kostast1 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Λοιπον παμε λιγο για το κντ παιδια......:) Αναφορα δοκιμης......1.05 minideal. Φορεμενη απο εχθες σε κντ φιλου,εαν πω οτι ειναι κοπια τις 1.03 δεν θα πω ψεματα....:)εχουν μπει faceb κτλ.Ολα δουλεουν ρολοι. Εχω την εντυπωση οτι η μπαταρια αδειαζη πιο αργα τωρα,αλλα δεν ειναι καλα τσεκαρισμενο.Περασα ολα τα προγραμματα επανω που ειχα και πριν,κανενα θεμα και τα τρεχει ολα οκ.Διαφορες δεν βλεπω πολλες,αλλα δεν το κρατησα πολυ,μιας και ο κατοχος το ηθελε. Εαν βγει κατι το περιοργο αργοτερα κατα την χρηση θα ενημερωσω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 αυτα ειναι ευχαριστα νεα.βεβαια το fb δεν το ηθελα αλλα δεν πειραζει αν ισχυει αυτο με την μπαταρια ποσο θα κραταει αυτο το κινητο πια; καλο θα ηταν κ καποιοι να μας πειτε αν μπορειτε εντυπωσεις κ απο την μπαταρια καθως ειναι κ απο τα πιο σημαντικα θετικα στοιχεια του συγκεκριμενου κινητου. Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Η μπαταρία ειναι εξαιρετικά καλή για 5" τηλέφωνο 4πυρηνο τηλέφωνο.Στα χέρια μου μετά την πρώτη φόρτιση του zte v967s http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4849200#post4849200 και ο φίλος που το έχει και του κάνει πιο χαλαρή χρήση μου είπε ότι του βγάζει 3 γεμάτες ημέρες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 υπαρχει περιπτωση να γινει καμια στραβη με τελωνειο μλκς αν παραλαβω δυο ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ πακετα απο μινιντιλ στην ιδια διευθυνση? εννοω αν υπαρχει μεγαλυτερη πιθανοτητα αν ειναι δυο να περασουν τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 εκανες 2 παραγγελιες,σωστο αλλα με ποση διαφορα τις εκανες; θα ερθουν μαζι; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 εκανες 2 παραγγελιες,σωστο αλλα με ποση διαφορα τις εκανες; θα ερθουν μαζι; δεν εκανα! σκοπευω να κανω μαλλον αυριο! και ρωτησα πρωτα μην γινει καμια στραβη... λογικα μαζι θα ερθουν γτ θα της κανω την μια μετα την αλλη την ιδια ωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ε κάνε πρώτα την μια και μετά από 1-2 ημέρες την άλλη, είναι πιο σωστή κίνηση. Το αν θα έχεις πρόβλημα στο τελωνείο, δεν μπορεί να στο πει κανένας με σιγουριά είτε τα πάρεις την ίδια μέρα, είτε διαφορετική όπως προτείνω εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Ε κάνε πρώτα την μια και μετά από 1-2 ημέρες την άλλη, είναι πιο σωστή κίνηση. Το αν θα έχεις πρόβλημα στο τελωνείο, δεν μπορεί να στο πει κανένας με σιγουριά είτε τα πάρεις την ίδια μέρα, είτε διαφορετική όπως προτείνω εγώ με απλο ταχυδρομειο μου ειπαν οτι ειναι πολυ μικρη η πιθανοτητα να περασει τελωνειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 απολυτος δεν ειναι κανενας κ εμενα αυτο ειναι το δευτερο κινητο που παραγγελνω κ πρωτο δικο μου. πριν λιγο διαβασα στο φορουμ απο καποιον που εχει φερει 35 κινητα οτι ειναι καλυτερο να τα φερεις μαζι γιατι ειναι μικρο το πακετο ενω 2 ισως τους πονηρεψει. κ εγω αυτης της αποψης ειμαι αλλιως οπως ειπωθηκε στο πανω μηνυμα με διαφορα 1-2 μερες Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 απολυτος δεν ειναι κανενας κ εμενα αυτο ειναι το δευτερο κινητο που παραγγελνω κ πρωτο δικο μου. πριν λιγο διαβασα στο φορουμ απο καποιον που εχει φερει 35 κινητα οτι ειναι καλυτερο να τα φερεις μαζι γιατι ειναι μικρο το πακετο ενω 2 ισως τους πονηρεψει. κ εγω αυτης της αποψης ειμαι αλλιως οπως ειπωθηκε στο πανω μηνυμα με διαφορα 1-2 μερες θα το κανω ετσι να βολεψω και τα χρηματα....αυριο το ενα την δευτερα το αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Μπορείς να τα πάρεις και τα 2 σε μια παραγγελία στο ίδιο πακέτο. 2 κουτιά κινητά είναι αμελητέο μέγεθος για να περάσει τελωνείο. Αν πάρεις 15+ κινητά, τότε ανησύχησε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Με το πρώτο v967s που αγόρασα,πήρα και την mofi θήκη.Ενώ περίμενα ότι θα μου τα έστελναν σε ένα κουτί,μου έστειλαν 2 δηλαδή την θήκη σε ξεχωριστό δέμα αλλά και τα 2 ήρθαν την ίδια ημέρα και απο τα ελτα ήρθε μια ειδοποίηση στο σπίτι που έγραφε και τα 2 tracking number Edited September 3, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Μπορείς να τα πάρεις και τα 2 σε μια παραγγελία στο ίδιο πακέτο. 2 κουτιά κινητά είναι αμελητέο μέγεθος για να περάσει τελωνείο. Αν πάρεις 15+ κινητά, τότε ανησύχησε τωρα λογω μιας καθυστερησης που ετυχε θα παρω το ενα αυριο και το αλλο την δευτερα οποτε δεν γινεται να τα παρω και τα δυο μαζι... δεν θα εχω προβ ετσι? δυο θηκες για κινητο και δυο προστατευτικα θα στειλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 2 κινητα αντε να κανουν το κουτι ενος ταμπλετ σιγα μην περασουν τελωνειο Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 2 κινητα αντε να κανουν το κουτι ενος ταμπλετ σιγα μην περασουν τελωνειο ελπιζω γτ δεν εχω ορεξη να μπλεκω με τελωνεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 κανενας δεν εχει φιλε μου φτανουν κ περισευουν αυτα που πληρωνουμε ηδη σκεψου κ παρε την αποφαση σου Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Παρασκευη παρηγγειλα και ειναι ακομη Σινγκαπουρη το πακετο. Κολυμπωντας θα έρθει; Ελεος... :cry: Edited September 3, 2013 by Longmire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Παρασκευη παρηγγειλα και ειναι ακομη Σινγκαπουρη το πακετο. Κολυμπωντας θα έρθει; Ελεος... :cry: αν δεν δουλευουνε σαββατο τρεις μερες εχουν περασει ρε συ... λογικα μεχρι παρασκευη θα εχει αναχωρησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Αυτή η αναμονή απο την στιγμή που πληρώνεις μέχρι την στιγμή που παραλαμβάνεις είναι πραγματικά ανυπόφορη :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Εεεεεε.....ψιιιιτ........συγνωμη κιολας........αλλα για το κντ εχει να πει καποιος κατι? Καποια παρατηρηση......καποιο σχολιο......κατι που θελει βελτιωση.......κατι βρε αδερφε........... Το παρακουρασαμε το θεμα με τις αναμονες.....τοσο κανει παιδια το ειπαμε 1000 φορες......ουτε οι γκαστρωμενες δεν κανουν ετσι..........:lol: Φιλικα παντα.........:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis808 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 (edited) Χαχαψαχα ωραιος... γραψαμε τοσες σελιδες και λιγο off δεν βλαπτει :P καληνυχτα Αυτή η αναμονή απο την στιγμή που πληρώνεις μέχρι την στιγμή που παραλαμβάνεις είναι πραγματικά ανυπόφορη :lol: Αστα βραστα :p -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited September 4, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Στη συνολικη ομαδα της ZTE στο φορουμ, το κινητο μας 967, είναι 2ο σε καταταξη οσον αφορα τον αριθμο απαντησεων (948) ενω 1ο ειναι το 970 με 2088 post. Στις προβολες δεν τα παμε τοσο καλα, εχουμε την 4η θεση με 40470. Πρωτο ειναι και παλι το 970 με 118190 προβολες. Τοσο καλο μοντελο ειναι το ατιμο και τραβαει τον κοσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faethie Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παρασκευη παρηγγειλα και ειναι ακομη Σινγκαπουρη το πακετο. Κολυμπωντας θα έρθει; Ελεος... :cry: Μια ερώτηση: αυτό που στο δείχνει σε χάρτη που είναι το πακέτο που το βρήκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Μια ερώτηση: αυτό που στο δείχνει σε χάρτη που είναι το πακέτο που το βρήκες; Φιλε δεν στο δειχνει σε κανενα χαρτη............το σημειο διανομης που δρισκεται αναφερει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Παρασκευη παρηγγειλα και ειναι ακομη Σινγκαπουρη το πακετο. Κολυμπωντας θα έρθει; Ελεος... :cry: εγω τεταρτη και δεν εχει βγαλει shipped.ακομα country code gr γραφει απο 2 του μηνος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts