Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οδηγίες για πέρασμα άλλης έκδοσης.

Apo filo opos moy ta esteile k emena---> Από recovery κάνεις wipe data and wipe cache and delete dalvink cache. Και Μέτα install from Zip και επιλεγεις το.zip με την 1.0.5 και την κάνεις εγκατάσταση. Μέτα μόλις τελειώσει κανεις reboot και θα ξεκινήσει το κινητό. Θα αργισει να φορτώσει το κινητό την πρώτη φορά..είναι λογικό. Μέτα θα έχεις το κινητό σαν να το αγόρασες τώρα.

Αναβάθμιση recovery

Για να μπαίνεις στο recovery βάλε μια εφαρμογή όπως το quickboot και επιλέγεις recovery. Το recovery που έχει πάνω το minideal ειναι στα κινέζικα αλλά αν θες μπορεις να βάλεις και αγγλικό πολύ εύκολα.Κατέβασε αυτό http://www.sendspace.com/file/wqiwuq και βάλε το χύμα στην κάρτα μνήμης Επισης κατέβασε και εγκατέστησε στο κινητό τα mobile uncle tools απο το play store Aνοιξε τα και επέλεξε εκει που λέει update recovery.Πάνω-πάνω θα σου γράφει recovery.img και ειναι αυτό που έβαλες πριν στην κάρτα μνήμης.Πάτα να φλασαριστεί και μόλις τελειώσει έχεις αγγλικό recovery.Αν θες πατάς οκ στο μήνυμα που λέει reboot to recovery ? και το επιβεβαιώνεις ότι έχει γινει.

Τα παραπάνω είναι οδηγίες από άτομα που με βοήθησαν, έχουν γίνει και από μένα και λειτούργησαν μια χαρά.

Αν κάποιος νιώθει ότι κάτι δεν καταλαβαίνει, καλύτερα να μην προχωρήσει.

Όποιος αποφασίσει και προχωρήσει, αναλαμβάνει και την ευθύνη των πράξεών του.

Edited by xkaliak

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οδηγίες για πέρασμα άλλης έκδοσης.

Apo filo opos moy ta esteile k emena---> Από recovery κάνεις wipe data and wipe cache and delete dalvink cache. Και Μέτα install from Zip και επιλεγεις το.zip με την 1.0.5 και την κάνεις εγκατάσταση. Μέτα μόλις τελειώσει κανεις reboot και θα ξεκινήσει το κινητό. Θα αργισει να φορτώσει το κινητό την πρώτη φορά..είναι λογικό. Μέτα θα έχεις το κινητό σαν να το αγόρασες τώρα.

Αναβάθμιση recovery

Για να μπαίνεις στο recovery βάλε μια εφαρμογή όπως το quickboot και επιλέγεις recovery. Το recovery που έχει πάνω το minideal ειναι στα κινέζικα αλλά αν θες μπορεις να βάλεις και αγγλικό πολύ εύκολα.Κατέβασε αυτό http://www.sendspace.com/file/wqiwuq και βάλε το χύμα στην κάρτα μνήμης Επισης κατέβασε και εγκατέστησε στο κινητό τα mobile uncle tools απο το play store Aνοιξε τα και επέλεξε εκει που λέει update recovery.Πάνω-πάνω θα σου γράφει recovery.img και ειναι αυτό που έβαλες πριν στην κάρτα μνήμης.Πάτα να φλασαριστεί και μόλις τελειώσει έχεις αγγλικό recovery.Αν θες πατάς οκ στο μήνυμα που λέει reboot to recovery ? και το επιβεβαιώνεις ότι έχει γινει.

Τα παραπάνω είναι οδηγίες από άτομα που με βοήθησαν, έχουν γίνει και από μένα και λειτούργησαν μια χαρά.

Αν κάποιος νιώθει ότι κάτι δεν καταλαβαίνει, καλύτερα να μην προχωρήσει.

Όποιος αποφασίσει και προχωρήσει, αναλαμβάνει και την ευθύνη των πράξεών του.

Τέλεια και κατατοπιστικότατα και απλά και κατανοητά (απο τη στιγμή που δε χρειάζεται ούτε μια γραμμή adb, μια χαρά):)

Thanks απο εμένα, το recovery θα το αλλάξω οπωσδήποτε.

Όσον αφορά την 1.0.3 - 1.0.5, ξέρει κανείς τι διαφορές έχουν; Αξίζει να ασχολήθεί κανείς με την "αναβάθμιση";

Παντως βα πω οτι εδω μιλαμε για ενα απο τα πιο ευκολοπειραχτα κντ........ολα γινοντα πανευκολα......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

καλημερα!!να ρωτησο κατι?στο amazon.com οι τιμες στα προιοντα ειναι τελικες η οπως ακουσα μπαινει και ο φπα της χωρας στο τελος?δηλαδη μια θηκη εχει 8 ευρω τελικη τιμη η 8 ευρω + φπα ελλαδος?
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Παντως βα πω οτι εδω μιλαμε για ενα απο τα πιο ευκολοπειραχτα κντ........ολα γινοντα πανευκολα......

Γιαυτο ξαναπροτιμησα να παρω ZTE εχει πολυ καλη υποστηριξη σε custom roms και πειραγματα γενικα.

31-08-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)

ελα να τρελενομαι λεμε.

λετε να μου ερθει μεσα στην εβδομαδα αν κ για αρχες της αλλης το κοβω.

αεροδρομιο ποσες μερες καθεται;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Λοιπον παιδια,για να μην ανχωνεσται,απο την ημερα τις παραγγελιας,να υπολογιζεται 10-15 μερες για να το εχεται στα χερια σας.

Ολα αυτα για τον νομο Αττικης,τουλαχιστον σε εμενα τοσο κανουν περιπου.:)

λιγο δυσκολο το κοβω να μου ερθει μεσα σε 5-6μερες περιπου.

δεν μενω κ αθηνα οποτε βαζω αλλη μια μερα εξτρα συνηθως με κοβω αν το εχω την αλλη εβδομαδα προς το τελος κ αν .

ειναι κ εδω τα ελτα τα ζωα μου αργα.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

μακαρι να σε ρθει γρήγορα!

φλάσαρα και το αγγλικό ρικοβερι και είμαι ετοιμος για πειράγματα :D

κανεις που να φλάσαρε ρομ απο needrom υπαρχει;

καλημερα!!να ρωτησο κατι?στο amazon.com οι τιμες στα προιοντα ειναι τελικες η οπως ακουσα μπαινει και ο φπα της χωρας στο τελος?δηλαδη μια θηκη εχει 8 ευρω τελικη τιμη η 8 ευρω + φπα ελλαδος?

Ότι βλέπεις στα site είναι τελικές τιμές (πλην τυχόν μεταφορικών).

Από εκεί και πέρα αν η αγορά γίνει εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, κινδυνεύεις πάντα με έξοδα εκτελωνισμου (φπα, κλπ)

εχω παραγγειλει το κινητο απο μινιδεαλ εχω παρει τρακινγ απο χτες το βραδυ και ακομα να το εντωπισει το sgpost.τι γινεται θα φτασει ελλαδα και μετα θα με πει shipped?

παιδες εχω σκασει...η αναμονη με σκοτωνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θελω το ΖΤΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

εχω παραγγειλει το κινητο απο μινιδεαλ εχω παρει τρακινγ απο χτες το βραδυ και ακομα να το εντωπισει το sgpost.τι γινεται θα φτασει ελλαδα και μετα θα με πει shipped?

Υπομονή φίλε.θέλει τουλάχιστον μια πλήρη ημέρα για να εμφανιστεί

να ρωτησο κατι γιατι ελεος δηλαδη..με εκεινο το blackmart πως βγαζετε ακρη?εχω κανει τα παντα κατεβαζω τα ποιο απλα και η δεν θα ξεκιναει η εφαρμογη η απλα δεν θα το κατεβαζει ελεος δηλαδη!εχω δοκιμασει ολες τις εκδοσεις!!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Πολλές εκδόσεις που υπάρχουν εκει μπορει να μην ειναι οι τελευταίες και έτσι μη συμβατές με android 4.2 ή να ειναι σε free servers και να έχουν διαγραφεί.

Χαιρετω την παρεα, μιας και γραφτηκα πριν λιγο στο Myphone.

Μελετησα βδομαδες για την αγορα κινητου απο Κινα και κατεληξα στο 967.

Χτες μεσανυχτα παρηγγειλα απο minideal αλλα μεχρι τωρα που γραφω δεν ειδα καμμια εξελιξη, περαν του αυτοματου μαιλ που ελαβα και των χρηματων που τραβηχτηκαν απο paypal. Το paypal το χρεωνε 116€ ενω μεσω μετατροπης απο την τραπεζα μου, χρεωθηκαν 111,10€. Αυτο το tip το διαβασα εδω μεσα, και δειχνει ποσο αξια κοινοτητα ειναι το Myphone.

Δεν μπορεσα να βρω κανεναν πωλητη ζωντανα στο τσατ, και μαλιστα το παραθυρακι του τσατ εξαφανιστηκε μετα απο καποια στιγμη.

Για να ζητησω ολα αυτα που εχετε γραψει (root, ελληνικα, μαυρη θηκη κλπ), αναγκαστικά εγραψα μαιλ σε 2 διευθυνσεις που βρηκα, εστειλα προσωπικο μην. σε καποιον πωλητη που ηταν offline (μεσω του τσατ πριν χαθει) και ξαναστειλα το ιδιο μηνυμα στη φορμα επικοινωνιας του site.

Ελπιζω να προχωρησει σωστα η παραγγελια, εκτος αν επεσα σε αργία λογω σαβ/κου.

Χτες μεσανυχτα παρηγγειλα απο minideal αλλα μεχρι τωρα που γραφω δεν ειδα καμμια εξελιξη, περαν του αυτοματου μαιλ που ελαβα και των χρηματων που τραβηχτηκαν απο paypal. Το paypal το χρεωνε 116€ ενω μεσω μετατροπης απο την τραπεζα μου, χρεωθηκαν 111,10€. Αυτο το tip το διαβασα εδω μεσα, και δειχνει ποσο αξια κοινοτητα ειναι το Myphone.

Δεν μπορεσα να βρω κανεναν πωλητη ζωντανα στο τσατ, και μαλιστα το παραθυρακι του τσατ εξαφανιστηκε μετα απο καποια στιγμη.

Για να ζητησω ολα αυτα που εχετε γραψει (root, ελληνικα, μαυρη θηκη κλπ), αναγκαστικά εγραψα μαιλ σε 2 διευθυνσεις που βρηκα, εστειλα προσωπικο μην. σε καποιον πωλητη που ηταν offline (μεσω του τσατ πριν χαθει) και ξαναστειλα το ιδιο μηνυμα στη φορμα επικοινωνιας του site.

να ζητησεις και να το βαλουν ως δωρο και να δηλωσουν μικρη αξια πχ 15$

Ολα τα βλεπουν φιλε μην σκας.Με ποια τραπεζα εκανες την μετατροποη?

Θα παρω και εγω για ενα φιλο ακομα ενα......το 4ο..........μεχρι στιγμης..........

Συνολικα εστειλα 4 φορες το ιδιο κειμενο, και μονο στην τελευταια εγραψα να σταλει σε συσκευασια δωρου. Τεσπα, πιστευω οτι με τοσους Ελληνες που εχουν αγορασει θα κανουν την ιδια διαδικασια σε ολους.

Οταν ηταν να πληρωσω, διαλεξα να γινει η μετατροπη απο την τραπεζα μου (Πειραιως) και στη συνεχεια μπηκα στον λογαριασμο και ειδα οτι ειχαν δεσμευτει 111,10€ απο την προπληρωμενη καρτα (webuy).

Συνολικα εστειλα 4 φορες το ιδιο κειμενο, και μονο στην τελευταια εγραψα να σταλει σε συσκευασια δωρου. Τεσπα, πιστευω οτι με τοσους Ελληνες που εχουν αγορασει θα κανουν την ιδια διαδικασια σε ολους.

Οταν ηταν να πληρωσω, διαλεξα να γινει η μετατροπη απο την τραπεζα μου (Πειραιως) και στη συνεχεια μπηκα στον λογαριασμο και ειδα οτι ειχαν δεσμευτει 111,10€ απο την προπληρωμενη καρτα (webuy).

Οκ πολυ καλα εκανες,το ιδιο κανω και εγω με Eurobank.