Jump to content

Ask myphone: Χρησιμοποιείτε εναλλακτικά software keyboards;

DJDB
 Κοινοποίηση

Χρησιμοποιείτε εναλλακτικά software keyboards;  

527 members have voted

1. 1. Χρησιμοποιείτε εναλλακτικά software keyboards;

• Ναι, χρησιμοποιώ κάποιο εναλλακτικό software keyboard
      298
    • Όχι, χρησιμοποιώ το stock keyboard της συσκευής μου
      172
    • Και τα δύο, ανάλογα με την περίπτωση
      49
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      8

Recommended Posts

• Απαντήσεις 143
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εμένα εδώ και 1,5 χρόνο που είμαι χρήστης android με έχει βολέψει απίστευτα

(ίσως να είναι συνήθεια πλέον και γι΄ αυτό δεν το ψάχνω πια το θέμα)

το Smart Keyboard Pro.

Με βολεύει το Τ9 καθώς και η διάταξη όταν έχω το mini σε portrait mode και δεν το αλλάζω με τίποτα.

Όταν με το καλό πάρω άλλο κινητό με μεγαλύτερη οθόνη, ίσως να βολεύει να γράφω και σε full QWERTY.

Μέχρι τότε όμως...

swiftkey εδώ και 1 χρόνο περίπου και swype+dragon τώρα τελευταία.και τα 2 πολύ χρήσιμα και ικανά(προβλέψεις λέξεων,ταχύτητα).

χριστός ανέστη

KT23

Εμένα πάλι μου αρέσει πολύ η διάταξη του stock της samy, αν είχε λίγο μεγαλύτερα πλήκτρα που θα οδηγούσαν σε λιγότερα λάθη, δεν το άλλαζα..

Χρησιμοποιώ επίσης το Swype απο τη beta. Εχει 2–3 πράγματα που με ενοχλούν και καθυστερώ αισθητά σε μακροσκελή posts κλπ

Πρόσφατα αγόρασα το SwiftKey και τωρα διανύουμε την περίοδο προσαρμογής. Αν κ δεν χρησιμοποιώ το ίδιο μοτίβο λέξεων το βλέπω αρκετά promising στην πρόγνωση..

Η αλήθεια είναι πως το ένα μου ξυνίζει το άλλο μου βρωμάει και δυσκολεύομαι να αποφασίσω τι να κρατήσω :-(

me > you

Από την στιγμή που η Google έβαλε υποστήριξη στα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο της και μέθοδο Swype δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιησω άλλο πληκτρολόγιο.. Stock

Μα βουλωμένο γράμμα διάβαζα πριν το Play; :rolleyes:

ΕνεργοΠοίση, πρόσθεση Όλων των γλωσσών μαζί μ' Ελληνικά & οδηγίες χρήσεως για κάθε κολπάκι…1 ματιά! :shifty:

Στο Galaxy Nexus εχω το στοκ το οποιο εχει και swype.

Οσα πληκτρολογια και να δοκιμασα μονο το στοκ με βολεψε, γραφω με ταπ με τα δυο χερια, και μου ειναι πολυ αλλοκοτο και αργο να σερνω τον αντιχειρα μου πανω στην οθονη.

Τι κανω λαθος; Πρεπει να κραταω το κινητο και να γραφω με τον δεικτη; Γιατι δεν γινετε ολοι να εχουν βολευτει με swype και εγω να ειμαι ο εξυπνος.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Καλό το swift, αλλά το καινούριο Swype με τιμή 76 cents απλά δεν παίζεται.

Ωραίο keyboard φοβερό Swype και Ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση !!

συμφωνώ απόλυτα... απλά εξαιρετικό .!!!

SWYPE !!!

Είχα δοκιμάσει και τα εναλλακτικά με τα πολύ καλά ratings στο play, αλλά για κάποιον που χρησιμοποιεί την λειτουργία swype, δηλαδή την γραφή με συνεχή κίνηση που έδωσε και το όνομα, ειδικά στα ελληνικά, το original swype είναι ασύγκριτα καλύτερο και σε πρόγνωση και σε λεξικό και σε ταχύτητα

Έμαθα το Swype από το αρχικό Galaxy S και από τότε το χρησιμοποιώ. Δοκίμασα το Swiftkey, αλλά η λειτουργϊα flow υπολείπεται του Swype και γενικά δεν με βόλεψε. Επιπλέον θεωρώ ότι είναι υπερβολικά ακριβό. Ενδιάμεσα δοκίμασα και την αντίστοιχη δυνατότητα που έχει πλέον το stock android keyboard αλλά οι ελλείψεις του σε λέξεις είναι τραγικές. Δεν έχει βασικές λέξεις, π.χ. ρήματα σε άλλα πρόσωπα. Τουλάχιστον στα ελληνικά είναι εντελώς ανώριμο.

Τώρα ξαναγύρισα στο Swype το οποίο με έχει βολέψει πολύ και έχει δύο δυνατότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η μία είναι το Dragon που έχει και καταλαβαίνει ελληνικά και μπορείς να του υπαγορεύσεις κείμενο με αρκετά καλά αποτελέσματα. Η άλλη είναι ότι συγχρονίζει το λεξικό ανάμεσα στις συσκευές που είναι εγκατεστημένο. Δηλαδή όποιες λέξεις προσθέσεις συγχρονίζονται όταν το εγκαταστήσεις σε άλλη συσκευή.

Γενικά απορώ πως ζει ο κόσμος με πληκτρολόγιο χωρίς Swype ή αντίστοιχη δυνατότητα. Η ταχύτητα με την οποία μπορώ να γράψω με αυτό είναι πολλαπλάσια απ'ότι με ένα απλό πληκτρολόγιο και γενικά θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με καλυψες ΑΠΟΛΥΤΑ το Swype ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει(ειδικα με το πενακι του Note 2 κανει παπαδες!)

Και εγω την ιδια απορια εχω:blink:

Φιλικά Γιώργος

Από την στιγμή που η Google έβαλε υποστήριξη στα Ελληνικά στο πληκτρολόγιο της και μέθοδο Swype δεν υπάρχει κανένας λόγος να χρησιμοποιησω άλλο πληκτρολόγιο.. Stock

Με το ελληνικό λεξικό που έχει ....υπάρχει ...:rolleyes::lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Και εγώ Swype σε όλα πολύ καλό το μόνο κακό είναι ότι κολλάει στην αλλαγή γλώσσας μερικές φορές, το κάνει σε κανέναν άλλον;

Ναι συνήθως την πρώτη φορά μετά από boot το παρατηρώ εγώ.

Χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό το smart keyboard pro και με έχει βολέψει πολύ. Πριν λίγο καιρό αγόρασα και το swype keyboard το οποίο είναι φοβερό στην πρόβλεψη, πολύ καλύτερο από το smart ειδικά στην πρόβλεψη λέξεων όπως και στη φωνητική εγγραφή. Το swype το δοκίμασα αλλά δεν μπορώ να πω ότι με βολεύει. Όμως γύρισα πάλι στο smart γιατί έχει μια απλή επιλογή που με βοηθά πολύ στη γραφή. Έχει τα βελάκια με τα οποία μπορώ να μετακινούμαι μέσα σε ένα κείμενο και ή να διορθώσω κάτι ή να προσθέσω. Για μένα αυτή η λεπτομέρεια είναι πολύ σημαντική. Είχα και το swiftkey αλλά επειδή και αυτό δεν είχε αυτή την επιλογή δεν το προτίμησα. Ένα άλλο καλό του smart είναι ότι έχει καλή διάταξη των πλήκτρων και είναι το ίδιο και για tablet και για τηλέφωνο (προσωπική εκτίμηση). Γενικά μου φαίνεται περισσότερο παραμετροποιήσιμο.

Για ξανά ρίξε μια ματιά στο swype. Σύρε το δάχτυλό σου από το swype πλήκτρο δίπλα στους ειδικούς χαρακτήρες(123) και θα σου τα βγάλει άμεσα.

Αυτό και το αριθμητικό πληκτρολόγιο από το swype πλήκτρο στο 5/τ/t είναι άψογα και σε βοηθούν στην ταχύτητα πολύ.

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Έμαθα το Swype από το αρχικό Galaxy S και από τότε το χρησιμοποιώ. Δοκίμασα το Swiftkey, αλλά η λειτουργϊα flow υπολείπεται του Swype και γενικά δεν με βόλεψε. Επιπλέον θεωρώ ότι είναι υπερβολικά ακριβό. Ενδιάμεσα δοκίμασα και την αντίστοιχη δυνατότητα που έχει πλέον το stock android keyboard αλλά οι ελλείψεις του σε λέξεις είναι τραγικές. Δεν έχει βασικές λέξεις, π.χ. ρήματα σε άλλα πρόσωπα. Τουλάχιστον στα ελληνικά είναι εντελώς ανώριμο.

Τώρα ξαναγύρισα στο Swype το οποίο με έχει βολέψει πολύ και έχει δύο δυνατότητες που το κάνουν να ξεχωρίζει. Η μία είναι το Dragon που έχει και καταλαβαίνει ελληνικά και μπορείς να του υπαγορεύσεις κείμενο με αρκετά καλά αποτελέσματα. Η άλλη είναι ότι συγχρονίζει το λεξικό ανάμεσα στις συσκευές που είναι εγκατεστημένο. Δηλαδή όποιες λέξεις προσθέσεις συγχρονίζονται όταν το εγκαταστήσεις σε άλλη συσκευή.

Γενικά απορώ πως ζει ο κόσμος με πληκτρολόγιο χωρίς Swype ή αντίστοιχη δυνατότητα. Η ταχύτητα με την οποία μπορώ να γράψω με αυτό είναι πολλαπλάσια απ'ότι με ένα απλό πληκτρολόγιο και γενικά θεωρώ ότι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

To swype+dragon θυμίζει πολύ σε αποτελεσματικότητα και ευκολία το παλιό Τ9 της Nokia. Τόσο καλό είναι. Πραγματικά όταν το χρησιμοποιήσεις δεν πας σε άλλο. Το στοκ ειδικά θυμίζει ανέκδοτο.:lol:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Το Swype Παιδιά το δοκίμασα από χθες που διάβασα το θέμα πραγματικά είναι ένα πάρα πολύ καλό πληκτρολόγιο όπου μάλλον θα το χρησιμοποιώ ως βασικό πληκτρολόγιο! Πραγματικά με ενθουσίασε δυνατότητα φωνητικής πληκτρολόγησης στα Ελληνικά. Έως τώρα χρησιμοποιούσα το Swiftkey και πίστευα πως καλύτερο δεν υπάρχει.
Mi 8 Lite - Mi pad 2 64mb - Mi Drone 4K

Kάποιοι ακόμα και σήμερα μπερδεύουν την λειτουργία(τρόπο γραφής) ''swype'', με την ονομασία του πληκτρολογίου που είναι... swype. :)

Kάποιοι ακόμα και σήμερα μπερδεύουν την λειτουργία(τρόπο γραφής) ''swype'', με την ονομασία του πληκτρολογίου που είναι... swype. :)

Η μέθοδος είναι swipe. Το keyboard είναι swype.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Χρησιμοποιώ τα stock πληκτρολόγια στα smartphones που έχω, επίσης έχω δοκιμάσει το Swift Key σε sIII mini, ωστόσο δεν μου χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο αφού πληκτρολογώ τα απολύτως απαραίτητα στις συσκευές αυτές.