freenow Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 exw kati gratsounies sto tamblo tou amaksiou. einai to seat cordoba to neo montelo. stin seat mou eipan pws den uparxei kati wste na eksafanistoun. krima omws kainourgeio amaksi me gratsounies. mipos kserete an uparxei tropos na eksafanizoume tis gratsounies??? episis kai sta xeroulia stis portes ginete olo gratsounies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jacktheripperd Δημ. February 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2005 Sthn thleorash anamesa sta xalia, tis katsaroles kai ta masazokalson borei na petyxeis kapoia diafhmish gia tetoio proion. Koita kai se etairies opws h Autoglym....H apotelesmatikothta tus exartatai apo to idos ths gratzunias vevaia.... Παράθεση Live by the sword, Die by the sword Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να βαψεις ολο το αυτοκινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Αφου αναφερομαστε στην περιποιηση του μωρου μας !!! Ποσο κανει περιπου για να βαψεις ξανα ολοκληρο το αυτοκινητο; Παιζει ρολο αν θα ειναι το ιδιο χρωμα η το αλλαξεις; Υπολόγιζε γύρω στα 800 ευρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 exw kati gratsounies sto tamblo tou amaksiou. einai to seat cordoba to neo montelo. stin seat mou eipan pws den uparxei kati wste na eksafanistoun. krima omws kainourgeio amaksi me gratsounies. mipos kserete an uparxei tropos na eksafanizoume tis gratsounies??? episis kai sta xeroulia stis portes ginete olo gratsounies. Φίλε μου εγώ έχω το νέο Ibiza (έχουμε ίδιο ταμπλώ) κοντά στα 3 χρόνια. Δεν έχω βέβαια κάποια γρατζουνιά στα πλαστικά του αλλά επειδή "ασχολούμαι" με το αντικείμενο μέσω κάποιων αυτοκινητιστικών clubs (Ibizaclub, SeatClub, κτλ.), δεν νομίζω πώς υπάρχει κάποιο προϊόν που να μπορεί να αφαιρέσει τέτοια γρατζουνιά. Είναι... λογικό αν το σκεφτείς. Αλλιώς είναι να έχει φύγει πχ. το χρώμα, όπου υπάρχουν αλοιφές που το "φτιάχνουν", και άλλο να έχει καταστραφεί το πλαστικό.... Το ένα είναι μπογιά και το άλλο υλικό.. Υ.Γ.: By the way, σήμερα το απόγευμα τι κάνεις; Αν ενδιαφέρεσαι έχει συνάντηση το SeatClub, στο Olympico (στο Σ.Ε.Φ) στις 19:00. Αν έρθεις θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε από κοντά με περισσότερες λεπτομέρειες. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου ένα πμ μέχρι τις 15:00 για να σου δώσω το τηλέφωνό μου να συνεννοηθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 εχει τα παντα μεσα κερι γυαλισματος, υγρο αρωματικο για το εσωτερικο και για το εξωτερικο, κατι σαν γαντακι, μια σκουπα σιλικονης για στεγνωμα του αυτοκινητου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 Φίλε μου εγώ έχω το νέο Ibiza (έχουμε ίδιο ταμπλώ) κοντά στα 3 χρόνια. Δεν έχω βέβαια κάποια γρατζουνιά στα πλαστικά του αλλά επειδή "ασχολούμαι" με το αντικείμενο μέσω κάποιων αυτοκινητιστικών clubs (Ibizaclub, SeatClub, κτλ.), δεν νομίζω πώς υπάρχει κάποιο προϊόν που να μπορεί να αφαιρέσει τέτοια γρατζουνιά. Είναι... λογικό αν το σκεφτείς. Αλλιώς είναι να έχει φύγει πχ. το χρώμα, όπου υπάρχουν αλοιφές που το "φτιάχνουν", και άλλο να έχει καταστραφεί το πλαστικό.... Το ένα είναι μπογιά και το άλλο υλικό.. Υ.Γ.: By the way, σήμερα το απόγευμα τι κάνεις; Αν ενδιαφέρεσαι έχει συνάντηση το SeatClub, στο Olympico (στο Σ.Ε.Φ) στις 19:00. Αν έρθεις θα μπορέσουμε να το συζητήσουμε από κοντά με περισσότερες λεπτομέρειες. Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου ένα πμ μέχρι τις 15:00 για να σου δώσω το τηλέφωνό μου να συνεννοηθούμε. ithela na erthw stin sunantisi seatclub alla logw ergasias exw periorismeno xrono. opoios exei seat meta apo 1 xrono peripou siga siga apoktas gratsounies stis portes sta xeroulia. oso kai na proseksis sta xeroulia ginete olo gratsounies. eixa akousi oti upirxe 1 ugro pou ta eksafanize toulaxiston autes tis gratsounies. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. February 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2005 200 ευρά είναι υπερβολικά πολλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Εγώ δεν έχω πάντως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 200 ευρά είναι υπερβολικά πολλά. παιρνεις προιον απο μια εταιρεια που ειναι καταξιωμενη στον χωρο του αυτοκινητου ως η καλυτερη εταιρεια στον τομεα καθαριοτητα επομενως οτι η τιμη ειναι πολυ λογικη για αυτα που προσφερει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2005 Ξερει κανεις ποσο κοστιζει να βαψεις ολο το αυτοκινητο; ρωτα να σου κανουν αερογραφια θα δειχνει πιο ωραιο και πιο καινουργιο και το καλυτερο ειναι οτι θα χτυπαει καλυτερα στα ματια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 http://www.chipsaway.gr ;) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Εγώ δεν έχω πάντως.... Κι εσυ εδω βρε...? :) :) Παιδια καντε αυτο που λεει ο Vampyre και αν δεν μεινετε ευχαριστημενοι, τοτε φανοποιος... :) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 http://www.chipsaway.gr ;) fainete arketa kalo apo to site. exei paei kaneis na mas pei apotelesmata?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Ούτε μέτοχος είμαι εκεί , ούτε είναι φίλοι μου ή γνωστοί μου οι τύποι. Τους προτείνω γιατί έχω δει τη δουλειά τους. Πραγματικά ΔΕΝ φαίνεται τίποτα. Το βάφουν και το φτιάχνουν τοπικά στη γρατζουνιά. Σαν να μην έγινε ποτέ. :) Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 aytes οι γρατσουνιες στα χερουλια κ γενικα αυτες που δεν ειναι βαθιες με αλοιφες φευγουν.αν δεν τα καταφερετε πηγαιντε σε κανενα μαγαζι σαν τα παραπανω αλλα αφηστε το για τελευταια λυση γιατι ειναι ακριβο... tωρα για ταμπλο λογικα εννοεις το πλαστικο ή εχει νικελ?χλωμο το κοβω πως την εκανες?εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση πες οτι κανει θορυβο κ θελω αλλαγη στο ταμπλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση πες οτι κανει θορυβο κ θελω αλλαγη στο ταμπλο... mesa stin egguisi einai alla an tous pw oti kanei thorubw, auti den tha to psaksoun prwta an kanei?? stin seat makris to pigenw,mipos an to pigena se allo seat na epiane to kolpo: gia tis gratsounies pou einai sta xeroulia pou allou na paw protou pao se magazi?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. February 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2005 http://www.autoglym.gr/ νομιζω στην αλιμου ειναι... http://www.autopaint.gr/GREE/index.html http://www.dimcar.gr/ k kati προιοντα Μeguiar's einai kala..γενικα θα βρεις διαφορες αλοιφες-γυαλιστικα παντου ακομη κ σε πρατηρια,πληντυρια...δοκιμασε τες πριν καταληξεις σε μαγαζι που κανει τοπικες βαφες...εννοειται για το πλαστικο δυσκολα θα βρεις.κ δεν ξερω αν υπαρχει βασικα. δοκιμασε το,πες ειναι χ μηνων αυτοκ.κ κανει θορυβο το ταμπλο αλλαξτε το...(αν δεν το δεκτουν αυτοι δοκιμασε αλλου)τωρα αν δεν στο δεσουν καλα κ κανει θορυβο το αλλο ειναι αλλη ιστορια...ταμπλο πλαστικο-δερματινο ή νικελ ειναι τελικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2005 Gnorizete kapoia aksiopisth aloifh,h opoia eksafanizei pragmatika tis gratzoynies; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. March 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2005 Gnorizete kapoia aksiopisth aloifh,h opoia eksafanizei pragmatika tis gratzoynies; SONAX (αρκεί να μην έχει πιάσει "πάτο") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stilskin Δημ. March 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2005 Θα συμφωνήσω για τα προιόντα της Autoglym.Οτι πληρώνεις παίρνεις εξάλλου! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/534985 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 http://www.autoglym.gr/ νομιζω στην αλιμου ειναι... http://www.autopaint.gr/GREE/index.html http://www.dimcar.gr/ k kati προιοντα Μeguiar's einai kala..γενικα θα βρεις διαφορες αλοιφες-γυαλιστικα παντου ακομη κ σε πρατηρια,πληντυρια...δοκιμασε τες πριν καταληξεις σε μαγαζι που κανει τοπικες βαφες...εννοειται για το πλαστικο δυσκολα θα βρεις.κ δεν ξερω αν υπαρχει βασικα. δοκιμασε το,πες ειναι χ μηνων αυτοκ.κ κανει θορυβο το ταμπλο αλλαξτε το...(αν δεν το δεκτουν αυτοι δοκιμασε αλλου)τωρα αν δεν στο δεσουν καλα κ κανει θορυβο το αλλο ειναι αλλη ιστορια...ταμπλο πλαστικο-δερματινο ή νικελ ειναι τελικα? to exei kanei kaneis auto na pei oti dithen kanei thorubo to tamblo kai na tou to allaksoun?? gia seat milame etsi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. March 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2005 http://www.chipsaway.gr/ opoios 8elei na paei ekei as mou pei na ton steilo susthmeno mias kai o enas apo tous idiokthtes einai kollhtos filos! opoios endiaferetai as steilei pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freenow Δημ. March 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2005 to exei kanei kaneis auto na pei oti dithen kanei thorubo to tamblo kai na tou to allaksoun?? gia seat milame etsi. mallon einai polu ripsokundino. exw akousta oti uparxoun merika fanopeiia pou sunergazonte me tis asfalistikes etairies kai sou kanoun dilwsei oti dithen se xtupisane kai an px kanei 500 eurw i zimia autoi sou lene 200 eurw. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest72 Δημ. March 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2005 to exei kanei kaneis auto na pei oti dithen kanei thorubo to tamblo kai na tou to allaksoun?? gia seat milame etsi. Δοκίμασες να το πεις σε κάποιο εξουσιοδοτημένο; Αν ναι, τι σου απάντησαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts