αλλά και πάλι δε συνδέεται.Δε με απασχολεί όμως σε σημείο να αλλάξω την ρομ μιας και αντιγράφω ασύρματα ή απο το recovery τα αρχεία που θέλω. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Εγώ το έχω συνδέσει κανονικά και δεν έχω κανενα πρόβλημα με την Rom... Δεν ξαναπερασα drivers, τους ειχα απο πριν και παιζει μια χαρα!! Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monaxitis Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 μπραβο για το site file!!!!!! πολυ καλο!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts