Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, εγώ πάντως έχω πρόβλημα... κατεβάζοντας την ενημέρωση μέ οτα και ριμπουτ η εγκατάσταση φθάνει μέχρι το 25% και μετά γράφει σφάλμα και κάνει επανεκίνηση.... στο πσ έχω πρόβλημα με το κιες... οπότε κάνω την ερώτηση: μόνο μέσω οντίν και wipe πριν και μετά?

Καλημέρα, εγώ πάντως έχω πρόβλημα... κατεβάζοντας την ενημέρωση μέ οτα και ριμπουτ η εγκατάσταση φθάνει μέχρι το 25% και μετά γράφει σφάλμα και κάνει επανεκίνηση.... στο πσ έχω πρόβλημα με το κιες... οπότε κάνω την ερώτηση: μόνο μέσω οντίν και wipe πριν και μετά?

Καλημερα.Εγω το εκανα το update με ODIN και δεν εκανα wipe καθολου και ολα δουλευουν αψογα εδω και μια εβδομαδα.Δεν πειραχτηκε τιποτα μετα το update.

Παρατήρησε καποιος αλλος οτι μετα το τελευταιο update οχι απλα δεν υπαρχει υπερθέρμανση, αλλά ουτε καν θερμανση?? Ενω οταν το έβαζα να φορτιζει εκαιγε, τωρα 2 μερες με το νεο update ουτε καν ζεσταινεται. Πιστευα οτι θερμαινονταν τοσο πολυ στη φόρτιση επειδη φόρτιζε απιστευτα γρηγορα αλλά συνεχιζει να φορτιζει το ιδιο γρηγορα χωρις ιχνος θερμοτητας.

Μόνο στη φόρτιση είχα θέμα που εκαιγε, πουθενα αλλου. Wifi δεν είχα καν ζεσταμα, ενω 3g και παιχνιδια ανεβαζε λιγο, το φυσιολογικο. Σημερα ήμουν 3-4 ωρες με 3g εξω, δεν ανεβασε καθόλου απ οτι είδα, παιχνιδι δεν δοκιμασα. Νομιζω εφτιαξαν διαφορα πραγματακια.

Εγω την εβαλα εχτες ολο το απογευμα και μεχρι το βραδυ το σκαλιζα και εστεινα 6-7 ωρες με wifi ανοιχτο ιντερνετ συνεχεια και

εγκατασταση εφαρμογων κλπ Ελαχιστη θερμοκρασια σχεδον καθολου και το δουλευα τοσες ωρες ακομα που και που το εβαλα

και 2 ωρες στην πριζα ελαχιστη ζεστασια οντως!!Δεν ξερψ τι αλλαξαν αλλα για μενα εχει διαφορα !!! ;) ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Εγω την εβαλα εχτες ολο το απογευμα και μεχρι το βραδυ το σκαλιζα και εστεινα 6-7 ωρες με wifi ανοιχτο ιντερνετ συνεχεια και

εγκατασταση εφαρμογων κλπ Ελαχιστη θερμοκρασια σχεδον καθολου και το δουλευα τοσες ωρες ακομα που και που το εβαλα

και 2 ωρες στην πριζα ελαχιστη ζεστασια οντως!!Δεν ξερψ τι αλλαξαν αλλα για μενα εχει διαφορα !!! ;) ;) ;)

Εχει τεράστια διαφορά παιδιά στην θερμότητα..χθες βράδυ ξεκίνησα να το ταλαιπωρω για να πεσει η μπαταρία αρκετα και να το βάλω για φορτιση μετα, επεσε στο 30% το εβαλα για φόρτιση και ουτε που ζεστάθηκε. Πριν λίγες μερες χωρις την αναβαθμιση το έβαζα στο 40% περιπου και οταν εφτανε 80% εκαιγε. Τεράστια διαφορα.

*ICY20 οχι δεν ειναι η θερμοκρασια περιβάλλοντος μιας και πριν 1 βδομάδα είχε χαμηλότερες θερμοκρασιες αρα δεν στεκει.

Αργησε λιγάκι η samsung αλλα εφερε τη συσκευη στα επίπεδα που πρέπει. Οσο για τα lag, ρε παιδια εγω ποτε δεν είχα, τι να πω

Εχει τεράστια διαφορά παιδιά στην θερμότητα..χθες βράδυ ξεκίνησα να το ταλαιπωρω για να πεσει η μπαταρία αρκετα και να το βάλω για φορτιση μετα, επεσε στο 30% το εβαλα για φόρτιση και ουτε που ζεστάθηκε. Πριν λίγες μερες χωρις την αναβαθμιση το έβαζα στο 40% περιπου και οταν εφτανε 80% εκαιγε. Τεράστια διαφορα.

*ICY20 οχι δεν ειναι η θερμοκρασια περιβάλλοντος μιας και πριν 1 βδομάδα είχε χαμηλότερες θερμοκρασιες αρα δεν στεκει.

Αργησε λιγάκι η samsung αλλα εφερε τη συσκευη στα επίπεδα που πρέπει. Οσο για τα lag, ρε παιδια εγω ποτε δεν είχα, τι να πω

Antutu ποσο βγαζεις τωρα ας πουμε? Ρωταω μηπως εχουν ριξει τους governors του επεξεργαστη και ειναι λιγοτερο επιθετικοι και γιαυτο δεν θερμενεται τοσο...

Μάριος...

Μολις αναβαθμιστηκε μεσω ΟΤΑ και το δικο μου (ελληνικο-EUR MGA) και τωρα πια βγάζει

ΑΡ I9505XXUDMH6

CP I9505XXUDMH6

CSC I9505XXUDMH4

περα απο την αλλγη στη αριθμηση και το προφανες κλειδωμα (linux-enforcing) δεν παρατηρησα και τιποτα τρανταχτες αλλαγες η βελτιωσεις.

Παιδια για να καταλαβω , ειμαι με foxhound custom rom, τωρα αν θελω να βαλω την τελευταια official greece με odin 3.07 γινεται ναι η οχι; Μετα αν θελουμε να ξαναπερασουμε custom rom τι γινεται μετα τις τελευταιες αλλαγες της samsung;

Antutu ποσο βγαζεις τωρα ας πουμε? Ρωταω μηπως εχουν ριξει τους governors του επεξεργαστη και ειναι λιγοτερο επιθετικοι και γιαυτο δεν θερμενεται τοσο...

Εκανα 3 τεστακια σημερα ,γυρω στο 27000 με 28000..παντως για να λέμε και τις αληθειες παρ οτι λατρευω την συσκευη αυτη, απαράδεκτο να μην ειναι απ την αρχη ενταξει και να πρεπει να περασει τοσος καιρος για να φτιαξει η θερμοκρασία και να μη ζεσταινεται.

Έβαλα την στόκ Βουλγάρικη που βγήκε πριν 2 ημέρες νομίζω. I9505XXUDMH6 Σε αυτήν πιάνει το καινούργιο Cf-Auto Root για στόκ recovery; Επίσης μπορώ να περάσω τό άλλο root και να περάσω custom rom;

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Καλα μας δουλευει η samsung??στο προηγουμενο update αρχισε να χανει η μπαταρια την τεραστια αυτονομια που ειχε τωρα με το καινουργιο παει σαν αντιστροφη μετρηση...ελεος..

Μπορεί να μη ζεσταίνεται όπως λέτε όταν φορτίζει αλλά σε καμία περίπτωση δε διορθώθηκε το πρόβλημα θερμοκρασίας. Όταν χρησιμοποιώ το 4G σε 10 λεπτά το κινητό κυριολεκτικά ψήνεται. Δε μπορείς να το ακουμπήσεις στο πρόσωπό σου για να μιλήσεις. :wacko:

Μπορεί να μη ζεσταίνεται όπως λέτε όταν φορτίζει αλλά σε καμία περίπτωση δε διορθώθηκε το πρόβλημα θερμοκρασίας. Όταν χρησιμοποιώ το 4G σε 10 λεπτά το κινητό κυριολεκτικά ψήνεται. Δε μπορείς να το ακουμπήσεις στο πρόσωπό σου για να μιλήσεις. :wacko:

Να είσαι σε 4G και να μιλάς ταυτόχρονα δεν γίνετε. Το 4G στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει voice. Όταν μιλάς πάει σε 3G .

“Flash is disabled” warning, saying that “The iPhone needs to cool down before you can use the flash.” :lol:

Πάντως και σε εμένα το θεμα με την αυτονομία μετα την αναβάθμιση (mh5) με εχει εκνευρίσει
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Να είσαι σε 4G και να μιλάς ταυτόχρονα δεν γίνετε. Το 4G στην Ελλάδα δεν υποστηρίζει voice. Όταν μιλάς πάει σε 3G .
Αν σερφάρεις 10 λεπτά με 4G και σε πάρει κανείς τηλέφωνο λες να προλάβει να κρυώσει η οθόνη; Από τη μέση κι πάνω ζεματάει... :blink:

Τα έχω δίπλα δίπλα με το Note 2. Πριν το update σε mh5(έχω γερμανικό) πάντα ήταν 2-3β πάνω το S4 αλλά το ένιωθες πιο ζεστό αρκετά δα να ήταν 8β η διαφορά.

Τώρα πλέον είναι σχεδόν το ένα τ άλλο, δεν υπερβάλλω, είμαι έξω και σερφάρω με 3G κοντά 1 μισή εναλλάξ ώρα και έχω 37β περίπου και στα 2 με θερμοκρασία περιβάλλοντος 30, μια χαρά έως απίστευτο πραγματικά. Και δε το νιώθω να ζεματάει πίσω. Ενώ όταν τη πρώτο πέρασα είχα θέμα τώρα έστρωσε, ίσως λόγο του Hard reset που έκανα και ίσως που πέταξα πολύ σαβούρα από εφαρμογές πάντως όλα ok και αυτό είναι που μετράει.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αυτο με τη μπαταρία το διαπίστωσα κι εγω, απο κει που πήγαινα για υπνο με 40-45% τωρα ειναι στο 20%...απ τη στιγμη ομως που μου βγάζει τη μέρα οπως πρέπει δε μ απασχολει ιδιαίτερα. Οσο για το 4G, η wind δεν εχει ακομα οποτε δεν εχω αποψη.

Οταν είσαι σε 3g και λαβεις ή κανεις κλήση τι γίνεται?? Γιατι σε μενα χανεται τελειως το 3g κι οταν τελειωσει η κληση επανερχεται

Καλημέρα και από μένα!Πριν 4 μέρες αγόρασα από ιντερνετικό μαγαζι το s4... Προχθές το βράδυ πήρε μια ενημέρωση με ΟΤΑ και πρόσεξα ότι στην κατάσταση SELinux γράφει Enforcing ενώ πριν την αναβάθμιση έγραφε permissive.Γνώριζει κάποιος τι είναι αυτό;Ευχαριστώ...

Καλημέρα και από μένα!Πριν 4 μέρες αγόρασα από ιντερνετικό μαγαζι το s4... Προχθές το βράδυ πήρε μια ενημέρωση με ΟΤΑ και πρόσεξα ότι στην κατάσταση SELinux γράφει Enforcing ενώ πριν την αναβάθμιση έγραφε permissive.Γνώριζει κάποιος τι είναι αυτό;Ευχαριστώ...

Αν διαβασεις πιο πίσω θα δεις οτι ειναι ο νεος περιορισμος της σαμμυς. ..

Που σιγά σιγα κλεινει ολο και πιο πολύ το λειτουργικό. ...

Σε περιορίζει σε μερικα πράγματα αν είσαι ρουτ. .....

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Καλημέρα σας!

Καινούριος στη παρέα προερχόμενος από το Galaxy SII. Έχω το S4 εδώ και μια βδομάδα. Όταν το άνοιξα πρώτη φορά έκανα update ΟΤΑ στην MGA και όλα πήγαν καλά. Στη συνέχεια έκανα και root σύμφωνα με τον οδηγό και επίσης όλα πήγαν καλά. Προχθές είδα στο Sammobile ότι βγήκε νέα αναβάθμιση (MH6) οπότε πήγα να να τσεκάρω την ενημέρωση λογισμικού στις ρυθμίσεις. Αφού έγινε η σύνδεση με το διακομιστή μου έβγαλε το εξής μήνυμα "Η συσκευή σας έχει τροποποιηθεί. Οι ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι διαθέσιμες.". Μετά από λίγο ψάξιμο στο internet ανακάλυψα ότι αυτό συμβαίνει όταν είσαι root όπου απενεργοποιείται το OTA (πολύ έχει σφίξει τα ζωνάρια η Samsung!). Υποθέτω ότι αν την περάσω με Odin δε θα υπάρχει πρόβλημα αφού αντικαθιστά όλες τις εφαρμογές του συστήματος οπότε χάνεται και το root αλλά επειδή βαριέμαι να ξαναστήσω το κινητό ΠΑΛΙ απ' την αρχή (και επειδή απ' ότι βλέπω η Samsung θα βγάζει συχνά ενημερώσεις και δε γίνεται να τις φλασάρω συνέχεια με Odin) ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να παρακάμψω αυτό το check που κάνει ή να απενεργοποιήσω για λίγο το root με κάποιο τρόπο ώστε να το ξεγελάσω?

Ευχαριστώ!

Να γνωρίζεις οτι περνώντας την (MH6) δεν μπορείς να κάνεις downgade σε κάποιο άλλο firmware ,μονο upgrade .

Όπως επίσης και δεν υπάρχει προσωρινός τρόπος (τουλάχιστον εγώ δεν γνωρίζω ) παρακάμψεις του root ώστε να μπορέσεις να κάνεις OTA .

Samsung galaxy s21+

• The topic was unpinned