Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

@chourdis

την ωρα την πληρωμης θα δεις ενα πεδιο που γραφει να αφησεις μηνυμα στον πωλητη

@Shinig

ελα μου ντε :p λογικα στο ebay θα βρουμε κατι ή σε κινεζικα καταστηματα

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

συγνωμη παιδια που επανερχομαι αλλα θα ηθελα να ρωτησω για συμβατο handsfree και bluetoooth. εχει δοκιμασει κανεις και ειναι καλης ποιοτητας; περισσοτερο με ενδιαφερει το handsfree. περιμενω προτασεις για αγορα.

περιμενω το κινητο αυτην την εβδομαδα. αυτο που με προβληματιζει απo οτι εχω διαβασει εδω ειναι η ποιοτητα της καμερας. βλεπετε τα κινητα τα χρησιμοποιουμε και για φωτογραφικη μηχανη. πιστευω να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες. το βραδυ απο οτι καταλαβα η ποιοτητα ληψεως δεν ειναι καλη.

το lenovo a830 με 8 mpixel καμερα θα ειναι σιγουρα καλυτερο;

ολοι εχετε την 1.0.3. απ'οτι καταλαβαινω.

οσον αφορα αυτο εχει καλυτερη καμερα παοτ ο lenovo p770 ή lenovo a820 ?

Απ το P770 εννοείται, από το A820 όχι

συγνωμη παιδια που επανερχομαι αλλα θα ηθελα να ρωτησω για συμβατο handsfree και bluetoooth. εχει δοκιμασει κανεις και ειναι καλης ποιοτητας; περισσοτερο με ενδιαφερει το handsfree. περιμενω προτασεις για αγορα.

περιμενω το κινητο αυτην την εβδομαδα. αυτο που με προβληματιζει απo οτι εχω διαβασει εδω ειναι η ποιοτητα της καμερας. βλεπετε τα κινητα τα χρησιμοποιουμε και για φωτογραφικη μηχανη. πιστευω να βγαζει αξιοπρεπεις φωτογραφιες. το βραδυ απο οτι καταλαβα η ποιοτητα ληψεως δεν ειναι καλη.

το lenovo a830 με 8 mpixel καμερα θα ειναι σιγουρα καλυτερο;

Όλα τα bluetooth ακουστικά λογικά θα λειτουργούν. Το Lenovo ναι, έχει καλύτερη κάμερα, αλλά και το V967 είναι αξιοπρεπές

@chourdis

@Shinig

ελα μου ντε :p λογικα στο ebay θα βρουμε κατι ή σε κινεζικα καταστηματα

στο ebay δεν εχει digitizer κτλ.. που ζητας

εδω η τιμη του ειναι αστεια 50% απο την τιμη αγορας (περιπου..) http://www.aliexpress.com/store/product/LCD-with-Touch-Screen-Digitizer-Assembly-for-ZTE-V967S/120273_1166329878.html

Edited by achisaeL

@chourdis

μεχρι το payment information δεν το εχω δει, μηπως ειναι στο Order Review;

Για θηκη ποια προτεινετε αυτη http://www.minideal.net/mofi-leather-case-for-original-zte-v987-smartphone.html ή αυτη http://www.minideal.net/the-original-mix-ultral-thin-nillkin-leather-case-book-case-for-zte-v987-quad-core.html;

Για ακουστικα ποια απο τα 2 ειναι καλυτερα και εαν ειναι συμβατα με το κινητο http://www.skroutz.gr/s/1752574/Sony-MDR-EX37.html και http://www.skroutz.gr/s/423189/Sennheiser-MX-170.html ;

Εγώ παιδιά δε χρειάστηκε να γράψω κάτι καιήρθε κανονικά ρουταρισμενο με την 1.03 με ελληνικά και google apps με κινέζικο cwm recovery και εγώ μέσω του mobile uncle tools έβαλα το αγγλικό

Εκανα σημερα μια επαναφορα συστηματος σε κντ φιλου,ολα εμειναν οπως τα περιμενα,και το root,και τα Ελληνικα,και το play.

Oποτε ειμαστε οκ εαν παει κατι στραβα....

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Επιτελους, το 2ο ζτε που περιμενω μολις εφτασε ελλαδα!!! :D

Σημερα ειμαι με 4 ωρες οθονης(πλοηγηση στο νετ με 2g κυριως, παιχνιδια, τηλεφωνα, σμσ) και ειναι στο 51% η μπαταρια :D

Η μπαταρία του κινητού και γενικά το κινητό δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά.ελπίζω να υπάρχει αρκετό stock :p

Λες να παρουμε και δευτερο να το χουμε για καβατζα? Χαχαχα

Τελικα αυτο χρησιμοποιεις?

Εντυπωση με κανει ο δυνατος ηχος απ το ηχειο και το ακουστικο του επισης!

Και η ποιοτητα κλησεων μπορω να πω οτι βρισκεται στο αριστο επιπεδο!

ολα πολυ καλα παιδια.

να ειχε και μια 8 mpixel καμερα θα ηταν τελειααααα

Πολλα θες...ειπαμε 120 ευρω εχει...χαχαχχαχ!!!!

Λες να παρουμε και δευτερο να το χουμε για καβατζα? Χαχαχα

Τελικα αυτο χρησιμοποιεις?

Εντυπωση με κανει ο δυνατος ηχος απ το ηχειο και το ακουστικο του επισης!

Και η ποιοτητα κλησεων μπορω να πω οτι βρισκεται στο αριστο επιπεδο!

Όχι δεν το έχω πάρει ακόμα για για εμένα. Η συσκευή δόθηκε στον κάτοχο της ο οποίος είναι πλήρως ικανοποιημένος

Χρηστο το ακομα μαρεσε! Αρα το σκεφτεσαι να την αποκτησεις ε?

Οσο για την καμερα, μη κοιτατε τα mp αλλα την ποιοτητα. Μπορει μια 8αρα να βγαζει πολυ χειροτερες απ την 5αρα του ζτε

έχει δοκιμάσει κανένας την νέα έκδοση;

ROM slim v3 - 19-08-2013 - Multilanguage

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=44321463

περιμένουμε εντυπώσεις

έχει φορτώσει κανένας το viber? δουλεύει καλά; γιατί διάβασα στο forum ότι έχει προβλήματα στο κινητό μας...

Edited by bbtp

με χαλασε η καμερα στην νυχτερινη ληψη.το μονο αλλα βασικο προβλημα για εμενα.κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο απο οσα εχω διαβασει και μου εχουν πει.

με χαλασε η καμερα στην νυχτερινη ληψη.το μονο αλλα βασικο προβλημα για εμενα.κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο απο οσα εχω διαβασει και μου εχουν πει.

Φιλε μου εχεις ενα δικαιο εδω,αλλα και με πολλα και ακριβωτερα κντ δεν ειχα καλυτερη ποιοτητα.

Να και μια απο κοντινη αποσταση,τραβηγμενη κατα τις 20.30.

http://img855.imageshack.us/img855/754/wmps.jpg

Ειναι βεβαια με αλλαγμενη την αναλυση εδω μιας και εχω θεματακι με αναιβασμα στο net.......

Edited by kostast1

Να ρωτησω.........

1...Τα πληκτρα αφης(capacitive),πως μπορουμε να τα εχουμε συνεχεια με φωτισμενα???

2...Για μεταφορα των προγραμματων στην εξωτερικη καρτα sd,ποιο προγραμμα νομιζεται οτι ειναι το καλυτερο??Το linktoosd πχ??

3...Ποιον Launcher παλι θα προτεινατε??Αυτος που εχει επανω το κντ τωρα,εργοστασιακα,ποιος ειναι?

Edited by kostast1

1.keyboard backlight controller

2.Ναι γίνεται και με αυτό αλλά η γνώμη μου ειναι ότι εφόσον δε σου φτάνει το 0.9gb για εφαρμογές,να κάνεις repartition στα 2.5gb σύμφωνα με τους τρόπους που αναφέρθηκαν ήδη στο θέμα.

3.Ειναι αυτός που έχει η google πάνω.Εγώ πλέον χρησιμοποιώ nova

Χρηστο το ακομα μαρεσε! Αρα το σκεφτεσαι να την αποκτησεις ε?

Οσο για την καμερα, μη κοιτατε τα mp αλλα την ποιοτητα. Μπορει μια 8αρα να βγαζει πολυ χειροτερες απ την 5αρα του ζτε

Γιατί όχι; Το κινητό αξίζει τα χρήματά του.Σε κινέζικο αυτής της τιμής και άριστες φώτο και μάλιστα βραδινές με flash δύσκολα βρίσκεις.Και το w7s μου 12mpx :lol: βγάζει αλλά φυσικά ειναι με interpolation και η ποιότητά τους ειναι χειρότερη απο του zte.Οσο για το flash εκει ειναι το απόλυτο τίποτε.

Eγώ τη συσκευή την βρήκα μια allaround τέλεια λύση για όποιον θέλει να έχει ένα καλό smartphone χωρις να δώσει πολλά χρήματα.Και τώρα που είδα τι μπορεί να κάνει η μπαταρία των 2500mah σε συνδυασμό με την μικρή (για τα σημερινά δεδομένα) qhd ανάλυση οτιδήποτε που θα μου δώσει μικρότερη αυτονομία ανεξαρτήτως τιμής απορίπτεται.

Edited by bbbb

2.Ναι γίνεται και με αυτό αλλά η γνώμη μου ειναι ότι εφόσον δε σου φτάνει το 0.9gb για εφαρμογές,να κάνεις repartition στα 2.5gb σύμφωνα με τους τρόπους που αναφέρθηκαν ήδη στο θέμα.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου!!

Γιατί όχι; Το κινητό αξίζει τα χρήματά του.Σε κινέζικο αυτής της τιμής και άριστες φώτο και μάλιστα βραδινές με flash δύσκολα βρίσκεις.Και το w7s μου 12mpx :lol: βγάζει αλλά φυσικά ειναι με interpolation και η ποιότητά τους ειναι χειρότερη απο του zte.Οσο για το flash εκει ειναι το απόλυτο τίποτε.

Eγώ τη συσκευή την βρήκα μια allaround τέλεια λύση για όποιον θέλει να έχει ένα καλό smartphone χωρις να δώσει πολλά χρήματα.Και τώρα που είδα τι μπορεί να κάνει η μπαταρία των 2500mah σε συνδυασμό με την μικρή (για τα σημερινά δεδομένα) qhd ανάλυση οτιδήποτε που θα μου δώσει μικρότερη αυτονομία ανεξαρτήτως τιμής απορίπτεται.

Καλα,αυτο ε την μπαταρια ειναι απλα απιστευτο για κντ με 5αρα οθονη....εγω με το δικο μου s4 ουτε τον μισο χρονο δεν βγαζω....ο φιλος που εχει το zte δεν το πιστευει........του θυμισε λεει κατι κντ που κραταγαν μια εβδομαδα χωρις να το φορτισης....

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Να ρωτησω.........

1...Τα πληκτρα αφης(capacitive),πως μπορουμε να τα εχουμε συνεχεια με φωτισμενα???

2...Για μεταφορα των προγραμματων στην εξωτερικη καρτα sd,ποιο προγραμμα νομιζεται οτι ειναι το καλυτερο??Το linktoosd πχ??

3...Ποιον Launcher παλι θα προτεινατε??Αυτος που εχει επανω το κντ τωρα,εργοστασιακα,ποιος ειναι?

1. θελω να μειωσω την ενταση τους. γινεται με το πρόγραμμα που προτάθηκε;

3. nova χρησιμοποιω και γω :cool:

Οταν συνδέεις το κινητό,εγκαθιστά κάποιους drivers για mtk και ξεκινά και ένα wizard της zte.Οταν τελειώσει αυτό,κατεβάζεις την status bar και πατάς εκει που λέει "αγγίξτε για άλλες επιλογές usb" και επιλέγεις χώρος αποθήκευσης usb.Αν δε σου βγάλει αυτόματα την εγκατάσταση των drivers δοκίμασε απο "αγγίξτε για άλλες επιλογές usb" την επιλογή Σύνδεση ως cd-rom