nekrosouvlaki Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Ναί είναι κάπως διαφορετικό και θα είναι και πιο ακριβό λογικά!! κανα 15ευρο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 Ναί είναι κάπως διαφορετικό και θα είναι και πιο ακριβό λογικά!! κανα 15ευρο ε? οχι τοσο πολυ,ειχε πακετο δυο τετοια με 6.70 απο το πρακτικερ.της sonax ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. March 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2009 http://www.cardetailing.gr/phpBB3/viewforum.php?f=8 δειτε κ αυτa το φορουμ αν θελετε να ασχοληθειτε με κερωμα,γυαλισμα.αν ξερετε κανενα αλλο στειλτε το http://www.detailingworld.co.uk/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cosco Δημ. March 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2009 αν ξερετε κανενα αλλο στειλτε το http://www.cleanyourcar.co.uk/forum/ Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ!!! Αυτή η σκόνη της Αφρικής που λένε, ήρθε και στην ελλάδα και το αμάξι μέσα σε 2 μέρες αφού το είχα πεντακάθαρο, έγινε καφέγκρίζο από τη σκόνη!!! Παίρνω βαμβακερά πανάκια ή βαμβακερή παλιά φανέλα,στεγνά, προσπαθώ να απομακρύνω τη σκόνη πχ. απ'το καπώ αλλά δέ φεύγει και γίνεται χειρότερα, κολλά περισσότερο η σκόνη και θαμπώνει!!! Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσετε μια λύση να καθαρίζω τοπικά και γρήγορα το αμαξι, χωρίς να βάλω λάστιχο, να πλένω με κουβάδες κ.λ.π, ή μήπως ζητάω πολλά?? Δε μπορώ όμως να βάζω κάθε 3 μέρες ''μπουγάδα'' και να πλένω!!!:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Πολλά ζητάς, μη σου πω θα καταστρέψεις και το χρώμα έτσι όπως πας να το καθαρίσεις. Μπουγάδα είναι η καλύτερη λύση.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ!!! Αυτή η σκόνη της Αφρικής που λένε, ήρθε και στην ελλάδα και το αμάξι μέσα σε 2 μέρες αφού το είχα πεντακάθαρο, έγινε καφέγκρίζο από τη σκόνη!!! Παίρνω βαμβακερά πανάκια ή βαμβακερή παλιά φανέλα,στεγνά, προσπαθώ να απομακρύνω τη σκόνη πχ. απ'το καπώ αλλά δέ φεύγει και γίνεται χειρότερα, κολλά περισσότερο η σκόνη και θαμπώνει!!! Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσετε μια λύση να καθαρίζω τοπικά και γρήγορα το αμαξι, χωρίς να βάλω λάστιχο, να πλένω με κουβάδες κ.λ.π, ή μήπως ζητάω πολλά?? Δε μπορώ όμως να βάζω κάθε 3 μέρες ''μπουγάδα'' και να πλένω!!!:worry: 3 λυσεις υπαρχουν.Η παιρνεις ενα λαστιχο με πιεση και απλα καθαριζεις το αυτοκινητο μονο με νερο η το βαζεις σε πλυντηριο(που δεν στο συνηστω σε καινουργιο αυτοκινητο) η το πας σε ενα βενζιναδικο και στο πλενουν στο χερι,με το αζημιωτο φυσικα!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 το θεμα ειναι ενα,το πλυσιμο δεν το γλυτωνεις με τιποτα. κι οντως,μπορει να το γεμισεις προωρα με γρατζουνιες με το σκουπισμα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. April 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2009 Παιδιά μια βοήθεια σας παρακαλώ!!! Αυτή η σκόνη της Αφρικής που λένε, ήρθε και στην ελλάδα και το αμάξι μέσα σε 2 μέρες αφού το είχα πεντακάθαρο, έγινε καφέγκρίζο από τη σκόνη!!! Παίρνω βαμβακερά πανάκια ή βαμβακερή παλιά φανέλα,στεγνά, προσπαθώ να απομακρύνω τη σκόνη πχ. απ'το καπώ αλλά δέ φεύγει και γίνεται χειρότερα, κολλά περισσότερο η σκόνη και θαμπώνει!!! Θα ήθελα λοιπόν να μου δώσετε μια λύση να καθαρίζω τοπικά και γρήγορα το αμαξι, χωρίς να βάλω λάστιχο, να πλένω με κουβάδες κ.λ.π, ή μήπως ζητάω πολλά?? Δε μπορώ όμως να βάζω κάθε 3 μέρες ''μπουγάδα'' και να πλένω!!!:worry: να το πας σε ενα καλο πλυντηριο να στο περασει με το χερακι,να του πεις απαλα το σφουγγαρι γιατι ειναι καινουργιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2009 Πέρασε ήδη μια βδομάδα με το νέο μου civic 1.4 κόκκινο!!! Όλα τέλεια, πολύ καλύτερα απ'οτι φανταζόμουν!!! Ήρθε όμως η στιγμή χθές το απόγευμα για το πρώτο πλύσιμο, να καθαρίσω απο τη βροχή και τις σκόνες αν και σχετικά δέ λέρωσε και πολύ!!! Πήρα λοιπόν τα καλύτερα προιόντα, που μπορούσα να πάρω, άκουσα όλες τις συμβουλές που μου δωσανε άρκετά άτομα, περιποιήθηκα το αμάξι μου στοπρώτο του πλύσιμο καλύτερα και από το να ήταν μωρό!!! Ούτε άνθρωπος να ήταν όχι μόνο δε θα πονούσε αλλά θα με ευγνωμονούσε κιόλας!!!! Λοιπόν που θελω να καταλήξω!! Δημιουργήθηκαν αρκετές αραχνιές, ιδίως στο καπώ του αυτοκινήτου μετά το πλύσιμο..... Έπλυνα πρώτα το αμάξι με νεράκι χαμηλή πίεση πάτα ενοειται με το λάστιχο, μετα με ένα σφουγγάρι που το είχα βάλει σε έναν κουβά με νερό και γυαλιστικό σαμπουάν της sonax,και απίστευτα απαλές κινησεις απομακρυνα τη βρωμιά, στη πορεία το ξέπλυνα και με ένα νωπό πανάκι μικροινών καλά στιμένο το σκούπισα!!!! Πείτε μου ρε παιδιά γιατι θα τρελαθώ!! Τί μπορεί να φταιει δηλαδη που έκανε αραχνιές πάνω το χρώμα του αμαξιού!!!! Α πέρασα και με σκληρό κερί μετά λίγο το καπώ μήπως φύγουν, το άφησα ένα λεπτάκι κάπου και μετά γυάλισα με ένα απαλό βαμβακερό πανάκι με πολύ απαλές κινήσεις!! Η γυαλάδα υπάρχει, αλλά και οι αραχνιές έμειναν!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Άν πάει έτσι, σε ένα χρόνο θα έχει ξεθωριάσει!!!! Υ.Γ Το έχω πάντα στο πάρκιγκ δέν το βλέπει ο ήλιος, και το πλένω αφού αρχίσει να βραδιάζει κάπως!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Ηρέμησε θα αρρωστήσεις... Χάνεις όλη την ουσία που είναι να απολαύσεις το αυτοκινητάκι σου. Αστο να πάει... Ποτέ δεν θα μπορέσεις να έχεις το πάνω χέρι στο εξωτερικό του αυτοκινήτου. Κάποια μέρα κάποιος Μ@@@ θα στην κάνει την Μ@@@. Συμβουλή μου είναι να το έχεις καθαρό εσωτερικά, να μην καπνίσεις ποτέ στο αυτοκίνητο, ωραία μουσική και χαλαραααα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. April 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2009 Πέρασε ήδη μια βδομάδα με το νέο μου civic 1.4 κόκκινο!!! Όλα τέλεια, πολύ καλύτερα απ'οτι φανταζόμουν!!! Ήρθε όμως η στιγμή χθές το απόγευμα για το πρώτο πλύσιμο, να καθαρίσω απο τη βροχή και τις σκόνες αν και σχετικά δέ λέρωσε και πολύ!!! Πήρα λοιπόν τα καλύτερα προιόντα, που μπορούσα να πάρω, άκουσα όλες τις συμβουλές που μου δωσανε άρκετά άτομα, περιποιήθηκα το αμάξι μου στοπρώτο του πλύσιμο καλύτερα και από το να ήταν μωρό!!! Ούτε άνθρωπος να ήταν όχι μόνο δε θα πονούσε αλλά θα με ευγνωμονούσε κιόλας!!!! Λοιπόν που θελω να καταλήξω!! Δημιουργήθηκαν αρκετές αραχνιές, ιδίως στο καπώ του αυτοκινήτου μετά το πλύσιμο..... Έπλυνα πρώτα το αμάξι με νεράκι χαμηλή πίεση πάτα ενοειται με το λάστιχο, μετα με ένα σφουγγάρι που το είχα βάλει σε έναν κουβά με νερό και γυαλιστικό σαμπουάν της sonax,και απίστευτα απαλές κινησεις απομακρυνα τη βρωμιά, στη πορεία το ξέπλυνα και με ένα νωπό πανάκι μικροινών καλά στιμένο το σκούπισα!!!! Πείτε μου ρε παιδιά γιατι θα τρελαθώ!! Τί μπορεί να φταιει δηλαδη που έκανε αραχνιές πάνω το χρώμα του αμαξιού!!!! Α πέρασα και με σκληρό κερί μετά λίγο το καπώ μήπως φύγουν, το άφησα ένα λεπτάκι κάπου και μετά γυάλισα με ένα απαλό βαμβακερό πανάκι με πολύ απαλές κινήσεις!! Η γυαλάδα υπάρχει, αλλά και οι αραχνιές έμειναν!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ ΕΛΕΟΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ???? Άν πάει έτσι, σε ένα χρόνο θα έχει ξεθωριάσει!!!! Υ.Γ Το έχω πάντα στο πάρκιγκ δέν το βλέπει ο ήλιος, και το πλένω αφού αρχίσει να βραδιάζει κάπως!!! εαν φαινονται τοσο πολυ οι αραχνιες να το πας σε ενα μαστορα και να του πεις να τις εξαφανισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ΕΛΕΟΣ!!!! Δέν έχω ουτε 10 μερες που πήρα καινούριο αμάξι και μου κάνανε γρατσουνιά στη δεξιά πόρτα!! Ευτυχώς δέ φαινεται πολύ μάλλον ακούμπησε και πέρασε... Το είχα αφήσει παρκαρισμένο και σε περιοχή που δέν έχει κίνηση.. Καλά έκανα εγω και φοβομουν να το παρω, αλλα με λεγανε ολοι υπερβολικοι και τωρα να τααααα!!!! Λοιπόν είναι σχετικά επιφανειακή γρατσουνιά και νομίζω θα φύγει εύκολα!! Θα πάω σήμερα Practiker να πάρω αλοιφή για γρατσουνιές που δέν έχω!!! Ποια να πάρω?? Τη Safe Cut που μου προτεινανε και πιό παλιά εδώ στο φόρουμ η να παρω τη κρεμα γδαρσιμάτων της Sonax?? Είχα αγοράσει και ειδικό βαμβάκι γυαλίσματος, κάνει αυτό για να τρίψω τη κρέμα πάνω στο γδάρσιμο η θέλει καποιο άλλο πανακι?? Ευχαριστω προκαταβολικά!! Υ.Γ Είναι κόκκινο και δέν είναι μεταλλικό... ισχύει ότι τα κόκκινα δέν είναι μεταλικά γενικώς?? Άν στο μέλλον θελήσω να το κάνω μεταλλικό δε γίνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=100975&page=2 υπαρχei κ μεταλλικο κοκκινο π.χ. της αλφα ρομεο,της ferrari(?) ktl στο μελλον απλα μπορεις να το φρεσκαρεις το χρωμα. δεν ειναι ακριβο το βαψιμο σε ακρυλικο χρωμα αλλα οι τιμες παιζουν αναλογα με την περιοχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 ΕΛΕΟΣ!!!! Δέν έχω ουτε 10 μερες που πήρα καινούριο αμάξι και μου κάνανε γρατσουνιά στη δεξιά πόρτα!! Ευτυχώς δέ φαινεται πολύ μάλλον ακούμπησε και πέρασε... Το είχα αφήσει παρκαρισμένο και σε περιοχή που δέν έχει κίνηση.. Καλά έκανα εγω και φοβομουν να το παρω, αλλα με λεγανε ολοι υπερβολικοι και τωρα να τααααα!!!! Λοιπόν είναι σχετικά επιφανειακή γρατσουνιά και νομίζω θα φύγει εύκολα!! Θα πάω σήμερα Practiker να πάρω αλοιφή για γρατσουνιές που δέν έχω!!! Ποια να πάρω?? Τη Safe Cut που μου προτεινανε και πιό παλιά εδώ στο φόρουμ η να παρω τη κρεμα γδαρσιμάτων της Sonax?? Είχα αγοράσει και ειδικό βαμβάκι γυαλίσματος, κάνει αυτό για να τρίψω τη κρέμα πάνω στο γδάρσιμο η θέλει καποιο άλλο πανακι?? Ευχαριστω προκαταβολικά!! oι καλυτερες ειναι της 3Μ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Καλά έκανα εγω και φοβομουν να το παρω, αλλα με λεγανε ολοι υπερβολική και τωρα να τααααα!!! καλά έλεγαν...δεν έπρεπε να πάρεις...για το καλό όλων λοιπόν κοίτα να αντιληφθείς όσο πιο σύντομα γίνεται ότι το αμάξι και θα στο γδάρουν και θα στο χτυπήσουν και θα έχει σημαδάκια και θα φθαρεί και θα βρωμίσει ....με τον καιρό δε, τα πατάκια θα τρυπήσουν στο σημείο που ακουμπάει η φτέρνα του ποδιού, οι ζάντες θα γδαρθούν και οι προφυλακτήρες θα είναι για βάψιμο...κατά μέσο όρο επισης θα χρειαστεί στάνταρ να αλλάξεις κανά φτερό ή κάτι σχετικό...!! 2 λοιπόν οι λύσεις...: ή ανεβάζεις πίεση και κάνεις παρέα με το εγκεφαλικό....ή βγαίνεις λίγο έξω με παρέα να πιεις κανά καφέ , να γνωρίσεις κανά παλικάρι και να είμαστε όλοι χαρούμενοι που η ζωή κυλάει τόσο όμορφα...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Δέν ξέρω άν καταλαβες τι εννοούσα με το φοβόμουν να το πάρω..... εννοούσα έξω σε κοντινές αποστάσεις που νομίζω πως δέ χρειάζεται και εννοειται ειδικα στο κεντρο ειναι καλύτερα τα ποδαράκια... Όσο για τα άλλα τα ξέρω οτι καποια στιγμη θα γίνουν και θα φθαρούν και θα λερώσουν, έτσι έγινε και στο παλιό μου αμάξι, εγώ το είπα επειδή είναι ακόμη καινούριο και θέλω να το χαρώ λίγο πρώτα!!! Και τέλος και παρέα έχω και βγαίνω κάθε μέρα για καφεδάκι και παλικάρι έχω, αυτό απορώ που κολλάει τώρα με όλα τ'αλλα??!!@#?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Να το χαρείς ναι, αλλά πως; Κοιτώντας το; Πάρ'το και κάνε ένα ταξίδι, μια ωραία διαδρομή, γενικά κίνησέ το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2009 Να το χαρείς ναι, αλλά πως; Κοιτώντας το; Πάρ'το και κάνε ένα ταξίδι, μια ωραία διαδρομή, γενικά κίνησέ το. Από βόλτες άλλο τίποτα!! Έχω κάνει ήδη 800 χιλιόμετρα σε 12 μερες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. April 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2009 Καθαριστικο για τη πισσα και φροντιδα για το δερμα,ιδου τα δυο προιοντα http://www.imageshack.gr/files/2g2grsmo306cfoyodhs6.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekrosouvlaki Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Λοιπόν παιδιά σήμερα έβαλα αλοιφή SONAX για τις επιφανειακές γρατσουνιές στη πόρτα όπου μου είχαν κάνει μία επιφανειακή βέβαια( ξέρω ότι τις βαθειές μόνο ο ειδικός τις εξαφανίζει) την άπλωσα εκεί πάνω με ένα πανάκι και μετά έτριψα απαλά με το ειδικόβαμβάκι πάλι της SONAX. Στο τέλος πέρασα και κερί SONAX καθάρισα, αλλά η γρατσουνιά είναι ακριβώς η ίδια... δέν είδα ούτε μικρή διαφορά!! Ξεκαθαρίζω ότι δέν ήταν βαθειά αλλά επιφανειακή ισα ισα που κάτι ακούμπησε πάνω... Εντάξει πλέον έπαψα να πιστεύω ότι μια αλοιφή, κερί ή οτιδήποτε άλλο μπορει να σου εξαφανίσει έστω και λίγο τις γρατσουνιές!!! Ειδικός και πάλι ειδικός για αυτα τα πράγματα, με τις αλοιφές απλά χανουμε το χρόνο μας.....:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. April 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2009 Λοιπόν παιδιά σήμερα έβαλα αλοιφή SONAX για τις επιφανειακές γρατσουνιές στη πόρτα όπου μου είχαν κάνει μία επιφανειακή βέβαια( ξέρω ότι τις βαθειές μόνο ο ειδικός τις εξαφανίζει) την άπλωσα εκεί πάνω με ένα πανάκι και μετά έτριψα απαλά με το ειδικόβαμβάκι πάλι της SONAX. Στο τέλος πέρασα και κερί SONAX καθάρισα, αλλά η γρατσουνιά είναι ακριβώς η ίδια... δέν είδα ούτε μικρή διαφορά!! Ξεκαθαρίζω ότι δέν ήταν βαθειά αλλά επιφανειακή ισα ισα που κάτι ακούμπησε πάνω... Εντάξει πλέον έπαψα να πιστεύω ότι μια αλοιφή, κερί ή οτιδήποτε άλλο μπορει να σου εξαφανίσει έστω και λίγο τις γρατσουνιές!!! Ειδικός και πάλι ειδικός για αυτα τα πράγματα, με τις αλοιφές απλά χανουμε το χρόνο μας.....:confused::confused: Ο ειδικος δε βαζει πανακι εκει ειναι το θεμα ;) και γω αν παρω εναν αλοιφαδορο θα στη κανω την επιφανειακη γρατσουνια εξαφανιζολ ;) ο ειδικος τι βαζει δε βαζει αλοιφες;πως νομιζεις κανει καλη δουλεια;περναει με αλοιφη και μετα με τον αλοιφαδορο κανει τη δουλεια του και αν δε φυγουν με το πρωτο χερι οι αραχνιες το περναει αλλο ενα χερι. Εκει λοιπον που θα σου παρει 100 ευρω και 200 για το δευτερο χερι μπορει ο καθενας να κανει την ιδια δουλεια με πολυ λιγοτερο κοστος.Οριστε και ενας αρκετα φθηνος αλοιφαδορος http://www.lidl.gr/gr/home.nsf/pages/c.o.20090413.p.siskeuistilbosis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. April 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Ειδικός και πάλι ειδικός για αυτα τα πράγματα, με τις αλοιφές απλά χανουμε το χρόνο μας.....:confused::confused: Και τα λεφτά σου το κυριότερο. Με αλοιφές μην περιμένεις να δεις αποτελέσματα. Με αλοιφαδόρο των 25 ευρώ δεν θα κάνεις δουλειά, επίσης τέτοιες πρακτικές θέλουν εμπειρία για να μη "φας" το βερνίκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zer0cooL24 Δημ. April 14, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2009 Το υλικο που ντυνουν τα λεωφορεια εννοεις κατι σαν αυτοκολλητο?Ειχα δει στο Burn Οut ενα Honda S2000 με τετοιο υλικο καλυμμενο ολο.Το ειχε αλλαξει χρωμα ο ιδιοκτητης του και δεν ηθελα να πληρωσει βαφεις και μπογιες και εβαλε αυτο.Ειπαν πως ειναι ομορφο. Αυτο το S2000 ειναι του κολλητου μου απο τη Ζακυνθο που εχει και το εν λογω μαγαζι...αλλαζει ολο το αμαξι κανα 4αρι φορες το χρονο, το οριτζιναλ χρωμα ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, δεν εχει προβληματα με γρατζουνιες...και το "αυτοκολλητο" αντεχει τα παντα! Εχει φτιαξει πολλα αυτοκινητα ανα την Ελλαδα και λειαν συντομως (οταν ερθει η μπεμπα μου) θα μου βαλει μεμβρανη στο καπω-εμπρος προφυλλακτηρα για τις πετρουλες, καρμπον οροφη, και φυμε μεμβρανη στα πισω φωτα! Οποιος θελει λεπτομερειες (η καποιος μοντ να μου πει αν μπορω να δωσω περισοτερα στοιχεια εδω μεσα ) ας μου πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef212000 Δημ. April 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2009 εμενα σε κιτρινο fiat panda με εχουν γδαρει και απο τις 2 μεριες και μου εχουν αφησει χρωμα(μαυρο).δηλαδη με το νυχι αν το ξυσω φευγει.προιον που μου προτεινετε??το επλυνα πολυ καλα με καλο σαμπουαν αυτοκινητου αλλα τζιφος. παντως αχσετο αλλα στην βρωμοαθηνα δεν αξιζει να παρεις καλο αμαξι.το εχω το παντακι εξι μηνες και το εχουν χτυπησει παρκαρισμενο ηδη 3 φορες!!!ευτυχως που ειναι παντα και δεν κλαιω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts