bull2oo4 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Το απολυτο vfm σε αυτην την τιμη! Ψαχνω συνεχεια να βρω κατι αρνητικο αλλα δεν.... Ο ηχος στο ραδιοφωνο και τα mp3(με ακουστικα) ειναι χαμηλος ετσι? Τι κανουμε για να αυξηθει η ενταση? Αγοραζεις καλύτερης ποιότητας ακουστικά :rolleyes: έχω κάτι creative κορυφή στο μισο έχω την ενταση και είναι δυνατά :lol: Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σε ipod, htc desire z, creative zen x-fi μια χαρα ακουγονται τα ακουστικα που εχω :) Αρα η συσκευη "φταιει" στην προκειμενη περιπτωση. Ισως κανω και λαθος, γιατι δε χρησιμοποιησα αρκετα ραδιοφωνο και mp3. Θα το κοιταξω ξανα συντομα. Real racing 3 παιζει σε σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Σε ipod, htc desire z, creative zen x-fi μια χαρα ακουγονται τα ακουστικα που εχω :) Αρα η συσκευη "φταιει" στην προκειμενη περιπτωση. Ισως κανω και λαθος, γιατι δε χρησιμοποιησα αρκετα ραδιοφωνο και mp3. Θα το κοιταξω ξανα συντομα. Real racing 3 παιζει σε σας? ναι παιζει:),αλλαξε ακουστικα:),περιεργιες των κινητων,αλλα παιζουν καλα ,αλλα οχι..κ στο s3 τα ιδια ειχα Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Εχω ακομη τη μανισια ζελατινα(πριστασια οθονης). Αυριο θα βαλω αυτη που κανει δωρο το minideal. Κολλαει καλα η να μην μπω στον κοπο??? Επισης, φοραει του 987 ε? Για να παραγγειλω απ το ebay 2 3 να βρισκονται Το παραπανω? Επισης ειναι ασφαλης η φορτιση με τον φορτιστη του htc desire z? Εχω παθει πλακα με την μπαταρια! ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ειναι!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς με την Rom Minideal 103 αν παίζει το email με exchange server? Εμένα μου τα δείχνει αλλά όταν πατάω να μπω μέσα, σκάει... Δεν υπάρχει αυτό το θέμα με τις official 103 αλλά και με 104 που δοκίμασα Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Πως μπορουμε να αλλαξουμε το recovery? Κατεβασα το img και το προγραμμα mobileunclebαλλα δεν ξερω πως το κανουμε update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς με την Rom Minideal 103 αν παίζει το email με exchange server? Εμένα μου τα δείχνει αλλά όταν πατάω να μπω μέσα, σκάει... Δεν υπάρχει αυτό το θέμα με τις official 103 αλλά και με 104 που δοκίμασασβήσε το exchange και εγκατέστησέ το ξανά από το apk που θα βρεις στα gapps πακέτα Πως μπορουμε να αλλαξουμε το recovery? Κατεβασα το img και το προγραμμα mobileunclebαλλα δεν ξερω πως το κανουμε update?πέτα τ αρχείο στην κάρτα μνήμης χύμα και πήγαινε στο update recovery. Πρέπει να χεις πρόσβαση root Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Παιδια γεια σας,λεω να το παραγγειλω σημερα απο minideal.τι ακριβως να ζητησω απο αυτους?Να εχει Ελληνικα?να ειναι root? Τι ακριβως να τους γραψω-ζητησω? Ειμαι λιγο ασχετος με το θεμα,για αυτο ρωταω και εσας που το εχεται παρει τι τους ζητησατε εσεις. Και κατι αλλο,δεν διαβαζω καποιο προβλημα σχετικα με το κινητο,οποτε αποφασισα να αγοραζω αυτο σε σχεση με το lenovo A830 που κοιταγα.Ποια η γνωμη σας σχετικα?Αξιζει περισσοτερο τπ zte? Σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Ζητα ελληνικα, ρουτ, να στο στειλουν σαν δωρο. Και αποστολη με singapore post Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 σβήσε το exchange και εγκατέστησέ το ξανά από το apk που θα βρεις στα gapps πακέτα Μάλλον ήταν αργά και νυσταζες :-D γιατί το Email.apk και Exchange2.apk δεν είναι μέσα στο gapps... Το είχα διορθώσει ήδη, πήρα αυτά από την official Rom και έπαιξε αμέσως... άλλο ρώτησα, αν είχε και άλλος το ίδιο θέμα? Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 σβήσε το exchange και εγκατέστησέ το ξανά από το apk που θα βρεις στα gapps πακέτα Μάλλον ήταν αργά και νυσταζες :-D γιατί το Email.apk και Exchange2.apk δεν είναι μέσα στο gapps... Το είχα διορθώσει ήδη, πήρα αυτά από την official Rom και έπαιξε αμέσως... άλλο ρώτησα, αν είχε και άλλος το ίδιο θέμα? Αυτός ήταν ο λόγος που δεν δούλευε? :p δεν ασχολήθηκα και πολύ μόλις είδα ότι δεν δούλευε έβαλα το MailDroid. Θα το δοκιμάσω αυτό που λες :) Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Πάρε αυτά τα 2 απο την official , άλλαξε τα permission και κανε restart να το δει, μετά παιζει τέλεια. Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ειμαι αναμεσα στο Amoi N828 vs Jiayu G3S vs ZTE V967S ποιο προτεινεται για αγορα? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ειμαι αναμεσα στο Amoi N828 vs Jiayu G3S vs ZTE V967S ποιο προτεινεται για αγορα? To ZTE V967S φυσικα....μιας και σε αυτο το τοπικ ειμαστε...κια εγω αυτι θα παρω...χαχαχαχ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 ειμαι αναμεσα στο Amoi N828 vs Jiayu G3S vs ZTE V967S ποιο προτεινεται για αγορα? Εξαρτάται τι διάσταση οθόνης θες. Σαν κατασκευή, τα N828 kai G3s είναι ποιοτικότερα, κι επίσης έχουν καλύτερη κάμερα κι οθόνη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εξαρτάται τι διάσταση οθόνης θες. Σαν κατασκευή, τα N828 kai G3s είναι ποιοτικότερα, κι επίσης έχουν καλύτερη κάμερα κι οθόνη καλυτερη οθονη ανεξαρτητως των διαστασεων ποιο εχει? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 καλυτερη οθονη ανεξαρτητως των διαστασεων ποιο εχει? Jiayu G3s . Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 σβήσε το exchange και εγκατέστησέ το ξανά από το apk που θα βρεις στα gapps πακέτα πέτα τ αρχείο στην κάρτα μνήμης χύμα και πήγαινε στο update recovery. Πρέπει να χεις πρόσβαση root Σε ευχαριστω gerdtauros2!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 παιδια βγηκε η 1,0,5 εχει καποια αλλαγη? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 παιδια βγηκε η 1,0,5 εχει καποια αλλαγη? Πότε πρόλαβε κιόλας? Ακόμη την 1.03 φοράω χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα. Να την βάλεις να μας πεις διαφορές! Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Και με νεα τιμη πλεον...... Special Price: $154.99 στο minid......:X Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Οσο παει πεφτει :p χαλια ειναι παιδια, μη το παιρνετε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. August 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2013 Μολις εγινε αγορα του Κινητου και απο εμενα.Ε ναι σε αυτην την τιμη πλεον ειναι κελεπουρι.....:p Ευχαριστω τον φιλο mol για την βοηθεια που προσφερε.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Εχει δοκιμάσει κανένας το wifi direct? Το δοκιμασία εγώ με ενα σ3. Και δεν μπόρεσαν να στειλω κανένα Αρχείο! Ενω συνδέθηκαν! Κάποια υπηρεσία λέει δεν έχουμε ενεργοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2013 Γιατι στην αρχη πεφτει η μπαταρια απο 100% στο 96% σε κατι λεπτα και χωρις χρηση? Σημερα, απ τις 6 το πρωι, τωρα ειναι 93% χωρις πολυ χρηση. Κατα τα αλλα η διαρκεια της δεν εχει πεσει καθολου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts