mkam Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 κι εμενα μου εβγαλε update PDA:MK8 να υποθέσω οτι ειναι η 4.3? Με τοσα που έχω διαβασει δεν ξερω αν πρεπει να την κανω ή να κατσω στα αυγά μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παίδες κοιτάζοντας το κινητό τυχαία, βλέπω ενημέρωση λογισμικού " λήψη πακέτου ενημέρωση" 718.89ΜΒ, είναι η 4.3??? Απο αυτά που διαβάζω δεν μας βγήκε και πολύ καλή..... Να την ακυρώσω ???????????????? Αν δεν σε ενδιαφέρουν root και custom roms βάλε την με τα χίλια . Είναι κλάσης ανώτερη από την 4.2.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Καλησπερα. Αυτη την στιγμη το τηλεφωνο φοραει την DMH7 (4.2.2). Μπορω να περασω την EMK9 (4.3) με odin και φυσικα να μην "καψω" τον knox γιατι τον χρειαζομαι? Το τηλεφωνο ειναι εντελως μαμα. Απειραχτο. Η cosmote ειναι στην κοσμαρα της και δεν εχει δωσει 4.3 ακομη. Και ενας Θεος ξερει το αν και ποτε θα δωσει! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μπορείς ,το θέμα είναι ποιο csc θα περαστεί γιατί αν δεν είναι αυτο που θελεις δεν θα μπορείς να το αλλάξεις χωρίς root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Πως τα φέρνει η π...... η ζωή... Παλιά στο S2 ξεροσταλιάζαμε οι unbranted και βλέπαμε την Cosmote να βγάζει update κάθε μήνα! Πάντως υποθέτω ότι δεν θα αργήσει να την βγάλει και η Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 μετά το Update στην 4.3 παρατήρησα οτι οταν κατεβασω την μπαρα με τις συντομευσεις μου εμφανίζει μεχρι ττην επιλογή "πολλα παραθυρα" και δεν με παει παραπερα. Για να δω και τις αλλες επιλογες πρεπει να πατησω το κουμπι που τις ανοιγει ολες μαζι. Μπορώ να κανω κατι γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rozak Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 μετά το Update στην 4.3 παρατήρησα οτι οταν κατεβασω την μπαρα με τις συντομευσεις μου εμφανίζει μεχρι ττην επιλογή "πολλα παραθυρα" και δεν με παει παραπερα. Για να δω και τις αλλες επιλογες πρεπει να πατησω το κουμπι που τις ανοιγει ολες μαζι. Μπορώ να κανω κατι γι αυτο? Δοκίμασε να κατεβάσεις τη μπάρα με δύο δάχτυλα αντί με ένα. Παράθεση Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkam Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ναι οκ ανοιγουν ολα μαζι ετσι! το θεμα ειναι γιατι οταν κατεβαζω με ενα δαχτυλο δεν μπορω να τις δω ολες? πριν δουλευε μια χαρα νομιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 ναι οκ ανοιγουν ολα μαζι ετσι! το θεμα ειναι γιατι οταν κατεβαζω με ενα δαχτυλο δεν μπορω να τις δω ολες? πριν δουλευε μια χαρα νομιζω Πάντα έτσι ήταν, απ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Μπορείς ,το θέμα είναι ποιο csc θα περαστεί γιατί αν δεν είναι αυτο που θελεις δεν θα μπορείς να το αλλάξεις χωρίς root . Ωχ, ειναι multi csc, ε? Δεν το είχα σκεφτει. Οπως επαθε ενας φίλος εδω που του πήρε Αλβανικό csc! Άρα τζίφος δηλαδή. Θα πρέπει να περιμενω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το csc της XEF ποιο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Το csc της XEF ποιο ειναι; Στην τελευταία : PDA: I9505XXUEMJ7 CSC: I9505OXXEMJ8 MODEM: I9505XXUEMJ7 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Παλι αναβαθμιση ερχεται??? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabal Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Η I9505XXUEMKE είναι διαθέσιμη για τα Γερμανικά (DBT) μέσω KIES. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepi Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) την κατεβάζω τώρα (γερμανικό). Τι υποτίθεται ότι μας φέρνει αυτή η έκδοση (stability και καλά)? 4.3 είμαστε ήδη (ΜΚ8)... http://www.sammobile.com/2013/11/29/samsung-resumes-android-4-3-update-rollout-for-galaxy-s4-worldwide/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=samsung-resumes-android-4-3-update-rollout-for-galaxy-s4-worldwide Edited November 29, 2013 by lepi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabal Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Από ότι διάβασα, είναι stability release, με διορθώσεις πάνω στην 4.3. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι όμως γιατί έχω Γαλλικό (XEF), κι εμείς ακόμη περιμένουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 την κατεβάζω τώρα (γερμανικό). Τι υποτίθεται ότι μας φέρνει αυτή η έκδοση (stability και καλά)? 4.3 είμαστε ήδη (ΜΚ8)... http://www.sammobile.com/2013/11/29/samsung-resumes-android-4-3-update-rollout-for-galaxy-s4-worldwide/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=samsung-resumes-android-4-3-update-rollout-for-galaxy-s4-worldwide τελικα την περασες?ειδες διαφορα? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 4.3 για τη Cosmote Ρουμανίας. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=COA#firmware Η Cosmote Ελλάδας κοιμάται ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 4.3 για τη Cosmote Ρουμανίας. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=COA#firmware Η Cosmote Ελλάδας κοιμάται ακόμα... Να σαι καλά που το ανέφερες φίλε μου. Εγώ έχω συσκευή COA Ρουμανίας. Και να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία. Έχω την πρώτη έκδοση 4.3 που βγήκε για Γερμανία. Τώρα μπορώ να περάσω από πάνω την μανησια 4.3 COA και να ησχυει και η εγγύηση μου κανονικά? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Να σαι καλά που το ανέφερες φίλε μου. Εγώ έχω συσκευή COA Ρουμανίας. Και να ρωτήσω κάτι με την ευκαιρία. Έχω την πρώτη έκδοση 4.3 που βγήκε για Γερμανία. Τώρα μπορώ να περάσω από πάνω την μανησια 4.3 COA και να ησχυει και η εγγύηση μου κανονικά? Ναι μπορείς και θα είσαι εντός εγγύησης . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα, αγόρασα πριν από ένα μήνα ενα γαλλικό χωρίς να μου κάνει initial set up. Πήρα την samsung και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται στα κινητά. Επίσης ξέρουμε πότε θα έχουμε το 4.3. Το είχε κανένας σε γαλλικό.Ποια η διαφορά εαν το κάνω μέσω kies; Απο samsung μου είπαν οτι είναι πιο ασφαλές απο οτα. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ με το update χσνω data ή εφαρμογές;εχω αγοράσει κάποιες και θα ειναι κριμα να της ξαναπληρώσω.παιζει κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Καλησπέρα, αγόρασα πριν από ένα μήνα ενα γαλλικό χωρίς να μου κάνει initial set up. Πήρα την samsung και μου είπαν οτι δεν χρειάζεται στα κινητά. Επίσης ξέρουμε πότε θα έχουμε το 4.3. Το είχε κανένας σε γαλλικό.Ποια η διαφορά εαν το κάνω μέσω kies; Απο samsung μου είπαν οτι είναι πιο ασφαλές απο οτα. Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ με το update χσνω data ή εφαρμογές;εχω αγοράσει κάποιες και θα ειναι κριμα να της ξαναπληρώσω.παιζει κατι τετοιο; Είτε kies είτε ΟΤΑ το ίδιο είναι. Δεν ισχύει οτι είναι πιο ασφαλές μέσω kies :worry: , αντιθέτως εαν μέσω ΟΤΑ η αναβάθμιση πραγματοποιηθεί σε 30 λεπτα, μέσω kies θα γίνει σε 2 ώρες. Its your choice! Οσον αφορά τις εφαρμογές, δεν χάνεται τίποτα, αλλά ακόμα και να απεγκαταστήσεις όλες όσες αγόρασες, μπορείς να τις εγκαταστήσεις ξανά και ξανά. Τις έχεις αγοράσει για πάντα. Τώρα για τα γαλλικά(XEF) έχει βγει η 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickgt7 Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 (edited) Είτε kies είτε ΟΤΑ το ίδιο είναι. Δεν ισχύει οτι είναι πιο ασφαλές μέσω kies :worry: , αντιθέτως εαν μέσω ΟΤΑ η αναβάθμιση πραγματοποιηθεί σε 30 λεπτα, μέσω kies θα γίνει σε 2 ώρες. Its your choice! Οσον αφορά τις εφαρμογές, δεν χάνεται τίποτα, αλλά ακόμα και να απεγκαταστήσεις όλες όσες αγόρασες, μπορείς να τις εγκαταστήσεις ξανά και ξανά. Τις έχεις αγοράσει για πάντα. Τώρα για τα γαλλικά(XEF) έχει βγει η 4.3 οκ ευχαριστώ. Εμενα γιατί δεν μου κάνει το update.μου βγαζει οτι εχω την πιο πρόσφατη. Καμία ιδέα; κάπου διάβασα πιο πάνω να ξετικάρω τις αυτόματες ενημερώσεις,μετά να απενεργοποιήσω το τηλ και να το ξεκινήσω πάλι. Παίζει κάτι τέτοιο; Εννούσα sorry οτι μου είπαν απο sammy οτι πιο ασφαλές είναι απο οτα. Και οτι απο kies ενδέχεται να χάσω data. Τι να κάνω; εαν υπάρχει στο κιες να το κάνω; πσντως ο φίλος με ενημέρωσε οτο για γαλλικό έχει βγεί. Κανείς με γαλλικό να βοηθήσει; Thanks Edited November 29, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cabal Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Η τελευταία έκδοση για Γαλλικά (XEF) έχει καιρό που έγινε release και είναι η I9505XXUEMJ7 (4.3). Αναμένεται νέα έκδοση όπως αυτή που λάβανε τα Γερμανικά (DBT) που είναι η I9505XXUEMKE. Το update γίνεται κανονικότατα μέσω ΟΤΑ (έτσι το έκανα εγώ) και όπως αναφέρθηκε και πιο πάνω δεν χάνεις τα δεδομένα σου όταν κάνεις αναβάθμιση (είτε αυτή γίνεται μέσω OTA είτε μέσω KIES). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Μολις βγηκε και η Γαλλικη:) I9505XXUEMKF I9505OXXEMK3 XEF...την περασα μολις....για να δουμε ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts