Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις το πάρω στα χέρια μου θα μπορέσω να γράψω εγώ

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

Οταν παραλάβω το κινητό και το ψάξω όσο θέλω από όλες τις απόψεις θα προσπαθήσω να φτιάξω έναν οδηγό σαν αυτόν για το hd2

Καλησπερα,

Θα ηθελα κι εγω με τη σειρα μου να ευχαριστησω για τις αποψεις σας (και εμπειρια) γυρω απο το κινητο.

Εκανα την παραγγελια στις 20 Αυγουστου και το περιμενω :)

Η αγορα εγινε απο merimobiles.com στην τιμη των $149.74 (με Root Firmware στην τιμη). Ποια εκδοση θα εχει δεν εχω ιδεα,

αλλα μου ειπαν μαλλον την τελευταια.

Ρωτησα αν η συσκευασια εχει ακουστικα αλλα τελικα δεν εχει και αναρωτιεμαι ποια τελικα ειναι κταλληλα για τη συγκεκριμενη συσκευη.

Σκεφτομου για ακουστικα της Nokia αλλα δεν ξερω αν κανουν.

Τωρα θα ηθελα να ρωτησω το εξης.

Το κινητο δεχεται 2 καρτες και γνωριζω οτι μπορυν αν ειναι και οι δυο ενεργες ταυτοχρονα.

Υπαρχει δυνατοτητα (απο τη στιγμη που και οι 2 SIM θα ειναι τοποθετημενες στο κινητο), η μια απο τις δυο SIM να μπορει να

απενεργοποιειται ετσι ωστε να μη δεχεται κλησεις?

Υπαρχει καποιος που να γωριζει?

Ευχαριστω,

Μαρια

Αυτό που δεν γίνεται στο συγκεκριμένο κινητό μέσα απο την διαχείριση sim ειναι να επιλέγει ο χρήστης ποια απο τις 2 sim θα έχει 3g δίκτυο.Αναγκαστικά 3g θα έχει μόνο η σιμ 1.Σε άλλα mtk6589 όπως π.χ. στο thl w7s μπορεί ο χρήστης απο τις ρυθμίσεις να επιλέξει ποια απο τις 2 sim θα έχει 3g.Δε ξέρω αν με κάποια custom rom ή fix μπορεί να γίνει αυτό εφικτό.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.

Δεν με πειραζει αν η δευτερη καρτα θα εχει 3G η οχι. Απλα θελω να μπορω να απενεργοποιω τη μια

και να δεχεται κλησεις η αλλη.

Και παλι ευχαριστω

Μαρια

Αυτό που δεν γίνεται στο συγκεκριμένο κινητό μέσα απο την διαχείριση sim ειναι να επιλέγει ο χρήστης ποια απο τις 2 sim θα έχει 3g δίκτυο.Αναγκαστικά 3g θα έχει μόνο η σιμ 1.Σε άλλα mtk6589 όπως π.χ. στο thl w7s μπορεί ο χρήστης απο τις ρυθμίσεις να επιλέξει ποια απο τις 2 sim θα έχει 3g.Δε ξέρω αν με κάποια custom rom ή fix μπορεί να γίνει αυτό εφικτό.

Αν καταλαβα καλα μονο στην σιμ1 θα μπορουμε να εχουμε ιντερνετ ακομα κ αν εχουμε πακετο δωρεαν δεδομενων κ στις 2 καρτες;σωστα;

δηλαδη αν εχω κ στις 2 θα πρεπει να περιμενω να μου τελειωσει η μια κ να τις αλλαξω θεση;

οποτε στην σιμ 2 οχι βινετοκλησεις;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

ενταξει καλα το ειχα καταλαβει.

ιντερνετ με gprs δεν υπαρχει τι να λεμε τωρα.

οποτε εχουμε ιντερνετ μονο απο σιμ1.

θα ηθελα κ τα 2 αλλα δεν θα εχω ιδιαιτερο προβλημα.

κατι αλλο πολυ σημαντικο απο σημα παιδια τι λεει;

εκει οντως το θελω δυνατο γιατι οταν παω διακοπες στο χωριο πραγματικα

βρισκω σημα με το σταγονομετρο κ ιδιαiτερα 3g.

για sar ξερουμε τιποτα;

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

μολις μου ηρθε το τρακινκ ναμμπερ!!!:)αντε και καλη παραλαβη μας τωρα(χωρις τελωνεια και λοιπα)!!!!

που μπορω να βλεπω που ειναι το κινητο?

Στο etotalk βλέπω ότι http://www.etotalk.com/zte-v967s_p3733.html#show δίνει 0.778kg και ενώ η τιμή του κινητού ειναι φαινομενικά η καλύτερη,αν προσθέσουμε τα μεταφορικά για Ελλάδα βγαίνει παραπάνω.Δειτε τι μεταφορικά έχει με την RU express :lol: Υπάρχει τέτοια εταιρεία?

Επισης όχι μόνο εκει αλλά και σε άλλα μαγαζιά βλέπω ότι σε σύγκριση με τα υπόλοιπα mtk6589 λέει ότι τα 967/987 υποστηρίζουν στο 3g 900/2100 αντι του σκέτου 2100 που γράφουν τα άλλα και δε ξέρω αν έχει κάποια πρακτική εφαρμογή στην Ελλάδα μιας και αυτά που λένε μόνο 2100 δουλεύουν κανονικά 3g και στα 3 δίκτυα.

@kalman2013

http://www.singpost.com http://www.17track.net en.4px.com

Edited by bbbb

Για οσους φιλους πηραν το κντ απο minideal,θα προσεξαν οτι με την θηκη που στελνουν δεν καθεται πολυ καλα το καλωδιο usb,λογο του οτι η θηκη ειναι γαι το 987,φιλος που το εχει με μια μικρη λιμα ανοιξε ελαφρα το μεγεθος τις τρυπας και τωρα κουμπωνει μια χαρα.

Μπορειται να κανετε κατι αναλογο εαν εχεται και εσεις θεμα.:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Στο etotalk βλέπω ότι http://www.etotalk.com/zte-v967s_p3733.html#show δίνει 0.778kg και ενώ η τιμή του κινητού ειναι φαινομενικά η καλύτερη,αν προσθέσουμε τα μεταφορικά για Ελλάδα βγαίνει παραπάνω.Δειτε τι μεταφορικά έχει με την RU express :lol: Υπάρχει τέτοια εταιρεία?

Επισης όχι μόνο εκει αλλά και σε άλλα μαγαζιά βλέπω ότι σε σύγκριση με τα υπόλοιπα mtk6589 λέει ότι τα 967/987 υποστηρίζουν στο 3g 900/2100 αντι του σκέτου 2100 που γράφουν τα άλλα και δε ξέρω αν έχει κάποια πρακτική εφαρμογή στην Ελλάδα μιας και αυτά που λένε μόνο 2100 δουλεύουν κανονικά 3g και στα 3 δίκτυα.

@kalman2013

http://www.singpost.com http://www.17track.net en.4px.com

μπηκα πριν στο singpost αλλα μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος.μπηκα και στα ελτα αλλα τπτ παλι.μηπως ξερει κανεις γτ?

Για οσους φιλους πηραν το κντ απο minideal,θα προσεξαν οτι με την θηκη που στελνουν δεν καθεται πολυ καλα το καλωδιο usb,λογο του οτι η θηκη ειναι γαι το 987,φιλος που το εχει με μια μικρη λιμα ανοιξε ελαφρα το μεγεθος τις τρυπας και τωρα κουμπωνει μια χαρα.

Μπορειται να κανετε κατι αναλογο εαν εχεται και εσεις θεμα.:)

η θηκη που στελνουν δωρο με το κινητο ειναι καλη?το προστατευει καλα?

μπηκα πριν στο singpost αλλα μου εβγαλε οτι δεν υπαρχει αυτος ο αριθμος.μπηκα και στα ελτα αλλα τπτ παλι.μηπως ξερει κανεις γτ?

Θέλει 1-2 ημέρες για να εμφανιστεί.Και όταν εμφανιστεί αρχικά θα γράφει Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) και μετα από 2-3 μέρες θα γράψει ότι αναχώρησε για Ελλάδα

ξερει κανεις αν η οθονη (το γυαλι και τα λοιπα) και η μπαταρια του v987 ταιριαζουν με το κινητο αυτο?

η θηκη που στελνουν δωρο με το κινητο ειναι καλη?το προστατευει καλα?

Ναι μια χαρα φιλε,δεν θα εχεις προβλημα.

@giannis808

Η οθονη ειναο διαφορετικη εαν δεν κανω λαθος,

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ναι μια χαρα φιλε,δεν θα εχεις προβλημα.

@giannis808

Η οθονη ειναο διαφορετικη εαν δεν κανω λαθος,

Ξερεις γ τν μπαταρια??

στάλθηκε και σε μένα παιδια! Η πλάκα είναι οτι το πρωι τους μίλησα και μου παν οτι θα το στελναν την Κυριακή... anyway περιμένουμε τώρα!:)