mol Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 αυτο κανω και με εμφανιζει μονο την εσωτερικη μνημη της συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) Μέσα από το κινητό τη βλέπεις με κάποιον file manager? Edited August 19, 2013 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 ναι, με τον es την βλέπω κανονικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Κάτι γίνεται με τους drivers. Μια επανεκκίνηση του υπολογιστει ίσως λύσει το πρόβλημα (αν έχεις 7αρια) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 xp εχω προφανως υπαρχει προβλημα με την καρτα μνημης. με card reader δε τη βλεπει το pc, ουτε το htc desire z. καταραμενοι κινεζοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) edit Τότε φαίνεται να φταίει η κάρτα.Η κάρτα ειναι noname; Edited August 19, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 ναι, κινεζια ειναι περιεργο με φανηκε πως τη βλεπει το ζτε :p αλλα θα με πεις, κινεζικο το ενα, κινεζικο και τ αλλο:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Ναι έχουν δική τους γλώσσα επικοινωνίας :lol: Κάρτες μνήμης καλύτερα απο Eλλάδα ή ebay και γνωστές μάρκες Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 την πηρα σε καλη τιμη αλλα την πατησα :lol: τελος παντων, προς το παρων κανω μια χαρα τη δουλεια μου με μια 8αρα κλας4 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 μπορεις να μας πει καποιος που θα βρουμε τους drivers για mtk και ενα wizard της ZTE να τους κατεβασουμε; Οταν συνδέεις το κινητό,εγκαθιστά κάποιους drivers για mtk και ξεκινά και ένα wizard της zte.Οταν τελειώσει αυτό,κατεβάζεις την status bar και πατάς εκει που λέει "αγγίξτε για άλλες επιλογές usb" και επιλέγεις χώρος αποθήκευσης usb.Αν δε σου βγάλει αυτόματα την εγκατάσταση των drivers δοκίμασε απο "αγγίξτε για άλλες επιλογές usb" την επιλογή Σύνδεση ως cd-rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Μέσα στο κινητό.Με το που συνδέσεις το κινητό με το pc μέσω καλωδίου θα εμφανιστούν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Μέσα στο κινητό.Με το που συνδέσεις το κινητό με το pc μέσω καλωδίου θα εμφανιστούν Ετσι,και εμενα μολις το συνδεσα ολα εγιναν αυτοματα. Τσεκαρισμενο σε win 7 και 8. @bbtp Εσενα φιλε δεν το ειδε αυτοματα? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Το παρήγγειλα κι εγώ.:) Σύμφωνα με όσα γράφει ο Χρήστος (από του οποίου τα χέρια έχουν περάσει πάρα πολλά Κινέζικα) είναι από τα καλύτερα σε αυτά τα επίπεδα τιμής και όχι μόνο! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 (edited) Σωκράτη καλορίζικο. Το παρήγγειλα κι εγώ.:) Σύμφωνα με όσα γράφει ο Χρήστος (από του οποίου τα χέρια έχουν περάσει πάρα πολλά Κινέζικα) είναι από τα καλύτερα σε αυτά τα επίπεδα τιμής και όχι μόνο! Υπερβάλλεις.Αν και το hd2 μου και αυτό made in china γράφει :p offtopic αλλά όσα κινέζικα έχω δει δε γράφουν στο πίσω μέρος "made in china" οπως γραφουν τα επώνυμα που κατασκευάζονται στην κίνα. Edited August 19, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Σωκράτη καλορίζικο. Υπερβάλλεις.Αν και το hd2 μου και αυτό made in china γράφει :p offtopic αλλά όσα κινέζικα έχω δει δε γράφουν στο πίσω μέρος "made in china" οπως γραφουν τα επώνυμα που κατασκευάζονται στην κίνα. χαχα....Μήπως τα Κινέζικα γράφουν κάπου με ψιλά γράμματα made in EU:lol::lol::lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonpap Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλημέρα παιδιά, έχει καμία άλλη ονομασία το κινητό γιατί στο Gsmarena δεν το έχει στα ZTE. Ήθελα να διαβάσω μερικά σχόλια από τους χρήστες εξωτερικού αλλά δεν το βρίσκω. Το Etotalk το έχει στα 149,99$ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hlias87 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 παιδια, ξερουμε καποιο, αξιοπιστο πανω απ ολα ,σαιτ που να το εχει σε ασπρο?? ελεγα να το παρω απο μινιντιλ που εχω διαβασει καλα λογια, αλλα το εχει μονο σε μπλε σκουρο! το etotalk ειναι αξιοπιστο??? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Το go smr pro υποστηρίζει και τις 2 καρτες? Το έβαλα αλλα οταν στελνω SMS δεν με ρωταει οπως το κακά Πρόγραμμα απο ποια κάρτα να το στείλει! Υπάρχει καμία ρύθμιση η κάνω κατι λάθος εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Καλησπέρα. Το παρειγγειλα και γω, ελπίζω από εβδομάδα να το χω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Ηρθε και το 2ο :D Σε καμια ωρα το παραδιδω στον κατοχο του ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 μπορούμε να έχουμε διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε sim card; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2013 Yπάρχει σίγουρα ένας τρόπος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4812608#post4812608 δεν το έχω δοκιμάσει στο zte αλλά στο w7s μου δουλεύει κανονικά και δε ξέρω αν υπάρχει και δεύτερος τρόπος λιγότερο "πολύπλοκος". Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχει βρει κανεις θηκη τυπου pouch(πουγκι)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Θα βρει στο ebay. Αν δεν βρίσκεις για το συγκεκριμένο μοντέλο ψάξε για κάποιο άλλο μοντέλο με παρόμοιες διαστάσεις ή γενικά για θήκες. http://www.ebay.com/itm/Universal-Soft-Velvet-Pouch-Pocket-Case-For-iPod-iPhone-Samsung-Cell-Phone-MP3-/261217410071?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item3cd1c55c17 http://www.ebay.com/itm/Cloth-Bag-Pouch-Case-for-iPod-Cell-Phone-HTC-Samsung-i9100-iPhone-4G-Nokia-MP3-/190742104473?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c691d8999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 Εχω κοιταξει, απλα θα ηθελα να με προτεινει καποιος συγκεκριμενη/δοκιμασμενη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts