mol Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μπορω να απενεργοποιησω τα volume buttons, ωστε μα μην ενεργοποιηται η συσκευη, οταν ειναι κλειδωμενη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 και εγω αυτο ηθελα να μαθω!επισης ξερουμε που μπορουμε να βρουμε armbrand(τρεξιμο ποδηλατο) γα 5''?ποιο gps χρησιμοποιειται αν επιτρεπετε? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 το sygic χρησιμοποιω και λειτουργει αψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 παιδια σε 2 μερες το παραγγελνω και εγω απο μινιδεαλ.φοβαμαι μηπως γινει καμια στραβι και χαθει η μηπως μου μπει κανας φορος στο τελωνειο.για πειτε τπτ να με καθησυχασετε και τζαμπα φοβαμαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 παιδια το navigon cosmote edition δουελευει σε εμας?εννοω dual sim Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 παιδια σε 2 μερες το παραγγελνω και εγω απο μινιδεαλ.φοβαμαι μηπως γινει καμια στραβι και χαθει η μηπως μου μπει κανας φορος στο τελωνειο.για πειτε τπτ να με καθησυχασετε και τζαμπα φοβαμαι :lol: Με singapore post δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skegeo Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπέρα και από εμένα,το έχω παραγγείλει και το περιμένω και εγώ σύντομα,αλλά επειδή δεν έχω ξαναπεράσει custom rom και θέλω να βάλω την 1.05 όταν το πάρω στα χέρια μου,υπάρχει κάποιος οδηγός για να μπορέσω να το κάνω στο 967s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Στους xda θα βρεις οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μπορω να απενεργοποιησω τα volume buttons, ωστε μα μην ενεργοποιηται η συσκευη, οταν ειναι κλειδωμενη? Σε εμένα όταν είναι κλειδωμένη, δεν ενεργοποιειται η συσκευή πατώντας τα volume buttons, παρά μόνο το power button Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Στη δικη μου ενεργοποιειται παντως. Αυξομειωνεται και ο ηχος μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 τελικα να την φαλσαρουμε την 1.05?εχει διαφορα απο την 1.03 η τα ιδια πραγματα? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Στη δικη μου ενεργοποιειται παντως. Αυξομειωνεται και ο ηχος μαλιστα ποια ρομ έχεις;; δες το /system/usr/keylayout/mtk-kpd.kl ,στα volume keys βγάλε το WAKE δίπλα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) Την 1.03 απο minideal Πως βγαζω το wake? Απλα διαγραφη και μετα αποθηκευση? Edited August 25, 2013 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Την 1.03 απο minideal Πως βγαζω το wake? Απλα διαγραφη και μετα αποθηκευση? ...Και επανεκκίνηση. Αλλά γιατί να το βγάλεις;:rolleyes: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Γιατι ενεργοποιειται η συσκευη οταν ειναι κλειδωμενη απο τα volume keys. Επισης αυξομειωνεται και ο ηχος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Γιατι ενεργοποιειται η συσκευη οταν ειναι κλειδωμενη απο τα volume keys. Επισης αυξομειωνεται και ο ηχος Και γιατί δεν το θέλουμε αυτό;:rolleyes: Συγνώμη αν είναι χαζή η ερώτηση. Τη συσκευή δεν την έχω...ακόμα. Την έχω παραγγείλει και τη περιμένω. Στο ThL W100 που έχω τώρα το WAKE με τα Volume Keys θεωρείται must για να μη χρησιμοποιούμε συνέχεια το power button και τα παίξει:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 γιατι πολλες φορές έχει πατηθεί το volume down και έχει μπει στο αθόρυβο η συσκευή έτσι έχω χάσει κλησεις, μνμ, ειδοποιησεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Είναι τόσο "ευαίσθητα" τα Volume Keys? Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 δεν είναι, αλλά πατιούνται συχνα ;) έχω αυτήν την θήκη και τα πληκτρα είναι "εκτεθημένα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 παιδια σχολιαστε αυτα που μου εστειλε ο Carliv απο το xda-developers για την 1.0.5 και για την SIM1 αν μπορουμε να την εχουμε μονο GSM "I know it's version 1.0.5, but to be honest is worse than version 1.0.3, like they did it in a hurry. About SIM, that's the problem, it's 3G and GSM on SIM1, but I wanted only GSM because if 3G signal is not strong enough it will drain your battery. But you can't set only GSM, I mean you can and in settings will appear GSM only, but in fact and on statusbar will be still 3G/GSM." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 παιδια υπαρχει περιπτωση να "κοστομαρετε" ο μαμα λοντσερ?π.χ να εχουμε 3 οθονες μονο και τετοια? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalman2013 Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 παιδια επειδη ειδα οτι απο καιρο βγηκε η 1.0.5 λογικα θα ειναι καλυτερη απο την 1.0.3 του μινιδεαλ?παρακαλω απαντηστε μου γρηγορα γτ αυριο πρωι το παραγγελνω και να ξερω με ποια να τους πω να μου στειλουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 Η 1.03 παντως δεν εχει προβληματα. Σε μενα τουλαχιστον Για την 1.05 δε μπορω να εκφερω αποψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 (edited) πως μπορω να κανω track για να δω που ειναι η παραγγελια μου? edit: Το βρηκα σε μερικα site αλλα ειδα προορισμο Hungary τι εγινε? Edited August 25, 2013 by chourdis Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 ποια ρομ έχεις;; δες το /system/usr/keylayout/mtk-kpd.kl ,στα volume keys βγάλε το WAKE δίπλα Σε μένα πάντως που δεν λειτουργούν τα volume buttons έχει δίπλα την ένδειξη... WAKE_DROPPED. Πάντως εγώ που δοκίμασα να τα κάνω να λειτουργησουν, το έκανα WAKE, έσωσα, επανεκινηση αλλά δεν... Με την 1.0.0 του minideal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts