gerstavros2 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 (edited) Ειναι αρκετα δυνατος ο ηχος, στην χαμηλοτερη σκαλα, οταν παιζω games. Μπορει καπως να χαμηλωσει παραπανω? καλείς *#*#3646633#*#*, σέρνεις δεξιά προς το hardware testing, Audio, Loudspeaker, στο type επιλέγεις Media, και μπορεις να προσαρμόσεις τα Level όπως θες. Πχ να μικρύνεις την τιμή του Level 0 για να ναι πιο χαμηλη η χαμηλότερη σκάλα όπως ζητάς δεν ξέρω αν εχει απαντηθεί να ρωτησω αν το κινητο από το minideal ερχεται rooted , με ελληνική γλώσσα , νέο firmware 1.05 και google play store . αν όχι μπορώ να το κάνω με ασφάλεια μετά; ποια ειναι η γνώμη σας του V967S με το lenovo A830; γιατί η τιμή του V967S πέφτει ενώ η τιμη του Lenovo A830 ανεβαίνει... http://www.minideal.net/lenovo-a830-mtk6589-quad-core-android-4-2-1-2ghz-5-0-inch-qhd-3g-wcdma-8-0mp.html http://www.minideal.net/zte-v967s-mtk6589-quad-core-1-2ghz-android-4-2-dual-sim-5-0-inch-qhd-smart-phone.html Έρχεται με ελληνικά, νομίζω και rooted (αν όχι είναι γελοία υπόθεση λιγων λεπτών), κι είναι η 1.04 (αλλά δεν έχουν και ουσιαστικές διαφορές απ' όσο διαβάζω) κι εννοείται play store. Κι είναι ανεβασμένη εδώ από μένα http://www.4shared.com/zip/gGTKSmKt/zte_v967_minideal.html για όσους τη θέλουν Edited August 6, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Έρχεται με ελληνικά, νομίζω και rooted (αν όχι είναι γελοία υπόθεση λιγων λεπτών), κι είναι η 1.04 (αλλά δεν έχουν και ουσιαστικές διαφορές απ' όσο διαβάζω) κι εννοείται play store. Κι είναι ανεβασμένη εδώ από μένα http://www.4shared.com/zip/gGTKSmKt/zte_v967_minideal.html για όσους τη θέλουν σε ευχαριστω. δηλαδη την 1.05 δεν την εχουν ακομη στο minideal? κανενα αλλο προβλημα του κινητου? συγκριση με το lenovo a830? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 σε ευχαριστω. δηλαδη την 1.05 δεν την εχουν ακομη στο minideal? κανενα αλλο προβλημα του κινητου? συγκριση με το lenovo a830? Δεν έχει προβλήματα. Σε σύγκριση με το lenovo a830: το ΖΤΕ είναι μικρότερο, μεγαλύτερη μπαταρία, 5άρα κάμερα και φθηνότερο. Διαλέγεις και παίρνεις. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 σε ευχαριστω. δηλαδη την 1.05 δεν την εχουν ακομη στο minideal? κανενα αλλο προβλημα του κινητου? συγκριση με το lenovo a830? Kαι εγω για το 830 πηγαινα να παρω για ενα φιλο,αλλα διαβασα για καποια θεματακια και αλλαξα γνωμη. Στο zte τουλαχιστον δεν εχει αναφαιρθει το παραμικρο προβλημα,ε αμα τυχη σε εμενα πια....καντεμογατος που λενε...:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Το περιμένω και εγώ για ένα φίλο.Αν ειναι όμως καλύτερο σε Gps και κάμερα απο το thl w7s ίσως πάρω και για μένα ένα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 καλείς *#*#3646633#*#*, σέρνεις δεξιά προς το hardware testing, Audio, Loudspeaker, στο type επιλέγεις Media, και μπορεις να προσαρμόσεις τα Level όπως θες. ή κατι δεν κανω κσλα ή δε καταλαβα τιποτα απ αυτα που ειπες. Πληκτρολογω τον αριθμο, κανω κληση και λογικο ειναι να με πει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 ή κατι δεν κανω κσλα ή δε καταλαβα τιποτα απ αυτα που ειπες. Πληκτρολογω τον αριθμο, κανω κληση και λογικο ειναι να με πει οτι ο αριθμος δεν υπαρχει.... δοκίμασε με το Mibileuncle tools-engineer mode Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 "Σε σύγκριση με το lenovo a830: το ΖΤΕ είναι μικρότερο, μεγαλύτερη μπαταρία, 5άρα κάμερα και φθηνότερο." το μονο καλο του a830 ειναι η 8 mpixel καμερα σε σχεση με τη 5mpixel του zte. εχει σημασια αυτο; επισης δεν εχει handsfree στην συσκευασια. και το ραδιοφωνο παιζει χωρις το handsfree. exei rds το zte; για την 1.05 εκδοση δεν μου απαντησε κανενας;; εχει multilanguage support ; την δοκιμασε κανενας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 δοκίμασε με το Mibileuncle tools-engineer mode Αχα! Τωρα κατι κανουμε. Θα το κοιταξω αυριο.... exei rds το zte; για την 1.05 εκδοση δεν μου απαντησε κανενας;; εχει multilanguage support ; την δοκιμασε κανενας; Εχει rds. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Στην έκδοση 1.0.3 δεν υπάρχουν προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστούμε με εκδόσεις που είναι αμφίβολες. Ακόμη και την V1.0.5 που βγήκε πριν 3-4 μέρες. handsfree εγώ έχω 1 nokia που δουλεύει υπέροχα. Το ράδιο θέλει handsfree-ακουστικά για να παίξει και ναι έχει RDS. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 Στην έκδοση 1.0.3 δεν υπάρχουν προβλήματα. Δεν υπάρχει λόγος να πειραματιστούμε με εκδόσεις που είναι αμφίβολες. Ακόμη και την V1.0.5 που βγήκε πριν 3-4 μέρες. handsfree εγώ έχω 1 nokia που δουλεύει υπέροχα. Το ράδιο θέλει handsfree-ακουστικά για να παίξει και ναι έχει RDS. o gerstavros εχει την 1.04 ανεβασμενη. πιστευω οτι ειναι η multilanguage ,rooted και με google play. σωστα;; οποτε γιατι να μεινω στην 1.0.3. αν και πιστευω οτι καποις εδω μεσα θα βρει και την 1.0.5 να μας την ανεβασει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 o gerstavros εχει την 1.04 ανεβασμενη. πιστευω οτι ειναι η multilanguage ,rooted και με google play. σωστα;; οποτε γιατι να μεινω στην 1.0.3. αν και πιστευω οτι καποις εδω μεσα θα βρει και την 1.0.5 να μας την ανεβασει!!! Εαν ειναι multilanguage ,rooted και με google play τοτε θα την περναγα και εγω. Αλλα ειναι??? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 περιμενουμε να μας απαντησει !!!! Εαν ειναι multilanguage ,rooted και με google play τοτε θα την περναγα και εγω. Αλλα ειναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2013 οταν μιλας στην μια γραμμη και σε παρουν τηλεφωνο στην αλλη δειχνει κατειλλημενη ή εχεις αναμονη κλησης; εχεις παιξει κανενας heavy games π.χ. real racing. ειναι smooth το κινητο οταν παιζεις βαρια παιχνιδια; γενικα το κινητο κολλαει καμια φορα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BrocasHelm Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Εδώ και 15-20 μέρες περίπου το έχω και το κινητό πετάει. Τρελή αναβάθμιση από το παλιό μου HTC Desire που είχα. Το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει, είναι πως στο χώρο δουλειάς το σήμα είναι αδύναμο. Και στο HTC Desire έχανα το σήμα, αλλά εδώ το χάνω πολύ πιο συχνά, δεν δουλεύει το internet μερικές φορές κι ας έχω σήμα κλπ. Ίσως να φταίει το γεγονός πως κάπως κάνουν switch και οι 2 κάρτες. Για παιχνίδια, ότι έχω βάλει πετάει. NFS most wanted δεν έχει κανένα κόλλημα, ούτε το dungeon hunter 4 που χαζεύω τώρα. Το μεγαλύτερο συν του κινητού είναι η μπαταρία του πάντως. Με τρελό σκίσιμο βγάζω πάντα μια μέρα, όταν παλιότερα έτρωγα 2 ή και 3 μπαταρίες με αντίστοιχη χρήση στο Desire. Και να κάνω μια ερώτηση. Οι MTK έχουν την δυνατότητα να ανοίγει το κινητό σε συγκεκριμένη ώρα που θα την ορίζεις κι ας είναι κλειστό; Μπορώ πχ να το κλείνω το βράδυ, να το έχω να ανοίγει στις 6 το πρωί και να χτυπάει το ξυπνητήρι στις 6:15 πχ; Αν ναι πώς γίνεται; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Γινεται αυτο φιλε. Απο τις ρυθμισεις, πας προγραμματισμενη ενεργοποιηση και οριζεις ποτε θελεις να ενεργοποιηθη το κινητο ή να απενεργοποιηθη! Επισης ενα αλλο καλο ειναι οτι εαν βαλεις ξυπνητηρι και κλεισεις το κινητο, αυτο θα ανοιξει μονο του για να χτυπησει. Εδώ και 15-20 μέρες περίπου το έχω και το κινητό πετάει. Τρελή αναβάθμιση από το παλιό μου HTC Desire που είχα. Το μόνο πρόβλημα που μου βγάζει, είναι πως στο χώρο δουλειάς το σήμα είναι αδύναμο. Και στο HTC Desire έχανα το σήμα, αλλά εδώ το χάνω πολύ πιο συχνά, δεν δουλεύει το internet μερικές φορές κι ας έχω σήμα κλπ. Ίσως να φταίει το γεγονός πως κάπως κάνουν switch και οι 2 κάρτες. Για παιχνίδια, ότι έχω βάλει πετάει. NFS most wanted δεν έχει κανένα κόλλημα, ούτε το dungeon hunter 4 που χαζεύω τώρα. Το μεγαλύτερο συν του κινητού είναι η μπαταρία του πάντως. Με τρελό σκίσιμο βγάζω πάντα μια μέρα, όταν παλιότερα έτρωγα 2 ή και 3 μπαταρίες με αντίστοιχη χρήση στο Desire. Και να κάνω μια ερώτηση. Οι MTK έχουν την δυνατότητα να ανοίγει το κινητό σε συγκεκριμένη ώρα που θα την ορίζεις κι ας είναι κλειστό; Μπορώ πχ να το κλείνω το βράδυ, να το έχω να ανοίγει στις 6 το πρωί και να χτυπάει το ξυπνητήρι στις 6:15 πχ; Αν ναι πώς γίνεται; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μπορουμε να κανουμε ενοποιηση μνημης εμεις? εχουμε 0.98gb για data και 1.7gb σαν sd που ειναι αχρηστος!!!! Δεν μπορουμε να τα ενωσουμε? τζαμπα παει ο χωρος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 έχω κάρτα 8 GB SD card,,, πως μπορούμε να κάνουμε swap μεταξύ εσωτερικής μνήμης και κάρτας SD για να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε πσιχνίδια που χρειάζονται πολύ αποθηκευτικό χώρο; εχω ενα Xperia sole και χρησιμοποίησα αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2089179 υπάρχει καμιά ανάλογη λύση για το ΖΤΕ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Μολις εγινε αγορα της συσκευης ακομη μια φορα για ενα φιλο! Στα 155 δολλαρια :D Πιστευω τελος αυγουστου να το χουμε :) Γω ακομη περιμενω την θηκη και την καρτα μνημης απ το ebay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 έχω κάρτα 8 GB SD card,,, πως μπορούμε να κάνουμε swap μεταξύ εσωτερικής μνήμης και κάρτας SD για να μπορέσουμε να εγκαταστήσουμε πσιχνίδια που χρειάζονται πολύ αποθηκευτικό χώρο; εχω ενα Xperia sole και χρησιμοποίησα αυτο: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2089179 υπάρχει καμιά ανάλογη λύση για το ΖΤΕ; Πας Ρυθμίσεις - Αποθήκευση και διαλέγεις. 1η επιλογή: κάρτα sd 2η επιλογή: Μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε εφαρμογής τα δεδομένα θα αποθηκεύονται στην εξωτερική κάρτα sd? Πολλές σπασμένες εφαρμογές ζητάνε να αποθηκεύσεις δεδομένα στο /Android/data ή /Android/obb το πετυχαίνουμε αυτό με τον τρόπο που λες; Πας Ρυθμίσεις - Αποθήκευση και διαλέγεις. 1η επιλογή: κάρτα sd 2η επιλογή: Μνήμη τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 το Flim+Silicone Case που μας δίνονται σαν δώρο από το minideal είναι καλά; αλλιώς πείτε μου γνώμες να αγοράσω ; και δερμάτινες θήκες προτείνετε.. εγω προτιμώ να είναι λεπτή για να μην το μεγαλώνει άλλο... παίρνει την ίδια θήκη με το V987 Quad. σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Η θηκη ειναι καλη. Μη περιμενεις πολλα βεβαια. Τη δουλεια της την κανει. Η προστασια οθονης ειναι απ το απλο 987 και δεν εχει τρυπες για την καμερα και τους αισθητηρες. Δε την εβαλα, καθως παρηγγειλα του quad (ηρθαν αλλα δεν τις εβαλα) που ειναι ιδιες με του δικου μας. Για θηκη θα δεις του quad. Αν πας πιο πισω θα δεις ποια αγορασα(σε μπλε την πηρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 με αυτόν τον τρόπο οποιαδήποτε εφαρμογής τα δεδομένα θα αποθηκεύονται στην εξωτερική κάρτα sd? Πολλές σπασμένες εφαρμογές ζητάνε να αποθηκεύσεις δεδομένα στο /Android/data ή /Android/obb το πετυχαίνουμε αυτό με τον τρόπο που λες;Γιατί μπερδεύεσαι, γίνεται αυτόματα. Εαν ειναι multilanguage ,rooted και με google play τοτε θα την περναγα και εγω. Αλλα ειναι???Η ρομ που πόσταρα έχω αναφέρει άπειρες φορές ότι είναι η multilanguage και με google play που δίνει το Minideal. Όσοι το αγοράσατε απ το minideal, ΑΥΤΗ έχετε. Δεν θυμάμαι αν είναι 1.03 ή 1.04, είναι απροβλημάτιστη πάντως Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2013 Γιατί μπερδεύεσαι, γίνεται αυτόματα. Η ρομ που πόσταρα έχω αναφέρει άπειρες φορές ότι είναι η multilanguage και με google play που δίνει το Minideal. Όσοι το αγοράσατε απ το minideal, ΑΥΤΗ έχετε. Δεν θυμάμαι αν είναι 1.03 ή 1.04, είναι απροβλημάτιστη πάντως Οκ φιλε μου,να υποθεσω οτι μπορω να την περασω ευκολα στο κινητο ετσι? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts